Sjukling

Jaha, då var det tydligen min tur att få förkylningen som går runder på jobb.. Känns lite sådär faktiskt, kunde ingen annan fått den?

Mår allt annat än bra, huvudet värker, jag hostar så det känns som att lungorna ska hoppa upp och jag nyser så att jag är rädd att hjärnarn ska fara ut genom näsan. För det har jag hört att man kan ta ut hjärnan genom näsan, det gjorde de gamla egypterna när de skulle göra en människa till mumie, då sög de ut hjärnan genom näsan med hjälp av ett sugrörs liknande verktyg. Så därför tror jag man kan nysa ut hjärnan. Får väll se vad som sker.

Idag har jag tittat på film, lite små sorgliga filmer, kännde inte för något kul då jag inte känner för att skratta. Så det blev två drama filmer. Kommer dock inte ihåg vad de hette.. Men de var bra :)

Nu gör mamma mat, hoppas jag kan äta något.. har inte ätit något än. Försökte göra stuvade makaroner innan, men jag kunde inte äta, så då försökte jag fixa mig lite glass i stället, men inte ens det gick ner. Så jag är nog sjuk.

Helgen

Ja, då är man tillbaka på jobb och jag är über förkyld. Får se om jag orkar hela dagen idag..

Tänkte berätta lite om helgen som varit..
I fredags så slutade jag jobba 12, blev då hämtad av mamma, pappa och Ida. Så åkte vi till väla för att äta lunch och handla det sista. Sen åkte vi hem, jag fick öppna lite presenter :) Sen blev det till att städa och annat fix!
Strax innan halv sju kommer Linda, som var först för en gångs skull :P hehe..
Sen kom dem en efter en! När klockan var sju hade alla kommit! Då blev det mat, som jag faktiskt tyckte jag lyckades med! Kvällen hos mig bestod av goda drinkar, gott snack, lite "skön" sång och Jag har aldrig lek! Sen strax innan halv begav vi oss från mig mot bussen!
Vid elva var vi framme i Ängelholm och där blev man stoppad av polisen som ställde frågor om min färdkost/cider, men när jag tryckte upp legget i huvudet på honom så insåg han att jag fick ha det lagligt :)
Vi lämnade Lina på stationen för hon skulle vidare till Frida :)
Så vi begav oss till Topspin där det blev ganska mycket dricka utan att betala vidare mycket :) Tycker om Emelie, Lenny och Jerry ;) hehe.. Efter ett tag så begav vi oss in till stan, blev en snabba runda inom morris för att hänga jackorna och då slippa inträdes kostnaden sen, hehe.. När vi hängt jackorna gick jag och Linnea in på Tres! Det var nice! Sen blev det in på morris igen vilket också var grymt kul..
Så jag måste säga att jag hade en väldigt bra födelsedag! Och det var en väldigt bra utgång!

I lördags så blev jag väckt vid tolv tiden av att mamma infomerar mig om att det blir lunch på Donken, finns ingen bättre bakis mat!! Sen blev det lite film innan Linnea kom och vi skulle jobba lite vid sex tiden. Det visade sig att det blev mer än lite jobb :/ Men igår kom Patrik hem till mig och lämnade 500 var, så då kändes det ganska okej ändå..

Igår så var det även lite kalas för mig. Fick besök av Mårtenssån, mormor och Lova & Kurt.. Trevligt!

Så tack alla för en väldigt bra helg!

...

Innan kom alla mina arbetskamrater från nät- och handelsgruppen in och sjöng för mig :) Fick ett jätte fins SNÖ halsband!! Så nu måste jag ju bjuda på fika på måndag, frågan är bara vad?! Humm, svårt.. Ge förslag tack :)

Tjoho

Grattis till mig!!!


Kul att komma till jobb idag. Massa gratulationer har man fått, och Gith kom in och sjöng för mig :) Så sött!

Ska nog inom systemet sen idag och köpa en flaska skumpa eller nåt, mest för att ha handlat där idag!!

Ikväll är det utgång, och då hoppas jag träffa så många som möjligt!!

Ny design

Då har jag ny design på bloggen, är faktiskt nöjd med den! Tack till Ida som har fixat!!
Nu ska jag lägga mig så att det snabbt blir fredag!

Torsdag, dan före födelsedan

Jaha, nu sitter man här igen vid bloggen för att skriva ner något som ni egentligen inte vill läsa men gör det ändå för ni har inget  bättre för er.
Jag tänker faktisk  gå hem strax, så hinner jag med den tidiga bussen (16.40) för då är jag hemma typ kvart över fem, så hinner jag slänga i mig lite att äta, byta om och sen klockan 18 ska jag vara redo att bli hämtad av Linnea så ska vi iväg och träna. Planen är att detta ska bli en ny start med min träning. Måste verkligen ta tag i det, men nästa vecka gäller det, och nu ska det inte bara vara snack utan nu ska jag faktiskt göra nytta..

