Fredag!

Efterlängtade fredag!

Har varit förkyld i några dagar, men nu äntligen håller den på att försvinna!
Ikväll ska jag träffa Ninnie, ska bli super mysigt. Lär ju bli massa prat om hennes graviditet :)

Imorgon är det den efterlängtade skördefesten, alltså firmafest med Lantmännen. Så det blir tura med mat och dryck imorgon. Kan bara sluta på ett sett ;) haha..

Får se vad som sker på söndag, kanske bio igen?
Har nog glömt berätta det, var på bio förra helgen med Peter. Bestämmde att vi skulle göra det igen. alltid trevligt att pigga upp en tråkig söndag med något trevligt.
Så har någon tips på något sevärdt som går på bio nu får ni gärna bidra!

Nu ska jag fixa någon typ av lunch och sen städa upp här hemma :)

Stickning

Jag har länge pratat om att jag ska lära mig sticka, mest för att jag tycker det ser så mysigt ut och för att jag skulle behöva mig en liten hobby! Så nu i veckan köpte jag mig lite garn och två stickor och har nu börjat på en halsduk. Man ska ju börja enkelt ;) Nu är det så att jag har en vän, Johan. Han är grymt bra på att sticka, och nu har han lagt upp en tävling i sin blogg om att man kan vinna presentkort på garn. Så kolla in hans blogg vet ja!

Fredag

Hej!
Igår såg jag och Linnea något otäckt när vi var påväg till kören. Vi ser på långt håll att det brinner någonstans längre fram, och nyfiken som man är kör vi en liten omväg för att se om vi kan lokalisera vart det är det brinner någonstans. Vi inser att det är mot Strövelstorp, och vi kör nästan rakt på det så att säga. Då är det en ödegård som står i full brand. Den här gården ägs av vänner till familjen, så jag ringer hem till familjen och de ringer ägaren. Men han hade redan fått veta.
Det rubriceras i tidningen som mordbrand, en annan vän till familjen hade sett tre ungdomar komma från de hållet strax innan. Vilket var märkligt då det inte finns något annat åt det hållet plus att det var mörkt och regnigt.
Ska bli spännande att höra vad som händer nu framöver.
Kom i alla fall fram till när vi satt där i bilen att även om elden är väldigt skrämmande så är det också väldigt mäktig och fascinerande!

Nu sitter jag i alla fall på tåget påväg till Malmö, ska ha något seminarium om VFUn. Efter det ska jag möta lillasyster på stationen så ska vi shoppa lite i Malmö :)
Efter det blir det hem till familjen, pappa hade köpt godis till mig ;) älskar nämligen i princip alla typer av segt gelatingodis!

Insåg nu också att min mage kurrar, frukost kanske skulle varit ett alternativ i morse?


VFU och lite till

Hej igen!
I söndags fick mamma och pappa hem en liten Collie valp, ska passa henne tills i morgon sen får vi se om hon blir såld eller dem ska behålla henne, hoppas på det sistnämnda. Så troligen blir det inte så.

Igår började VFUn, det är samma sak som praktik. Jag är på Kungsgårdsskolan, som jag bor granne med, nära och bra med andra ord!
Det har gått jätte bra, jag är förvånad att eleverna är så lugna och duktiga som de är. Inte som på min tid, låter son att man är typ 100år när man säger så. På min tid...
Men jag inser i alla fall mer och mer att detta är rätt för mig!

Fick samtal från Strövelstorpsskola idag också, om jag kan jobba den 20de okt, i tyska och engelska. Har svårt för engelska och har bara läst tyska i två veckor när jag var 12år, det kommer nog gå bra :P

Sitter på bussen påväg till mamma och pappa, så bloggar via telefonen. Hoppas jag kan upprätthålla bloggen bu när jag har fixat appen :)


RSS 2.0