Träning..

Då har vi börjat träna på riktigt nu denna veckan :)

Började igår med Dans, vilket var riktigt kul :) Så det kommer vi fortsätta med på måndagar!
Sen är det Core idag, det har jag ju varit på innan och det var också helt okej. Inte lika kul som dansen men det var helt klart vettigt!
Sen har jag Aerobics/Dans på onsdagar, vilket jag inte varit på innan och kommer inte vara på denna veckan heller för hon som har det passet kunde inte förra veckan och inte denna heller. Så då blir det vanlig Aerobics denna veckan på onsdag istället.
Och på torsdagar är det Aerobics som gäller, det var jobbigt men ack så kul!

Så nu har jag träning fyra dagar av sju.. Det känns bra, men konstigt. Men jag älskar det, det är verkligen ett kul och roligt sätt att röra på sig..
Trodde först inte att detta med passen var något för mig, men så fel jag hade! Detta är nog det bästa jag har gjort i mitt liv på länge!

Kom som en kniv i ryggen...

Just nu känner jag bara att du är inte värd min vänskap.
Dina ord träffade så illa att jag vet inte om jag kan ta det.
Känner bara att skriva massa personangrepp som jag har inom mig som är riktade till dig.. Men jag är inte sån egentligen.. Jag smutskastar inte folk på det sättet..
Och just nu är du inte värd min tid...


John Blund gör besök..

Ja, här sitter man och är så trött att ögonlocken faller ner när som helst.
Men av någon anledning är det just när jag är såhär trött som jag kommer på massa vettiga saker jag ska skriva och säga till folk.
Inte för att jag verkade ha så mycket bra att komma med ikväll just, men kanske kommer när jag ska gå och lägga mig. Då är det bra att ha ett litet anteckningsblock sidan om sängen, eller en mobil så man kan skriva ner just det där man kommer att tänka på. För jag lovar, annars är det glömt till morgondagen.

Allt man kommer på, även om det är på kvällen eller på dagen, borde man skriva upp för att det inte ska försvinna. Tillexempel saker man önskar sig i födelsedags present eller julklapp. Jag är hopplös på sådant, så kommer man på en sak som man tänker nämen den hade varit sjukt bra att önska sig, ja och så ska man informera mamma om det och då är det som bortblåst tills man kommer på det nästa gång.
Handlelista är också suveräna att skriva ner, annars står man där i affären och är helt borta i huvudet. Det fick jag själv uppleva härom dagen.. Det är hemsk när man står där och vet att det är något mer man ska ha, men man kan verkligen inte komma på vad.
Kan ju också vara så att det är jag som har ett väldigt kort närminne?! Vilket fall som helst så är det dagens tips till sveriges befolkning, anteckna och skriv upp vad ni har i huvudet och som ni inte vill glömma lika snabbt som ni kom på det!

Nedräkning till julafton:
87dagar och 23 timmar i runda slängar :)

Dagar utan tankar :)

Hejsan hoppsan i gallopsan :)
Igår och idag har varit två bra dagar då jag har sluppit tänka så mycket på allt annat..
Igår börjades dagen på ungdomsmotagningen, fick utskrivit nya p-piller typ.. Och snacka massa skit, om ditten och datten, dock utelämnade jag en del detaljer.. :P
Sen gick jag hem till Malin då vi snackade och kollade MTV :) Sen lagades det mat, mums :) Sen begav vi oss till Bogarts och hyrde 2 filmer och köpte lite godis :)
Gick tillbaka till Malin, kollade en film och sen stack vi iväg och tränade!
På schemat  stod det aerobic/dans, men hon som skulle ha det passet kunde inte så Anna skulle ha det, men det innebar att det blev vanlig aerobics istället.. Skit kul var det, men jag var helt död :P Speciellt med tanke på att jag inte har motionerat på över ett år.. Sinnes sjukt :P
Men jag är helt kär i träningspassen :) Så nu är det 3-4 pass i veckan :)
Måndagar: Dans-jympa
Tisdag: Core
Onsdag: Aerobice/dans
Torsdag: Aerobice

Jag kommer kanske komma i lite form i alla fall..
Gå ner några kilo och bli lite snygg :) Man kan ju alltid hoppas!

