GOTT NYTT ÅR!!

Ja, jag vill bara lite snabbt såhär passa på att hälsa alla ett Gott Nytt År!
Och så hörs vi av nästa år.. Humm, det kändes lite mysko att säga men så är det ju faktiskt!

Nu ska jag få på mig lite kläder så jag kan ta bussen som går om 1 timme och 30 minuter :) Ska hem till Lina och äta donken och sen fixa till oss och dra någon fördrink! We like!

Har för övrigt hittat en skiva här hemma som Emma L har fixat ihop 2006, till klassfesten vi hade då.. Massahärlig musik som man då lyssnade på för några år sen, bud på att ta med den till Lina och få lite nostalgi så här vid årets slut!

Sen får vi se vad det nya året bär med sig! Måste ju säga att sista veckan på 2008 har varit grymt bra, så om 2009 börjar somm 2008 slutar så är jag mer än nöjd!

Egentligen har 2008 varit ett bra år, tagit studenten, varit på massa galan studentfester, jobbat på lantmännen där jag träffade Magnus som trotts allt kommer betyda en del för mig, jag träffade Kim även om saker och ting är konstigt där så har vi ju ändå träffats och lärt känna varandra, mina relation med Linda har bara blivit bättre och bättre detta året, jag har börjat prata med Emma L mycket mer, jag pratar med Theresa vilket jag aldrig har gjort riktigt förr inte så som nu, jag och Lina har haft våra stunder men vi hittar alltid tillbaka till varandra, Lina har fått lägenhet som jag sovar över i nästan varannan helg :).. Ja, detta var bara en bråkdel av allt bra som har hänt.

Det som är tråkigt som hände 2008 är väll att jag tappar kontakten med Linnea allt mer, och det ger mig en klump i magen av obehag. Men det är svårt när hon jobbar hela tiden och så långt borta, plus att hon har Jocke som hon också måste ge tid till.. Jag har ju bara mina vänner och har därför lätt för att kunna ge dom tid, de har ingen annan att dela tiden med..

Men som sagt GOTT NYTT ÅR!! Och så håller vi alla tummarna för att 2009 blir ett galet år!

Shopping :)

Idag så flexade jag på jobb, så jag slutade redan 15..
Gick inom Espresso House för att köpa scones och vanilla latte, mums!
Sen tog jag tåget in till Ängelholm för att kolla affärerna där!
Gick inom Lindex för att se om jag hittade något där, och döm om min förvåning när jag hittade precis vad jag ville ha!
Så imorgon blir det mina shorts (som var ett par byxor igår men nu är shorts :)), tjockare strumbpyxor/leggins, vit skjorta och svart väst.. Vet dock inte riktigt vilka skor jag ska ha än, ville ha mina skoletter men är tveksam till om jag kanske borde gå in dom lite innan jag andväner dem på riktigt.. Så blir kanske ett par andra skor som är nästan samma mönster som byxorna :D

Men tror jag kommer bli nöjd i alla fall!

Ha D!

Paranoid...

I morse när jag gick till bussen var jag helt säker på att jag var förföljd.. Lite jobbigt om jag börjar bli paranoid eller något, mysko..

Som vanligt är jag på jobbet och är dödstrött.. Sitter själv på vårt stora kontor, vilket är ganska skönt, men de andra kommer väll sen tror jag.. :)

Imorgon är det nyår, hoppas att det blir bra! Annars får väll jag och Lina sitta i hennes lägenhet och se dumma ut :P
Vi kan ju alltid hänga med våra kära "vänner" på topspin.. Humm, undra om de faktiskt har öppet?!

Idag ska jag faktiskt försöka sluta tidigare och åka in till Ängelholm och se om jag hittar något att ha på mig tills imorgon..
Sydde upp mina byxor igår så jag har i alla fall ett par shorts att ha på mig :)



För övrigt har jag bestämt mig för att 2009 ska bli ett galet år med massa fest och annat skoj! Har mina planer ;)

Ha D!

:)

Alla som vill ha bilderna kommer att få bilderna :) Det lovar jag!

Nu sitter jag på jobb och har gjort det i snart en timme.. Men jag har inte orkat börja jobba än, har laddat upp alla bilder på facebook och sen bara slappat runder. Får väll börja snart kanske :S

Jag kommer lätt leva på denna helgen ett tag nu, i alla fall tills nästa sån helg kommer..  :)
Gick dock en hel del pengar, vilket känns lite sådär, men det var väll värt det egentligen :D

Ha D!


Uppdatering

Nu tänkte jag ni skulle få en uppdatering av vad som har skett de senaste kvällarna!

25 december

Jag och Linnea åker hem till Lina för att förfesta. Efter ett tag kommer Linda och vi hämtar mat från Natalie, kyckling sallad är fin fint!
Ganska passligt kommer Tyrling, Erik och Daniel när vi gar ätit frädigt och förfestandet kan börja! Det blir singstar, Guitar Hero och Ölspelet, en grymt härlig förfest med andra ord!
När vi känner oss lagom förfriskade drar vi oss ner mot stan, närmare bestämt Topspin. Där det var grymt mycket folk :D
Men efter ett litet tag så drar jag och Theresa iväg för att prata lite, och helt plötsligt hamnar vi på Morris :) Efter ett tag där är Linnea och Linda på Tres så går jag över där en sväng och dansar :)
Liten kort summering av en bra kväll!

