Måndag

Helgen gick sjukt snabbt förbi!
Började i fredags med att jag besökte ÖKAB, mitt förra jobb, fick snackat en del med mina gamla kollegor. Väldigt trevligt, ska ta tag i det och göra det snart igen.
Efter det tog jag bussen till Strövels och blev hämtad av mamma och Linnea, så åkte vi in till Ängelholm å åt och fixade ärenden. Sen bar det hem till dem.
Stannade där över natten.
På lördagen hände inte så mycket under dagen, men på kvällen kom Ingela, Glenn, Anette och Lennart. Så blev det förfest hos mamma och pappa, sen drog jag ingela, mamma och anette till 57an! Hade verkligen jätte kul och fick dansat en hel del.
På söndagen blev det en liten tur till hembygdsparken, sen hem till mig för att sedan gå över gatan och hjälpa Linnea med flytten.
Var kul :) Och nu är hon äntligen bosatt rakt över gatan!
Idag har jag grym träningsverk i ben och armar, men skönt för då vet man att man slet igår!
Var en runda i skolan i morse, hämtade ut min tenta. Klarade ju IS tentan, blev så sjukt glad!
Sen skulle jag egentligen till Kävlinge för att hjälpa Linnea flyttstäda, men det behövdes tydligen inte. Så passade på att storhandal på MAXI idag, fick handlat för nästan 600kr, men nu har jag massa mat hemma så ska klara mig i minst en månad. Perfekt, bara bröd, smör och mjölk jag behöver fylla på med.
Maten idag bestod av kålpudding, det är nog min favoriträtt. Grymt gott, och min blir nästan lika bra som mammas!
Efter maten bakade jag muffins, dem blev lite misslyckade men förhoppningsviss smakar dem bra :)
Ska försöka ta tag i disken nu, men ack vad det är tråkigt.

Ha en bra dag!

Onsdag

Idag var det upp tidigt, det var riktigt segt med tanke på att jag inte kunde somna igår.. Men upp kom jag, dock var tåget lite sent så jag och Domi kom 5 minuter sent till föreläsningen. Men det gick fint ändå.
Träffade sen projektgruppen, som vanligt pratar vi mer än vi arbetar. Men vi har riktigt kul tillsammans, och det är kanske huvudsaken?
Efter skolan drog jag och Domi ner en runda på stan, skulle vi kanske inte gjort?! haha.
Ahlbrekts guld hade jätte rea, så köpte ett halsband och två ringar för endast 60kr.. Billigt!
Sen var vi inom Åhlens, så fick köpt ett läppstift, en ögonskugga och en primer. Domi har dålig (eller är det kanske bra) inverkan på mig. Har blivit mer förtjust i smink och smycken :D Nu går det knappt en dag utan att jag har målade naglar, vilket jag i princip aldrig haft :P Haha. Men jag gillar det!

Det är ganska sjukt det här med Domi, vi har inte känt varandra så länge, men det känns som vi känner varandra utan och innan. Ibland känns det som vi är en och samma person för vi tänker sjukt lika.

Nu ska jag nog hoppa in i duschen :)

Tisdag

Idag var det labb, det gick inget bra alls.
Men fick i alla fall träffa Domi :)
När jag sen kom hem idag så slog jag sönder två glas i vasken inom loppet av tre minuter. Lyckat, inte alls.
Så idag är inte min dag, hade tänkt diska men låter det vara tills imorgon för vill inte slå sönder mer idag.
Imorgon ska jag vara i skolan klockan 8, snark.

Men när jag kommer hem ska det städas.

Nu ska jag måla naglarna!