Låt mig bara glömma gårdagen...

Gårdagen var en dag utan värde..
Allt slutade så bra i lördags, och jag vaknade med en bra känsla.. Känslan av att få träffa dig idag och bara mysa..
Men sen har allt bara rasat ner, inget har blivit som jag tänkt eller hoppats.. Du har ju knappt pratat med mig, av vilken anledning?! Du kan väll säga någonting i alla fall?

Sen att jag bråkade med han den där och det utan någon direkt anledning känns ju inte bra, var ju inte så det skulle sluta...

Och sen har jag sårat dig så fruktansvärt, det var aldrig meningen det heller..

Igår var en dag som jag hade hoppats inte existerade, en dag man bara skulle kunna hoppa över och radera ur minnet.. Jag vet att det inte funkar, utan man får resa sig, sträcka på ryggen och gå vidare.. Men det är så jävla svårt, jag vet inte om jag klarar mycket fler nergångar nu... Har varit stark en längre tid, och försökt kämpa med mig själv, men med nedgång efter nedgång vet jag inte hur många gånger jag kan resa mig upp igen.. Känner att det inte är många gånger kvar tills jag blir liggandes en stund, tills jag har hämtat krafter att kunna resa mig upp igen och titta på det som varit med ett skeptiskt öga och tänka: Det där var väll inget att böla för :)

Jag bara ställer till med problem för mig själv och för andra.. Hopplös med andra ord..


Tråk...

Jaha, då sitter man här igen och har tydligen inget liv..
Är hemma själv nu, då mamma blivit frisk och kan jobba igen.. För mig känns det väldigt ensamt.. Tycker inte om att vara ensam, är för sällskapssjuk för det.. Men såhär kommer det vara fram tills att jag hittar ett jobb.. Jo det är ju så lätt också, jag vill ju hitta ett jobb jag kan trivas med också... Inte bara ta vad som helst.. Men sen vet jag samtidigt att jag bara jobbar fram till juni sen borde jag sluta.. Dels för att börja jobba på Lantmännen i juli och dels för att kunna flytta vart jag nu bestämmer mig för att studera.. Oavsett vart jag bestämmer mig för att studera måste jag flytta, och den tanken känns så bra..
Tänk att bara få komma ifrån allt jävla skit.. Thank God for that :)

Visst det känns ju lite skrämmande att lämna allt, tänk om man inte skulle trivas på det nya stället vad gör man då? Ser man bara till att man trivs eller åker man hem och gråter?!
Troligen ser jag till att trivas men ringer hem och gråter ibland :P

Idag borde jag räkna matte nu när jag har tid för det, men jag har verkligen ingen lust.. Hade egentligen lovat mamma att rensa orgäs i rabatterna, men det känns ju inte så lockande nu heller.. Baka skulle jag också göra och det känns väldigt lockande däremot!! Men har vi allt hemma? Orkar inte cykla och handla någonting, fryser så jag skakar för fan.. Måste be mamma sätta igång värmen, dethär funkar inte längre.. Brrrr..

Nu ska jag äta min glass och kanske räkna lite matte :)

See ya!

Rubrik...

Svårast och tråkigast med detta skrivandet är att hitta på en rubrik..