26 December

Kvällen börjar i bowlinghallen med familjen och mina planer för kvällen är att stanna hemma sen. Vilket jag informerar Andreas om, och han misstänker att mina planer kommer ändras, vilket jag är säker på att dom inte kommer göra :P
Men påvägen hem så när jag sitter i bilen skickar jag iväg ett sms till Lina om hon är sugen på utgång.. Och som alla vet är Lina alltid sugen på utgång :D
Så vid nio tiden får jag skjuts in till Ängelholm där det blir lite alkohol innan vi drar till topspin.. Men denna gången kändes det som att vi var helt själva där :P Men vi hade grymt kul, vi skrattade en hel del i alla fall.
När Lenny sen slutade klockan tolv satte han sig vid oss i baren och betalde två shotar var till oss, sen stack han till Bahnhof, som var 16.. Men jag och Lina är ju inte dem som är dem så vi hängde efter. När vi kommer in (utan att betala) så möter vi Lenny i gången.. Och han blev glad att se oss :D Så vi drar in till 18 avdelningen där han bjuder på vars en drink och en shot till :) Sen snackar jag och Lina gott med Nicklas (en av ägarna) och dansar som galningar :P
Sen när de stängde begav vi oss nöjda hemåt :)

27 December

Ännu en gång har jag sagt till folk att det inte blir utgång för jag skulle träffa släkten, men med lite eftertanka kom jag på att man kan ju gå ut efter det :P
Så efter lite vin och annat hos Anders och Lotten så bar det av till Ängelholm ännu en gång :)
Kommer hem till Lina och sticker ganska omgående ut :)
Kommer till topspin (Sällan vi är där), tackar Lenny för gårdagen och sen börjar en höjdare kväll.. Det blev mängder med shotar och några liter cider..  Theresa kom och gjorde oss sällskap och sen kom även Emma. Hade grymt kul och fick snacka gott med Lenny och Jerry. Haha, massa skit har dom två för sig, men vi gillar det :P
Skulle sen vidare till Morris, men när vi stått i en evighet i kön och äntligen kommer fram säger dom att dom inte släpper in fler.. Så vi skulle vidare på efterfest hos någon Thina kände, men vi kom typ in och vände.
Så gick vi vidare till Lindens, men helt plötsligt gick Emma till Klas, Lina gick iväg med X och Theresa gick hem. Så där stod jag ensam och övergiven :/ Men det löste sig hittade ju Lina sen så!

28 December

Vaknade upp hos Lina och mådde faktiskt bra fast man haft en tre dagars fylla. Var dock sjukt sugen på skräpmat, så vi halv ett tiden bar det av till McDonalds för en bigmac.. Sen körde vi ut till starby för att byta bil, för jag och Lina skulle till IKEA för hon skulle handla hyllor. Så idag har man spenderat några timmar på IKEA och Väla med Lina, mys!
Det jobbiga var att dessa hyllor var ganska långa och tunga, och vi skulle bära upp dom till hennes lägenhet. Men det gick faktiskt bra :)
Och nu sitter jag är och är trött, ska jobba imorgon. Inte så att man längtar direkt.

Här kommer lite bilder från helgen :)

25 December
Tyrling Daniel och Lina
Tyrling Daniel och Lina
Linda Lina och Jag
Linda Lina och Jag
Linda och Linnea
Linda och Linnea
Manlig kärlek
Manlig kärlek

26 December
Jag och Lina
Lina och Jag

Jag och Lina


27 December


En bra början på kvällen

Theresa och Lina

En jag :)

Theresa och Emma :)

Våra favoriter :)

Kvällen fortsätter i samma tempo :)

 
Kvällen var galen.. :)

Nu är det nog med bilder!

Ni får ha D!


Ursäkta

Jag vill bara be om ursäkt för den dåliga uppdateringen.
Men har varit mycket nu i några dagar.
Och nu ska jag iväg igen.
Festandet har varit seriöst, och ikväll blir det tredje dagen i rad :D

Jag hör av mig imorgon!

Ha D!

Trötter

Idag är man sådär lagom trött med bara fyra timmars sömn och tre timmar på väla :P 
Vi var då ute igår, måste säga att förfesten var den bästa på länge :) Singstar, Guitar Hero och en hel del alkohol!
Jag kan bara säga att jag trivdes, och så fick jag imponerat lite med mina guitar hero skills :P 
Ute var det sjukt med folk, länge sen det såg ut så i Ängelholm :)
Vi drog först till Topspin, men där stannade inte jag så länge utan jag gick iväg för att snacka med Theresa. Och helt plötsligt hamnade vi på Morris :P Träffade lite mer trevligt folk där, och sen gick jag och mötte dom andra igen då de var påväg in mot staden. Sen blev det en runda morris igen och sen gick jag till Tres där Linda och Linnea var, där dansade vi oss heta ;) Hittade även Fredde, Robin och Pé där :) Nice nice! Blev lite dans med Pé, och en del med Fredde och Robin, om man nu kan kalla det dans killar :P 
Fick dansa en hel del med min kära Linda också, you and me babe, we rock the dancefloor ;)
Sen när det stängde klockan tre så begav vi oss hem till Lina för att hämta lite saker och så.. Sen blev vi hämtade av Linneas föräldrar.. 

Idag har jag varit på Väla, en hel del rea var där ju. Men hittade inget speciellt, köpte mig dock en klocka som jag är helt förälskad i!

Om någon timme blir det bowling i Ängelholm, är väll inte helt hej på det just nu.. Men det blir väll bättre kanske!

Ha D! 

Dagen efter Julafton.

Ja idag är väll juldagen.. Och utgång är det som gäller ikväll :)

Har ett mål för kvällen och det är en härlig fylla :D


Förästen fick ett mejl från Anders idag, det chokade mig väldigt att höra något från honom.. Jag menar det var i början av sommarn som det var lite aktuellt.. Men vem vet kanske ska ge honom en chans. Han erkände ju själv att han var ett svin då så.. Inte för att jag riktigt uppfattade det så, men han verkade ju faktiskt ha lite dåligt samvete över det.. Kan inte bärga mig innan jag berättar det för Linnea :P Hahaha.. Men jag som hade bestämmt mig att jag skulle vidiga mina vyer lite :P

Ha D!

