Tro det eller ej...

.. men jag sitter fortfarande kvar på jobb.

Jag väntar på pappa som i sin tur väntar på att båtmäklaren ska bli klar.
För innan den här båtmäklaren är klar kan inte pappa sticka och det innebär att jag inte har skjuts hem.. Det är en enda stor ond cirkel.. hehe..
Men det gör inte så mycket att jag sitter kvar, jag fyller bara på min flex, så kan jag sluta tidigare en fredag till exempel :)
Har snart 8timmar i flex, det är nice!

Clementiner!

Idag fick vi clementiner i fruktkorgarna på jobb.
Har ätit två stycken än så länge idag. Det luktar ljuvligt och påminner mig om jul.
Längtar verkligen jätte mycket till jul, och allt vad det innebär..

Vill baka massa julgodis denna julen, mums!


Hissar & Dissar



Hissar
Det jag idag ska hissa är Espresso House! Jag verkligen älskar det stället, dem har det mesta när det gäller fika och alltid trevlig personal. Och jag kan säga att jag älskar Vanilla Latten!

Dissar
Det jag har tänkt dissa idag är regn. Finns nog inget jag avskyr mer än regn.

Påminnelse

Skulle bara påminna att imorgon är det onsdag och det innebär att det kommer upp en ny Hissa och Dissa.

Så det är bara för er att hålla ut och vänta tills morgondagen gryr!

Tisdag

Vädret är i alla fall bättre idag!

Idag blev jag inkallad till chefens kontor tillsammans med Lotten.. Shit tänkt jag, vad har jag nu gjort.
Men det visade sig att jag bara hade gjort bra ifrån mig, så nu när Charlotte ska resa iväg ska jag få ta över hennes Gas Privat kund. Så jag får mig ett eget ansvarsområde. Känns bra faktiskt.
Men jag har sagt att om jag blir förlängd så är det längts till att Charlotte kommer tillbaka i så fall.

Ikväll ska jag och mamma på Tuperwere party hos Linda på mammas jobb, kan nog bli trevligt :)


Måndag

Idag är en sådan dag som man bara ville dra täcket över sig och ignorera väckarklockans ihållande signal. Men jag tog mig upp och ställde mig i duschen.

Så nu sitter man här och gör ett försöka till att arbeta.

I lördags var en mycket trevlig kväll!
Träffade Linda strax innan 19, gick och åt på restaurang city! Där blev det att vi delade på bröd med taziki som förrätt, sen åt jag file hawaii och linda file oskar. Sen delade vi på friterad banan med glass till efterrätt. Så mätta vi var efter det! När vi var mätta och belåtna gick vi hem till Ela, där Amelie, Ninnie, Tessan och Annie höll till.
Efter lite vin och cider där gick vi till toppan, som vanligt. För en gångs skull jobbade Emelie, så fick pratat ikapp mig lite där. Har saknat den tjejen lite.

Tyvärr så var jag tvungen att ta bussen hem, den gick 1:10. Så tjugo i ett gick vi mot tres där Johan och hans vänner var. Så lämnade jag av Linda där och sen gick jag mot bussen. Kändes trist att gå ifrån tres då det var ganska mycket folk där och en del man känner.
Vid bussen träffade jag dock Nicole och brödrarna Lendren.. Så bussresan hem var en rolig upplevelse fylld med skratt och lite gamla minnen.

Igår var det höstmarknad i Strövels så det spenderades lite tid där för att mysa runder. Umgicks lite med mormor där, mysigt!

Idag är det regn och rusk. Det enda som jag tycker är positivt med denna dagen än så länge är att pappa har börjat jobba igen så jag slipper ta bussen hem efter jobb.

Nu får jag tacka för mig och ta itu med jobbet.

Lördag!

Piercad!
Idag var vi hos Jeppe på Big City tattoo!
Linnea fick sig en piercing i navel och jag ett i öran.

Ikväll ska jag träffa Linda för en liten kortare variant av utgång :) Mys!

 Sådär blev det :)

FREDAG + LÖN!!!

Idag kommer lönen och det ska firas med kinamat ikväll!

Idag är det först jobba som gäller, sen tar jag tåg eller buss till Ängelholm för att sticka inom bowlingen för att hämta min laddare, sen ska jag bort till take away-kinarestaurangen vid ica supermarket. Sen blir jag hämtad av pappa så vi kan äta hemma.
Sen skulle jag gissa på att kvällen blir lugn.

