Sjunga

Om lite mindre än en timme ska man iväg för att sjunga.. Det känne man ju extremt mycket för, eller inte :S

Nu ska jag ner och försöka få i mig någon slags frukost!
See you later, kommer kanske in lite senare och skriver några rader!


Fezt!

Igår var det lite partaj som gällde!
Började hemma hos mig med mat från Benny's, sen drack vi lite vin, cider och annat smått och gott!
Sen sjöngs det lite sing star!
Efter det kom Oskar och hämtade oss och körde in oss till Bowlinghallen!
Nisse hade bokat 3 banor till sju pers :)
Men jag Linda och Linnea spelade på en! Det gick faktiskt ganska bra för min del!´
När vi hade spelat klart gick vi över till Toppan, det var inte så mycket folk, men det var trevligt ändå!
Fick förfrågan om inte vi ville köra en striptees :P Hehe
Sen kom det lite mer folk och sen gick en del folk.. Så efter några timmar på toppan stack vi in till stan och gick på saloon där vi träffade den del nytt och trevligt folk!

Tack alla för en trevlig kväll, som alltid :P

Softisch

Idag är en ganska soft dag.. Jag ska inte göra någonting, eller jo jag ska kolla över halvårsredovisningen då den hade blevit lite fel..

Sen i eftermiddag ska jag handla till imorgon, tror det kan bli bra imorgon faktiskt trots att inte Robin kommer då han tydligen skulle ha match.. Jag kom på det också att vi skulle ju kunna basta efter maten om de andra vill det! Så får vi använda vår bastu lite också!


Kärlek vid första ögonkastet

Hade konserten igår, det fick bra trotts alla motgångar vi hade.. Det var helt sjukt, allt som kunde gå fel gick fel..
Det börjar med att när vi kommer fram till Bahnhof vid 11 tiden så var vaktmästaren där och öppnade men de hade i princip ingen koll på att vi skulle vara där, men vi började lasta in anläggningen. Vi går en runda på Bahnhof och kollar läget, det var skit kallt överallt. Vi går in mot Garaget och där är det helt mörkt, vi hittar ingen strömbrytare till en början men sen löser Lina det då hon hittar en. När vi går i in Garaget är det svinkallt och luktar unket. Då tänker man bara shit, ska artisterna var här i detta skitet =/ När vi sen går tillbaka till dom andra så kommer det en man som var far till någon Jörgen som har hand om stället, han undrar lite vad vi gör där och vi informerar. Han tycker det är konstigt att inte Nicklas har sagt någonting så att de kunde sätta igång värmen lite tidgare, men han fixar så att vi får värme och ljus överallt!
Sen så åker Malin och Lina in till banken för att ta ut växelkassa till oss, där det bli problem då de på banken inte hittar vår fullmakt och han vi hade disskuterat med tidigare på banken satt i möte så då blev det ingen växelkassa att hämta ut där. Sen hade vi tid klockan 13 hos frisörerna och när vi väl kommer dit så blir det problem då den lärare som vi har pratat med är på semester och inte informerat den andra läraren. Men som tur är så löser dem det men dock 40 minuter senare än vad vi hade planerat. Undertiden vi väntade på frisörerna så ringer pappa och säger att trummisen i Neighbourhood har blivit sjuk så de kan inte spela på kvällen. PANIK fick jag.
När vi är klara på frisör halvspringer vi bort till skolan och sen till Linas bil och åker i full fart tillbaka till Bahnhof där Lotta på Lokaltidgingen väntar och gjort det i nästan 40 minuter efterssom vi inte var tillbaka föräns närmare 15. Kör en snabb intervju med henne och sen börjar det första bandet Waterdog komma insläntrandes och inom kort kommer även DNI. Då har klockan passerat halv fyra och vi kör till Bellis för att hämta rosorna som vi blev sponsrade med till banden. Efter Bellis bär det av till Lindens för att hämta mat som vi bestämt till klockan 16, men den var inte klar förän 16.45 cirka. Så när vi fått mat var det stress tillbaka och bjuda de på plats med mat och dryck. Efter det skulle vi rymma upp i lokalen och försöka få det att se ganska snyggt ut.
Sortera upp biljetterna och liknande..
När klockan är halv sex kommer Henriks band och börjar soundcheka stax innan klockan 18 byter de med Lights som då soundcheckar. Vilket innebär att vi blev försenade. Utanför på trappan så stod det faktiskt folk och väntade, gissa hur förvånade vi var att det faktiskt fanns dom som väntade liksom :D:D
Men när väl första bandet  var på plats och började spela så flöt allt på riktigt bra!

DNI och Waterdog är sjukt jävla trevliga..
Mellan varven så stack man in "backstage" och snackade med dom.
Sen när allt var slut och folket hade gått hem så pratade jag en hel del med killarna i DNI helt jävla underbara och roliga var de med, det var snack om att den ena skulle ge bort sinna roser för ett ligg och fråga om jag var intresserad av att vikariera som groupie, hur ska man liksom ta det? Men han den ena i DNI (Mattias tror jag) var ju sjukt jävla snygg och riktigt trevlig, tror det var kärlek vid första ögonkastet där ja.. Ska bara nu försöka få fram lite mer information där hade jag tänkt mig.. Hur det nu ska gå :/

Klockan 17 idag ska vi tillbaka för att plocka ner anläggningen, sen är det över.

TACK ALLA IGÅR SOM GJORDE DENNA KVÄLL TILL EN JÄVLIGT BRA SÅDAN!

RSS 2.0