Igår var en intensiv och händelserik dag..


Började med att jag och Linnea kom hem till Linda vid ett tiden, sen efter att Linda och Nisse duschat och gjort vid sig så cyklade vi ner till höganäs marknade, gick där ett tag.. Efter att vi gått där i solen som blev allt varmare och varmare cyklade vi tillbaka till Linda och satte oss ute i solen med lite gott att dricka ;) Efter en tids solande spelade vi lite kubb och snackade massa skit:) Sen vid sju halv åtta kom Lindas föräldras vänner för att äta (grillat mums)! Så där blev det en hel del skratt kan man säga :D Efter ett antal timmar med dom så cyklade vi till någon scoutstuga (det var låååångt bort) där det var fest :) Träffade en del personer som man inte sett på länge.. Och även en del nytt trevligt folk! Sen att allt inte blev så bra som det borde där, fattar inte riktigt vad Enver tänkte på.. Jag hoppas att han talar sanning så att det inte var han själv som körde.. Men i alla fall när vi sen skulle hem vid tre tiden så gick vi ut till cyklarna så sidan om våra cyklar stod det en bil, som vi tyckte lukta riktigt mysko, så kollade vi närmre och då rök det som fan.. Så vi gick in och hämtade ägaren, då visade sig att det brann i slutstegets kablar så det var bara att gå in och hänta bransläckaren.. Så när det var klart så skulle vi cykla hem, scoutstugan låg på en kulle, vilket innebär att när vi skulle hem så var det en nerförsbacke, där Nisse självklart skulle cykla samtidigt som han pratade i telefon och hade en exray i andra handen.. Det kan bara sluta illa vilket det gjorde, hans näsa pissade blod och uppe vid näspenet var det ett fett hack.. Men efter mycket om och men så kom vi hem till Linda där hennes föräldrar plus vänner åt natta mat.. Efter att Linda plåstrat om Nisse hoppade vi i sängen.. Tack Alla för en ruggigt händelserik kväll, men dock trevlig till större delen!


Fuck off and die

Jag orkar inte riktigt skolan just nu.. Jag vet det är inte långt kvar, men jag orkar bara inte..

Jag vill bara vara ute och festa och göra av med pengar som jag inte har :S
Så om någon känner säg jätte rik och har ett behov av att lägga pengar på något, då får man gärna lägga dom pengarna på mig :)


Gaaaahhh, balen och studenten närmar sig med stormsteg:S Är sagt att studentmössorna ska komma nu i veckan.. JIPPI!!!
Min balklänning borde komma nu i veckan eller nästa vecka.. Man är så sjukt spänd :S
Och den 17april ska man köpa balbiljetten :D:D Shit vad man längtar! Men fy fan vad dyrt allt blir.. Nu är jag ändå glad att jag kom över en billig klänning, men ändå liksom..

*Klänning        1400
*Frisyr                 350
*Naglar               450
*Väska + Sjal     500
*Balbiljetten        650

TOTALT             3350

Det är ju inte konstigt att man inga pengar har..
Plus att jag ska göra min tatuering i början av maj.. Och den går på 1200-1800, så ja, jag är FATTIG :(


RSS 2.0