Planering som spricker

Jag avskyr när min planering spricker.. Jag mår så sjukt dåligt när saker och ting inte blir som jag vill.
Mina planer för dagen var att försöka sluta vid 13, för att då åka till väla..
Så imorse sa Pernilla att om det kom några avtal så var jag tvungen att ta hand om dom först innan jag kunde sluta.. Okej tänkte jag, avtalen brukar komma vid 9-10 tiden.. Så det hinner jag.. Men tror ni avtalen har kommit, nej dom är fortfarande och blir scannade.. Och jag vet inte hur många det är heller. Jag som inte hade med mig mat idag för att jag skulle äta på espresso house innan jag drog till väla.. Så min mage kurrar, får ta mina jädra knäckebröd sen.. Men jag skulle lätt kunna börja gråta här och nu bara för att min planering sprack. Och det blir alltid så om jag har planerat någonting och det inte funkar.. Och så måste jag ha allt planerat och ha tider att följa..
Mamma är säker på att det är ett sjukligt beteende jag har när det gäller min planering, typ ADHD.. Men inte vet jag, när jag var liten var dom ju säkra på att jag hade damp eller något för jag fick sådana fruktansvärda vredesutbrott och slogs och kastade saker överallt.. Det gör jag ju inte längre, men det kanske har blivit på annat sätt nu :/ Ibland är mamma rädd att jag ska ha någon lite hjärnskada också, känns kul att höra.. men att det skulle vara komplikationer från förlossningen eftersom den tog så lång tid, tydligen hade läkarna sagt det när jag föddes.. Och ibland undrar jag om det kanske stämmer, jag vet ju att jag ibland har dyslexi liknande beteende för mig.. Jag har svårt att stava och jag tappar bokstäver, som tur är så ser jag det oftast själv. Det är värre när jag skriver för hand än när jag skriver på dator. Man kanske borde kolla upp det, men samtidigt är det ju inte kul om det skulle stå dyslexi i några papper, för det är ju ingenting som stör mig, mitt tappande av bokstäver och ord.
Men då det nästan bara är när jag skriver för hand så är det ju inget som syns så ofta direkt.. Så det kanske är bättre att bara låta det vara..

Nu har jag bara babblat massa annat, men det är mest för att jag vill fördriva tiden på annat än jobb.. För nu är jag irriterad på jobbet.. Det är ju för sören Lilljulafton, då ska man vara ledig och umgås med familjen och trängas på väla med hundra miljoner andra människor..

Ha D!

Dan före doppardan

Ja, idag är det då lilljulafton och man sitter på jobb.. Det är inte riktigt klokt faktiskt.
Ska försöka gå tidigare idag, så håll tummarna för att det inte kommer några avtal idag :) För kommer det avtal får jag inte gå förän dem är klara.. Jag behöver verkligen gå tidigare för jag ska till väla, vilket i sig kommer bli min död. Men jag ska köpa två små julklappar till några som jag vill uppmärksamma, och så ska jag handla klart till mammas julklapp plus att jag ska köpa kläder till mig själv då jag måste ha något nytt den 25, för jag ska vara drop-dead gorgeous* jag ska i alla fall göra ett försök :)
Och jag har i alla fall luskat ut att jag ska få en vågtång/trippeltång i julklapp.. Lycka! Så nu kan jag i alla fall vara snygg i håret om inget annat på torsdag!

På fredag ska vi bowla med familjen också, det kan ju bli lagom pinsamt.. Min familj är gansla pinsam faktiskt, även om inte ni där ute kan förstå det så är det faktiskt så.. Men det är en väldigt bra familj också! Me jag har i alla fall hyrt två banor till oss. På första banan spelar Mamma, Pappa och Linnea. På andra banan spelar Jag, Ida och Marcus (som nu efter två år i princip tillhör vår familj)

Ha D!

*dösnygg :)

Sälvdisciplin lika med noll

Jag har grymt dålig självdisciplin.. Jag ska erkänna en sak här och nu. Idag har jag varit på jobb sen 7.45 och jag har nog arbetat i cirka 45minuter totalt.. Jag som ändå kände mig pigg idag. Detta är inte bra. Men samtidigt så vet jag att alla de andra har också slappa idag för vi har typ slappat tillsammans.. Vi tog till exempel en timmes lunch, vi har egentligen bara 30minuter. Och vi har pratat och skrattat en massa, men vad ska vi göra, känns som att alla andra på jobb ändå är lediga.. Till och med chefen är borta så det är ju ingen som kollar oss ändå..
Men det är allt annat än bra, jag trodde jag hade mer självdisciplin än så, men tydligen inte..

Ha D!

Mina misstankar var rätt..

Idag på fikan så satt jag med Anette, Tina, Charlotte och Micke.. Och då fick jag reda på att Micke är gift, men en man.. Jag som hela tiden har tyckt att Micke ser grymt bra ut, visst han är typ 30+, men titta kan man ju alltid göra ;) Men han är alltså homosexuell.. Hade mina misstankar då han har känts lite feminin i vissa tillfällen, men i dagens samhälle kan man aldrig vara nog försäker.. Fick reda på en hel del, som att dom inte pratar med hans svärföräldrar då de inte har accepterat deras förhållande och att han är helt galen i jul, han sa att han hade julfetichs ;) Haha.. Medan hans man var anti jul :P

Det var i alla fall en trevlig fika :)

Back on work.


Ha D!

Måndag.. Bitter ljuva måndag

Ja, då är det måndag igen. Jag hatar måndagar, det är bara att inse fakta.
Det som var skönt med denna måndag dock är att iprincip alla andra är lediga så det var nästan inget folk på bussen... Så det var fritt fram att ta vilken plats man ville, det gillade jag :)
Känns kast att jobba heldag idag och imorgon :/ I morgon är det ju trotts allt lilljulafton.. Då ska man väll ändå inte jobba kan jag tycka.. Men det är bara att bita i det sura äpplet och se glad ut för att man faktiskt tjänar pengar..

