Naglar!

Idag fixade jag mina naglar, så nu kan jag inte riktigt skriva som jag ska :O
Vet att jag hade lovat att berätta om gårkvällen, men jag orkar faktiskt inte nu..
Ska se om jag hinner imorgon. :)

Ha D!

^.^

Det var kul igår, men ack det blev en del dricka :)

Berättar mer ikväll hade jag tänkt, för om 40 minuter ska jag iväg! Ska fixa naglarna och sen försöka shoppa lite med Lina! Vi ska växla pengar och sånt till måndag också.
Men som sagt höres sen!

Ha D!

Fredag, efterlängtade fredag

Då är det äntligen fredag och solen lyser! Detta kommer bli en bra dag kan jag lova!
Började med i morse att jag vann en biobiljett från jobbet. det är dock kort datum på den, så den går ut söndagen den 8 mars, men funderar på att unna mig själv en biokväll nån gång nästa vecka! Jag funderar på att ta mod till mig och fråga någon annan av de som också vann en biljett om den vill följa med.. Såg ju att Daniel vann en biljett, kanske man slänger iväg ett mejl om hör om han vill ha sällskap på sitt biobesök.. Troligen kommer jag att fega ur, men tanken är ju bra :)

Har nyss ätit lunch, blev resterna sen igår men det var gott då det var tacos! :)
Sen ska jag göra klart mina avtal och sen bara slappa hade jag tänkt!

Längtar efter min vanilla latte (som jag vet att jag tjatar väldigt mycket om), en bit choklad och en bra tidning, sen är min busstur hem lyckad :) Allt för att undvika mitt illamående som blir när jag åker buss!

Ha D!

Hej hopp i lingonskogen :)

Tänkte spendera lite tid ifrån mina avtal och lägga de minutrarna här istället :)
Inte för att jag vet vad jag ska skriva om, eller egentligen finns det så mycket jag vill ha sagt men så lite tid, och så vill jag inte dela med mig av allt till alla.
Kan berätta att jag ser fram emot denna helgen och kommande vecka då jag misstänker att det kommer bli ganska mycket Lina, och jag känner att vi inte har umgåts så mycket sista tiden, saknar det ju :( Men nu har vi en hektisk vecka framför oss med massor av saker som händer :) Jag har planerat att jag ska sova hos Lina söndag till måndag, det vet hon dock inte om än. Men hon kommer gilla det :) Vi ska liksom på upptäcksfärd på måndag så då blir det lättare om jag sover där tycker jag :)

Jag längtar till i morgon, för då är det fredag vilket bara innebär massa bra saker för mig! Fast allt det bra börjar efter jobbet men ändå.. Först en Vanilla Latte på EH, italiensk mat på Casa Mia och sen utgång med Linnea, och för hoppnings viss Lina och Tyrling?!

Ha d!

Torsdag

Torsdag idag, vilket innebär att det är fredag imorgon! Då är det fest och partaj! :) Najs Najs!

Jag trivs väldigt bra på mitt jobb. speciellt med arbetskamraterna :)
Våra fikaraster och lunchraster är helt underbara. Speciellt när vi har dom med Michael och Magnus.. Då blir chargongen helt annorlunda.. Som igår så berättade Michael att han skulle klippa sig, så frågade han oss hur vi tyckte han skulle ha det. Så sa Charlotte att han kunde raka av sig allt hår på huvudet, så sa Anette att hon tyckte han skulle ha hår, så kontrar Michael med : Ja, i alla fall på huvudet.. Haha, för mycket information där fick vi mit i lunchen :P

Och idag till morgon fikan, så kom Michael utan Magnus så frågade vi vart Mange var, fick reda på att han var på toa och skaka lite snopp :P Men att Michael inte fick vara med och hjälpa till.. Jag bara älskar böghumor, dock är ju inte Magnus bög, men han är på det i alla fall ;)
Nu är detta kanske inte så kul för er läsare, men att uppleva detta gör att man orkar jobba faktiskt.

Idag när jag kommer hem så blir det tacos :) Mums!

För övrigt har jag fått in 665 avtal idag som jag ska scanna och döpa om.. det tar en stund kan jag ju lova.. Orkar inte riktigt idag heller :/

Ha d!

