Tröttis

Ja, jag är sjukt trött.. Så nu blir det soffan och tvn innan jag somnar.
Som tur är (eller vad man nu ska säga) så är inte vädret jätte fint längre så det känns okej att sätta sig i soffan nu.

Nu är det en veckas ledighet, ska passa hund hela veckan dock.
Och på onsdag så ska jag baka och sen är det grejen med Emma på kvällen. Ska försöka hitta en dikt tills dess som kan passa, annars så måste jag försöka skriva en egen, vilket jag är väldigt rädd över då jag verkligen inte är någon diktare eller så.. Jag kan skriva texter, men när det ska föreställa poesi så blir det bara fel.

Söndag

Gårdagen spenderades på Liseberg med kören, därav den dåliga uppdateringen igår.
Vädret var sjukt varmt, men ack så härligt! Vi (läs. Jag, Emma Lindbberg, Osckar och Christoffer) fick åkte allt vi ville och kände oss väldigt nöjda med dagen som var undebart kul!

Träffade även på Vedat, Fitim och co. på Liseberg, lite chokerande men dock sant.

Man var hemma strax efter elva igår och då var vi alla ganska trötta.

I morse skulle jag och Emma vara i kyrkan klockan 9.20 så ingen sovmorgon här inte, även om man hade behövt det.
Men det gick bra och alla gamligar tyckte vi var sååå duktiga.. Haha, och prästen var en fräck gubbe på 79 bast, han var grymt rolig faktiskt..

För övrigt är det nu i skrivande stund: 29dagar, 18timmar och 20 minuter tills planet tar oss mot Magaluf.. Helt sinnessjukt det kommer bli!!

Nu ska jag ut i solen och se om man kan få lite färg kanske (mest troligt inte)


-.-

Hade ganska kul på lunchen, men tyvärr sånt som måste upplevas för att man ska förstå det roliga.

Idag är det kaos på jobb, det flyttas och har sig. Men det bästa i allt kaoset är att det är lite annat folk som springer på vårt våningsplan nu, lite kul att se lite nytt folk, både arbetskamrater och flyttkillar!

Nu är det ungefär 2½ timme tills jag slutar, ska hinna av avskedsfika för Micke och Magnus som flyttar ner en våning, och så ska jag höra med Charlott om hon vill kolla igenom mina frågetecknen gällande flyttordrar..

Har städat mitt skrivbord idag, måste ju ha det snyggt när jag lämnar det då det nog kommer flyttas nästa vecka då jag inte är här.

Nu ska jag nog renskriva en hel hög med anteckningar jag har liggandes!

Vad ska ni hitta på med ikväll då?


FREDAG!!

Idag är det äntligen fredag och ingen är lyckligare än jag, för idag ska jag få träffa mitt hjärtegull Linnea!
Ska bara få arbetsdagen att gå..

Imorgon ska man upp tidigt, bussen till Liseberg går klockan 8. På liseberg blir det att jag går med Emma Lindberg, hennes bror Oskar och hans kompis. Så det kan nog bli kul.

Funderar på om jag ska lyxa till det med en tidining och en vanillalatte efter jobb så man kan ha på bussen, grymt länge sen jag drack en vanillalatte faktiskt. Kan inte ens komma ihåg när det var :S

För övrigt så kan jag ju hoppas att någon kanske vill komma hem till mig nästa vecka? För jag är hemma hela nästa vecka, men kan inte lämna hemmet..

Haha

Glömde bort att berätta en sak innan när jag skrev..

Imorse vaknade jag i ren panik, jag hade nämligen igår kväll när jag skulle sova ställt min klocka som vanligt. Inte en tanke att jag skulle till läkaren..

Så imorse så ringer klockan, precis som vanligt, och jag snoozar precis som vanligt, och när jag har snoozat i 30 minuter stänger jag av den men somnar om (precis som vanligt då mamma ändå väcker mig brukar det var alugnt) men så vaknar jag med ett ryck och kollar på klockan, då är den halv sju och jag får svin brottom och springer upp med hjärtat i halsgropen.. Ska precis skrika på mamma varför hon inte har väkt mig när jag inser att jag inte behöver gå upp föräns halv åtta... Vad ledsen jag blev då att jag hade nästan skaffat mig själv en hjärtattack.. Haha..

Nu ska jag hem!

-

Verae amicitiaesemperiternae sunt - Sann vänskap är evig.

Torsdag

Kom nyss till jobb, känns märkligt att inte komma förens nu. Men har som jag sa igår varit hos läkaren idag.
Anledningen till läkarbesöket var för att mina migränmediciner inte fungerar så skulle se om jag kunde få något annat. Men då visade det sig att jag nu har provat alla som finns (kommer dock en ny sort om ett år) så allternativet var att äta medicin varje dag nu resten av mitt liv.. Och då jag inte såg så många andra utvägar var det inte mer att göra än att godta det erbjudandet. Så nu ska jag äta mediciner varje dag, plus att när jag får mitt anfall så ska jag ta de andra pillerna som jag har haft nu under ett år.
Jag tyckte väll att det lät okej, så jag sa inte så mycket om det nickade och höll med mest. Tills vi gick för att hämta utt medicinen, 885kr för några piller. Dock hade de inte dem hemma så ska hämta pillerna på väla efter jobb..
Men att medicin får lov att vara så dyrt är skrämmande.