Nu ska jag gå och kissa, skriva ut min toa lapp som ska upp på topspins dam toa imorgon :P Och sen ska jag ta en grön liten buss till knutan :)

Hörs imorgon!

ha D!

Pinsamhetsfaktorn är hög...

Idag när jag kommer innanför dörren på jobb så säger Kanti till mig att jag ligger ute på intranätet.. Märkligt tänker jag, så jag springer in vid datorn (ni som känner mig vet att jag inte springer utan lunkar fram), loggar in mig och öppnar intranätet så står där på förstssidan under "Öresundskraft i media" ligger en länk med texten "Födelsedagar 27 mars" öppnar jag upp länken där ligger det en bild med text på/om mig som var med i hd i morse. Det är nämligen så att allt där ordet öresundskraft finns med i media, det hamnar automatiskt på vårt intrenät. Så hey jag är tydligen lokalkändis på jobb nu. PINSAMT.. Tina frågade nyss om jag visste om att jag låg på intranätet, undra om jag kommer få höra detta hela dagen. Suck.. Men imorgon gäller det, då är jag halvvägs till 40. Gammal och gaggig ;) För övrigt så testade jag min kamera lite igår ikväll innan jag skulle sova, säger bara en sak det är bra att jag ska gå och lära mig den på lördag för jag fattar inte mycket av alla knappar.

Men nu ska jag göra lite nytta här, även om det inte är så mycket att göra idag. Men i eftermiddag mellan 13-15 så har vi workshop,  kan nog bli trevligt!

Här är bilderna på hur det såg ut på intranätet och hd..


Ha D!

Onsdag kväll

Nu är man lite fattig dåjag har varit iväg och handlat. Har köpt nya skor, ny tröja,halva kamera, minneskort, kameraväska och mat till på fredag.. Så nu är det inte mycket pengar på konto, men hey det är bara en månad kvar till nästa lön, dock kommer även den försvinna ganska snabbt..

Fick dock min deklarationsblankett, har betalt lite mycket i skatt så i juni månad får jag tillbaka cirka 10000 kroner.. Det är riktigt trevligt med lite fickpengar till magaluf!!

Men nu ska jag kolla tv, är snart Greys Anatomy sen ska jag slänga mig i sängen med min bok och läsa lite för att seda sova!

Ha d!


Humm

Min blogg har flippat, vet inte riktigt vad som har hänt.. Men min design har helt enkelt försvunnit :/ Men får se om jag kan fixa det när jag kommer hem..
Annars får den se ut såhär till nästa vecka.. :/

Ha D!

Onsdag

Idag är det då onsdag, den onsdag jag har längtat ganska länge efter :) Och jag har tjatat ganska mycket om. Men jag tror inte folk riktigt förstår, och jag orkar inte gå in på det så mycket heller mer än att mina föräldrar aldrig har pengar över till så mycket annat så därför är det lite av ett under att jag faktiskt ska få vad jag önskar mig.

Fast mest längtar jag efter att få träffa mina kära vänner på fredag för att bara umgås och ha grumt jädra kul.. Lite synd att Theresa inte kan komma föräns senare, förhoppningsviss kan hon ju vara med lite hemma hos mig i alla fall..

Jag har funderat lite på vad som hade hänt med mitt liv om jag inte hade träffat de vänner som står mig närmst hjärtat..



Ha D! 

Nöjd..

Idag är jag nöjd med mig själv och min insats på jobb. Jag jobbade undan allt jag skulle göra plus att jag hann städa mitt skrivbord och torka av det och sortera papper och lite sånt. Jag är ganska slö annars, orkar inte städa undan och har svårt att låta bli att sitta vid internet. Men idag tog jag mig i kragen och gjorde en insats! God for me!
Så nu har vi inga avtal liggandes till imorgon, men jag hoppas dock vi får imorgon för annars har jag inget att göra imorgon, eller jo där finns alltid att göra. Men jag har inga avtal att ta hand om. Fast ibland önskar jag inget hellre än att slippa dom där avtalen ett tag och göra vad det är sagt att jag ska göra egentligen.. För tanken är att jag ska sitta 80% i nätgruppen och 20% i handelsgruppen. Men nu sista tiden har jag suttit 100% i handelsgruppen, vilket då innebär avtal. Nätgruppen är roligare för då är det lite svårare saker, samtidigt som det är lite läskigt för då kan jag göra fel, vilket jag inte kan nu.