Onsdag, mitt i arbetsveckan

Nu slutar jag om cirka 30 minuter, och det ska bli skönt!
När jag var inne i stan för att luncha med mamma så passade jag på att köpa present  till Henrik och Malin.. Riktigt nöjd blev jag faktiskt, kan dock inte dela med mig av det då man aldrig riktigt vet vem som läser..

Var även inom Butterics med mam, hittade en hel del pirat saker så jag och lina ska nog kunna fixa fram något bra på lördag! :) Idag är det för övrigt 30 dagar tills jag fyller 20 och det blir värsta utgången i ängelholm :P Jag har som mål att komma ganska billigt undan den kvällen har jag tänkt ;) hehe

Men nu ska jag jobba de sista minutrarna så jag slipper ta det imorgon bitti.

Ha d!

Tjoho!!!!!

Igår kväll bokade jag och Malin vår resa till Göteborg! Så vi befinner oss i göteborg mellan den 24-26april! Och vi ska bo på scandichotell Europa! Som för övrigt ligger i nordstan som är en grymt trevligt shoppingcenter! Kan det bli bättre?! Knappast! Längtar über mycket nu, och sen efter det typ två månader så bär det av till magaluf, hoppas bara jag får ledigt.. har lagt in om semester i alla fall, så håll tummarna för mig!!

Idag ska jag luncha med mammsen, blir väll östens pärla skulle jag gissa! Och sen efter jobb ska vi äta med familjen på väla, så då blir det nog bakad potatis :) Mums!

Ha d!

Ger upp..

Nu ger jag upp för idag och åker hem. Ses imorgon igen!

Tisdag

Igår var en skit dag, allt blev bara fel på jobbet.. Men idag är en ny dag med nya chanser, dock har jag kanske fått ögoninflammation vilket känns sådär :/

I morse när jag gick till bussen så var det ljust ute, det kändes väldigt mycket vår må jag säga!!

Idag på jobb så har jag försökt få tag på chefen för att kunna lämna mina ledighets ansökningar, men hon är tydligen på möte.. jag som ville få gjort det så fort som möjligt.. Men men..

Igår var jag hemma hos Lina efter jobb, åt kycklingsallad och snackade skit och försökte planera 20års fest.. Börjar ju bli ont om tid nu :/ Känner mig lite stressad.. Ska nog iväg imorgon för att kolla på anläggningen, och kanske hämta hem den på lördag, söndag?!

Mitt öga svider och gör ont :( Tycker synd om mig själv..

För övrigt ska jag fixa mina nagler på lördag :) Fett nice!!

Ha D!

Godmorgon!

Idag är en bra dag känner jag! I alla fall som det är nu!
Ikväll efter jobb ska jag träffa Lina för att planera, börjar bli lite ont om tid nu till festen. Och jag känner att det börjar bli ont om tid till min skälvaste 20års dag också..
Just nu är den 3 saker jag ska planera.
Den 7mars, den 27 mars och den 29mars.. Det är en del..
Den 7 mars är ju den största att planera, men där har jag ju hjälp av lina :)
Den 27 mars är planen klar, ska bara komma på vad vi ska äta!?! Någonting med kyckling hade jag tänkt mig.
Och den 29 är det ju lite kalas med släkten och vänner till familjen. Och planen till det är exotisk bricka, men kassa kött och frukter och potatis sallad till det! Och sen någon god tårta till det! Som tur har jag ju mamma och pappa som fixar till den 27 och 29.. Jag planerar och de fixar! Är man ledare eller vad :P

För övrigt så har jobbet fört in 1000kr på mitt konto idag :) Vilket är för att jag har köpt träningskort på friskis så bidrar de med 1000kr, så för ett års kort betalade jag 600kr, det känns bra!!

I fredags fick jag ett paket från HM, innehållande 3bikini överdelar, 2 underdekar, flipflop skor och lite smink! Jag börjar ju göra mig redo för sommaren och magaluf! Har även hittat två klänningar från hm som jag är riktigt sugen på att köpa!!