Men nu ska jag ta tag i lite jobb :)

Onsdag, efter lunch

Ja, då är man tillbaka efter lunchen. Det blev spagetti och köttfärssås idag, vid det bordet som jag satt vid så var vi fyra pers som hade det, av nio möjliga. Snacka om att vara en populär maträtt, dock inte jätte populär hos mig måste jag dock medge. Kan tycka det är gott om jag är sugen på det, men inte annars..
När vi ändå snackar mat kan jag berätta att jag varit sugen på tacos sen i söndags, men än har jag inte fått någon tacos.

Har informerat Lotten och Eva om att jag inte dyker upp fören elva imorgon.. Det kanske låter skönt i era öron, men jag ska till läkaren innan så det är inte så kul. Lika tråkigt varje gång man går dit för att få nya migränmediciner, då de aldrig funkar. Det är mest skit med den där migränen, dock har jag det inte lika mycket längre vilket är skönt!

Nu ska jag nog äta lite minitomater och göra lite flyttordrar!

För övrigt så har jag bara två dagar till att jobba innan jag har en veckas semester!! Ska träffa Henke på onsdagen i alla fall, ska vi kolla på något djprogram till min dator.. Så ska jag försöka snacka vett i honom också.

Onsdag

Ja, då är det onsdag och mitten av veckan!
Har nyss ätit min macka som jag inte hann äta hemma då jag glömt ställa alarmet på mobilen.
Än sålänge är det bara jag och charlotte i vårt rum, undra vart alla andra är? Klockan har ju trotts allt passerat åtta.

Jag sitter just nu bara och väntar på att få reda på om vi får in några avtal eller vad som händer idag..

Får inte glömma att säga till att jag ska till läkaren imorgon på morgonen, så jag kommer nog inte till jobb förän vid elva. Måste även kolla upp när tåget går, kanske kan åka tåget istället för buss!!

Har än så länge inte så mycket att skriva idag.

Nedräkning mot magaluf!!

Tjolahopp!

Nu är snart denna dagen slut, det innebär att det är tre arbetsdagar kvar sen har jag en veckas semester!!

Nu efter jobb ska jag försöka köpa ett sommarkort på knutpunkten.

Elaking

Om 5 dagar har jag klarat min vita månad!
Vilket jag skrev på Facebook idag, Jim var snabb med att kommentera..

Det är väldigt frestande, men nej jag ska klara helgen ut :)
Blir ju bowling och utgång den 6, så får hålla mig tills dess!!


Tisdag

Jaha, ännu en tisdag har kommit.. Vädret är i alla fall fint.
Har fått in 300 nya avtal som skall scannas och döpas, börjar tröttna lite på det faktiskt.

Igår var jag inom väla efter jobb, fick köpt två klänningar, två shampoo (visserligen samma men gäller att passa på när man har pengar) och en resväska.
Är lite sådär om väskan blev för stor, eller rättare sagt det är en förstor väska. Men känns dumt att byta till en mindre då jag tjänade på att köpa denna.
Den är större, lättare och billigare än den jag först tittade på.
Av den modellen jag tittade på fanns det en mindre modell men den kostade lika mycket som den jag köpte så då känns det dumt att ta en mindre modell. Sen vet jag ju att jag är kass på att packa, har förmycket saker med mig, förstora saker och allt annt skit som jag får med mig. Som när vi har åkt till Karlskrona har jag alltid en jätte väska med mig för att jag är kass på packning.
Lina lär ju dock skratta åt min stora väska, haha, men det får jag ta som en man?! Rent tekntiskt sett skulle jag nog kunna få plats med hennes saker i min väska också..
Men har jag stor väska slipper jag vara rädd att jag inte får plats med allt i väskan. Det enda jag ska tänka på är vikten.
Aja, får tänka lite till på om jag ska lämna tillbaka en eller inte.. Den känns vldigt stor som sagt, men kan ju vara bra med stor väska också..
Kan ju berätta att den är 75*53*32cm.. och rymmer 105L.
Storleken mindre rymmer "bara" 62L, är rädd att det blir för litet då man ska ha med sig handuk och lite annat smått och gott. Och då kostade den ändå lika mycket som den jag köpta, fick inte riktigt att gå ihop.

Nu har jag skrivit ett helt inlägg om en väska, som jag egentligen inte kan bestämma mig för om den skall behållas eller inte.
Avskyr min beslutångest, skulle haft med mig någon som skulle kunna bestämma åt mig. Får väll höra med Linnea vad hon tycker på fredag så får jag i så fall byta på söndag så får jag ha med mig någon som kan bestämma åt mig. Det låter som en bra plan tycker jag!

New York

Idag på lunchen har vi pratat väldigt mycket new york! Tina var där för fem år sen så hon gav en hel del tips på saker man ska göra och uppleva!
Så funderar på om man redan nu ska börja spara till en resa till New York i samband med att man fyller 25?

Måndag

Blir inget Väla med mamma idag..
Men ska dock inom väla efter jobb idag så jag får köpt vad jag ska!