Tänkt nu berätta 7 små sanningar om mig själ!

* Jag måste ha radion på för att jag ska kunna sova om jag sover själv.
* Jag älskar allt vad tv-spel heter :)
* Jag är ganska långsam när jag ska göra något.
* Jag älskar tulpaner och köper hem tre buketter varje vecko slut nu under våren.
* Min favortirätt är tacos eller kålpudding.
* Jag är fobi mot en massa saker, bland annat: Spindlar, getingar, sjukhus, gamla människor, snorig barn, slask och smuts.
* När jag var liten så åt jag så mycket choklad pudding att jag mådde illa och kräkte. Sen kunde jag inte äta chokladpudding på väldigt länge.



Ha D!

Tisdagen som känns som en måndag

Ja, med tanke på att jag var hemma från jobb igår känns denna dag som måndag. och det är någonting bra då jag avskyr tisdagar. Och måndagar brukar gå väldigt fort också! Och tänk klockan är redan halv tio :) bara 7 timmar kvar, och en timme av de 7 är rast :) Hihi.
Jag ska ta mod till mig sen och gå in till chefen för att be om att kunna flexa klockan 12 på fredag. Egentligen vet jag inte varför jag ska gå så tidigt, men tänkte att jag inte skulle behöva stressa, kanske äta lunch med Ida och sen städa lite hemma också!

Jag har kommit fram till att jag vill göra något med var och en av mina närmsta vänner.
Malin åker jag ju till Göteborg med i April.
Lina åh jag ska ju till magaluf i sommar.
Men vad ska det hittas på med Linnea och Linda? Linnea funderar jag på att ge som förslag om vi skulle ta och åka till Stockholm i typ september/oktober, ta en lång weekende :)
Frågan är bara vad man ska hitta på med käraste frun Linda.. Ge mig förslag?! :)

Det skulle vara mys att umgås en helg bara jag och en vän.. Bara få umgås och prata utan någon annan som stör.. Jag känner i alla fall att jag behöver det.

I  morse blev jag lite sur.. Det yrde snö i luften, vilket innebar att jag inte kunde lyssna på The Killers för det skulle ge fel vibbar, så det blev Amy McDonald igen. Och sen när bussen kommer så är det en skit buss, en gammal och skruttig buss.. Dansk var den till och med. Så jag fick inte min 20minuters powernap i morse, det märks.. jag sitter och gäspar hela tiden nu.
Men jag ser hur snömolnen har försvunnit och solen lyser på en blå himmel (visserligen med moln i kanterna men det räknas inte). Det gör mig så glad att jag nästan glömmer bort att jag inte fick min lilla extra sömn!

Jag har planer på att ända min blogg lite i design och så :) Ska bara komma fram till vad jag vill ha, Ida är ju ganska duktig på det där så får väll höra om hon har några idéer!

Imorgon kommer jag bli lite smått lycklig! För imorgon ska jag köpa massa saker! Tanken är att det ska införskaffas en kamera, nya kawasaki skor, tröja och lite annat smått och gått :) Ska driva mina föräldrar till vansinne då de ska med mig! Men jag bjuder dem ju på mat så det ska bara vara tacksamma :P

Men nu ska jag återgå till mitt intensägande arbete!

Ha d!

Måndag

Ja, då är snart måndagen över. Det är gansak skönt med tanke på att jag bara ville att måndagen och tisdagen skulle försvinna så resten av veckan kunde upplevas! Så jobb imorgon och sen är det bara bra saker som händer :)
Kan inte riktigt förstå att tiden har gått så snabbt som den faktiskt har gjort sista tiden.Februari och mars månad har bara rusat iväg i hiskilig fart.
Nu är det bara en månad kvar tills jag och Malin ska göra Göteborg osäker :) Och en och en halv månad tills magaluf resan skall vara betald. Fortfarande lite  orolig för hur det blir med semestern, men det löser sig säkert.. Får nog reda på det om cirka 3 veckor.. Får väll försöka överklaga i värsta fall annars..

Idag har jag faktiskt inte haft någon udda fundering, det skulle väll i så fall vara varför det inte finns någon migrän medicin som fungerar på mig? Är trött på att få nya mediciner hela tiden som de säger ska funka och så gör dom inte det. Skit :(

Men nu ska jag kolla tv, om 15 minuter börjar CSI :)

Ha d!

Crap..

