Måndag

Helgen bara sprang förbi?!

I lördags vaknade jag sent, inte fören tolv gick jag upp.
Vid ett mötte jag upp Ninnie så gick vi till Willys och ÖB, mysigt med lite sällskap!
När vi sen väl kom hem så började jag fixa vid mig och sen började jag på maten. Strax efter sex så kom Ninnie och Linnea, så åt vi gott och drack ännu godare :P Efter ett tag så kom även Sandra och Jonny. :) Mycket trevligt!
Strax efter nio stack jag, linnea, sandra och jonny till Linus, där man firade Tessi och Emelie! Var riktigt nice där, kul att träffa nya människor!
Efter att ha förfestat där så drog vi till 57an, fick dansat en hel del och så blev man överraskad över att hitta Nisse där i vimlet. En mycket bra överraskning om ni frågar mig!
Fick även övertalat Oskar att han ska lära mig sticka, ska allt påminna honom nästa helg :P
Sandra följde med mig hem och lånade min soffa!
På söndagen var man inte mycket till människa, men tog tag i mitt liv och skickade hem Sandra och så gick jag ner mot stan för att träffa Malin, vi gick sedan och mötte hennes sambo :)
Gick en runda på julskyltningen, och sen gick vi och åt på resturang city. Jag tog kebabtallrik för den är grymt god där!!
Sen gick jag inom ica och köpte glögg sen gick jag hem.
Väl hemma drack jag nästan en hel flaska glögg medans jag satt och försökte plugga..

Idag  var det kaos med tågen. Nu går det tydligen inget tåg till malmö från ängelholm, om man inte tar "snabbtåget"
Så skulle byta i lund till ett tåg som gick till malmö.
Men då det snöat och är kallt så funkade inte växlar och sånt som det skulle.
Så blev försenat. Det hela slutade med att jag var framme på skolan 14:15 och tenta skrivningen började 14:15, det var sjukt mycket tur där. Galet är mitt enda ord.
Fick skrivit tentan, och det kändes inte bra men okej. Har jag grymt mycket tur där så kan jag klara den men vågar ännu en gång inte hoppas.

Nu är jag snart framme i Ängelholm, ska hem och lämna mina väskor sen ta cyklen till maxi och storhandla. Hur mycket man nu kan storhandla när man ska ta det hem på cykel, men jag är proffs på det :P haha


Fredag

Hade precis skrivit klart inlägget, men då råkade jag trycka bort allt. Så orkar inte skriva om allt.
Därför blir det lite bilder istället för historien om dagen på Liseberg..








Torsdag

Halloj!

Imorse fick jag ett sms av Domi om jag ville följa med på bio efter skolan då de hade en biljett över. Det var nämligen så att deras bank har gått ihop med en annan och därför bjöd de sina kunder i Kävlinge som var under en viss ålder på biobiljetter och att man fick ta med en vän. Så filmen som visades var Harry Potter, och så bjöds det på popcorn och läsk. En bra deal med andra ord!

Nu ska jag faktiskt hoppa i säng, är sinnessjukt trött.

Imorgon bär det av till Götet för Liseberg med mamma, ida, linnea och kanske mormor!

Ska klä mig varmt, det är ju en sak som är säker! :)

God natt!

Onsdag

Började först med att skriva tisdag som rubrik, insåg dock sen att så inte var fallet :P

Då är man en dag nämre julen nu! haha, jädra tjat om julen på mig nu känner jag.

Dagen började med att jag hoppade över första föreläsningen då den började klockan 8 och jag orkar inte gå upp så tidigt som klockan 5. Plus att jag då hade behövt cykla till stationen i snöhalka. Nej tack säger jag.
Så bestämde mig för att ta tåget som går klockan 8 istället, men när jag kommer fram till stationen är det inställt. Så tar bussen till Hbg och tåget där ifrån istället. Kommer dock sent till projektgruppsmötet, men dem andra accepterade det :) Snäll grupp jag har! Och vi har värsta idén också. Sweet!