Markus hade bjudit med mig till Markaryd, Rolle hade tydigen fyllt år och skulle ha fest. Men jag känner dem knappt, och att skjuts till och från Markaryd känns inte så lätt att få tag på. Kunde åka med Markus dit, men dem skulle nog sova där och jag måste va i ängelholm vid elva imorgon så då känns inte det så optimalt.
Så får festa med killarna en annan dag!

Vet fortfarande inte vad som händer i helgen, med min otur blir det kanske en lugn helg?! Suck och stön, inte vad jag ville ju.

Torsdag

God Morgon!

Hoppas allt är bra med er där ute!
Med mig är det helt okej, förutom att jag ska ringa massa samtal mellan 8-12 idag.. Usch säger jag bara, avskyr prata med främmande människor i telefon, blir alltid så nervös och får inte fram vad jag ska.

Det är inte långt kvar till helg, men vet fortfarande inte riktigt vad jag ska hitta på med :/ Känner ju för att festa nu när pengarna kommer in på kontot!

På lördag blir det i alla fall ett besök hos Jesper så Linnea kan få sin piercing och jag mitt hål i örat :)

På återseende!

Kvällning

Ja, då sitter jag här i soffan med Mamma och kollar på tv.
Orkar inte göra någonting. Är inte alls på humör, när jag har fått pengar ska jag köpa rosenrot som tydligen ska vara bra mot depp, alltid värt ett försök.


:)

Tänk så härligt det skulle vara att gå och bli kär just nu. Men ack nej, ingen kärlek så långt ögat kan nå.

Det är så roligt att se mina kära vänner försöka presentera mig för lämpliga pojkvänner, men än har det inte gett resultat.
Jag tror ju också att man har sett vad som finns att se i Ängelholm nu, och man borde kanske börja söka sig till någon annan stad. Men det känns ju så tryggt och bra i Ängelholm. Att gå någon annanstans känns skrämmande och ovant.

Hissar & Dissar


DISSA
Jag vill dissa att det inte finns fler timmar på dygnet. Jag hade gärna haft fyra timmar till. Två för att kunna göra något efter jobb och två för att kunna sova lite mer.

HISSA
Det jag vill hissa idag är kollektivtrefiken, dem tar mig dit jag vill och för det mesta i tid.
Hur skulle jag annars kunna ta mig till jobb?!


Onsdag!

Det är jobbigt att vara fattig, men lönen kommer på fredag. Tack gode gud för det!

Jag hade behövt en helg iväg någonstans, bo på hotell och kanske ett spa besök. Så skönt det hade varit.
Men icke, man får fortsätta i samma tampo med samma vardag. Blää..

Vad händer idag då? Med tanke på att jag jobbade undan igår så finns det inte så mycket just nu, men jag är en trevlig medarbetare och säger till Agneta att jag kan ta en lista hon jobbar med i vanliga fall. Så nu sitter jag med en tvåsidig lista med flyttar som ska skiftas och fixas.
Så nu ska jag jobba på!


Duktig :)

Japp, idag tyckte chefen att jag hade varit duktig så jag fick sluta 30minuter tidigare. Det kändes skönt faktiskt.
För övrigt är det mycket på jobb just nu då vi ligger lite efter, men det ska nog ordna upp sig snart hoppas jag.

Annars vet jag inte vad som sker i veckan eller i helgen. Är väldigt sugen på fest på lördag men ska hitta någon som står ut med mig också.. Hehe.. Men det löser sig säkert!


Tisdag

Usch och fy för denna morgon. Är så seg och så trött att skulle jag blunda så hade jag somnat direkt :/

Idag är det bara jobb som gäller, funderar på att ringa till BCT (big city tattoo) för att boka en liten piercings tid. Det är min kära lillasyster Linnea som ska få en navelpiercing av mig och jag tror jag ska passa på att ta ett litet hål i öra, mer än så säger jag inte just nu.

Jag tänkte fram över börja med en liten grej varje onsdag, nämligen hissa och dissa, precis som i Rix MorronZoo.. Då jag helt enkelt hissar och dissar någonting.

Ska bara komma på något bra, och se om jag kan få till någon bra bild också.

Kväll

Ja, då sitter jag och kollar på CSI New York nu. Tycker om CSI.

Idag fick vi reda på att Charlotte ska vara tjänstledigt från den 1 nov till den 1 april eller liknande. Hon ska resa jorden runt med sin pojkvän.. Lite avundsjuk är man allt. Jag kommer sakna henne på jobb då det känns som att hon är den enda som jag direkt pratar med då de andra är äldre, de är kvinnor mellan 35-55, så har inte så mycket gemensamt med dem. Men det får gå.