Nu ska jag fika, sen klockan elva har vi möte med Back Office!
Sen efter mötet är det ju nästan lunch, min lyxlunch består idag av makaroner och en stekt hamburgare.. Kunde helt klart varit bättre, men jag får i alla fall mat i magen!
Efter lunchen ska jag döpa klart avtalen och sen ta tag i flyttordrar :)

Vad händer i era liv en måndag som denna då?

Nedräkning

Bakat!

Idag bakade jag scones till kvällsmat, och dem blev lyckade!
Jag har lyckats få fler och fler skills i köket.

Städat!

Nu är mitt rum nästan helt städat! Ska bara vattna min växt i fönstret och bädda sängen, sen är jag klart!
Då har jag dammat, damsugit och tömt hela mitt skrivbord på allt innehåll och sorterat det så nu är det snyggt i lådorna och skåpet! Har en liten hög på skrivbordet jag ska ta tag i nån gång, kanske senare idag då jag att jag är på lite städ och fixar humör idag!
När jag städade mitt skåp hittade jag lådan med studentmössan och allt annat frå studenten som kort, sånghäfte och ett häfte med kommentarer från klasskamraterna.. Det var lite som att man fick ett hugg i hjärtat när man läste igenom det,  har inte insett det innan hur mycket jag faktiskt saknar allt och alla från skolan och då speciellt från klassen. Visst man träffar en del lite då och då, men det är ju inte som innan då man delade vardagen och allt som hände i livet. Jag insåg att jag saknade en liten del av alla som gick i klassen och parallelklassen, det fanns liksom något hos alla som gjorde vardagen till vad den blev.
Jag har kännt sista veckan att jag vill börja plugga, men är rädd att jag har förhöga förhoppningar på att det ska bli som innan när man gått i skolan. För jag är rädd att man kanske inte alls har en sådan sammanhållning på högskolan/universitetet. Varför jag tror det vet jag inte, men får bara en sån känsla.

Saknar mina vänner väldigt mycket just nu, men känns som att de inte har tid för mig längre.. Antingen är det nya pojkvänner som hägrar, nya vänner man måste spendera tid med eller annat som kommer emellan. Jag förstår att ni inte kan vara där dygnet runt för mig, men nån gång då och då kanske? Jag tycker inte det är för mycket begärt faktiskt. Och då menar jag inte bara ett sms några gånger i veckan, det är jätte trevligt att få sms inte det jag vill säga, men ibland finns det så mycket man vill få sagt som inte går att prata om på sms, och jag känner att jag behöver männsklig kontagt, alltså att träffas i verkliga livet.

Så nu fick jag skrivit av mig lite..

Imorgon ska jag till väla med mammsen, jag ska köpa resväska, klänningar (tror jag) och så var det någonting mer som jag inte kommer på just nu..

...

Jag är trött och funderar på om sängen är lösningen på problemet...

Lördag

Idag är man hyfsat trött, och då är det inte för att man var ute igår då jag satt hemma i soffan och kollade film hela kvällen. Utan anledningen till min uppenbara trötthet beror  helt enkelt på att jag gick upp väldigt tidigt i morse och har varit ute i regn och rusk i ungefär tre timmar. Varför kanske ni undrar nu. Det ska jag berätta för er... Jag har nämligen varit iväg med mamma, pappa och mormor för att kolla på shäferutställning i Åstorp. Den började klockan 9 i morse, så jag gick upp ungefär halv åtta, vilket jag tycker är för tidigt en lördagsmorgon. Men vad gör man inte för att visa lite intresse för något.
Så fick sett massa shäferhundar i alla storlekar, färger och åldrar! Så nu har man friskat upp minnet lite om hur det går till på en utställning!
Men det är ganska hemskt, att man som åskådare står utanför ringen och försöker bedömma hunden, först tänkte jag att de som stod runt om mig var lite elaka.. Men ganska snabbt insåg jag att man själv stod där och gav kommentarer som: Den har för höga ben. Den är för hög. Öronen sitter på tätt på den. Hon är för mörk. Han drar inte som han ska.. Osv osv, ganska hemskt ändå att man står och bedömmer ett oskyldigt djur på det sättet. Men samtidigt så vet troligen inte hundarna vad vi snackar om ändå, för dem såg lika glada ut för det..

Nu ska jag nog kolla film igen!

Fast först ska jag ringa och se om jag kan få tag på dom på Pepelino, ska nämligen boka bord för mig och Linnea där på fredag! Ska bli mys att träffa henne och äta väldigt god mat! Känns lite som att kosta vad det vill bara jag får umgås och snacka skit med Linnea!


Ny datorväska!

Idag fick jag hem min nya datorväska! Mycket snygg skulle jag vilja påstå att den är faktiskt, fast det kan ju bero på att jag och rosa vi har något visst ;) hehe

Den kommer från Trust men köpt via Bellme

Bilder på den lilla!


Taiga!

Idag fick vi hem vår lilla valp Taiga :) Hon är varkligen ett litet charmtroll! Har bilder liggandes på kameran så ska lägga över dem imorgon hade jag tänkt!

Nu ska jag kolla tv, vi hörs imorgon igen!

Onsdag!

Idag är allt som fredag!!
Det är lugnt på jobb, ledigt imorgon och jag är på väldigt bra humör!
Om ungefär 3½h ska jag träffa två av mina favorit personer!! Har med mina kamera idag så ska se om jag kan få fram några fina bilder på alla underbart fina treor!