Finns inget jag hatar så mycket som min migrän. Jag skulle lätt kunna säga att den har förstört delar av mitt liv. Jag vet aldrig när jag får det så ska man göra något ligger det alltid som ett oromåln, och får jag den så är det kört under två dagar. Fick migrän igår och det innebär inget jobb idag då jag inte kan sitta vid datorn föräns typ nu då.. Och skulle innebära att jag skulle ha jobbat 15 minuter av åtta timmar, bättre att stanna hemma då.

Men nu ska jag försöka jobba lite hemifrån med avtal jag har liggandes här..

Bara fyra dagar kvar nu!!

Ha d!

Dagens fundering.

Dagens fundering lyder som följer:
Hur många sidor den bok med flest sidor har och vad den väger?!

Någon som vet?

Besvikelsen är stor

Jag hade ju förväntat mig att jag skulle kunna sitta ute och njuta lite av det fina vädret idag. Men döm om min förvåning när jag vaknade imorse och insåg att molnen låg som en mur för solen. Då blev jag kinkig, dog ner rullgardinen och la mig i sängen för att sura över den dåliga planeringen vädret gjorde åt mig. Har man jobbat en hel vecka då det har varit fint väder, och så när man väl är ledig så ser det ute som det göra idag. Det slår aldrig fel.. Suck..
Men får väll se fram emot en väldigt bra och rolig vecka :)

Måndag: Jobb
Tisdag: Jobb
Onsdag: Jobb, Väla för att köpa kameran och kanske lite nya kläder :) Sen till Ica för att handla
Torsdag: Jobb, Träna med Linnea!
Fredag: MIN 20års DAG!!, jobb till 12, fixa hemma med allt, sen blir det PARTY
Lördag: Grundkurs i kamerateknik och foto mellan 15-17, sen lite jobb i köket på nån fest.
Söndag: SOVA!!


Ungefär så kommer min vecka se ut! Det kan nog bli en bra vecka, i alla fall när man har passerat tisdag!


Ikväll ska vi hem till grannarna på middag och vin :) Kan säkert bli trevligt!

Men nu ska jag nog hoppa in i duschen!


Ha d!


Fundering

Fick just en tanke jag tänkte dela med mig till er. Nämligen hur lång tid skulle det ta att gå från Helsingborg till Strövelstorp och vilken väg skulle man gå?

Vet att jag har lite konstiga tankar.. Tänkte faktiskt jag skulle dela med mig av dem lite oftare! Så håll koll!

Här får ni även en skillad bild i paint!



Ha D!

Trött, trött och trött

Om någon gick miste om något i rubriken så kan jag informera om att jag är trött :/  Sitter och gäspar hela tiden så är det tre timmar kvar, tre långa timmar..
Dock var lunchen god idag! Vi körde till Ican som ligger väldigt nära jobb och köpte oss en bit smörgåstårta! Jag tog en med rostbiff och den var grymt god vill jag lova! Men inte gjorde den mig piggar, vilket jag hade hoppats på.

Men nu har jag två dagar att vila på, ska sova LÄNGA både lördag och söndag har jag tänkt. Inget annat att göra ändå så. Ska en runda till väla på lördag för att höra om jag kan få reklamera min väska som har gått sönder, har ju bara haft den i 1,5 vecka.. Men har dock slarvat bort kvittot så ska försöka vara trevlig, men hjälper inte det får Bitch-Emma komma fram och berätta vart skåpet skall stå!

Förövrigt så i morse när jag skulle ta bussen så kommer det en buss, men den var en sån vanlig buss, typ skolbuss om ni fattar modellen på buss jag nu pratar om. Så jag tänkte att då är det inte min buss, men så stannar den så ser jag att det står 506 på den framtill, och på hela sidan står det vikariebuss. Så då kändes det lite som att vara tillbaka på mellanstadiet när man åkte skolbuss. Men det var inte alls lika skönt som de vanliga bussarna, kunde inte somna ju :(

Då det är fredag åker jag ju buss hem från jobb, så det blir en latte från eh och kanske man lyxar till det med en vaniljsnäcka också :) Tänkte jag skulle överraska mamma med lite tulpaner idag också! Har fått lite dille att köpa det till henne på fredagarna :) Hon blir så glad, tycker om att göra henne glad!

Jag har pratat lite löst om att åka till Way Out West med Assar i augusti. Beroende på om jag har råd och om jag får ledigt.. Hade varit kul faktiskt, men är lite skeptisk till att dela hotellrum med honom faktiskt, fast samtidigt är det Assar vi pratar om, han skulle ju knappast göra något närmande :P hehe..

Ha D!

Seven days a week.

Nu är det bara en vecka kvar till den stora dagen. Dagen då jag ska bli vuxen.. Låter lite som att det ska bli en ritual.. Men det vill jag nog inte påstå att det blir. Förutom att vi ska leva rövare!! :) hehe



Ha D!