Eftrer skolan tog jag bussen till stationen och sen gick jag till Gustav, torget med typ 100 fontäner :P haha. Där skulle jag möta min date. Ja hör och häpna, jag har varit på date idag. Det är inte varje dag det sker, långt ifrån faktiskt.
Daten i fråga gick väldigt bra, var en trevlig kille :) Jag var lite orolig för att det skulle bli pinsamt tyst, men det var det ingen risk för :P Så får se vad som sker hädanefter, men om inget annat så behövde jag det för att komma över annat skit :)
När vi pratat och fikat i 2½ timme var det dax att åka hem.
Så jag begav mig mot stationen för att ta tåget hem. Kom på Göteborgståget, vilket är skönt för det går snabbare. Men väl på så går det ut ett meddelande som informerar att tåget saknar chaufför och att dem väntar på någon som kan rycka in.
Efter 15 minuter kom det någon som uppenbarligen kunde styra tåget :P När vi kommit iväg så var vi dock tvugna på att släppa förbi ett godståg. Så slutade med att jag kom hem 30 minuter försent. Inser att mina bussar och allt redan gått och att det var för kallt för att stå och vänta på nästa, men tur i oturen så var Mamma och Linnea i Ängelholm så de kom och hämtade mig! Tack♥
Passade på att svänga inom Kina take away, gott! Slapp jag äntligen makaroner och köttbullar, hade annars blivit tredje dagen i rad jag ätit det.

Nu slappar jag bara framför tvn, är skit trött så blir nog sängen tidigt idag. Skönt!
Sista skoldagen imorgon för denna veckan, skönt! Veckorna bara rusar förbi!

Tisdag

Idag började dagen med tvättningen klockan sju i morse, fick tvättat gardinerna som jag haft sen jag flyttade in hör och mina nya julgardiner. Så efter tvätten blev det att sätta upp gardinerna. Blev riktigt bra!
När det väl var klart var jag tvungen att fara till Lund för att köpa böckerna. Sen raka vägen hem igen när det var gjort.
När jag väl kom hem så for jag iväg igen, tog nämligen cyklen till blomsterlandet för att köpa tre hyacinter, en amaryllis, lite kottar, apelsinskivor, röda bollar och mossa. När jag sen äntligen kom hem så fixade jag lite här hemma, ställde i ordning och tog ner saker till källaren. Sen fixade jag ihop en blomstergrupp av det jag köpt! Skit nöjd blev jag! Ibland ångrar jag att jag inte satsade på florist, jag tycker det är kul och jag tycker jag är lite bra på det där. Speciellt julgrupper med tanke på att jag jobbade en jul på Bellis just med att göra julgrupper :)

Tänkte bjuda på några bilder från min juliga lägenhet!






Måndag

Då har man påbörjat ännu en vecka.
Föreläsning idag mellan 10-12, sen blev det träff med case-gruppen för att skriva dagens case. Dock blev vi avbrötna av brandlarmet. Suck.
Men fick i alla fall klart caset i tid, så mellan 15-17 var det caseredovsining. Det gick bra och jag snackade inför hela gruppen vilket nog kan vara 75 pers eller något. Tur man inte har något emot att tala inför folk!
När jag väl kom hem idag så gick jag ner i källaren och hämtade hem mina julsaker, så pyntade faktiskt lite här hemma. Har tagit ner gardinerna nu, så dem ska tvättas och så ska jag sätta upp julgardinerna imorgon! Tjoho!
Ska även ta ner lite saker och lägga ner i källaren imorgon.

Nu ska jag nog lägga mig i sängen, kolla lite tv och sen försöka sova. Har ju tvättid imorgon klockan sju, just nu känns det som det jätte dumt :P
Men vill ju få det gjort!

Bjuder på ännu en jul bild från förra året!