Har gansak nyligen kommit tillbaka från lunchen med pappa, det blev kålpudding på Viking Bar, mycket gott må jag säga! Och sallads buffén var gigantisk, med massa olika varianter att välja mellan. Så det var lyckat!

Nu ska jag göra en hög med ordrar och hoppas på att sista tiden springer iväg nu!

Tisdag kväll

Jaha, då har man hamnat här vid bloggen igen.. Har inget vettigt att skriva dock.
Efter middagen idag så stack jag bort till församlingshemmet för att träffa Agneta och Emma Lindberg för att träna in lite nya låtar till Pingst. Så var där i ungefär en timme, sen begav jag mig hem igen.. Sen har jag nog bara suttit är, orkar ingenting helt enkelt.
Efter morgondagen så har man 4 lediga dagar, men hur ska jag fördriva tiden?! Vet faktiskt nte..

Imorgon efter jobb ska jag träffa Henke och Malin :) Ska fika och kolla på treornas bal! Få lite nostalgi känsla från förra året. Snacka om att man saknar sista året.

Jag och Henke har för övrigt lite framtidsplaner som mest är drömmar men det skulle vara sjukt kul!

Jag har även böjat fundera på vad man kan plugga för något, har lite alternativ! Har katiskt hittat en ky-utbildning i Göteborg som heter Handelsekonom.. Slipper ha med mig matte c i alla fall!


Tisdag!

Jaha, då är det tisdag idag, vilket innebär att imorgon är sista arbetsdagen på denna veckan. Det gillas!!
Än så länge har det inte hänt så mycket idag, mer än att bussen blev sen pga att dem gör något med vägen vid väla, så bussen fick köra ner vid Flower Team och ta den vägen vilket blev en omväg som tog dyrbar tid.

Anette berättade en liten otäck sak idag som hennes sambo Peter (alias Byggarebob enligt Mikael) berättade för henne igår. En man på ett jobb hade tagit livet av sig igår (vad jag förstod det som så var det en man på Peters jobb), och det var nog på ett av de värsta sättet jag kan tänka mig.. Det stod alla och arbetade med något på en byggarbetsplats,  så skulle de gå på fika, så de säger till en man att de går och fikar och han svarar med att han kommer snart han ska bara slutföra detta.
Undertiden de fikar så kommer aldrig mannen men de tänker inte så mycket på det då han är lite av en enstöring. Men när de kommer ut från fikan så hittar de honom död, då har han tydligen sågat av sig halsen.. Jo, snacka om att slutföra något, det är ju helt sjukt faktiskt.

För att berätta något lite roligare så kan jag meddela att härmed är Magaluf resan betald!! Så om 41 dagar och drygt 19 timmar sitter vi på flyget ner!!

Helgen

Ska väll då ta mig i kragen och ha en liten snabb genomgång av vad som hände i helgen..

I fredags kom Henrik hem till mig! Vi åt på Bennys pizzeria. Jag åt Kebabtallrik och han en Bananas.
Efter maten gick vi hem till mig igen, där fixade vi ett program till min dator så jag kan mixa musik, alltså göra en jätte lång låt med flera olika låtar :) Så fixar man så övergångar och sånt blir snyggt!
Sen satte vi oss för att spela Guitar Hero, trodde faktiskt han skulle vara bättre, med tanke på att jag vann :P Haha.. Men det var skit kul, vi spelade i nästan två timmar så :) Sen när klockan närmade sig halv elva stack vi in till topspin för att spela biljard! Jerry och Lenny såg lite förvånade när jag beställde cola :P HAHA
Men biljarden gick bra, fick lite tips från Jerry! Det hela slutade i alla fall med att jag vann även i biljard. Efter att ha spelat i ungefär 1½timme gick vi en runda i ängelholm för att sedan bestämma oss för att det var dax att åka hem. Så Henrik körde mig hem till Strövels och sen körda han hem sig själv!

Lördagen spenderades i sängen till halv tolv för att sedan dra mot församlingshemmet för att äta mat där då det var kördag där. När jag sen kom hem klippte jag gräset, har insett att det är ganska mycket gräs att klippa..
Sen blev det nästan lite stressigt. Hoppade in i duschen och gjorde vid mig för att åka till Lina! Där drack jag vin, som jag förövrigt har kommit fram till är riktigt gott, har väll tröttnat lite på cider skulle jag vilja påstå.
Hos Lina slog vi in presenterna och fixade lite! Sen kvart i sjuk drog vi oss mot Topspin där festen skulle vara! Festen var trevlig och så, men det märktes att de andra kände varandra sen tidigare då vi blev lite utanför. Tur att Emelie kom vid tiotiden så vi kunde sitta i baren och underhållas en stund. Hehe..
På Toppan träffade vi lite folk faktiskt. Bland annat Nisse som blev överlycklig när jag berättade att han kunde få skjuts hem :P Även Niklas, Hampe och Krebes var där! Då det är ganska sällan man träffar Jocke Krebes ute är det alltid lika kul och roligt :)
Efter topspin blev det Tres och Morris, men inget av det var sådär jätte kul. Så vi gick hem till Lina vid kvart över två för att vänta på pappsen.