Helgen har varit mys med familjen, och så har jag träffat min kära mormor! Fikat med henne! Nästa helg blir det väll dock lite utgång, i alla fall på fredagen. ska först äta på Casa mia med kören, ( Emma Lindberg, Linnea, Jag och Agneta) Sen har jag och Linnea planer på att gå ut! Najs bajs!

Ikväll när jag ska träffa Lina så ska vi äta Kycklingsallad från Natalie! Det är helt klart det bästa kycklingsalladen som finns!!

Men nu ska jag återgå till mitt jobb! ha d!

Svaka

Min blogg är inne i en svaka just nu. Jag har inte riktigt haft tid för bloggen denna veckan känner jag. Har haft mycket att göra.

Men idag är det fredag, och ni trogan läsare vet vad det betyder. Jo, nämligen en vanilla latte från Espresso House!! Kanske slår på stort och tar en choklad boll eller en vanilj snäcka.. Får se vad lusten faller in.

Men nu ska jag jobba vidare, tror faktiskt jag skriver ett inlägg ikväll!

Ha d!


..

Hej!
Det tok snöar ute...

Och jag har tok mycket att göra..

kanske skriver senare idag om jag orkar och hinner..

ha d!

Pustar ut..

Igår berättade min chef för mig att jag skulle göra något nytt idag. När jag fick reda på vad det var trodde jag att jag skulle dö.. Anledningen till det var att jag skulle prata med Daniel och han skulle lära mig min nya uppgift.. Jaha tänker ni, och vad var det för märkvärdigt med det.. Men nu är det såhär att Daniel är så snygg att jag skulle kunna dö, jag har av den anledningen inte kunnat prata med honom innan utan att få fram något vettigt, jag har knappt kunnat hälsa på honom, så snygg är han.. Helt sjukt..
Så i morse var jag über nervös när jag gick in till honom, men av någon anledning gick det jätte bra att prata med honom. Jag sa ingen dumt och jag kunde prata utan problem :P Så nöjd :) Så löjligt egentligen, men det kändes bra! Så nu kanske jag kan prata med honom i fortsättningen också.. Ni förstår kanske mina planer som smids ;)

Men nu sitter jag i alla fall med hela skrivborde fullt med papper som skall scannas och skrivas in i datorn.. Så jag har att göra idag!

Ha d!

Helgen

Ja, nu har ännu en helg passerat och ingen är lyckligare än jag för det innebär att tiden går framåt. Vill ju har vår och sommar nu! Finns massa saker jag längtar till!!

Men en liten sumering av helgen kommer här :)

Fredagskvällen spenderades hemma med Linnea, mamma och pappa. Det var mys med mat, godis och nötter! :)
Och jag och Linnea fick pratat en massa, vilken kändes bra!! Du ska veta att jag alltid kommer finns här för dig snäckan!
Det var bara vi fyra mellan 18-ca 22.. Sen blev huset fullt av ungdomar, för då kom de andra hem efter att ha varit på laserdom och kört 5kamp. Så då kom det hem fem högljuda tonåringar, inte sådär tyst och mysigt direkt :P

Lördagen vaknade jag vid 9 och kände mig väldigt pigg! Gick ner till mamma och började fixa frukost till oss och pappa. Efterfrukosten hjälpte jag henne med melodikrysset  för att sedan hoppa in i duschen och fixa vid mig så vi kunde åka och handa. Blev en tur till systemet (tur man har mammasen), Ikea och ica maxi.. När vi sen kom hem började jag fixa med mitt hår, skulle ju använda min kära trippeltång så då får man ju börja i tid :) Tog lite mer än en timme att fixa det själv.. men det är det värt!
När jag var klar med mig själv vid fem tiden skulle jag sminka mamma då hon och pappa också skulle festa till det lite! Men innan de skulle göra det så fick de vara snälla också skjutsa mig och linnea till lina!
Där blev det god mat i forma av flygande jakob!! Melodifestivalen på högstavolym, en hel del skit snack och en del dricka.. Vid elva tiden begav vi oss ner mot stan, inriktade mot topspin! Emelie kom ihåg att hon hade lovat mig shot om jag kom, så den fick jag nästan direkt när jag kom innanför dörren! För övrigt troddee Emelie att jag, linnea, lina, nina och kit var mellan 24-25 år gammla!! Vilket var väldigt kul! Vi tyckte hon såg ut att vara typ 23-24 hon är tydligen 28 :) Hihihi..
Sen lämnar vi topspin och vi är ganska lulliga allihop.. Går mot morris för att hänga av oss jackorna och komma undan inträdet senare :P Lina stannade kvar på morris medan jag och linnea gick mot tres och saloon.. :) Där mötte vi Nina och Kit igen! Efter lite dans på tres så begav vi oss till morris igen! Där blev det ännu mer dans!! När morris sen stängde så gick vi mot parkskolan för att vänta på Linneas mamma som skulle hämta oss.. Där satt vi på en bänk, frös och var hungriga men ack vad vi skrattade åt gamla minnen.. Vi fyra var lite halv crazy på högstadiet, saknar den tiden, och det blev extra påtagligt när vi pratade om det så mycket! Men har kommit överens om att vi ska försöka träffas och börja umgås igen på riktigt alla fyra!!