Skills


Här får ni se en bild som visar upp mina Paint-Skills :) Hehe, snacka om att försöka fördriva tiden på jobb..
Nu är det bara 8 dagar kvar till 20års dagen!

 

Torsdag, underbara Torsdag

Idag är det torsdag, vilket innebär att det är fredag imorgon :) Och sen är det helg! har bestämt mig att jag bara ska slappa denna helgen, alltså ingen utgång alls! På lördag är vi bjudna på middag hos grannarna, dem är trevliga! Men får se vad jag gör, beror på hur Linda mår och om hon vill komma hit. För jag har lovat att vara tillgänglig om hon vill ses :)
Denna veckan har gått snabbt, vilket veckorna brukar gå tycker jag. Men jag hoppas att nästa vecka går ännu snabbare!!! Men jag har en del att göra och då brukar det ju gå snabbt! Så vi håller tummarna för det!
För övrigt är det mindre än en vecka tills jag blir stolt systemkamera ägare.. (jag vet att jag tjatar lite men jag är så glad att jag kan få något jag verkligen önskar mig)

I morse kände jag total lycka..
Promenaden till bussen 6.45, solen i ögonen, fåglar som kvittrar och The Killers i öronen och sen avslut i hbg med en vanilla latte. Det vill jag kalla total lycka!

Ha d!

9 dagar kvar

Idag är det bara 9 dagar kvar till jag blir 20. :)
På kvällen den 27 ska jag ha hem lite kära vänner för att äta gott och dricka gott för att sedan gå ut i Ängelholm :)
Tänkt faktiskt avslöja vad jag har tänkt bjuda på :)

 Huvudrätt blir: Thaigryta med röd curry :)

 Efterrätt blir: Marängsviss :)

Sen blir det tre drinkar:
 En rosa pantern
 En piggelin
 En Screwdriver, fast med annanasjuice också :)

Det är vad jag har tänkt erbjuda på min födelsedag! Tycker det är trevligt att bjuda på mat och dryck! Vill ju imponera lite ;)

Ha D!

Onsdag!

Imorse vaknade jag av ljuset som letade sig in i mitt rum, det var ett trevligt sätt att vakna till liv på! Sen att jag kanske låg och drog mig lite för länge och fick stressa till bussen tyckte jag inte gjorde så mycket när jag hade solen med mig hela tiden :)

Idag gjorde jag något jag inte gjort sen november månad, jag lyssnade på en anna skiva än Amy McDonald's. Så idag blev det The Killers skiva Hot Fuss som lyssnades på. Och snacka om att jag fick sommar känslor och back flasch! Inte för att skivan i säg är somrig. Men jag lyssnade på den varje dag när jag åkte/cyklade/gick till lantmännen i sommras. Där av sommarkänslorna och det lilla pirret av lycka jag hade i magen då, det kom faktiskt tillbaka bara genom att lyssna på musiken. Det kändes som att tiden hade stått stilla sen i sommras och inget var förändrat, inget hjärta som var sårat. Det var en underbar känsla så den känslan skall jag försöka hålla fast vid nu den kommande tiden! Så hädanefter är det The Killers som gäller :) Och påtal om The Killers, de ska spela på Hultsfred i sommar och det är jag lite ledsen över då jag inte är hemma då :( Men kommer kanske fler chanser i mitt liv. Kan ju hoppas!

ha D!


Tråk

Tisdag, bara lyssna på ordet. Det utstrålar råkigt. Blä. Idag har varit en riktig tråk-tisdag. Har varit jätte trött hela dagen och har knappt haft något att göra heller för den delen. Och till råga på allt så kliar det på min rygg, jag tappar mina skorpor där. Och så har jag ingen salva hemma för den är hos Lina, så jag har fått inprovisera lite med barnolja och vaselin.. vet inte hur bra det är men kanske bättre än inget?! Får väll ta och hämta den nån gång så jag kan smörja foten på riktigt då den inte har börjat skorpa sig riktigt än, men det kommer väll.

Nu slutar jag om en halvtimme!

Ha d!


Tisdag

Hejsan hoppsan!
Nu sitter man på jobb igen, som alla andra dagar i veckan.
Måste erkänna att mars månad har nog varit bäst på detta är än så länge :) Har hänt så mycket kul och då är det inte slut än. Tänkte gå igenom vad som har hänt och vad som ska hända :)

Har hänt

2/3 åkte jag och Lina till tyskland och det var mycket trevligt
6/3 handlade och fixade jag och lina till festen.
7/3 hade jag och lina 20års fest!!
13/3 gjorde jag min andra tatuering!
14/3 firade vi malin som fyllde 20 den 6mars..
Kommer hända
25/3
får jag min kamera
27/3 fyller jag 20 vilket skall firas ordentligt!
28/3 ska jag på en nybörjarkurs för att lära mig min kamera och hur man tar intressanta bilder

Jag tycker faktiskt det är gansak mycket kul saker som inträffar under en månad bara :)
Funderar även på att påbörja nedräkningen till födelsedagen :) Är faktiskt bara 10dagar kvar!! Har börjat planera!