Idag var en trevlig dag!
Orkar inte gå in på vad som hände.. Men trevligt var det;)

Gjorde ett besök på förra skolan, fikade med de gamla lärarna och kollade på det nybyggda.. Jag saknar skolan och allt folk! :(
Och skolan är så sjukt snygg nu, vill bara flytta in där :) Försöker övertala Linnea att börja där :D:D

Fick hålla lite föredrag om UF när vi ändå var där, typ tips och idéer till de nya företagen.. Ska lätt komma dig och hjälpa dem lite då och då! Allt för att hålla kvar mig i skolan ;) ;) Nörd, jag vet!! Jag älskade skolan och det ska jag inte sticka under stolen med.. Men pallar bara inte med allt skit som ingår, som falska vänner, skit snack och allt det ytliga.. Man blir lätt en person man inte vill bli.. Jag blev delvis en person jag inte tyckte om.. Det finns fortfarande delar kvar hos mig själv jag inte tycker om, jag kan inte vara helt ärlig, varken mot mig själv eller andra.. Jag har svårt att visa personer att jag är irreterad eller sur.. Det går ofta ut över andra istället, personer som inte har med saken att göra, typ mamma och mina systrar..

Hade behövt komma bort härifrån och börja om helt från början, kanske ska man börja i Örebro i alla fall, det är ju ganska långt bort, men dock ganska nära till Stockholm, i alla fall nämre än hemmet..

Jag är vilsen i mig själv just nu.. Vet inte vad jag vill eller vart jag vill i livet.. Har ju varit fast besluten hela tiden, men idag kändes det inte så självklart längre.. När jag uttalade de där orden högt så kändes det inte riktigt hundra.. Kanske bara en period just nu, jag har ju för sören vetat vad jag ville sen i nian, vad har fått mig att ändra mig nu då?

Och jag vet att jag gör fel, jag borde väll egentligen bara släppa taget om dig men det är svårt...

Början på något nytt..

Idag är första dagen på min arbetslösa liv.. Men det känns ganska bra :) Blev väckt 12.45 av mamma som tyckte jag skulle städa lite :) Men får väll kanske söka jobb eller något, har egentligen planer på att ta det där förbannade körkortet, kanske gör som Linda och tar en intensivkurs. Känns ganska lockande faktiskt!

Imorgon ska jag dock gå upp tidigt, jätte tidigt typ klockan 6.00. Men vad gör jag inte för dig ;)

Nu ska jag nog faktiskt kolla film, och sen städa mitt rum kanske om jag orkar :P

See you!

Linda 18år :)

Idag mår man i princip tvärtom emot vad man mådde igår kväll...
Igår kväll var en helt fantastisk kväll! Fy sören vad kul vi hade, och vad glada vi var :D

Kvällen började hos Linda, strax innan sex :) Då började vi med bål och cider!! Sen vid sju kom hennes släkt, den ena värre än den andra ;P Och då blev det mat, och vin, öl cider och en och annan snaps.. Vissa fick väll några påfyllda av Lindas mamma, tack Pia ;)
När maten var avklarad kom de riktiga grejerna fram,  då det blev en del likörer och groggar av massa olika sorter :) RedBull Vodka går ju alltid hem också ;)
När klockan närmar sig halv tolv kör Markus oss in till höganäs station så vi kan ta bussen in till stan.. När vi kommit in till stan drar vi till Crom :) Där det blir lite mer att dricka och en del dans!
Efter ett tag på Crom drar vi oss vidare till Steakhaous, alllt för den billiga spriten som vi verkade tycka att vi behövde mer av :P Där blev den ännu mer dans och en del trevlig folk! När vi varit där ett tag, så bestämde vi oss för att spendera den sista timmen på Crom.. Så där var vi fram till tre och jag och Linda dansade oss varma ;) Baby, you are fucking hot ;)
Sen när de stängde Crom ringde vi vår skjuts, och Linda och Nisse tog taxi hem..
På hemvägen körde vi inom McDonalds :) Haha, så kul det var.. Vi beställde 12 cheesburgare ;P Fyra till Kim, Fyra till Mig, Tre till Linnea och En till vår Chaufför :D:D

Men med andra ord så var kvällen sjukt lyckad! Får vi allt göra om! Möjligen att det blir något som skulle kunna likna en repris den 27 ;) Vem vet!?

Just party like a RockStar!
Bilder finns under http://emmabarnholdt.bilddagboken.se


Party like hell....