Sen i söndags vaknar jag av att mamma väcker mig 13.37.. Fattar inte att jag har kunnat sova så länge utan att vakna en enda gång :S och tydligen hade de väsnat ganska mycket, typ pappa hade tappat mågon gryta och linnea hade tydligen spelat hög musik. Men jag sov så gott :) Sen gick jag hela dagen som i dvala, var inte riktigt närvarande. satt framför tvn hela dagen, kollade flera avsnitt av Angel! Och sen gick jag och lade mig vid 22tiden och somnade gott..

I morse hände något mystiskt.. Om jag gör rätt så ringer min mobil 4 gånger på morgonen, varav tre är snoozningar.. Men då gäller det att man trycker på rätt snoozknapp när den ringer. Första gången kommer jag ihåg att jag vaknar och trycker på knappen. Då är klockan 5.10, nästa gång jag vaknar är klockan 15.40.. Det är ett mellan rum på 30 minuter, och då vet jag att mobilen är inställd på att ringa var 10:de minut.. Jag har alltså tryckt på snooz utan att jag är medveten om det.. Och då kan jag informera att jag ofta gör fel i vaket tillstånd då knapparna är små och sitter sidan om toutchknappar som stänger av larmet helt om man trycker på dom.. Helt sjukt må jag säga! Haha

Men nu sitter jag i alla fall på jobb och är über trött!!

Ha D!


Fredag!!

Idag är det fredag, fredagar tycker vi om!!

Ikväll ska jag träffa mitt hjärtegull Linnea :) Så ska vi snicksnacka om vad som hänt.. Troligen kommer Linda också en runda, trevlans! Okej, det är ju inte så trevlig anledning.. Men jag tycker om att träffa mina kära vänner!

Morgondagen kan vi nog få till att bli riktigt bra,  vi ska göra ett försök i alla fall! Då är det jag linnea och lina mot staden! ;)

Igår var jag förvirrad, jag mamma och pappa skulle åka och handla. Så var det min tur att betala, och allt var frid och fröjd. Så kommer vi fram till kassan och ska betala (vi kör scanning när vi handlar) så ska jag ta fram mitt kort.. Gissa om jag har med mig det?! Nej, så klart inte.. Det ligger hemma i en annan väska än den jag har.. Så jag och pappa fick åka hem igen från hyllinge för att hämta kortet så fick mamma gå en runda i butiken igen.. Dem bara suckade åt mig, kan ju säga att det inte är första gången någonting sånt händer.. :P

Igår så blev jag erbjuden att hångla med min lillasysters kompis, han är 15 om jag gav honom en cigg0.. Jag tackade snällt men bestämt nej. Han tyckte 5år inte var någon åldersskillnad.. Dessa små pojkar gör mig lite rädd för framtiden :P

För övrigt går det faktiskt bra att ha M boendes hos oss, han sköter det bra och verkar mycket gladare och han går i skolan och på alla lektioner.. Det är bra!!

Men ni får ha det fint! Kanske vi hörs senare idag..

På tal om något annat, idag är det fredag och det innebär Vanilla Latte på Espresso House!! :):)

Ha D!

God morgon!