Igår (söndag) sov jag ganska länge, sen satt jag mest och fixade med mitt nya program till datorn. Har fixat ihop en låt än så länge, ska fixa fram lite mer musik jag kan använda mig av också sen är jag i full gång! Har ju fyra lediga dagar denna veckan så kan nog få ihop lite skön musik där!

Idag händer nog inte så mycket, har möte i eftermiddag. De mötena brukar vara grymt tråkiga, alltså sömnpiller varning på det.

Lördag

Sitter nu hemma hos Lina med mitt glas vin ståendes framför mig!
Om ungefär en timme ska vi dra oss bort mot Topspin för att gå på 20års fest! Kan nog bli bra!
Får se hur kvällen blir då jag har förstått att Lina kanske inte ska festa till det ordetnligt och att hennes kväll inte slutar så sent. Vi får se vad som sker, förhoppningsviss är det folk ute så man kan hitta någon att festa loss med om Lina skulle gå hem tidigare. Har i alla fall fått pappa att hämta inatt :)

Nu ska jag återgå till mitt vin! Hoppas ni andra får en härlig kväll

FREDAG!!

Idag är det fredag, vilket är väldigt bra kan jag tycka!

Idag fick jag min telefon på jobbet, så nu har jag eget nummer! Känns väldigt bra faktiskt. Dock känns det lite ovant att prata i headsetet ,men man vänjer sig nog.

Får se när jag kommer ifrån jobb idag, förhoppningsvis vid 16.15 så jag hinner med den tidiga bussen hem. Annars blir det att jag får ta bussen som går 17.10, då är jag inte hemma förens vid 17.45, så då är det snabbt in i duschen och sen göra vid sig då Assar kommer vid 19tiden. Då bär det av till Bennys Pizzeria för att äta pizza/kebabtallrik :) Sen hem till mig och spela Guitar Hero och sen in till Topspin för några timmars biljard! Kan nog bli kul detta!


Fritänkande

Har precis haft två timmars fritänkande WorkShop :) Det är alltid lika kul att ha workshops, då vi är involverade och får tycka och tänka precis som vi vill!
Kom fram en hel del saker idag som skulle vara bra för företaget att satsa på! Vad sägs om, Öresundsloppet, Extrem Energy Make Over, Ungdoms kampanjer, Öppethus och Julevanemang med gratis julgransutdelning?
Tycker det var lite fiffiga idéer, hoppas bara att högsta hönsen också kan tycka det samma!

Jag kom i alla fall på det här med ungdoms kampanjer, då jag relaterade till mig själv och vänner i omgivningen. Hur många har egentligen koll på vilket elbolag man ska välja, vilka som står för vad och vad det innebär att vara kund hos ett elbolag?
Troligtviss har ingen koll på läget, men om man börjar göra besök på gymnasieskolar/högskolor där man ger information och rådgivning så kanske det är lättare att göra ett smart val.

Torsdag

Jaha, då var det torsdag idag. Det är helt sanslöst vad veckorna går. Men det är skömt, tyvärr så går ju helgerna lika fort fram. Det är inte riktigt lika kul.

Nå, vad händer idag då? Jadu, inte mycket. Ska först spendera 75%av dagen på jobb, sitta på Work Shop hela eftermiddagen, sen hem för att äta och sen har jag faktiskt tänkt tvinga på mig en långpromenad.

HAHAHAHA, kom och tänka på en sak som hände igår..
Igår eftermiddags så kommer Magnus in till oss och är helt full av skratt. Han hade gått förbi Kanthis rum, och det han ser då är att hon sitter och sover på sitt rum med filt och allt... Så det resulterade i att vi alla gick vars en gång och kollade på den sovande Kanthi.. Kan erkänna att det var svårt att möte hennes blick i fikarummet sen efter det.. Men kul var det i alla fall!

Ska försöka få tag på Assar idag för att kolla av så allt är okej inför morgondagen :) Ska bli trevligt med GuitarHero och Biljard! Lite nervös över att det kommer bli pinsamtystnad, har ju faktiskt aldrig umgåts med honom själv. Annars har ju alltid Malin eller Lina varit med så..

Förbaskade system

Det är verkligen inte kul att jobba med vårt datorsystem, det är segt och hänger sig hela tiden.
Igår eftermiddag och hela förmiddagen idag har S-change varit ur funktion, men sen kom det igång vid elva tiden, men nu så står det bara och söker och söker.. Så tröttsamt. Man får ju inget gjort när det är på detta viset.

Plus att man vet att det ligger en hög med ungefär tusen nya avtal som måste registreras, det är ju inte min uppgift egentligen, men tycker synd om Gith och Helen som ska registrera alla avtalen. Så om inte Eva får tag på Ilvana så tar jag nog hem en hög till på söndag! Lite extra pengar är ju faktiskt inte fel!

Vädret blev ju faktiskt inte så strålande som jag trodde i morse, lite trist, men hellre detta än regn.

Nu är det 7 dagar tills vi får hem valpen! Ska nog hälsa på dem i helgen, kolla hur det är med dem och få besked på vilken som blir vår!! Längtar! Det innebär också att det bara är cirka två veckor kvar tills jag har en veckas semester!! Gott!