Måndag

Då var det skola idag igen, men av någon anledning kom jag inte upp i morse. Försov mig helt enkelt, men fick gjort inlämningen och sen åkte jag till skolan. Skit dryg föreläsning dock.
Sen när jag kom hem var klockan halv åtta, så ner till tvättstugan och sätta igång maskinerna.
Sen hem igen för att fixa mat, blev bara vårrullar. Men gott var det!
Har bara kollat på tv ikväll, orkade helt enkelt inget annat.
Snackade en del med Domi på msn, om någon hade läst vår konversation hade man nog trott att vi var värsta manshatarna :P haha.
Men det är kanske inte så konstigt när man bara blir besviken och sårad hela tiden.
Skulle egntligen ha träffat någon igår men så blev det inte.. Det är han som hela tiden har velat träffas och som föreslog att vi skulle träffats igår, så vi bestämde det. Men så hörde han inte ens av sig, Så tydligen var han inte så jädra intresserad som han ville få det att framstå.. Egentligen orkar jag inte bry mig, men folk som lovar utan att kunna hålla det gör mig bara irriterad.
Men det är väll så det är helt enkelt..

Idag har jag varit riktigt sugen på vår och sommar, vill köpa nya vårskor!!!

Ska nog försöka ta mig till Väla i veckan och titta lite vad som finns :D

Söndag

I fredags blev jag hämtad av mamma och pappa, så jag slapp sitta hemma själv.
Sov där över natten och sen fick jag skjuts hem igen på lördag förmiddag.
Väl hemma städade jag undan lite, kollade film och sen vid 17 tiden började jag fixa vid mig, passade även på att dricka lite vin och dansa runder som en galning :) Ibland är livet riktigt bra, och allt känns så perfekt och skyddat på något vis.
Sen klockan 19 bar det av till Ninnie, där det blev mat, snack och en del dricka :)
Halv tolv tog vi taxi till Bahnhof, där vi hade gratis inträde, fint det :P
Dör blev det dans, fram tills Nisse ringde och sa att han var på Knickens 25års fest och ville att jag skulle komma. Så sagt och gjort begav jag mig dit. Var riktigt kul träffa gamla vänner och fick träffat lite nya!
Som vanligt när man festar med dem så tar festen aldrig slut, men bestämde mig för att ta mig hem, så slutade med att jag var hemma vid fem tiden.

Idag har man väll inte varit på topp, både trött och lite bakis. Men det var värt det :)

Kollar lite tv just nu, blir nog duschen snart och sen sängen.

Hoppas ni har haft en bra helg!

Fredag

Idag kom Henrik hem till mig vid elva, vi snacka lite om skola och sånt. Sen vid tolv körde vi ner till stan för att möta Malin. Det blev lunch på resturang city :) Sen gick vi och uträttade lite ärende, blev köpt mascara, present till sötis Ninnie, vin till i morgon och lite mat :)

När vi gick där på stan fick jag ett samtal från läkaren, var där för två veckor sen för få nya migrän mediciner utskrivna, och så tog jag ett blodprov för att kolla ämnesomsättningen. Och det var ang. det provet som hon ringde, tydligen så var den lite låg. Så jag ska börja medicineras dagligen nu i 2½ månad och sen tillbaka och ta nytt prov. Till saken hör att min syster har gått på den medicinen i hela hennes liv, så jag vet mycket väl vad den är för en. 
Får väll se vad som sker, och om den har någon påverkan på mig.

När jag ringde och berättade det för mamma så berättade hon att mormor var dålig :/ Hon hade nog fått en rejäl allergis reaktion igår, så hon hade svimmat och slagit i sig nattduksbordet så det börjat blöda, blivit dålig i magen och kräkts och haft sig. Inga vidare nyheter, hoppas hon blir bra snart.

Vad händer ikväll kanske ni undrar, det ska jag berätta för er.. Jag ska sitta hem själv, äta choklad och kolla film. Kan vara ganska skönt faktiskt :)


Torsdag kväll..

Så sjukt trött, så det blir att hoppa i säng nu. Läsa lite och sen bara njuta av att kunna sova lite längre imorgon.

Ska träffa Malin och Henrik imorgon, ska uträtta ärenden på stan och fika/äta. Får se vad vi gör, jag är egentligen sugen på att dra till IKEA, fast det beror på om jag hittar vad jag behöver i stan så behövs inte IKEA.

Längtar super mycket efter lördag, det är partaj för Ninnie som tagit examen!