Ska faktiskt träffa Linnea ikväll, och på julafton och den 25.. Blir mycket av den varan denna veckan, det är bra har nog inte träffat henne på typ en månad.. Blir längre och längre mellan gångerna tycker jag :( Men vi vet vart vi har varandar så jag är ganska lugn ändå :)

Och Theresa, jag ska skicka ett sms till honom den 24 :) Och sen försöka prata med honom den 25.. Jag lovar mig själv det :) Nu jävlar ska det börja hända grejer i Emmas liv (eller icke existerande liv?)

Ha D!

Vänner

Ville bara skriva ett litet inlägg tillägnade mina vänner.
Ni är det bästa jag har, och utan er hade jag helt enkelt inte orkat leva. Det är ni som gör att man orkar gå upp på morgonen, det är ni som gör att man kan klara av svårigheter i livet för man vet att man alltid kommer ha kvar er.
Jag är så glad att jag har er vid min sida på livets väg.
Även om vi alla har våra duster och konflikter så finns ni ändå kvar.

Ni är luften jag andas, någon att hålla fast i stormen och den räddande änglen i nöden.

Jag älskar er så otroligt mycket.

Och Lina, Linda och Linnea (haha, de tre L:en) Ni är mina absolt bästa vänner och utan er skulle jag inte känna mig hel..




Söndag

Idag är det bara tre dagar kvar till jukafton, och jag har noll julkänsla. Jag vet inte varför, för de som har varit här vet att vi har full jul här hemma då mamma är helt galen i jul. Vi har haft julpyntat här sen fredagen innan första advent. Och julgran och allt är på plats sen igår. Men varför känner jag ingen julkänsla? Är det för att jag inte har varit och handlat julklappar i trängslen? Jag var klar med mina julklappar i början av december..
Eller är det helt enkelt att jag känner mig lite nere? Jag vet faktiskt inte, men de senaste åren har jag fått mindre och mindre julkänsla för var år som går. Det är tråkigt, vill ju att julen ska vara som den var när man var lite.
Mycket tror jag att morfar inte finns med oss, julafton med familjen och mormor är inte riktigt samma sak längre. Även om morfar var sjuk i fem år innan han gick bort så var han ju ändå med. Kommer ihåg julen innan morfar och farfar gick bort, då var de båda med oss och firade jul. Det var mysigt, även om farmor och farfar aldrig riktigt har funnit vid våran sida, och ännu mindre vid pappas sida så var det mys att farfar faktiskt firade jul med oss en gång innan han gick bort. Och året därpå så gick båda två faktsikt bort, både farfar och morfar dog under samma år. Det var ett tufft år för pappa och mamma, det var jobbigt för oss alla..

Jag saknar tiden när man var liten, alla levde som skulle leva, man var glad och lycklig även om man inte riktigt insåg det. Man hade det bra egentligen, och det var så små saker som gjorde en glad. Idag behövs det mycket mer för att man ska bli glad, även om man har lärt sig att uppskatta saker på ett annat sätt, så blir man inte lika glad för saker och ting längre.. Inte jag i alla fall..


Förästen, här om dagen så när vi sitter och äter middag så säger mamma att hon tycker att jag borde betala lite hemma nu när jag jobbar.. Jag blev så paff, för dom har alltid sagt att jag ska slippa betala så länge jag bor hemma.. Men då hade de tydligen pratat med andra föräldrar som gjorde så och tyckte att det var en bra plan. Jo, tror jag det..
Då blev jag lite små arg och frågade om det är rätt att betala för någonting man inte trivs med?! För skulle jag flytta hemifrån så väljer jag ju nog en lägenhet som jag trivs med och då är det ju okej att betala. Men jag trivs inte här, huset är fint men jag trivs inte.. Tycker inte om mitt rum, är trött på att bo i Strövelstorp och jag får ingen ro i kroppen här..
Mamma och Pappa vet om att jag inte trivs, för det har jag sagt från början.. Men jag får väll bara anpassa mig. Och hoppas att jag antingen får ett fastjobb så jag kan flytta, eller plugga så jag kan flytta.. Vill bara härifrån nu..


Ha D!


Osäker..

Jag har tänkt lite nu ikväll och kommit fram till en del saker angående mig själv..
Jag har en fasad som jag visar upp för allt folk jag möter, och den fasade tror jag visar en självsäkerhet och kaxighet. Jag vet att jag är bra på att slänga ut snabba och lite små elaka kommentarer till folk för att folk ska tror att jag är kaxig och lite så coll sådär..

Men till saken hör att jag är inte alls självsäker, jag har ett frunktansvärt dåligt självförtroeende, och jag tror sällan att jag duger till någonting..
Att någon skulle få känslor för mig tror jag inte existerar, och ibland blir jag osäker och är rädd att mina vänner bara är med mig för att de vill vara snälla.. Jag tror inte det är så, men ibland får jag massa dumma tankar som tar över hela mig.
Jag har väldigt svårt att öppna mig för mina vänner, jag vill egentligen berätta allt jag tycker och tänker på.. men det vill bara inte komma ut.. jag vill inte belasta någon med det jag har inom mig så istället behåller jag det för mig själv, även om jag vet att jag har vänner jag skulle kunna berätta saker och ting för så är jag rädd för att öppna mig.
På sista tiden har jag bara mått sämre och sämre av mina tankar och funderingar, jag vill inte påstå att jag är deprimerad, men något är det som inte stämmer..