Onsdag

Idag insåg jag en lite tragisk sak. Jag kommer som det ser ut nu inte vara kvar på jobb längre än sista september. Känns lite trist då jag ändå har hoppats på längre, och de andra har sagt att de nog tror att jag får vara kvar längre.
Men nu är det tydligen så att strax innan jag började, så var det en kvinna som heter Eva som jobbade i gruppen, men hon bytade avdelning, men nu är det tydligen så att hon ska komma tillbaka till vår grupp i mitten av september. Och det resulterar i att jag åker ut. Skit trist faktiskt. Nu ångrar man att man inte var i handelsgruppen, då både Helen och Gith nog får vara kvar. Så då får man väll ut och söka skitjobb dårå. Lär väll sluta som så många andra på McDonalds, inget ont om dem som jobbar där då jag vet att ett jobb är bättre än inget, men det är ju inte direkt så att man strävar efter att hamna på Donken..

Innan för kanske 30 minuter sen välte jag ut en halv kopp med choklad på mitt skrivbord, det var inte direkt lyckat om du frågar mig. Så en del av mina papper har nu fått en del missfärgningar i kanter och liknande. Plus att det rann lite snyggt och prydligt  ner på golvet också.

Idag är nog inte riktigt min dag.

Hoppas det blir bättre av att träffa Lina sen efter jobb :)


Tisdag

Tacksam över att tisdagen snart är över. Det märks väldigt tydligt på jobb när det är tisdag, alla är trötta, lite små griniga och allmänt låga. Så jag känner mig inte så ensam om mina känslor om tisdagar.

Träffade Emma innan för att prata om välgörenhetskvällen, tror detta kommer bli skit bra :) Utsåg mig själv rill ordförande för bakkomitten! Så ska snacka ihop mig med Malin och Linnea för att kolla vem som gör vad och lite så.
Ska även kolla upp om jag kan hitta någon passande dikt som jag kan läsa upp, jag och dikter är väll inte helt vänner, men detta ska nog gå bra!

Imorgon ska jag troligen träffa Lina, har dock inte fått svar från henne än. Men får väll försöka få tag på henne senare idag om hon inte svarar..

Nu ska jag återgå till surfandet.

Glader

Efter att ha gjort mat att ha med sig imorgon på jobb, gick jag ut och gick en lång runda med kameran. Fick en del bra bilder, och massa frisk luft!









BlubbBlubb

Jaha, då har man hamnat här igen. Men det blir lätt så när systemet hänger sig, grymt tåkigt är det att jobba på det sättet. Men det skall tydligen fixa sig när vi får nytt system!

Hade möte i morse då, och där kom man fram till att jag ska få telefon.. Något jag fasar sjukt mycket för, då jag verkligen avskyr telefoner, speciellt när jag inte riktigt vet vad för frågor kommer och vad jag ska svara. Men som de andra säger, det är bättre att någon svarar och ber att få återkomma än att där inte är någon som svarar...

Nu kom systemet igång igen :)

Måndag

Måndag morgon.. Bara av att höra dem orden blir jag trött.

Sen jag kom för ungefär 40 minuter sen har jag redan fått i mig två koppar kaffe, jag är allt annat än pigg idag. Och då har jag inte varit ute på hela helgen.. Fast egentligen är det ganska bra, då jag försöker bevisa för mamma att hon har fel. Det är nämligen så att hon tycker jag är ute och festar för mycket och att det är det som gör mig så trött på veckorna. Så därför vill jag bevisa att jag inte behöver vara ute för att bli trött. Tycker faktiskt att de där hemma tjatar lite för mycket, då de säger emot sig själv lite titt som tätt.. Men men jag låter dem få igenom min vita månad, och sen återgår vi till det vanliga igen.

Har en hel smörgåstårta som står och väntar när jag kommer hem :)

Söndag

Då är man ganska slut nu. Har varit två ganska intensiva dagar denna helgen.

Kollar på tv nu, får se när jag går och lägger mig idag, skulle lätt kunna somna här och nu.

Lördag kväll

Jaha, då sitter man här hemma och kollar på tv.
Lite trist, men vet att nästa helg komme jag ha fullt upp :)
Då är det Guitar Hero och biljard på fredag med Assar, och på lördag blir det 20års fest för Issa och Amanda :) Det kan nog bli kul!!

På tisdag ska jag träffa Emma för att prata välglrenhets grejsen och på torsdag ska jag träffa

Lördag

Grattis systeryster på 15års dagen :)

Ja, idag fyller då Linnea år och imorgon konfirmeras hon. Så idag lär bara bli massa fix, det skall handlas, göras smörgåstårtor, samtidigt som vi ska fira henne lite.

Har nyss plockat upp på mitt rum, så nu ser det ut som ett rum igen :)

På tal om lägenheten jag skrev om igår, tror inte jag går på visning.. Har räknat lite på det och det lär bli lite för dyrt för mig. Jag lär nästan aldrig kunna gå ut eller gör någonting.. Men vill ju ha lägenhet NU!!

Fredag!

Då är det fredag, men det ända som känns kul med det är väll att man slipper gå upp jätte tidigt nu i två dagar. Då det är full rulle hela helgen så blir det inte att man kan sova i en hel evighet direkt.