Ja, idag är det torsdag! Torsdagar tycker jag om för då är det inte långt till fredag :)
Imorgon kommer Linnea och vi ska bara mysa! Är bara vi två och mamma och pappa så tror det blir bra.. Hela denna veckan har varit lite galen! Har varit fullt hus hela veckan, men det är ganska trevligt! Och det är faktiskt ganska kul att få känna på att ha en lillebror, har alltid önskat mig en så! Får se hur länge han stannar, är sagt veckan ut i alla fall men kan hända att det blir längre!

För övrigt är jag hel säker på att min pappa är lite smygbög :P Han är väldigt duktig på att färgahåret, och då inte bara med en färg utan han kan göra med folieslingor också :P Och igår kom det fram en sak till, han hade varit ute på blocket och hittat en annons från en tjej som gjorde billiga förlängningar av naglerna.. Så han skrev ut den och tog hem den.. Haha, som jag och mamma mobbade honom ;) Han är bra min pappa!

Nu ska jag arbeta en runda ;)

Ha d!

Fy fan

Att höra om att någon har sårat den person som står mig närmast hjärtat. Det gör så fruktansvärt ont. Det är hemskt att inte kunna göra någonting åt det, att inte kunna sitta hos dig och bara hålla om dig och bara sitta där.
Du ska veta att jag kommer alltid finns här för dig, vad som än händer.. Har sagt det förut, du och jag mot världen. Vi kommer att gå sidan om varandra när vi blir gamla och har våra rullatorer att luta oss mot.

Älskar dig hjärtat mitt <3

Onsdag

Dagen idag började väll kanske inte helt lyckad.. Först och främst är det snö ute och jag går ju till bussen på morgonen, alltså måste jag ha mina über fula vinterskor på mig.. Sen när jag har kommit in till hbg och ska ta en grön buss för att komma till jobb så missar jag den precis. Visst det går en till om 10minuter men det är KALLT ute.. Men så kommer det en grön buss där det står en 2:a på, jag tar annars 1:an. Men jag vet att det är någon tvåa som också stannar utan för jobb men jag vet inte vilken. Så jag tar mig en chansning, självklart var det fel. Men tur i oturen så gick den på rätt håll av stan i alla fall, men dock en bit ifrån jobb. Tur att man känner till hbg lite så att man hittar, så i morse blev det en extra promenad på cirka 12minuter.. Precis vad min ville i kylan, men jag är dock ganska pigg nu!

Har lovat mig själv att jag ska jobba lite idag :)

Ha d!

Tisdag...

Tisdagar är en dag som jag helst hade hoppat över. Orkar inte med dem..

Igår blev jag lite lycklig, pappa orkade heller inte laga mat så det blev pizza! Och då behövde jag inte ens tjata :P
Är fortfarande lite upp och ner i familjen, pappa börjar dock må lite bättre nu.. Men då får vi ett annat litet dilemma.. Min kära syster Linnea har en klasskamrat. Vi kallar honom M, han kom hem till oss i söndags kväll och frågade om han fick sova hos oss. Det visade sig att han hade rymt hemifrån. Pappa ringer M's mamma för att berätta att han var hos oss och om det gick bra att han sov. Vilket gick bra. Sen igår skulle dem iväg med klassen på övernattning, så mamma kör dem till skolan och ska prata lite med deras mentor. Deras mentor frågar då Mamma om det inte finns möjlighet att vi kanske kan ha M boeendes hos oss ett tag då han har det väldigt jobbigt hemma. Lite senare under dagen skickar Linnea ett sms till pappa där hon säger att M har frågat hur länge han kunde stanna hos oss...
Så vem vet, vi kommer kanske ha en 15årig kille boeende hemma hos oss ett tag. Mamma och pappa ska prata med M och hans föräldrar idag. Det är ju synd om killen. Men får hoppas att det löser sig!

För övrigt så känner jag mig ganska förvirrad just nu, vilket inte är så ovanligt.. Har drömt massa drömmar och tänkt tillbaka på en massa saker.. Ganska mycket Magnus kan jag ju erkänna, vilket jag vet är bara dumt med tanke på att han bara är skit. Det är tur att han bor i Landskrona så man slipper träffa honom...
Och K har funnits i mina tankar, men jag har nog nästan släppt honom nu, okej visserligen har jag inte träffat honom sen den 26dec men jag måste släppa taget om allt.... Han gick ju tillbaka till sitt X, så får väll önska dom lycka till i livet..