Söndag

En helg hemma hos föräldrarna. Mys :)
Har bara tagit det lugnt, skulle visserligen behövt pluggat mer än jag gjorde. Så får försöka hinna med det i veckan :S

På fredag ska jag till Göteborg och Liseberg med mamma, systrar och kanske mormor. Ska blir kul!
Sen på lördag är det 57an! Så kommande helg lär bli nice! Förutom tenta ångest då. Men det får jag ta tag i på söndag :P

Idag åkte vi till Varberg för att hämta hem Linnea från Ablin, och för att fika hos hans föräldrar. Påvägen dit svängde vi inom Ullared, shit med folk :O
Men fick köpt julkrukor. Så blev att jag bara handlade för 130kr.. Haha, sjukt :P

Lördag

Började morgonen igår med att städa och diska vad jag inte hunnit i veckan. Så nu är det fin fint hemma!
Redo för att börja julpynta på tisdag!
Igår fick jag skjuts av söta Ninnie till Strövelstorp.
Blev mys med syster och föräldrarna igår! Uppskattas alltid!

Idag blir det försök till att plugga. Får se hur det går.

Ska köpa kurslitteratur av en tjej i Lund, och enda dagen hon kunde var på tisdag (min lediga dag då jag ska julpynta) Så måste ta mig till Lund då, hoppas att det kan bli lite senare på dagen. Så jag hinner så mycket som möjligt på tisdag, har tvättid mellan 7-11 för att tvätta gardiner och allt. Så har ju en hel del timmar på mig att fixa! Lycka! Älskar verkligen julen!


Torsdag kväll..

Slut som artist, som man brukar säga.
Är trött idag, så blir sängen tidigt.
Imorgon ska jag upp i tid för att städa det sista här hemma, sen bär det av mot Strövels för ännu en helg där. Bäst så när man inte har pengar och måste plugga.

Det har börjat skrämma mig lite att jag trivs bättre och bättre i Malmö och skulle nästan kunna tänka mig flytta dit. Det ända som håller mig tillbaka är familjen och vännerna. 

Torsdag

Då är det bara denna dagen kvar som ska klaras av innan det är helg. Gött!
Ska dock plugga denna helgen också med tanke på att det är tenta om 1½ vecka.  Blä vad jag känns osocial.

Igår passade jag dock på att träffa bästa Linda, vi fikade på EH och sen följde jag med henne tillbaka till hennes be.hem. Det var mys!

Nu ska jag dra plattången genom håret och sen ta mitt pick och pack för att dra mot malmö.
Har insett att oavsett när klockan ringer är jag lika trött, brukar inte spela någon roll om klockan är 6 eller 10 när det ringer. Det handlar om att man inte vill bli väckt innan man självmant vaknat.

Ha en bra dag!

Måndag

Hade omtentan idag. Det är lite jobbigt för det kändes ganska bra, så då hoppas man ju lite på att man skulle kunna klara det. Det innebär att om man inte klarar det så blir besvikelsen ännu större. Så bättre att intala sig att det gick skit och att man i så fall får en positiv överraskning. Men det kan i alla fall inte gått sämre än sist. Var verkligen jätte dålig sist :(

Men nu ska det sadlas om till nästa tenta som är om två veckor.
Så i helgen blir det att bosätta sig i strövels. Dels för att jag är fattig och dels för att man ändå får lite sällskap där utan att det stör min studiero.

Ska snart hoppa i säng, är tröttis.

Skit

Skit skit skit.

Kommer misslyckas på tentan imorgon. Det känns skit men jag har ingen alls lust att plugga nu.. Hatar detta skitet.
Just nu känns det som att jag inte kommer fixa dessa tre åren. Jag kommer ju aldrig klara en tenta.
Känner mig totalt misslyckad och dålig. Varför får jag ingenting gjort? Blir så irriterad och arg på mig själv. Och nu sitter jag och lipar för att jag inte tar tag i det från början.

Samtidigt så tänker jag att denna tentan inte är avgörande, dels är den bara värd 1,5hp, och jag behöver inte klarat detta momentet för att kunna gå vidare.. Värre är det med nästa tenta om två veckor som jag måste klara..
Varför ska det behöva vara så svårt?

Söndag

Suck, tentan imorgon kommer gå åt helvete imorgon. Har haft tusen andra tankar i huvudet nu..