Jag fick ett mejl idag, ett mejl som jag längtat väldigt länge efter. Men tyvärr så var det inte så bra som jag hade hoppats på. För att prata klar språk, jag fick ett mejl från Ängelholms hem att jag kunde få en visning på en lägenhet om jag var intresserad, men dock är det på den lägenheten som jag var minst intresserad av då den egentligen är lite för dyr för min ekonomi. Men för att få visningen så måste jag ringa till dem, det känns lite skrämmande, funderar dock på att ringa, gå på visning och sen utgår därifrån om den är för dyr eller inte.
Det är en 2:a på 71kvm :)

Torsdag

Blir inget med Assar imorgon, vi ska ta det nästa fredag då han skulle ut med någon kompis som tydligen fyllt år.. Svikar :P
Så nu vet jag inte vad jag ska göra imorgon :/ Blir väll att man sitter hemma och kollar så ska det låta, väldigt stimulerande..

På lördag hade jag faktiskt tänkt ta mig en sväng till väla, egentligen vet jag inte varför men känner för det :) Min kära syster Linnea fyller 15 på lördag också, och på söndag ska hon konfirmeras.. Trevligt för henne :)

Regn, Regn, bara massa regn

Detta vädret gör mig tröttare än vanligt, vilket innebär att jag är extremt trött under regn perioderna.

Har kommit fram till att det är invasion på jobb.. Nämligen graviditets invasion. Bara på vårt våningsplan så är det 4 stycken som är gravida, tycker det är ganska mycket på cirka 60personer.

Idag hopps jag Assar hör av sig då jag är sjukt sugen på lite Guitar Hero och biljard. Annars får jag väll hitta någon annan som kan tänka sig att i alla fall spela biljard med mig. Jag har i alla fall bestämt mig för att ge honom till tolv på sig, sen terrar jag honom med lite sms, och sen inser han att han inte har något val :P Mohahaha...

Jag är sjukt sugen på att färga håret! Men det får väntas tills lönen kommer...

Snuttisar

Idag har vi varit och hälsat på de små snuttisarna :) Dem är så söta allihop så jag skulle lätt kunna ta med mig hem alla! Men bara tanken på att gå ut med åtta stycken känns sådär..
Idag tog vi med oss de tre flickorna på en liten promenad i skogen, dem är så duktiga!! Jag längtar efter min ensama vecka när vi fått hem den vi nu ska ha, för då ska vi bara mysa och gå på korta promenader!

Nu kollar jag på Cold Case, sen är det Greys Anatomy :)

Och nu hade förövrigt mer än hälften av arbetsveckan gått!!

Ännu mer regn

Ja, idag har det bara fortsatt att regna. Grymt trist om jag får säga min mening.

Fick reda på idag att vi ska på någon sommaraktivitet den 15 juni, det kan ju kanske bli trevligt om de andra arbetskamraterna nu kan tänka sig att följa med. :) Egentligen vet vi ingenting mer än att vi ska samlas klockan 15 och att vi måste vara i tid, och att det bjuds på mat som består av: Källarrökt skinka, honungsmarinerad rostbiff, Fredholms krämiga potatissallad, tomat o löksallad samt basilikamarinerad morot, smör o bröd.. Det låter ju gott i alla fall :)

Vad händer annars idag då?! Jadu, snart så är det lunch vilket innebär en köttfärspaj från Felix och en bit gurka. Inget man hoppar högt över precis, men det duger. Är dock sjukt sugen på tacogratäng och en god sallad.
Sen efter jobb så hade jag egentligen tänkt träna, men insåg att det inte funkar då jag hostar massa slem bara jag går upp för trappan, så gå på dans/aerobics är kanske inte så bra då. Så då blir det kanske ett besök hos hundarna idag, men vet inte om det blir av om det regnar som det gör nu, är ju inte så kul att sitta där ute i ösregn. Men har hört rykte om att det ska bli bättre till eftermiddan, man kan ju hoppas.

Förövrigt väntar jag svar från Assar om han har lust att umgås med mig på fredag eller inte. Ger honom tills imorgon klockan tre på sig innan jag skickar ännu ett sms och frågar om han har kollat med sin mamma om han får träffa mig :P För i så fall blir det Guitar Hero hos mig och sen Biljard på toppan. Dock utan något alkoholintag för mig, men det ska inte vara några problem :P

Men än är det långt till fredag :/ Ska först klara av denna dagen och morgondagen.

I morse berättade Pernilla något som egentligen inte så kul, men man kunde inte låta bli att små skratta när man hörde det :P
Hon och hennes Johan hade varit ute och seglat i helgen i öresund, så när de är på väg hem har de sett på sjökortet att det ska finnas ett grund någonstans mitt ute i öresund, men de tänker inte så mycket på det. Tills Johan säger till att de ska vara lite försiktiga här nu för det är nog här någonstans som grundet är. Och i princip när han säger det så smäller det till och de går på grund. Då visar det sig att det är ett grund på typ 8dm med typ fyra stenar. Så de har kilats fast mellan två stenar och kommer ingenstans. De ringer den svenska sjöräddningen, men när de kommer på plats så kan de inget göra då det är för grunt för dem med. Så de får ringa den danska sjöräddningen som har någon platformsbåt så tillslut kommer dem loss och kan segla hem. Men snacka om otur, de är mitt ute på öresund, de ser knappt sverige eller danmark och där ute finns ett litet sketet grund.. Helt sjukt skulle jag vilja påstå.