Tittar jag ut genom mitt kontorsfönster ser vädret riktigt fint ut, men som skenet kan bedra. Det blåser riktigt kalla vindar. Men vad gör det, jag sitter ju ändå här så då gör det inte så mycket.

Ha D!


Bild :)

Hej lovade ju att jag skulle försöka lägga in en bild på mitt nya jag :)
Så här kommer en!

Tjohej!

Tänkte berätta lite om lördagen :)
Började med en förfest innan förfesten hos Lina :) Det var jag lina och assar, riktigt kul faktiskt! Många goda skratt där! Strax innan sex begav vi oss vidare till malin, påvägen dit var det vårkänslor till max, det var varmt, solen lös, humöret på topp och god dricka i handen!
Hos malin blev det god mat och trevligt snack! Lite spel och drinkar, me like!

Sen blev det att bege sig till toppan där Lina fick sig en väldigt bra överraskning :) Glad för din skull snäckan! Vi kollade in nybyggda delen på toppan, riktigt snyggt må jag säga! Blev gott snack och en del att dricka, speciellt för en viss Simon :P Malin, Simon och Assar stack hem vid typ ett.. Så då blev jag och Lina lämnade ensama kvar, så då blev det gott snack med Uffe, Jerry, Lenny och Emelie i baren istället :) Haha, allt från sexställningar till städhjälp utan kläder :P haha sjuka människor... Men vi tycker om dem i alla fall!
Efter toppan begav sig jag och lina till morris, när vi står längts fram i kön så säger värden att det nog inte kommer in fler ikväll.. Då ber jag och lina snällt om inte vi två kan få komma in. Så han går och kollar sen kommer han tillbaka och säger att ni två kan komma in, och pekar på oss.. Lycka :D Hehe..
På morris blev det lite trevligt prat med Hampe och sen dans med Lina och Sanna :)

Efter morris blev det en snabb runda inom lindens för att sedan bege sig hem till lina. :)
Kan informera att skoskaven jag har efter den kvällen inte är att leka med, det är stora blödande sår.. Men men, man överlever :)

Igår vaknade vi faktiskt ganska sent för att vara när jag sover där. Klockan var strax innan tolv, så vi tog på oss kläder och gick ner till Esspresso House för frukost där :) Satt där i typ en timme och bara snackade skit! Mycket mys!

Sen åkte jag hem och blev slappa i en fåtölj framför tvn. Såg Twilight för typ tredje gången :) Och sen Valentine för andra gången, men det är en skräckis och jag är ju inte så glad för dom så jag har ju blundat igenom första gången jag såg den så nu kunde jag se lite mer. :P

Idag är man på jobb som vanligt, och alla har gett masssa fina komplimanger om mitt hår :) Kommer bild ikväll tror jag!

Ha D!


Snabb uppdatering

Tänkte bara komma med ett snabbt litet inlägg..
Imorse var jag iväg och klippte mig, det är ganska kort nu.. Men än så länge trivs jag med det :)
Håller på att sminka mig, men tog en liten paus, ska lämna hemmet om en timme för att bege mig in mot ängelholm. Ska egentligen vara hos lina klockan fem för en fördrink, men bussen går så jag är inne klockan fyra, så det får bli en långsam promenad till henne.. Men det är lugnt :)

Ikväll blir det firande av Malin, börjar hos henne med mat, alkohol och spel :) Sen blir det ut för att göra stan!! Härligt!
Funderar dock på vad jag ska ha för skor, är sugen på att ha mina pumps med tanke på tatueringen, men samtidigt är frågan om jag orkar gå så mycket med dem!? Kanske om vi går långsamt.. Får funderar på det..
Men nu har jag nästan bråttom, ja jag vet att jag är världens långsamaste människa.. Men ska jag få mig att se lite bra ut så krävs det mycket tid :P Hehe..

Men ha det fint så hörs vi nog i morgon!

Tjoho:)

Idag blev jag en tatuering rikare!! Det gjorde ont, men det var det helt klart värt!

Här kommer bild på den!!