Ikväll ska det festas satan i det :) För ikväll ska vi fira våran Linda!!!
Är riktigt pepp på gott snack och fylla ;P

Uppdatering om hur kvällen blev lär komma imorgon om vi är i ett tillstånd som kan hantera det vill säga ;)

Men nu ska jag iväg på loppis och se om jag kan hitta något kul!

See you all!

Slutet...


Jaha, då har man arbetat sin sista dag på Lantmännen för den här gången.. Det känns lite vemodigt faktiskt.. Kommer sakna det, men va fan nu kan jag i alla fall sova på morgarna och läsa lite matte under dagarna.. Även om jag helst hade velat strunta i matten :/

Ännu en gång har du fått min dag att innehålla det där lite extra... Tyvärr är det väll slut på att börja dagarna så pass bra, det som dock skulle kunna slå detta, det skulle vara att få vakna upp bredvid dig.. Men det är väll mest önsketänkande..

Jag blir bara lite skrämd av mig själv ibland, känns som att jag släpper mer och mer på mina gränser och då även att jag släpper fram mina känslor, vilket jag hade lovat mig själv att inte göra.. Jag skulle hålla det för mig själv ju.. Fan också...

Idag var också sista dagen för mig och Jacob att arbeta ihop, det kändes väldigt trist.. Har tyckt fruktansvärt bra om honom, jävligt trevlig kille.. Men vi sa att vi ses på facebook och i vimlet :P Kanske ska höra med honom om han har lust att ta en fika eller något nån dag, så vi kan disskutera vår bittre syn på omvärlden :P HAHA

Vet varken..

ut eller in.. Du gör mig förvirrad, samtidigt som du gör mig lycklig..
Jag har så svårt att veta vart du står...
Det du sa idag känns för bra för att vara sant..
Jag vet att jag egentligen vill mer, att jag kan få känslor för dig som jag inte kan beskriva... Men du har ju sagt från början vad du ville med detta.. Men idag sa du att du kanske ville mer, förstår du nu varför du gör mig förvirrad?
Ibland känns du så ointresserad att jag blir tveksam och orolig, och ibland känns det jätte bra.. Igår kändes det inte alls bra, och idag säger du detta... Vad vill du att jag ska göra och säga?

Jag skulle kunna öppna och lätta på hela mitt hjärta för dig, men blir det bättre av det eller det blir sämre och jag skrämmer bort dig?
Jag vågar inte säga för mycket då jag är rädd att förlora hela dig istället.. Men säger jag inget blir kanske du tveksam.. Gahh, det var så mycket lättare när man bara levde för sig själv och inte hade känslor för någon.. Men samtidgt så är jag så mycket gladare nu, och mina dagar mycket ljusare med dig i dem...

Lyckliga dagar..

Dagar som börjar med dig eller avslutas med dig på ett eller annat viss, det är lyckliga dagar.. Jag trivs i ditt sällskap och jag trivs med dig... Du gör mig lycklig :) Jag vet vad vi har och inte har så bli inte orolig, men det vi har räcker långt för mig just nu.. Klart jag kanske skulle vilja mer med tiden, men jag vet ju vad du vill.. Så där håller vi oss så länge tills du har kommit på bättre tankar :P

Idag ska jag träffa någon annan som gör mig dunder lycklig! Nämligen Linnea, min allra bästase bästa vän!
Hon och jag har varit vi i massa år nu, och fler kommer det bli!
Vi ska ta en tur till Väla för att handla present till Linda. (vi är en oslagbar trio)
Linnea hämtar mig på jobb vid 16 i utbyte mot mat på väla, gissar på att det blir wook :D Andra dagen denna veckan, men sjukt gott är det

Linnea träffade jag första gången när vi började på strövelstorps skola, alltså när vi var ungefär 6 år gamla.. Vi började i samma klass, och kunde väll leka lite då och då, men jag var ju mer för killar redan då ;P Nä, men jag lekte bara med killarna egentligen.. Det var inte föräns vi gick i 6 som vi blev "bästisar" Efter den dag då vi uttalade att vi var bästa vänner, ända sen dagen har det varit jag och hon i vått och torrt..
Tyvärr så ses vi inte alls så mycket längre, men vi vet vart vi har varandra och är det något kan man bara ringa. Jag älskar denna tjej, hon betyder i princip allt för mig :) Tror inget kan komma emellan oss.