Det är så mycket jag vill och som jag vill våga göra, men åter igen kommer min osäkerhet fram.. Det finns inget annat jag hellre skulle vilja än att berätta hur jag faktiskt känner för dig. Men jag är så rädd för vad du skulle säga, jag är rädd att bli sårad.. Har blivit sårad för mycket redan som det är. M sårade helt klart mig mer än vad jag faktiskt vill erkänna för mig själv, och han sårade mig inte bara en gång utan ett antal gånger. Och det sätter faktiskt spår efter sig.
Så då känner jag att det kanske är bättre att hålla allt inom sig och leva mitt liv utan att bli sårad, utan att släppa in någon annan, utan att dela med sig av mig för mycket..
Jag vet inte, känner mig bara vilsen just nu.

Nu ska jag sätta mig i soffan med familjen och kolla tv och bara fortsätta leva som att allt är bra och livet innehåller inga problem och brister..

Ha D!

Godkväll

Jag har insett att min blogg är som aktivas undermin arbetstid.. Det är ju inte vidare bra egentligen, men så har det tyvärr bara blivit.
Idag mår jag inte alls bra, är trött och hänge. Har klåda i ansiktet och mina ögon svider och kliar.. Vet inte alls vad det kan vara, är rädd att det kanske kan vara mitt nya Acne system, antingen att jag inte tåler det eller att det fungerar. Vet inte vilket faktiskt. Men får väll ge det några dagar till och se om det kan bli bättre, dock är jag just nu rödflammig i hela ansiktet, så det är tur man inte ska ut ikväll igen.

Var då ute en runda igår..
Började hemma hos Lina med att äta thaimat och planera 20-års fest. Det kommer bli sjukt bra tror jag :)
Sen gick vi ner mot stan, inom bowlinghallen för att hälsa på A, visade sig att K också var där och hängde. Så blev ju att man hälsade på honom med. Trevligt ;) Sen gick vi till Topspin för att kolla läget och hälsa på folket där. När klockan närmade sig tolv drog vi oss bort mot Bahnhof, för att dansa en del och kolla catwalken :) När vi hade sett det och klockan var vid halv två så kände både jag och Lina att vi var redo att gå hemåt, skulle bara inom Topspin en runda till och ta en cider. När vi kommer dit är A där och det ena med det andra leder till att vi går tillbaka till Bahnhof. Så vi stannade där till tre nån gång, och sen var det hemgång. Ringde pappsen som hämtade mig vid halv fyra.
Jag som skulle hem hyfsat tidigt för jag behöver min sömn, men det gick ju som det gick med det :P

Jag vet inte vad det är med mig och Lina, men det sker konstiga erbjudanden i vår närhet ;)

Ser i alla fall framemot den 25, då vi ska svina ordentligt.. Och det skall vara en rejäl förfest har jag bestämmt mig för :) Kom på det Lina, vi kanske ska höra med K om vi inte kan ordna någonting tillsammans?

Men nu ska jag nog sätta mig vid tvn och se nån film.. Vill egentligen gå och sova, men då vaknar jag väldigt tidigt imorgon istället och det orkar jag inte..

Ha D!

Helgen nalkas i slutet av veckan

Jag slutar om cirka 4 timmar!! Bad om att få flexa idag, har ju ändå nästan 5 timmar att kunna flexa, så jag tog 1,5 idag.. Så får jag skjuts hem och slipper betala busspengar :P

Fick lönebesked idag också, jag blir helt enkelt rik den 23.. Fick mer än jag trodde.. Så jag kommer lätt klara mig nu i några månader framåt :)
Så det blir fest satan i det den 25!!
Vilka hänger på? Som det ser ut nu är det jag, Linnea och lite Lina.. Hoppas Linda också vill göra oss sällskap :)

Förästen den där julfrukosten light var typ grov bulle, köttbullar, rödbetssallad, julskinka, brieost, och lite grönsaker.. Så det var inte helt fel att få :)
Speciellt inte om man tänker på maten jag har med mig idag, kötbullar och makaroner :S Men har man inget annat hemma får man ju ta det :P

Ha D!


Fredag

Idag är det fredag och jag är fattig..
Får inte pengar förän tisdag, det är illa.. har inte ens pengar så jag kommer till jobb måndag och tisdag.
Jag har typ 80:- kvar, så dom går ju åt ikväll till inträdet på Bahnhof..
Jag hoppas nu att Lova kan betala sitt läppglans för då kommer det in lite pengar där så jag kan klara helgen i alla fall..

Vi ska få frukost idag på jobb, de kallar den för julfrukost light.. Inte för att jag vet vad det ska innebära, men ändå :P



Jag tycker Lina att vi ska ge det till oss själva i 20års present, vi förtjänar det :)



"Don't pick a fight with an old man. If he is too old to fight, he'll just kill you."

Ögon som sakta sluter sig..

Jag var helt säker att jag skulle somna innan :/
Jag bara kände hur ögonlocken blev allt tyngre och det var bara några sekunder från att jag skulle falla in i sömnens värld.
Så då fick det bli en lite promenad i korridoren för att vakna till liv, och en banan :)
Så nu är man lite piggare.
Vet dock att jag har en hel del att göra, har ca 400st Z03 att godkänna för januari och februari månad, sen vet jag att det ligger minst 500 för resten av året som jag helst också ska ta.. Så jag har att göra med andra ord..

I natt kommer Charlotte hem från Thailand, då har hon och pojkvännen varit där i två veckor, får väll höra om alla upplevelser på måndag då hon är tillbaka på jobb :)

Nu ska jag nog gå in till chefen och se om jag kan få ledigt den 7januari.. Håll tummarna!

Ha D!