God natt på er när ni nu får för er att sova :)

Måndag

Då har ännu en vecka försvunnit på detta år. Vart tar tiden vägen egentligen? Tycker det går med stora steg mot jul nu, inte mig något emot egentligen. Men det är lite skrämmande samtidigt.

Jag vet inte riktigt vad det är med mig just nu, jag känner mig inte motiverad för någonting just nu. Vet inte om det är vad som kallas höstdepression? Hoppas det bara är en liten svacka som varar högst en vecka.

Ska försöka ta tag i det här med körkort nu, har sagt det förr så vet inte hur det kommer bli denna gången. Men ska göra ett försök.

Har kollat upp i princip allt jag kan kolla upp om utbildningen jag vill gå, nu hoppas jag att jag kommer in. Men det är ju ett helt år nästan tills dess.
Men det kommer innebära att jag bor hemma några år till och istället pendla till Malmö, allt för att slippa skulderna.

Jag vill bara hem nu..


Söndag

Malin åkte hem för mindre än en timme sen..
Måste säga att det var en väldigt bra kväll igår..
Vi kollade tre filmer, drack cola, åt chips och godis. Sen låg vi och snackade på mitt rum till typ tre! Det var sånt man gjorde när man var lite mindra, men det är sånt jag saknar så fruktansvärt. Jag vill kunna umgås med mina vänner en helgdag utan att det ska behöva innebära att man måste dricka.

Jag känner att nu när mamma blev sjuk så blev det extra tydligt vilka ens riktiga vänner är och vilka som man har tappat kontakten med.
Egentligen tycker jag inte om att "hänga ut" folk i bloggen. Men då jag vet att nog i princip alla ni läser min blogg vill jag nämna er för jag är så tacksam att jag har er, det betyder jätte mycket för mig att jag vet att ni finns där för mig. Så tack så jätte mycket till: Linnea, Linda, Amelie, Ninnie och Malin för att ni har hört av er och funnits där. Ni är guldvärda, era sms och ord värmer.

Nu ska jag slänga mig i sängen med en bok och en kopp tee och bara ta det lugnt.

Musik!

Kids med MGMT




Boom Boom Pow med The Black Eyed Peas




I Know You Want Me med Pitbull



Lördag

Idag kommer Malin, vi ska kolla film och mysa :)

Kollade igenom lite bilder idag, så mycket minnen där finns liggandes.
Ska till denna lönen köpa en extern hårddisk, då jag inte riktigt litar på min dator.

Tänkte slänga in tre bilder på mig och Malin när vi var i Göteborg i våras. Det var mysigt och borde göras om nästa vår igen kan jag tycka!










Fredag

Hej!
Det händer inte så mycket just nu då jag inte mår bra. Därav den dåliga uppdateringen.
Jag sover länge och kollar film, thats it.

Nu ska jag äta frukost, blir nog en ost macka!

Onsdag

Idag har jag inte mått bra alls.
Känner mig yr, har ont i kroppen och är trött.

Så idag har jag bara sovit i princip.

Men hör av mig imorgon och informerar hur jag mår.

Kan dock berätta att det bara blir bättre och bättre med mamma.

Huvudvärk

Har en bultande huvudvärk som vägrar ge med sig.. Visserligen har jag inte tagit någon pilla, men tycker inte om att stoppa i mig en massa grejer.
Så försöker dricka vatten och hoppas på att den ska försvinna!

Utbildningen gick bra, jag somnade inte!

Har även idag fixat med Linneas födelsedagspresent, det kommer bli kanon! (hoppas jag på :S)

Återgår till jobb nu


Tisdag

Idag har jag utbildning mellan 8:30-12:00.. Risken är att man somnar..

Jag berättade ju om när jag råkade cykla in i en man och fördärva hans fram hjul?! Igår var han och lämnade kvitto på reperationen, vet ni vad det kostade mig? 829 kroner gick det hela på, kan ju lungt säga att det sved i plånboken. Så nu lever jag fattig resten av månaden, så tack och adjö till utgång de kommande helgerna.
Men jag har ju lärt mig att jag aldrig kommer cykla ner för vår uppfart igen i alla fall. Om jag kommer cykla mer i hela mitt liv då det mest bara går illa tycker jag.

Vad händer annars idag då? Nja, det är mest bara jobb tror jag. Orkar inte så mycket mer efter jobb, för när man väl kommit hem och ätit så är ju klockan nästan sju.

Vi hörs sen, kan ju uppdatera hur utbildningen gick :)

Måndag

Då har man påbörjat ännu en arbetsvecka.