Du jag och våra rullatorer, så är det sagt och så kommer det bli
!


Döda mig långsamt...

Jag tror helt seriöst att man kan dö av en förkylning, just nu känns det så i alla fall.. Sitter här på jobb och näsan rinner så jag får sinne på det.. Måste försören bli bra tills typ imorgon :S
Ska träffa bästaste bästa vännen imorgon, då det blir shopping, igen. Vi ska köpa present till Linda som ska ha 18års fest på lördag, we like to party :)
På fredag får vi se vad som händer, finns ju något man hoppas på mer än något annat.. Men förstår om det inte blir så.. För en lugn hemmakväll hade kanske också behövts :)

På fredag är sista arbetsdagen på Lantmännen, känns lite sorgligt faktiskt.. Kommer sakna att vara här och alla människor :( Vissa lär man ju sakna mer än andra.. Och chaufförerna kommer man faktiskt sakna en hel del.. Måste erkänna att en del av dom är faktiskt riktigt trevliga :)

Idag är så äckligt lungt, så jag vet inte vad jag ska hitta på med...
Har haft typ 11 bilar sen imorse klockan 7, hade precis första bilen sen halv åtta i morse.. Förstår folk hur lite här är att göra :S Vill bara åka hem och sova, eller typ dricka massa te med honung och titta film och äta choklad.. Gör mig sällskap för fan.. :(

Jag vet att man hade behövt städa här, men inte ens det orkar jag fast att jag vet att tiden hade gått massa snabbt då..

Nä, nu ska jag gå och se vad Jacob gör.. Kanske sällskapa lite med honom :)

See ya!

Hej hopp i lingonskogen :)

Idag är en bra dag :) Jag känner mig glad och pigg! Till och med så pass pigg att lite shopping på väla väntar :)

Dagen började väldigt bra må jag medge ;)
Bestämde mig ännu en gång att gå från knutan till jobb istället för att åka med pappsen :) Känner mig så nytig :P

Men är så illa tvungen att hålla Andy vad jag lova, och jag ska väll komma igång på riktigt sen också..!

Idag händer inte så mycket, hade besök från Åhus idag, så jag fick visa och berätta om tidsbokningssystemet, känner mig som ett proffs på det nu :D HAHA, men det funkar sjukt bra!!

Fick erbjudande om extra jobb igår när jag var med Emma, jag är sugen på det.. Men mamma verkade inte riktigt lika förtjust :/ Men som sagt det är kasst att jag inget körkort har :S Men jag får banne med börja på det nästa vecka kanske? Humm, det ska jag nog göra.. Då skulle jag kunna ha det inom några månader och sen kan jag börja jobba med det! Det låter som en bra plan!!!

På återseende!


Skrevs igår...

Vet varken ut eller in :/ Jag känner bara att jag står och famlar i mörket, men efter vad?

Är rädd att jag egentligen vet svaret...

Varför måste jag vara så jävla svår och hopplös? Jag är efterhängsen och klängig, jag vet okej.. Så fort jag får minsta lilla uppmärksam så drar jag allt till mig och lämnar inte personen i fred.. Grejen är den att jag vet om det, men kan inte låta bli... Men för sören, säg till mig att det blir jobbigt.. Det tar jag bättre än att bara avdunsta sakta men säkert, vill ju egentligen visa att jag faktiskt kan vara lugn och sansad och inte så jädra på..
Men blir så mycket lättare om man säger ifrån istället för att låta allt rinna ut i sanden..

Förstår inte varför jag skriver detta, är i princip ingen som läser här vilket fall som helst.. Och allt känns mest som fumliga tankar som rusar runder i mitt huvud, tankar som inte är sammansatta till meningar utan bara tomma ord som far runder som man själv får sätta ihop så att det blir något av det.. Så många ord och så lite tid, så mycket att säga men så lite mod...