Panik

Ja, jag vaknade helt enkelt med panik i morse.. Klockan har ringt som vanligt och jag har stängt av den. Och när man stänger av klockan borde man gå upp, men jag kom aldrig så långt utan jag somnade om i min varma säng istället. Så klockan 6 kommer mamma in i rummet och frågar om jag inte borde ha gått upp.. Jo, det borde jag har gjort..
Så jag hade 45minuter på mig att duscha, klä på mig, tvätta ansiktet, äta frukost, och sminka mig lite.. Så paniken var ett faktum. Han dock varken äta frukost eller sminka mig. Så det blev att man bredde två mackor som man tog med till jobbet och åt när jag kom. Och sminket får vi klara oss utan idag. Tror det kan vara ganska bra för huden att få vila sig ibland, speciellt nu när jag kämpar med mina jädra finnar. Hoppas nu att det nya jag har ska funka, men det känns redan bättre nu faktiskt :) Lenare och renare om inget annat :P

I eftermiddag är det möte, hatar möten. Är så tråkigt att sitta och lyssna..

Imorgon är det fredag, då ska jag träffa Lina :) Vi ska planera fest och sen ska vi kolla modevissning :)

Nu ska jag jobba!

Ha D!

Prova på..

Funderar på om man skulle dra sig ner till malmö och besöka The Studio (http://thestudiogroup.se/) för att vara modell för en dag. Nä men det hade varit kul om man kanske kunde få ihop några riktiga bilder som kanske blir bra.
Någon som vill hänga med någon gång i vår eller så? Hade varit kul om vi hade varit några stycken ju :)
En julklapp till sig själv :)

Ha D!

Uppsving

Var inne och kollade statistiken, och det har skett ett litet uppsving igår. Alltid lika kul!
Men ännu roligare hade det varit att veta vilka som faktiskt läser :) Så ni som läser kan väll skriva en lite hälsning här under, så har jag något att läsa under arbetsdagen också!

För övrigt så kan jag berätta att jag har olika delmål under dagen. Tänkte göra upp dom i en lista här.

1. Komma till jobb i tid.
2. Orka arbeta fram till fikan ca.9.30
3. Orka jobba till lunch ca. 12.30
4. Hålla mig vaken fram till fikan ca 15.00
5. Arbeta effektivt fram tills jag slutar ca 16.20
6. Hålla mig vaken under bilfärden hem, vilket jag nästan aldrig lyckas med :P

Så hela min dag går ut på att orka vara vaken för att kunna jobba.. Jag behöver nog mer sömn, eller mer kaffe?!

Ha D!


Trötter

Jag är så fruktansvärt trött så det finns inte.. Jag gick och la mig vid nio tiden igår och somnade vid halv tio.. Men när väckarklockan ringer är jag tröttare än jag brukar. Jag förstår det inte?!

Men man är i alla fall på plats på jobb, men denna dagen kommer vara seg, riktigt seg.

Ser fram emot ledigheten mellan den 24-28, fem hela dagar :)
Den 25 är det grymt mycket fest som gäller, eller jag är inställd på det i alla fall :) Så det hade ju varit kul om lite folk är ute då också! Men annars får jag väll klara mig själv, tror inte Jerry och Lenny skulle bli förvånad om jag skulle gå ut själv för att dricka :P Fan vad tragiskt det låter, så illa är det ju faktiskt inte.

Men nu ska jag återgå till jobb, lär väll komma in och skriva ett inlägg till sen idag för att komma ifrån arbetet lite :P

Ha D!

Hunden vs. Katten

Haha, hörde detta på RixFM i morse, jag och mamma höll på att dö av skratt :P

HUNDENS DAGBOK:

07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!

KATTENS DAGBOK:
783:e dagen i fångenskap.
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat.
Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.
Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp.
Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck.
Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.
På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst.
Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer.
Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som allergi.
Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.
De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar.
Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.
Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar.
Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta.
Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias.


Döda mig långsamt..

Idag är jag så sjukt seg i kropp och själ. Det är verkligen en såndär typisk måndag, och man sitter bara och längtar efter helg. Inte för att något speciellt händer, utan bara för att man kanske ska få kunna sova.
Men visst är man sugen på utgång, det är jag alltid :)
I fredags var fyllan ett faktum, men i lördags så blev det bara två cider så det var ju chill. Och ändå hade vi kul, humm vad är det jag hör :P

Men snacka om att helgen var mysko, jag och Lina fick en hel del skamliga förslga :P
Först av Nicklas i fredags, "Jag kan hålla på i flera timmar, och är ni sugna på trekant så ställer jag gärna upp" HAHA, vad chokade jag blev :P
sen i lördags så var det ju Ludde och hans vänner. "Du får en bricka värde 25kr om du har sex med mig" ja, lätt att man går med på det :P

Sen har jag ju en flört med ena vakten på morris ;)

Nu ska jag nog gå och äta lite lunch så min mage kanske slutar kurra så förbaskat..

Ny vecka med nya utmaningar?!

Ja, då sitter man här och ännu en måndag är påbörjad. Jag kan lätt säga att jag avskyr måndagar, men tyvärr kommer det alltid att finnas måndagar.

I helgen har det ju inte blivit så mycket sömn som jag kanske borde ha haft. Men vad gör det när man har haft en väldigt bra helg.

Jag är så glad att jag har dig Lina, kändes så bra att kunna berätta ännu en sak om mig själv som ingen vet. Finns dock mer jag vill dela med mig om till dig. Men det är mer om mig själv och mina inre tankar, men samtidigt som jag vill berätta för dig så vill jag inte belasta dig med det.

Har funderat om man skulle fixa ihop en helvetets förfest den 25, misstänker ju att det är en hel del som ska ut då så.. Jobbigt bara att man bor i Strövels, fast bussen går ju hyfsat bra ändå :)
Ska bra prata med das föräldrar först.. Kan ju hända att dom är lite anti mina idé :P
Men med hjälp av lite fjäsk och min charm så kommer det säkert gå bra ;)

Nu ska jag jobba, hard work work!

Ha D!