Egentid när den är som bäst :)

Efter att ha kollat på Twilight för andra gången, begav jag mig in i duschen. Tog en 30 minuters dusch i riktigt varmt vatten :) Efter det smörde jag in hela kroppen med body buttter och riktigt maserade där jag brukar bli extra torr, som hälar och armbågar. För att avsluta allt målade jag naglarna svarta. :) Funderar på att måla tånaglarna också.. Egentligen ville jag ha mina naglar silvriga till på lördag, men tof svart så länge så får jag se om jag hittar silvrigt nagelack imorgon i ängelholm :)

Men nu tänkte jag faktiskt bara slänga mig i soffan och inte göra någonting.. Försöka slappa till mig så jag kanske kan sova inatt.. Måste sova inatt och äta en stadig frukost så jag står ut med några timmars nålstickande imorgon.. För då blir det tatuering!!!

Ha d!

Shoppoholic

Ja, igår blev det lite nya saker införskaffade.. Kan inte låta bli att handla. Det blev ett par ljusa jeans, underkläder, hårnålar, en tröja, ett linne fast det tror jag att jag ska lämna tillbaka då jag inte hittade något som passade till, en köpte jag även hem lite bröd och goda pålägg som rostbiff, koktskinka, räksallad, mimosasallad och lite annat :) Var så sugen på att köpa nya skor också, men jag höll mig från det.

För övrigt är jag nervös inför morgondagen, har drömt massa mardrömmar inatt. Så får hålla tummarna att det kommer gå bra och att jag inte bölar för mycket :/

Ha D!

Jobb

Idag är jag på jobb.. Har ju inte varit här denna veckan då jag har haft/har ögoninflammation.. Men tror jag är hyfsat frisk nu så..
Men är väldgt trött och seg :/ Men bara imorgon också, är ju ledig från jobb då :) Börjar bli nervös.

Har i dag pratat med en tjej http://emelieohlsson.blogg.se/ hon håller i lite fotokurser och så.. Så den 28mars mellan 15-17 ska jag hem till henne för att lära mig lite om min nya kamera :) Köper ju kameran den 25mars :) Längtar!!

Idag ska jag till väla efter jobb, för mig själv.. Bara gå där och njuta av ensamheten, okej man är aldrig ensam på väla men jag kan ju drömma :P
jag ska köpa lite nya kläder till lördag, kanske ett par nya skor?! :) På lördag ska vi fira Malin som fyllde 20 den 6mars.. Jag och Assar ska träffas innan hemma hos Lina för en fördrink :) Sounds good! Den kvällen ska vara en kväll där alkoholintaget skall vara högt :P hehe

Nu ska jag jobba min sista halvtimme..

Ha d!

Ursäkta

Jag ber om ursäkt för min frånvaro. Men det har varit mycket sen i torsdags..

Jag orkar inte skriva så mycket om alla dagarna utan det får bli en liten sammanfattningi.

I fredags blev jag hämtad av Lina på jobbet vid 12, vi åkte för att handla till festen, sen hem till mig för att laga efterätten som bestod av vit chocklad pannacotta. När vi var klara packade vi in vad vi skulle ha i bilen och körde till lokalen för att fixa i ordning bord och dukning och lite sånt..

På lördagen kom lina till mig vid 12, efter att hon lämnat smörgåstårtorna i lokalen. Då skulle vi göra förrätten, räk coctail. Så vi fixade det, och sen åkte vi till lokalen för att fixa det sista, lite stress blev det.. Då micke var lite sen, och han fick inte igång skärmen och lite annat smått och gått..
Tanken var ju att folket skulle vara där till 18, de sista kom vid 19 så planeringen sprack och folk var otåliga. Men det gickl bra :) Kvällen kändes lite hoplös i början, men det ordnade upp sig och jag skulle vilja påstå att den blev lyckad :) Vi hade det väldigt trevligt de sista timmarna, med gott snack och man kunde njuta lite mer av att inte ha så mycket att göra..

På lördagen skulle vi träffas klockan 10, men jag försov mig så vi bestämde klockan 11 istället. Dock var vi där typ kvart i elva.. Tacksam över att mamma, pappa, ida och marcus ville hjälpa till :)  Så då var det städning på hög nivå.. Fick dock gansk snabbt, tog två timmar..
Efter det åkte jag och mamma för att handla fika på nisses, det blev krämbullar :)
Sen hem till fam. Mårtensson för att fika.
Sen åkte jag iväg med pappa åh micke för att lämna grejerna och släpet. Sen var jag trött :P

Ska fixa lite med tvätt och sånt nu.. Kommer kanske sen :)

Ha d!