Regnet bara öser ner :(

Ja, idag är det grått och blött.. Men det är egentligen ganska okej bara det inte är så till helgen så är jag nöjd!

Idag har jag fått en hel del sms från Freddees, förvirringen är total där :P Men har lovat honom att jag ska hålla koll så att allt blir rätt med hans avtal och ärendet som nu ligger.. Sen att jag inte vet själv riktigt vad jag gör är en annan sak :P

Högen med flyttordrar är gigantisk, men tur då att vi är några stycken som sitter med dem!
I eftermiddag ska vi på stort möte för hela avdelningen, får troligen veta där hur vidare vi ska flytta eller ej. Jag känner mig faktiskt ganska likgiltlig till allt, då jag egentligen bara oroar mig för om jag får vara kvar här eller inte. Tror det är lite därför jag sover fruktansvärt dåligt på nätterna nu, för att jag vill vara kvar men är rädd för att jag inte kommer vara kvar.

Hade det inte varit för att jag vet att min kära pappa läser min blogg, så hade jag avslöjat en hemlighet här och nu.. Men jag kan berätta lite utan att avslöja någonting, jag har planer på att överraska mina kära föräldrar på deras bröllopsdag! Mer säger jag inte!
Ni läsare får reda på allt den 14/6 ( jag vet det är lång tid kvar)

Måndag kväll

Jaha, då sitter man här igen vid tv och datorn i knäet..

Åkte in till Fredrik på The Phone House så Linnea fick sin nya mobil! Hon blev glad och gladare blev jag som slipper tjatet.
Jag ska göra Fredrik en tjänst imorgon på jobb också.. Bra när man kan vara till tjänst för andra :)
Har även gjort en deal med pappa om att jag ska vara nykter hela maj månad, förutom en valfri dag då kan jag dricka, vilket faller sig ganska självklart den 16 maj, då Amanda och Isabell firar sin 20års dag.

Nu har jag inte så mycket att skriva, känner att jag tappat lite lusten att skriva. Vet liksom inte vad jag ska skriva då det inte händer så mycket just nu.. :/

Måndag...

Under förmiddagen har jag varit på en internutbildning mellan 8-12.. Snacka om att man är fullmatad med information nu. Utbildningen var om det nya systemet Xellent. Så det avr lite kul att se det nya systemet och jag tror det kan bli bra, men det känns lite förvirrande när jag nu börjar kunna det vi har just nu. Men blir säkert skit bra tillslut!

Idag tänkte jag höra om vi kanske kan åka till The Phonhouse i Ängelholm så Linnea kanske kan få sin nya mobil, vill få det gjort så snabbt som möjligt för annars har jag glömt bort det och så går tiden.. Hon ska ju helst få den innan lördag så..

Nu ska jag ta en efterlängtad fika!! Sen ska jag göra flyttordrar resten av tiden!


Söndag!

Tänkte berätta lite kortfattat om helgen som gått..

I torsdags blev det partaj! Vi började hemma hos Lina, där vi var ett gäng som förfestade! Det var : Lina, Linnea, Nisse, Jag, Tyrling, Eddie, sen så kom Andreas och Stockholm ett tag också. Men de gick nästan lika snabbt som de kom. Sen blev det en runda till Topspin :) Där blev det gott snack med Jerry som kallade mig och Lina för eliten!
Efter toppan tog vi med oss Jerry till morris! Efter morris hängde jag nisse och linnea vid kebabvagnen för att få i oss lite mat!
Även om det på min kortfattade text inte låter så kul så var det väldigt kul och trevligt!

I fredags slappade jag ute i solen, tog ett dopp i poolen som höll 16grader, drack någon cider och bara hade det mys!
På kvällen blandade jag drink till ida och mig :) Sen blev det tv resten av kvällen!

Igår så blev det ännu mer slappe i solen och ett dopp till i pollen!  Solandet har resulterat i att jag är hyfsat röd på min framsida.. Men det är klart värt det! Sen på kvällen blev det grillfest med Lina och Mia hemma hos Gabbe. När vi kände oss klara där stack vi hem till Lina drack lite mer och sen begav vi oss ut på stan.
Men det kändes lite halvdött, så vi gick hem vid två tiden.

I dag när jag och Lina vaknat till liv stack vi ut på stan! Vi köpte Kina Take Away och satte oss på en bänk vid ån :) Det var riktigt mysigt att bara sitta och lyssna på fåglarna! Sen fick jag ett sms av mamma som ville att jag skulle köpa en tidning till henne, så efter mycket letande hittade vi den äntligen på OkQ8 macken.. Sen när vi gott en runda på stan till stack vi hem till Lina så hon fick fixat det sista sen skjutsade hon mig hem :)
Efter ett tag hemma så bestämmde vi oss för att åka in till Ängelholm för att gå en runda på Hembygdsparken, det var skönt att gå en runda där. Sen köpte vi glass och satt på en bänk!
Men nu är man hemma igen och är sjukt slö, sitter med datorn i soffan samtidigt som tvn är igång i bakgrunden.

Men kan kortfattat säga att det var en bra helg :)

RSS 2.0