Ibland skulle jag vilja lämna allt skit och bara börja om från nytt. Börja ett nytt liv och inte träffa människor från sitt förflutna. Men samtidigt känns det trygt att ha allt det andra som man ändå har. För vem vet det kanske skulle bli mycket värre om man lämnade alllt för något nytt...

Men jag får ju kanske en chans att börja på något nytt om jag väljer att plugga någon annan stans..

Ha d!

Nedräkning..

Slutar om cirka 30 minuter, varje minut räknas ner nu...

Jag är seg idag, jag vill bara hem och kolla tv och äta något riktigt onyttigt som pizza.. Fast jag är också sjukt sugen på kycklingsallad från Natalie. Men det är måndag idag, det innebär att det är min och pappas dag att laga mat då mamma jobbar sent.. Så gissar på att jag och pappsen ska handla på vägen hem, men vad ska vi laga idag? Spagetti och köttfärssås skulle ju faktiskt kunna vara gott, men kanske inte när man egentligen är sugen på något helt annat..
Jag har också varit sugen på lax hur länge som helst, vet dock inte vad jag ska göra med den?!
Får höra med pappa om han har något förslag.. Blev sugen på tacos också, och kyckling i pitabröd med massa sallad.. Märks det att jag är hungrig? Hade bara med mig soppa till lunch idag så magen börjar bli hungrig nu. Och så är jag choklad sugen, men det finns en vettig anledning till det, då jag egentligen skulle haft mens vid denna tidpunkten så beror det väll på det.. Men nu är man ju lyckligt lottad att man slipper det tack vare mina kära mini-piller :) Kan ni förstå, jag har inte haft mens på snart fem månader?! Det är total lycka!

Totallycka är också att S-Change (programmet jag arbetar i för tillfället) har hängt sig :) Så jag behöver inte känna mig tvungen till att arbeta!! hehe, myglare jag vet!

På fredag hoppas jag på utgång med Linnea igen, så härligt att träffa dig igen!

Ska idag försöka ringa och boka bord på Casa Mia till den 27februari, då ska vi ut med kören och äta. Alltid lika trevligt!

Ha d!

Måndag

Jag har sagt det förut och jag säger det igen.. Jag hatar måndagar.
Vet inte varför, men dem är bara jobbiga.. Och imorgon är det tisdag, vilket också är en dag som jag hatar..
Men sen är det onsdag och då vänder veckan!

En mysko sak har inträffat, igår var det mer än dubbelt så många som hade läst min blogg än vad det brukar vara.. Och då hade jag ju inte ens skrivit ett inlägg :S

Jag har så mycket att fixa men ack så lite pengar.. Måste fixa till min dator, antingen får jag köpa ett windows för massa pengar, eller fixa hem ett men då riskerar jag att samma sak händer med datorn igen.. Mitt tredje alternativ är att Dorin försöker fixa fram en bra men billig data till min via pc office.. Svårt val..

Sen är det ju 20års festen som skall fixas.. Börjar få lite ångest, men det löser sig säkert.. :S
Sen nån gång ska man ju betala resten av magaluf resan också..

Hatar att vara så beroende av pengar, hatar att jag gör av med så mycket pengar och hatar att jag inte tjänar mer..

Längtar till den 25mars, två dagar innan min 20års dag och då kommer jag få min efterlängtade kamera!! En Nikon D60!!
Sen den 27mars ska jag försöka bjuda hem lite girls så vi kan äta och dricka gott för att sedan avsluta med en livlig runda på stan!! Måste tänka ut vilka jag ska bjuda in, har ju skaffat mig en ny bekantskap som jag skulle vilja ha med, men måste bara höra med en gammal bekantskap om det kan gå för sig utan tjafs.. Men det hoppas jag inte skall vara några problem!

Ha det fint så ska jag jobba vidare!