Har i alla fall fått prata av mig lite med, Domi, Ida och Mamma.. De tycker inte jag ska bry mig för har så mycket bättre vänner runtomkring mig här på hemma plan.
Det är så löjligt alltihopa. Och att sen personen i fråga kan slänga massa skit på mig i sms och sen när jag svarar i samma ton så har jag inte rätten att göra det. Snälla nån.
Hur gammla är vi? trodde jag växt ifrån sånt här för länge sedan, men tydligen inte.

Och när jag säger att jag inte bryr mig så är det mest för att jag inte orkar hänga upp hela mitt liv på detta. Klart jag tycker det är trist att det blivit som det blivit, men det är lite så livets gång är. Man mister vänner och man får nya. Och i å med skolan nu har jag fått många nya vänner så jag känner inte att hela världen går under för detta.
Jag klarar mig ganska bra ändå :)


Lördag

Sitter i Strövelstorp med förhoppningen att det skulle gå lättare att plugga här. Tveksamt säger jag bara.

Jag är en sådan människa som bryr sig och som vill ställa upp för alla. Har insett att det inte går. Det blir bara problem och strul av det. Har nyss fått det bevisat för mig.
Misstänker att jag har mist en vän, men av någon anledning känner jag bara att jag inte orkar bry mig just nu.
Jag har mycket med mig själv att tänka på, så jag orkar inte engagera mig mer.
Speciellt när jag bara får skit tillbaka. Sen vet jag inte om jag vill ha någon vid min sida som lovar en massa saker och sen händer ingenting.


Nu får jag återgå till Organisationsteorin..

Fredag...

Tanken var att jag skulle plugga hela dagen.. Har det blivit så?
Nä, inte än.
Så bara att börja nu. Har hela helgen på mig att försöka få rätt på detta. Vill verkligen men har ingen ork kvar i kroppen.
Tydligen hostar jag hela nätterna, fast jag sover. Så kanske inte så konstigt att jag är så trött för det stör ju uppenbarligen sömnen.

Igår efter skolan gick jag i Malmö med Domi, det var mys :) Sen åkte jag till Väla med mina systrar där vi kollade läget. Köpte fönster dekor som jag ska ha till jul :)

Sen blev  i hämtade av mor och far, så sov jag där.

Idag slutade pappa tidigt så, jag, mamma, Linnea och pappa åkte in till Ängelholm och åt lunch. Hittade även ett par skor jag vill ha!! To die for :P

Cyklade även till maxi idag, trodde jag skulle dö. Hostade så jag nästan kräkte.. Usch.
Men fick handlat godis och clementiner så ska nog klara helgen!

Onsdag

Host, snörvel och harkel..
Att det aldrig ska bli bättre? Så tröttsamt, men samtidigt vet jag att det brukar ta mig två veckor innan jag blir bra när jag får hosta..

Igår var det ännu en HTML lab, det gick bra! Jag och Dominique är ett bra team.
Efter labben åkte jag och Domi hem till henne. Hämtade hennes bäbis (liten plutti hund) och hennes mammas hund hemma hos hennes mamma.
När vi kom hem till Domi fixade hon tacos, det var gott!! Vi kollade film och sen bara snackade en massa. Det behövde jag verkligen, och det var verkligen jätte mysigt!

Idag var det föreläsning mellan 9-10 och sen en liten träff med projketgruppen.
Sen hade jag sällskap med Viktor till stationen, han är trevlig han!

Var hemma strax innan ett, var så trött då så tänkte gå och lägga mig en timme. Men vaknade inte fören vid fyra. Haha..

Borde egentligen ha pluggat org. teori idag. Men näää, det blev inte så.
Så får bli det fre-sön, sen hoppas jag att det ska sitta!