Fyllan och förvirran

Ja, mycket kan ske i fyllan och förvirran.
Men igår var en bra kväll för mig i alla fall, gick och la mig med ett leende på läpparna. Det kanske inte behöver betyda något från din sida, men jag blev glad av det. Och det visar att du faktiskt bryr dig :)

Idag har jag och Lina varit i Helsingör och myst, och pratat en massa och fantiserat ännu mer. Vi har en dröm, och jag hoppas på den mer än något annat för bådas skull. Jag skulle bli lyckligast i världen om det skulle gå i uppfyllelse.

Sitter hos Lina nu, hon ska snart hoppa in i duschen och sen jag. Och efter att vi gjort vid oss bär det av på stan idag igen :) Gott snack!


Ha D!

Hos Lina

Ja då sitter man hos Lina nu och väntar medans hon duschar :)
Sen ska vi beställa mat, blir nog kycklingsallad från Natalie! Och sen blir det lakrisshotar, vitchokladlikör och något annat kankse innan vi beger oss ut på stan!
Men innan stan ska jag försöka sminka mig lite också :P Och vänta på Linda och Kim F, om han nu följer med. Hade ju varit roligt  då han är en riktigt sprallig filur.

Ha D!

Linser

Är sugen på att kanske prova ett par färgade linser :)
Ida har ju gjort det ett par gånger!

Men har du själv planer att testa så rekomenderar jag starkt

www.fargadelinser.se


.

Nu var lunchen avklarad :) Så nu har man bara 3 timmar kvar att jobba innan man håller helg, shit vad tiden går snabbt idag! Total LYCKA!

För att tala om något annat så har jag haft lite ångest över vart man ska fira nyår, men det problemet löstes igår :) Tack vare Lina!  Hon blev bjuden av Edward på nyårsfest och tydligen kunde jag också följa med där! Vad glad jag blev av att höra det! Kan bli lite spännande att fira nyår där ju!
Har gjort olika saker varje år, men dock har jag varit med Linnea de senaste åren. Och vi har haft kul, men det kan ju vara bra att variera sig lite. Även om jag känner att jag sviker Linnea, men hon har ju alltid Jocke som jag misstänker att vi annars skulle ha firat med..  Men det blir säkert bra!

Nu ska jag slappa lite och kanske jobba lite :P

Ha D!

Lusse Lelle, Lusse Lelle

Ja, då var man tillbaka från Lucia firandet. Det gott att börja dagen med glögg och pepparkaka, och vid tio tiden får vi lussebullar. Så jag tror jag ska överleva dagen på jobbet trotts allt!

Lusciatåget var fint och så, men inte det bästa jag har sett måste jag ju dock erkänna. Men det var trevligt!


Tror inte det kan ha undgått någon att jag lyssnar på Amy McDonald varje morgon, hinner faktiskt spela hela hennes album påväg till jobb :)
Idag fick jag en ny favorit låt från albumet och det är "A Wish for Something More" Den är riktigt bra. Tänkte lägga upp texten här så ni alla får ta del av texten i alla fall :)

Oh the sun is shining far too bright
For it to still be night
Oh the air feels so cold
So cold and old
How can it be light
Oh let's take a walk outside
See the world through each other's eyes
I wish I was your only one
I think you're beautiful but your hair is a mess
And your shoes are untied, but that's what I love best


And I, I wish I was the one
You lonely, lonely son
And you looked at me that way
I wish for long lingering glances
Fairytale romances every single day
And you look at me and say
I'm your best friend every day
But I wish for something, wish for something more
Oh, I love you like a friend but let's not pretend
How I wish for something, wish for something more


Oh the grass is so green
But I can't see anything, past your eyes
I'm fixated on your smile
Your cherry lips make life worthwhile
I'm thinking these things
What I'm trying to say is
Life gets in my way
Every single day


And I, I wish I was the one
You lonely, lonely son
And you looked at me that way
I wish for long lingering glances
Fairytale romances every single day
And you look at me and say
I'm your best friend every day
But I wish for something, wish for something more
Oh, I love you like a friend but let's not pretend
How I wish for something, wish for something more


Now the sun is fading and the rain is coming down
And I'm looking at your face but your looking at the ground
I see diamonds in your dreams I see pearls around your neck
I see everything that's beautiful, everything that's beautiful


I wish I was the one
You lonely, lonely son
And you looked at me that way
I wish for long lingering glances
Fairytale romances every single day
And you look at me and say
I'm your best friend every day
But I wish for something, wish for something more
Oh, I love you like a friend but let's not pretend
How I wish for something, wish for something more

 

bra bättre BÄST :D

Vad bra det känns att vara tillbaka på jobb igen :) Fick höra av alla hur mycket det hade saknat mig och att de verkligen hade behövt mig och att alla vara glada att se mig igen.. jag var borta en dag :P Haha

Vid halv nio ska vi ner i matsalen och kolla lucia, mys :)
Chefen Eva frågade mig idag om jag kanske kunde jobba lite extra i helgen hemifrån, och att det då blev 100% betald överitd. Så ska se om jag kan sätta mig några timmar på söndag och fixa med det :) Eftersom jag nu var hemma igår kanske jag kan jobba in lite av det jag missade :)

Ikväll är det party med STORA bokstäver :) Fett ös medvetslös och det med attityd!

Hör väll av mig senare med ett litet meningslöst inlägg :P

Ha D!