Känns som att denna helgen kommer bli bra, och lika så nästa!
Skönt att inte stressa med tentaplugg, även om jag egentligen skulle behöva plugga lite ändå.

När får man reda på vad man får tillbaka på skatten?
Är så sjukt nyfiken på det, hoppas att jag får ut en del :D Det hoppas väll visserligen alla på, men ändå!

Idag när jag åkte tåg så kom jag fram till jag nog egentligen är en riktigt bra vän, finns säkert dem få som inte skulle hålla med, men jag tycker jag är en bra vän. Jag skulle själv vilja ha en vän som mig. Får man lov att säga så? Folk lär väll bli förnärmade och tycka att jag är oförskämd, men då får man tycka det. Idag är jag på bra humör och känner mig ganska nöjd med mig själv och livet så då passar jag på att skriva ner vad jag tycker också :)

När vi ändå pratar vänner, så har jag världens bästa vänner! Både gamla och nya, är så glad att jag har er i alla lägen!!♥

Torsdag

Tjollahopp!
Idag när jag vaknade så var jag inte vidare pigg, men vem är det när klockan ringer klockan 5 på morgonen?
Tåget var lite försenat så blev till att stressa till skolan, men jag kom precis på sekunden i tid.
Det tråkiga var bara att vi hade seminaregrej mellan 8:15-9, sen börjar inte nästa föreläsning fören klockan 15.
Tanken var att jag skulle börja sammanfatta kursboken i Ekonomistyrning, men Elian och Carro kom vid 10 tiden så har snackats en del, så typiskt oss :P

Nu är det strax dax för lunch, blir kulinariskt idag. Pasta och köttbullar, dock är köttbullarna hemmalagade så det är lite gott i alla fall.
Har dock total idé torka vad jag ska äta ikväll, är ju inte hemma fören vid halv åtta ikväll så långkok är ingen idé!
Och pasta åt jag igår och äter idag till lunch. Så ris känns väll aktuellt. Får tänka på det helt enkelt :)

Nu ska jag sluta blogga och återgå till studierna!


Lyx kväll!

Idag bestämde jag mig för att unna mig ett litet hemma spa :) Så jag tog en lång dusch, rakade benen, använda body scrub, ansikts scrub, hår inpackning, målade naglarna på fingrar och tår, och avslutade med en skål popcorn.
Känner mig väldigt nöjd nu, varför gör man inte detta oftare?
Jag rekomenderar verkligen alla att göra sånt här då och då, man mår så mycket bättre efteråt!

Hittade en super snygg jacka på HMs hemsida idag, vill verkligen ha i vår!!

Onsdag

Igår kväll åkte jag hem till Domi för att umgås med henne, Carro och Alexander :) Vi kollade film och spelade spel. Skit mysigt var det! Kul att hitta på något utanför skolan. Vi skrattade jätte mycket, så hade någon hört oss hade de nog trott vi var berusade :P
Dock kom vi inte i säng fören strax efter tre, och så skulle vi gått upp vid åtta, men vaknade nio. Tanken var att JC skulle hämta oss kvart över nio, så vi fick jätte bråttom, men vi han bli klara till halv tio i alla fall.

Sen blev det projektarbete, gick nog bra. Nu ska jag kolla lite tv och hoppas på att jag inte somnar :P haha

Måndag

Om man inte vill läsa ett ganska negativt och deppit inlägg så ska man inte läsa detta..

Jag bara känner mig helt tom inombords.
Det går inte så bra i skolan som jag trodde när jag sökte in här.
Jag är alltid trött och slut när jag kommer hem. Känner mig inte motiverad för någonting. 
Jag bara känner att ingenting är direkt kul längre och jag ser inte fram emot någonting. Har mest ångest och oroar mig för saker jag ska göra..
Vet inte alls vad det är med mig, kan börja gråta när som helst här hemma helt utan anledning.
Jag vet faktiskt inte hur jag ska ta mig ur detta, men jag brukar ju lösa det. Men just nu känns det mörkt. Längtar verkligen till sommaren, med förhoppning att allt ska bli bättre då..