Måndag

Fredagen blev väll inte riktigt som jag hade tänkt. Vaknade med 39,5 graders feber och en hosta som man inte skojar bort. Så blev ingen tandläkare och tvättade bara det viktigaste. Så vid tolv gick jag och la mig igen och sov till halv fyra. Då var det bara att hoppa in i duschen, ta på sig lite kläder och fixa till sig lite snabbt. Fick i mig lite hostmedicin och några alvedon. Sen bar det av till Helsingborg med Henrik!
Vi åt på Haket, det var gott :) Sen gick vi till EH för en kaffe och lite mer snack. Sen blev klockan 20 och det var dax att gå till The Tivoli för att kolla Oskar Linnros. Han var inte på scen fören 21:20 fast det var sagt 20:45. Men ack vad bra han var!
Efter det kom mamma och pappa för att hämta oss. Körde hem Henrik och sen bar det hem till Strövels. Stannade där över natten.
På lördagen blev det mys morgon med familjen, löste melodikrysset och åt frukost.
Sen åkte vi till Åstorp för att hämta upp mormor, sen körde pappa oss till Vrams Gunnarstorp :) Där det var julmarknad. Jätte mysigt!
Efter det åkte vi till Väluvs kyrka för att fixa till gammel mormor och gammel morfars grav.
Egentligen skulle jag sen åkt hem för mamma, pappa och Linnea skulle på fest hos Anette och Lennart, men bestämde mig för att stanna då jag inte orkade ta mig hem helt enkelt. Så hyrde film och bara mös i soffan.
På söndagen blev det firande av syster!

Idag vet jag inte vad som hänt. Är trött och sjuk. Men åkte ner till malmö för att vara där i knappt två timmar.
Får se hur jag gör imorgon, borde kanske bara vara hemma och försöka bli frisk? TRÅKIGT.. :(


Du gjorde mig grymt arg och besviken, även om du troligen inte har koll på det. Men nu orkar jag inte bry mig om dig. Så jädra irriterande att jag ställt upp för dig, funnits där och låtit dig rasera min mur. Men får väll bygga upp den igen, sakta men säkert. För jag är värd så mycket bättre än detta.

Torsdag

Host host.. Har fått en jädra hosta, vet inte alls vart den kom ifrån? Galet irriterande

Imorgon ska jag tvätta :/ göra ett besök hos tandläkaren, sen till helsingborg, ut och äta med Henrik och till slut dra till The Tivoli där vi ska kolla Oskar Linnros!! Sweet!
Efter det ska jag hem till strövelstorp för att sova där, för på lördag morgon är det dax för julmarknad på wrams gunnarstorp! MYS!!!
Sen vet jag faktiskt inte vad sonm händer på lördagkväll, är sugen på utgång då jag har hört att det ryktas utgång för någon annan :P Men har nog ingen som vill med ut, samtidigt hade jag behövt plugga.. Omtentan närmar ju sig snart.. Panik..

Vännen, jag älskar dig och vill inget annat än att du ska bli frisk och kunna leva som förr.
Jag tror på dig och kommer finnas vid din sida hela tiden.

Onsdag

Ibland känns det som att livet skrattar mig rakt upp i ansiktet :/ Bestämde mig för att cykla till maxi för att handla, självklart börjar det regna när jag börjar cykla och slutar inte fören jag har kommit hem igen..

Ikväll blir det flygande jakob till mat! Det är grymt gott!
Hade planerat att jag skulle plugga lite idag men tappade all lust pga regnet.

Är trött och lite grinig idag känner jag. Så ska kanske sova en timme och hoppas det blir bättre?

Måndag

God förmiddag!
Sitter på tåget, stannade nyss i Glumslöv så är en bit kvar.. Suck.
Hade planerat vad jag skulle göra på tåget, men blir inte riktigt så då jag hade kaos i mitt huvud i morse. Så dem papprena jag behövde, ja dem ligger hemma :/ SKIT
Mina klasskamrater måste tror att jag är världens slarvigaste och oseriösaste människa som vandrat på denna jord.. Och det är inte alls jag, jag är ganska ordningsam och får alltid saker gjorda i tid. Så måste verkligen skärpa mig, borde försöka börja plugga till omtentan också men är ju massa nya saker som ska göras hela tiden :/ Men det är väll så livet som student är, vad vet jag? Jag har ju aldrig levt så innan.

Nä, nu ska jag äta min frukost som består av en clementin.. Hoppas det blir kaffe när jag kommer fram i Malmö!

Puss och kram skumbanan!

RSS 2.0