Idag är det Lindas 19års dag, så vi börjar med att gratulera henne♥

Om mindre än en månad så är det Linneas 20års dag. Jag hade egentligen bestämt mig för vad jag skulle köpa men har nu ångrat mig. Har kommit på en annan sak, men samtidigt så vet jag inte.. Det är svårt :(
Får prata med mamma om det sen när jag kommer hem! För i så fall blir det något som jag också vill ha, kan tyvärr inte säga mer än så.

Idag ska jag betala för cykelhjulet jag förstörde i min lilla cykelolycka, så jag blir 700kr fattigare.

Har även kommit på en "maträtt" som jag ska prova någon dag i veckan, nämligen Langos. Tycker det är grymt gott och när jag hittade recept så verkade det inte så svårt att göra.

Ha en bra dag!

Söndag

Jaha, då har snart ännu en helg passerat. Grymt tråkigt.

Igår så var det först kören som gällde i Starby, så efter att ha sjungt där åkte jag och Linnea för att köpa kebab i bröd från Bennys och sen hem till hennes föräldrar. Där blev det att titta lite tv och dricka lite gott. Sen blev vi hämtade av min fader för skjuts till bowlingen.
Egentligen spelade ingen av oss direkt bra, men det som var kul igår var att vi var väldigt jämna. Så när vi slutade spela så hade vi exakt samma totala poäng! Det var lite skumt, men vi hade kul åt det!
Det var ju Kim som jobbade, och det kändes faktiskt bra, det var avslappnat och så mellan oss. Dock var hans gravida sambo där och blängde lite surt på mig. Men det var ändå skönt att träffa honom och kunna prata lite med honom utan att det ska kännas ansträngt.

Efter bowlingen drog vi till toppan, lagom med folk, det var dock knappt några man kände. Men efter ett tag kom Amelie och Tessan för att göra oss sällskap, och efter ett tag till kom Mikaela.
Sen lämnade vi dem för att gå in till stan för att möta Linda, men när vi väl kommer till Torstens visar det sig att de har åkt hem. Så då tappade vi lusten helt och gick till Lindens för att äta och sen åka hem.

Idag har jag bara slappat, kollat två bra filmer, Freedomland och Män som hatar kvinnor.
Båda kan jag rekomendera för er som inte sett dem.

Helt ärligt kan jag berätta att jag fortfarande har pyjamas på mig, och ska gå och duscha nu..

Men vi hörs imorgon!

Lördag!

Godmorgon!
Idag känns det som att det kommer bli en bra dag.
Sitter just nu och läser melodikrysset i min ensamhet. Det är svårt men man lär sig ganska mycket tycker jag.

Sen blir det att fixa vid sig i lugn och ro, för 16.40 blir jag hämtad av Linnea, då ska vi iväg och sjunga i Starby kyrka. Sen bär det av till Linneas föräldrar för att förfesta till det lite där! Sen ska vi till bowlingen för en timmes spel, tydligen skulle kim jobba.. Har inte träffat honom på ett ganska länge, men det kan ju bli trevligt. Tydligen skulle Andreas också vara där fast som spelande. Men jag och Linnea har varandra som tur är!

Sen ska vi kanske möta upp Linda?! Vet inte riktigt säkert, men hoppas! Då vi är en grymt bra trio..

 


Snart hemgång!

Nu är det snart dax att åka hem!
När jag kommer hem ska jag baka äppelpaj!
Sen är det bara slappe som gäller.

Jag har funderat lite på att börja dricka sådana här naturdiet shake.. Någon som har erfarenhet av dem? Smak och så?

11 sep

Ja, idag är det den 11 september. Det innebär att det är 4 år sedan min morfar dog och 8 år sedan World Trade Center olyckan.

Fredag

Idag har jag kommit till jobb som jag ska!

Mamma är hemma och mår bättre!

Men jag är trött, så ska kolla om jag kanske kan sluta lite tidigare idag?!


Torsdag

Skulle ha lagt in detta igår men blev inte så.

Ingen bra vecka detta..
Försov mig, och inte lite heller. Vaknade halv elva, börjar åtta, så det var bara att ringa jobb och förklara läget.
Men dem hade mest varit oroliga så det var inga sura miner där inte. Dem förstod att det hade varit tufft för mig nu denna veckan och jag behövde tydligen sömnen.

Men dock fick jag migrän också, jädra skit..