Torsdag

Nu börjar det närma sig med storm steg

Igår hade jag lite egentid med mig själv :) Efter jobb tog jag ettan till knutan, där fikade jag på Espresso House, sen gick jag till forex för att växla tillbaka lite pengar, vilket var mer än jag trodde!! Efter det började jag min promenad mot söder, gick inom Bogarts för att köpa lite godis. Sen insåg jag att jag hade lite gott om tid, så jag gick en runda på söderpunkten, köpte servetter tilll festen :) Dock tog det inte så lång tid, närmare bestämt så var klockan ungefär 17.45, och min film började 18.30.. Men då det inte känns så kul att gå på söder när det närmar sig kväll och är kallt.. Gick jag och löste ut min biljett och satte mig för att kolla lite folk.. Det var nämligen ganska mycket folk, och främst massa äldre, typ 45+++++.. Tydligen skulle dem alla se Män som hatar kvinnor som började klockan 18. Sen satt jag nästan själv där ett tag.. Sen släppte den snälla gubben in mig i salongen typ tio över 18, så satt jag där själv och filosofera.. Tills det kom in ett helt gäng med ungdomar i 15-16 års ålderna.. Då var det mest massa svordomar som for runder i mitt huvud, bara för att man är med sina vänner, kan man inte uppföra sig lite då i alla fall? Som tur var de hyfsat tysta under filmen, om man bortser från praslet från godispåsarna..
Filmen var väldigt bra, då det var ett tag sen jag läste boken så kände jag inte att boken eller filme var bättre än den andra. Utan jag tyckte det var en bra film där grunden var den samma som i boken. Grät mig dock igenom slutet då den är sorglig :( Lite pinsamt att sitta där och syfta :P
Såg också reklam om en film jag måste se då titeln kändes ganska träffande : En Shoppoholics bekännelser.. Hehe..

Nu ska jag jobba lite innan lunch :)

Ha d!

Onsdag

Orkar inte direkt skriva idag.. Har haft massa att göra på jobbet och jag är trött.. Samtidigt som min mage bråkar lite med mig, måste verkligen skaffa fram lite piller..

Idag efter jobb ska jag äta på grafitti, handla godis på Bogart´s och sen kolla bio :D Helt ensam och patetisk. Men ack vad skönt!


Nu ska jag fika!

Ha d!


Trötter

Idag är jag trött och nu sista halv timmen har det känt som att jag skulle kunna sitta upp och sova :S
Men jag slutar nu om cirka 12 minuter.. Får väll kanske göra något jobbrelaterat under den tiden, men det tar emot.

Ser fram emot fredag, för då är det handling, matlagning och fix som skall göras med LinaFina!

Ha d!

Tyskland igår :)

Tyskland gick väldigt bra, vi åkte strax efter åtta och var hemma ca18.20. Fick handlat en hel del, men man hade kunnat handla mycket mer om man hade haft dem pengarna.. Var som en barn på julafton bland allt :D
Vägen dit var lite trist då det regnade hela tiden :/ Och så kör danskarna som galningar..
Men hemvägen var det uppehåll och vi fick se lite av Danmark också :)

I veckan nu nån dag, typ imorgon har jag planerat att gå på bio med mig själv :) Vet dock inte vad jag ska se, funderar på "I taket lysser stjärnorna" Men vi får se..

Ha D!

Helgen

Har nu lovat att skriva om fredagen så ska försöka få ihop en text här.. Men det är svårt att skriva med naglarna :S

Så fredagfskvällen började  med en riktigt god måltid på Casa Mia, men Linnea, Emma Lindberg och Agneta. Vid tio drog jag och Linnea hem till Lina för att dra en drink och nån shot. Sen vid elva drog vi oss ner på stan och styrde stegen mot topspin. Där vi får reda på att de har slutat med "4 för 100" Men lenny var snäll och vi fick en del billigt och en del gratis :) Sen lagom runda under fötterna begav vi oss till tres där det blev lite mer att dricka och en del dans :D Sen i nser vi att klockan närmar sig två, då vår taxi i forma av Nisse och Linda ska hämta oss. Så det var bara att bege sig till parkskolan för att åka hem. Tror vi de märkte att vi inte var helt nyktra :P Om inget annart märkte jag det när jag skulle sova då hela mitt rum snurrade... Då märker man att man hade en bra kväll :)

Igår var jag och fixade naglerna, sen shopping med Lina, hem till mig för att fixa lite musik till festen, sen äta god mat och kolla melodifestivalen :) Sen låkte lina hem vid halv elva, då kollade jag klart Legelly Blond, sen gick jag och la mig för att somna omgående.. 

Idag har jag inte gjort mycket.. Sitte nu hos Lina nu, ska till Tyskland imogon.. Handla tiil festen :) 

RSS 2.0