Lördag

Idag är jag inte riktigt människa.. När jag vaknade i "morse" stod klockan på 13:49, det räknas troligen inte till morgon då nej.. Sen har min dag bara passerat i slovmotion.. Har kollat några avsnitt Angel, som för övrigt är en riktigt bra serie..
Ville ju egentligen gått ut ikväll igen men jag orkar verkligen inte det, får kolla melodifestivalen istället och tycka synd om mig själv :) Blir dock utgång nästa helg igen, har ju blivit lovad gratis hutt (haha) av praktikant Emelie om jag kom till toppan nästa helg så, och gratis tackar man ju inte nej till.. Inte jag i alla fall..

Igår var i alla fall en väldigt bra kväll!
Började med att man fick jäkta hem från jobb, kom en duscha och allt som hör till. Vid sju kom Linda och skulle göra lika mycket som jag fast jag hade haft en timme längre på mig, förstår inte hur hon gör.. Jag som tyckte jag stressade :P
Lite innan åtta blev vi hämtade av Linneas pappa som körde oss in till stan :) Där blev det ett besök på Resturang City, mycket trevligt och jag tror jag pratade hela tiden :P Haha, när vi fick in menyerna så satt jag/vi och pratade massa så vi började inte riktigt titta i dem, så efter ett tag när servitrisen kommer för att ta emot beställningen så har vi knappt öppnat menyerna.. Haha, hon skrattade bara åt oss :P Sen så när vi åt pratade jag ännu mer så jag hann inte äta, så när de andra hade ätit upp hade jag typ ätit hälften.. Det var härligt att få prata en massa!

Sen begav vi oss till Bowlingen för en runda! Inlede min "bowlingkarriär under en timme" med en strike :) Och jag vann de två första serierna.. Men tredje serien gick det utför, vet inte om det handlade om att jag hade fått mer och mer att dricka eller vad?! Haha.. Men bowlingen i sig var trevlig, och vi hamnade sidan om Ninnie, Amelie, Tessan och Jannica!

Sen gick vi alla över till Toppan, där det var trevligt :) Träffade en hel del kul folk, bland annat Hampus som fyllde 24 dagen till ära :) Han lärde mig även hur man gör av med pengar väldigt snabbt.. Humm, illa.. Påmin mig att jag aldrig ska spela igen.. Efter ett tag på toppan med spontan dans och snicksnack, begav vi oss in mot stan för ett besök på Morris!
På morris blev den massa dans och att små retas med Andreas som är en tomte som är duktig på att sopa.. Bilder kommer :P 

När klockan passerat tre var det tid att åka hem.. Pappa stod snällt och väntade på parkskolan som vi hade bestämt.. Han blev dock inte lika glad när han insåg att vi var lite fler än han hade planerat för.. Men det gick ju bra :)
Väl hemma somnade jag ganska snabbt efter och sov grymt hårt, hade ju inte ens hört smsen jag fått under natten och morgonen.. Haha..

Men tack alla för en väldigt bra kväll! Får vi lätt göra om!!

Ha D!

 

Tjoho!!!

Idag är den dagen som jag har längtat efter i två veckor nu :)
Och vet ni vad, tiden har faktiskt gått ganska snabbt fram tills idag! Så någon har lyssnat på min önskan!

Ikväll blir det mat, skitsnack, bowling och massa festande!! :):)

Tyvärr så är min hals lite kraslig, men det ska inte stoppa  mig.. Ska dricka mass te och bara ta det lugnt (som om man kan göra annat på mitt jobb ;) ) Sitter faktiskt redo med en kopp citron te redan nu! Så detta ska vi fixa!!

Ha d!

Låt mig få sova en stund..

Mitt huvud känns bly tungt och halsen svider.. Vill bara hem och slänga mig i soffan..

Men det är bara en arbetsdag kvar, sen är det parja! Måste ju vara frisk nog att festa.. Fast det lär jag egentligen alltid vara ;) Haha

Men nu ska jag jobba de sista 20minutrarna.. :)
Ha d!


Kaos

med fyra enkla bokstäver kan man beskriva min vardag just nu: K-A-O-S
Hemma är det kaos, på jobb är det kaos och i mig själv är det kaos..
Värst är det nog hemma.. Pappa håller på att gå in i väggen.. Så då var det sagt.. Min älskade pappa som alltid har varit så stark och klarat allt håller på att kolapsa.. Här om dagen på jobb hade han bara kännt att han snart inte orkar mer på jobb och hur tårarna nästan kom rullande.. Det är verkligen inte likt honom, men vad ska vi göra?! Vi gör allt hemma för att han inte ska känna sig stressad där, men han är ju samtidigt så envis.. Han vill inte ha hjälp, han vill inte visa sig svag.. Så kaos är det helt enkelt..