Jag vet vad jag lovat mig själv, men kan jag hålla det? Tror inte det, vilket bara är dumt för mig, för det är jag som åker ut till slut. Det är bara mig det drabbar och sårar.
Det är bara mig det är fel på...

Ut och svira :)

Ikväll ska jag äntligen träffa Lina, och vi ska ut!!!!!
Ska bara komma ifrån jobb, om jag nu lyckas :/ Har i alla fall vägt in sista bilen, hoppas nu bara att sista bilen är ute inom 30 min, för då hinner jag :D Sen när jag kommit hem ska jag slänga i mig något att äta, duscha lite snabbt och slänga på mig lite smink och kläder :)
Sen ska jag ta bussen vid halv åtta till Lina och snacka dynga för att sedan dra ut och dricka lite alkoholhaltiga drycker :) Risken är att jag bli svin full, då jag inte druckigt något på flera veckor.. Men den risken får vi ta :P Ska bara upp tidigt imorgon, börjar 6.45 :S Men det pallar vi :D:D

See you

Döden knackar på min dörr

Sitter på jobb nu och här är skit dött...
Jag André och Jacob försöker roa oss på bästa sätt, vilket innebär att vi sitter vi varsin dator och surfar... Och hittar någon något roligt så ska vi säga ifrån :) YouTube spenderas det många timmar på kan jag ju meddela :P Där finns mycket skit och mycket imponerande stuff också :)

Min dag började helt värdelöst idag... Först så hade jag glömt ställa klockan, så mamma hade vaknat till och insett att jag inte var upp, och då var klockan strax innan fem, jag måste sticka hemifrån vid kvart över fem.. Så stressa som sören i väg till bussen. Sen när man var framme på knutan och skulle gå upp för att ta min cykel, ja då är det snodd inte ett spår av den fanns.. Så nu står man utan cykel och måste gå till jobb varje morgon.. Tar typ 20 minuter :S Men det är ändå 40min var dag! Och jag har ju kommit överens med Andy att jag ska skärpa mig och leva nyttigt ett tag :)


Jävligt blåögd och fruktansvärt besviken :S

Trodde inte detta om dig, du skulle föreställa min vän och så gör du såhär.. Du ljuger för mig rakt upp i ansiktet. Du får mig att berätta saker som man bara berättar för vänner, och så visar det sig att du verkligen inte är en vän..

Nu står jag här vilsen och övergiven, igen, vet inte vart jag ska vända mig... Grejen är att jag håller kvar honom då han har inte ljugit, eller undanhållt sanningen på samma sätt som du.. Dig har jag kännt i över tre år, honom i någon månad, ändå är det dig jag är besviken på. Besviken för att du har sagt till mig att jag är din vän, och vänner sårar man inte...
Men det är väll det som är grejen, att du var min vän därför gör det så jävla ont att du gör så mot mig... Jag förtjänar inte detta, jag förtjänar faktiskt att vara lycklig för en gångs skull.. Men du ville tydligen inte unna mig det, du ville inte unna mig att kanske få leva livet.  

Fy vad jag tycker illa om dig, du kommer verkligen ångra detta och det vet du om... I vanliga fall är jag inte långsint, men detta kommer ta tid innan jag kommit över detta...

Slut i både kropp och själ...

Idag är man måtligt trött, kom till jobb strax efter 6 i morse och så sitter man här ännu.. Och då hör det till saken att jag jobbade till 22 igår, var hemma strax efter 23.. Och sen skulle man upp 04.20.. Så ja, jag är helt slut i huvudet och i kroppen :(

Egentligen skulle man ha slutat klockan 16, men det blev övertid idag... Risken är att det blir så hela veckan.. Gott med pengar, men mindre kul med lite sömn :S

Går i alla fall dagtid nu så tanken är att man bara jobbar 6.45-16 nu denna veckan och kanske nästa :D:D

Hoppas på att få träffa dig i helgen, på tu man hand

See you all :)

RSS 2.0