Nu har jag väll kräkt av mig lite..

Söndag

I fredags var jag uppe till klockan 4, så vaknade inte fören klockan 13 igår. Så kändes som jag sov bort större delen av dagen.
Blev i alla fall att jag fick städat här hemma, det som behövdes.
Sen vid halv fem tiden kom mamma, pappa och Linnea. Pappa fick upp min tavla jag fått i julklapp. Sen blev det att vi spelade spel och dippade grönsaker :) Mums! Var verkligen jätte mysigt.
Sen när de skulle hem vid halv åtta så frågade de om jag ville med hem till dem, och då det kändes väldigt ensamt att stanna kvar här själv så gjorde jag det. Så hemma hos dem blev det godis och tv tittande :) Tycker det är så himla mysigt att umgås med familjen.
Jag har nog blivit lite tråkig sista tiden.. :/
Idag har det blivit en del plugg, inte så mycket som jag hoppats, men jag får helt enkelt hålla tummarna för att det går vägen ändå.
Imorgon är det föreläsning 10-12 och sen klockan 14 är det tenta.. Får se om jag hinner till Strövels imorgon så jag kan vara med på styrelsemötet på fritidsgården. Fpr se om jag orkar också.

Jag har tänkt lite nu ikväll.. Jag har insett att jag är trött på att bo själv, visst det är skönt att bara behöva tänka på sig själv och jag kan göra precis som jag vill när det gäller allt. Men det är inte kul, jag skulle vilja träffa någon som man så småning om kan flytta ihop med. Någon att dela vardagen med, att skratta ihop och laga mat med. Allt det där vanliga. För det är inte mycket som är roligt att göra själv..
Men jag har ändå tur att Linnea flyttar in i huset mitt emot snart, så har man någon att umgås med...
Men samtidigt så bor jag och Ninnie jätte nära varandra men inte ses vi så ofta för det.. Det suger helt enkelt..


Tavlan jag fick i julklapp :)



Fredag

Så jädra dålig själv diciplin jag har..
Började med att jag vaknade halv ett idag. Hur lyckas jag?
Skulle städa tänkte jag, men fastade framför tvn. Blev lite plockande men har inte dammsugit eller tvättat golvet. Ska göra det imorgon.
Har dock fått gjort spagetti och köttfärsås och lagt i frysen, blev fem portioner, varav en jag åt :)
Så det är perfekt att kunna ha med sig till skolan till lunch.
Har även tvättat nu på kvällen, gick bra förutom att torkskåpet inte funkade, så nu hänger allt i mitt badrum. Suck, så irriterande.
Om man går utanför min dörr så luktar det fiskbil, vill säga rå fisk.. Skit äckligt, trodde jag skulle spy varenda gång jag gick utanför dörren, så undrar lite vad grannarna har hittat på med?!
Wierd..
Imorgon ska jag då städa golven sen kommer mamma, pappa och linnea för mys på kvällen. Pappa ska även sätta upp min fin finta tavla :D
Förhoppningsviss ska jag fixa lite pluggande också, måste verkligen.

Då jag sov så jädra länge idag är jag verkligen inte trött nu :S Så ska nog ta lite pastasallad och kolla film :)

På återseende!!


Torsdg

Igår så gick jag och la mig igen vid 2 tiden, men det sjukaste är att jag inte vaknade fören vid 11 idag. Massa timmars sömn, men jag behövde väll det helt enkelt.
Idag så träffade jag Linda, vi fikade och gick en runda på stan. Jätte mysigt :)
Fick även handlat lite till på lördag då familjen kommer för lite sällskapsspel! Det blir grönsaker och dippa!
Sen när jag kom hem så gjorde jag kycklingsallad, blev riktigt bra om jag får säga det själv!
Efter det så började jag plocka undan julen och ta fram vardagen så att säga. Känns gansak bra ändå att få återgå till det normala. Men undertiden man byter från jul till det vanliga så såg är ut som kaos. Men nu är det nästan okej, så fixa det sista imorgon.
Imorgon ska jag även träffa Söta Sandra.