Varför försvinner alltid den bra känslan?

För ett kort ögonblick trodde jag mig ändå kunna må bra och vara glad.. För ett kort ögonblick.. Det försvann ganska snabbt igen.. Och visst varför ska jag mår bra och vara glad när ingen annan i denna sne vridna värld gör det..
Jag är bara trött, sårbar och fylld med ångest som ligger och gnager mig inifrån och bara väntar på att bli utsläppt.. Den bara väntar på att jag ska visa mig sårbar inför er alla, den vill bara att jag ska släppa på min mur, mitt skyd av yttre styrka, bara för att visa att jag inte är så stark och att jag behöver någon som faktiskt säger till mig " Kom här nu Emma, nu ska du och jag bara sätta oss ner här för att umgås och bara prata om allt."
Men jag bara fortsätter kämpa för att lura er alla att det ni ser är den som finns här in under också.

Just nu är det jobbigt, och det påverkar mig så fruktansvärt mycket allt som sker.. Mina mardrömmar kommer tillbaka och jag vill bara krypa ner under täcket och stanna där några månader tills allt ordnat sig...

Längtar till på fredag då jag hoppas lyckan skall infinna sig tillsammans med Linnea och Linda!

Och Lina, jag saknar dig <3

Jakten...

Det är mörkt, växtligheten runt om mig tar upp det lilla ljus som skulle kunna visa mig vägen fram.
 Luften jag andas är fuktig, det är tungt att andas. Jag tar mig springandes fram så gott det går, jag känner hur marken är aldeles fuktig så att det siprar upp mellan tårna, jag tittar ner på mina fötter och inser att jag springer barfota. Jag hör hur grenar och kvistar bryst under under mina snabba fotsteg, tänk om han hör mig. Men jag kan inte tänka på det nu, jag måste fortsätta framåt, jag måste komma bort härifrån.
Jag känner hur grenarna från träden rispar mig på mina bara armar, det svider och jag ser hur blodet tränger sig ut. Jag stannar till för att dra några djupa andetag av den fuktiga luften då jag hör det, jag hör hur han kommer allt närmre.
Jag inser att jag inte kommer kunna springa ifrån honom längre. Jag måste hitta mig någonstans att ta skydd.
Jag bestämmer mig för att springa en bit till och se vad jag finner längre fram i mörkret. Jag hör hur hans andetag kommer nämre och nämre inpå, och mina egna blir allt mer ansträngda. Jag känner hur mitt hjärta slår, känns som att det ska slås ut ur bröstet på mig, undra om han hör det.
Där framme  lite till höger ser jag skymten av ett jätte träd, kan jag tänkas gömma mig där bakom utan att han upptäcker mig?. Jag gör en sista kraftansträngning och springer dit. Jag kryper ihop och försöker bli så liten som jag bara kan. Och försöker få mina andetag att lugna ner sig så att han inte upptäcker mig, mitt hjärta slår fortfarande fort och hårt. Låt han inte upptäcka mig snälla. Jag hör nu hur han kommer nämre, jag hör hur kvistarna bryts under hans tunga fötter och hur han nästan frustar där han springer. Åh, snälla låt han inte upptäcka mig. Nu är han aldeles intill mitt träd, jag inser att han har saktat ner på farten, han verkar ha insett att han har blivit av med mig. Han stannar till för att bara stå och lyssna, jag hör själv hur det är aldeles tyst i mörkret förutom hans tunga och frustande andetag. Han verkar inte ha hört mig, han tar upp jakten igen och fortsätter förbi. Jag kan andas ut för denna gången, men vet med mig att jakten kommer fortsätta... 


Söndag

Ja idag är det söndag och av den enkla anledningen tänker jag inte skriva något inlägg idag. Orkar helt enkelt inte.


Längtar till Magaluf den 30/7-7/7 :)

Ha D!

RSS 2.0