Trött

Just nu är jag trött på allt.. Känner att jag inte orkar mer skit just nu..
Mamma är sjuk
Du fortsätter såra mig även fast jag bett dig att inte göra det
Du uppmanar honom, sluta med det är du snäll

Idag när jag var lite sen till bussen så skulle jag ta cyklen, det skulle jag inte ha gjort.
Det resulterade i att jag blev skyldig en man ett nytt cykle däck. Råkade tydligen cykla in i honom.

Orkar inte med mig själv längre..


Förlängd!

Idag blev jag förlängd på jobb, fick förlängning till den sista januari!

Tisdag

Ikväll är det kör, ska bli trevligt!
Imorgon ska jag nog fika med Linda, har dock inte fått klart besked än.
Och på torsdag ska jag fika med Ninnie!
Precis vad jag behöver just nu!

Älskar dig mamma <3

...

Mamma kom aldrig hem igår, hon mådde inte tillräckligt bra för det.
 Så istället åkte vi tillsammans med Ingela och Glenn på besök. Var där i nästan 4½ timme igår.
Men idag orkade jag faktiskt inte åka dit, det är jobbigt att vara där, mest psykiskt.

Men vill bara passa på att tacka alla mina vänner som har stöttat mig dessa dagar, att veta att ni finns där betyder väldigt mycket för mig. Det visar tydligt vilka som faktiskt bryr sig och vilka som inte gör det. Älskar er!


-.-

Tänkte bara skriva en kort uppdatering.
Mamma kommer hem idag för att stanna tills imorgon sen ska hon tillbaka till sjukhuset för att stanna till onsdag som det ser ut nu.
Jag orkar inte gå in på vad som är fel, men undrar ni så är det bara att fråga.

Nu ska jag återgå till tvätten.

Torsdag

Detta är ingen bra dag. Känner inte för att skriva.
Mamma ligger på sjukhuset, så mår inte så bra just nu. Sitter på jobb men ska gå om någon timme.

Hör av mig när jag känner att jag orkar.

Onsdag

Ljuva onsdag!
Även om den inte började så ljuv, var grymt trött i morse när jag skulle vakna, vilket slutade med att jag låg kvar lite för länge i sängen. Så jag fick skynda mig upp för att klä på mig och borsta håret, det var ungefär vad jag hann också.
Sen fick jag skynda mig till bussen, usch för stress.
Men det bästa med det hela är att jag inte hann äta frukost så det blev en liten tur inom Espresso House!
Så fick köpt mig en scones med cream chees och sylt, apelsinjuice och så en stor vanilla latte! Bästa sättet att börja en morgon egentligen.

Så nu sitter jag här och är ganska nöjd med morgonen ändå.

Efter jobb idag ska jag ta bussen till Ängelholm för att träffa Malin och Henrik, då ska vi fika på EH :) Mys!

EH är nog mitt favorit ställe just nu, älskar allt dem ha att erbjuda i princip!

Nog talat om det.. Humm, vad ska jag då tala om?!
Jag vet inte och orkar inte komma på något bra just nu.
Så jag avslutar här och nu!

God kväll :)

Jaha, vad gör jag idag då? Inte mycket, sitter vid datorn och surfar runder.
Har ju ingen tv, eller ja tv har vi men ingen digital-box så vi kan ju inte se några program.
Så det blir till att spendera kvällen vid datorn.

Linnea har kompisar där nere och jag sitter i min pyjamas så är ju inte på tal om att gå ner. Dem kanske inte hade brytt sig men Linnea hade skämts.

Har nog kommit på en födelsedags present till Linnea (bästis inte syster), men kan tyvärr inte dela med mig till er av den riktigt nu, då jag vet att hon läser bloggen med jämna mellan rum. Så ni får reda på det om typ en månad  :)

Nu ska jag läsa lite på aftonbladet, vi hörs!

Tisdag

Ännu en tisdag är kommen.
Ibland funderar jag på om man kan stryka tisdagarna från kalendern? Vet inte varför jag avskyr tisdagar, men det bara är så.

Imorgon ska jag dock träffa Malin och Henrik! Så då ska vi få höra om Henriks bravader i Magaluf! Saknar veckan där nere :(

Idag händer i princip ingenting skulle jag gissa, är cirkus i Strövels ikväll, kanske man drar sig dit om det inte finns något annat att göra.

Kan informera att min lunch kommer bestå av A-fil idag. Inte så jätte kul men har man ingen ork att fixa något annat är det helt okej.

Har pratat med Linda om att kanske ta och åka iväg en weekende, ska bara komma på vad. Har någon nåt förslag?

Nu ska jag jobba vidare, känner att jag har energi att göra det idag!

RSS 2.0