Glömde berätta att jag lagat massa köttbullar idag också, som jag ska frysa in. Student Smart :D Ska laga massa spagetti  och köttfärssås imorgon som jag ska frysa in i portioner. Så bra jag är :P haha

Nu ska jag snart sova. en dag imorgon också ju.

Onsdag, eller nej det är ju egentligen torsdag nu

I går åkte jag hem till Dominique för att plugga, det gick väll sådär. Blev en del snack och att vi gjorde annat. Men det var super trevligt!
Vi lagade mat ihop, blev kokttorsk, potatismos, hollandaiessås och kokta ärtor. Blev grymt gott :)
Det blev att vi satt uppe till halv två ungefär, så när klockan ringde vid sex var man inte pigg direkt:S
JC, Domis bror hämtade oss och körde oss till skolan. Men då det kommit snö under natten så var det bilkö så vi kom lite sena till skolan, vilket innebar att vi kom sena till tentan. Men vi kom in :D
Tentan kändes bra, och det känns som att är det någon tenta jag skulle kunna klara så är det denna. Så får väll se helt enkelt hur det går. Besvikelsen om man misslyckas kommer dock bli större nu.
Men ska inte ta ut något i förskott.
Efter tentan var det träff med projektgruppen, massa skratt och stim! Det gillas, alltid lika kul att träffa dem. Verkligen super nöjd med gruppen.
Vid halv två hade vi affärsidé redovisning för fyra lärare, och alla lärarna köpte vår idé med hull och hår, så det kändes bra.
När jag sen väl var hemma och äten så gick jag och la mig då jag var sjukt trött.. Men tyvärr så vaknade jag inte fören halv tolv i kväll, så nu är jag ju super pigg..
Jag som skulle ha tvättat ikväll, skit. Men får boka ny tid med förhoppningsviss finns det något ledigt imorgon eller på fredag.

Måndag

Idag var det skola igen, kändes inte som att man varit ifrån den i tre veckor. Sjukt.
Fick inte gjort så mycket annat än snackat skit idag tycker jag, illa med tanke på att det är tenta på onsdag.
Är i alla fall ledig resten av veckan, ja bortsett från onsdag :P
Ska hem till Domi imorgon, ska plugga och sen ska jag sova där då det är lättare att utgå där ifrån än Ängelholm.

Idag är jag skit trött så blir nog att hoppa i säng nu faktiskt, så får jag sova mina behövda timmar. Ska upp vid åtta imorgon.

Ska försöka plocka bort julen nu i veckan också.. Troligen på torsdag.

Söndag

Nu är man tillbaka till ensamheten igen, känns inget bra..
Vet inte vad det är med mig, men när jag kom hem idag efter att ha varit hos familjen i tre veckor så blev jag helt nere..
Jag är inte gjord för att bo själv, jag är för social och trivs med människor runt om kring mig.
Det känns nästan som att man flyttat hemifrån på nytt.. Lite läskigt..

Imorgon är det tillbaka till verkligheten igen, ska ner till Malmö. Ska verkligen försöka fixa detta halvåret, jag ska fan inte få fler omtentor. Är trött på det nu.

I veckan blir det plugg och så ska jag städa ut julen och få tillbalka vardagen. Känns skönt, för det innebär att vi går tillbaka till ljusare tider.
Men lite sorgligt, har längtat efter julen så länge så är det över på så kort tid. Men nu ska man längta efter vår och sommar.

Nu ska jag nog gå och lägga mig och läsa lite och sen försöka sova. Är ju en dag imorgon också..


Lördag

Än så länge är det fortfarande lördag..
Har inte skrivit på lite mer än en vecka, beror på att man inte riktigt lever i vardag och rutin just nu. Har inte haft ork att uppdatera och så är det även nu.. Ville mest säga att jag lever, och jag har inte tänkt sluta blogga, men har lite paus för att orkar med allt annat. Så fort allt är som vanligt igen kommer jag fortsätta :)

Kram på er!

RSS 2.0