:)

life is a bitch, when u look like me, and drink like me..but funny as hell


SKIT

Ja, igår skulle man ha varit hemma hos Lina och bara ha det mys.. Men det sket sig, på grund av mig.
Hade migrän igår, första på ett halv år, så det börjar ju bli bättre.. Men det som är sämre är att igår funkade inte mina piller.. Funkade dock förra gången, så nästa gång jag få ska jag ta dubbel dos :/ Jag får en känsla av att jag blir imun mot alla mediciner jag får mot migränen. För alla jag har haft har fungerat första gången sen funkar de inte mer och jag blir tvungen att byta igen.. Detta är typ soretn att prova sen har jag nästan provat allt som finns :S

Igår var det riktigt jobbigt, gjorde så fruktansvärt ont. Det är en hems smärta som är så koncentrerad och fokuserad. Den sitter på högersidan bakom ögat och ögonbrynet. Den är så ihållande så det känns nästan som att man kan ta på den, och det är ett så fruknatsvärt tryck i huvudet. När jag har migrän så får jag fruktansvärda tankar på hur man kan lösa det också.. Till exempel borra ett hål i huvudet för att släppa på trycket, plocka ut ögatoch ta bort vad som nu gör ont där bakom. Eller bara ta dö på mig så jag slipper smärtan. Och allt detta säger jag till mamma som sitter på min sängkant och ingenting kan göra mer än trösta och finnas till.. Plus att jag yrar och sludrar när jag pratar så hon hör väll knappt hälften av vad jag säger mellan snyfftningarna.
Jag hade nog kunnat göra vad som helst för att slippa migränen..

Så idag är jag hemma från jobb, känns lite halv kasst, men vet att jag inte hade orkat sitta framför en dator hela dagen idag då mitt huvud fortfarande inte är riktigt hundra..
Så istället sitter jag vid tv och kollar massa meningslösa filmer, men jag tycker om meningslösa filmer, typiska tjejfilmer :)

Nu ska jag sätta in pommes i ugnen och sen fortsätta kolla film, får se om jag orkar komma in och skriva något mer idag..

H D!

Underhåll mig

Ja, om ni nu känner för att vilja underhålla mig lite får ni gärna skicka lite roliga melj till mig :D:D
[email protected] är min arbetsmejl där jag mer än gärna tar emot roligt skit :P Måste ju ha något att skratta åt i dessa tråkiga tider :P

Snart Lunch och sen möte/utbildning.. Känner inte riktigt för det men man får ju offra sig :)

Ha D!

Back on track

Ja, då var man tillbaka här framför datorn igen :) Och det innebär att man är tillbaka på jobbet ige, känns som man aldrig gick här ifrån igår :P
Idag jobbar jag bara fram till lunch, sen ska jag sitta på möte/utbildning hela eftermidagen 12.30-16, döda mig långsamt säger jag bara :P

Ikväll ska jag hem till Lina och planera lite festligheter, så grymt spännande det hela kommer bli :)
Tiden går så sjukt fort nu, man hinner inte riktigt med.

Ha D!

Mums :)

Jobbar ju då som sagt över idag. Och som tack för det så bjöd Chefen Eva oss alla på räkmackor och köttbullsmackor, så nu är man mätt och belåten!

Men nu ska jag jobba så man kan komma hem sen!

Ha D!

It’s so rock'n'roll to be alone.

Ja ibland känner jag mig väldigt ensam, även om jag vet att jag har väldigt mycket vänner, familj och så runt omkring mig..
Men det saknas någonting.

Ännu en dag är kommen

Ja, även idag vaknade man och insåg att man fortfarande var vid liv. Det är inte illa bara det :P Man ska vara glad för det lilla sägs det!

Har ganska nyligen kommit till jobb, är ju alltid i gord tid med tanke på att vi har flex, för det innebär att man antingen sparar sin flex eller så går jag hem en kvart tidigare :)

Som folk säkert märker så händer det inget spännande i mitt liv just nu, jag bara skriver meningslösa inlägg i bloggen om ingenting som sker på jobb. Men vill ni ta del av mitt liv så är det just det som händer nu för tillfället.. Har insett också att jag inte är ledig så mycket i jul heller, är ledig 24-28, 31-1 och den 6 jan men man ska vara tacksam för det man får, även om det är lediga dagar för nästan alla så :P
Har dock egentligen tre betalda semesterdagar att ta ut, men i princip alla andra har tagit ledigt så då sket det sig.. Men kanske spara dom och tar ut dom i pengar i stället :)

Men nu ska jag verkligen sätta fart och jobba!

Ha d!

Myglarn

Idag har jag faktiskt passat på att beställa lite kläder från HM och Ellos på arbetstid :) Känner jag mig ganska nöjd med faktiskt :P

Har fått en väldigt lång lista med saker som behövs göras på jobb, så imorgon vet jag vad som skall göras kan vi ju säga.. Plus att man jobbar mellan 8-19 imorgon, men det ska nog gå bra, bara jag inte somnar på bussen så jag missar min hållplats :P

Ha D!

Morgon ritual

Haha, jag har kommit på att jag har morgonritualer som jag ej kan bryta.. Det var i morse jag verkligen kom på att jag är lite smått störd :P
När jag kommer till busshållsplatsen ser jag att Lova står där och väntar på bussen. Och vi står och snick snackar lite (För er som inte vet är Lova vår granne) Sen så kommer bussen efter ett tag, och Lova hoppar på och sätter sig vid ett tomt fyrasäte och förväntar sig nog att jag också ska sitta där. Men icke, jag har mina rutiner. Så jag säger snällt men bestämmt till Lova att jag ska sitta längre bak, och går och sätter mig längst bak till höger, sätter i hörlurarna från iPoden i öronen, sätter igång Amy McDonald, lutar huvudet mot fönstret och somna. Samma sak varje morgon, och jag kan helt enkelt inte bryta det. Det skulle gör ont i hjärtat och själen..


Ska träffa Lina på onsdag, ser väldigt mycket fram emot det :) Och sen utgång med henne på fredag och helsingör på lördag :) :) Myspys!

Nu ska jag börja jobba är det tänkt :)

Sjung för julen är härlig :)

Kom ganska nyligen hem från Emma, sjöng igenom låtarna till luciatåget som jag och hon arrangerar till julmarknaden i strövels :) Dock lite taskig tajming för oss båda att ta tag i saker just nu då vi har ganska mycket var för sig på sitt håll..
Doch har Emma det lite värre än mig, då hon jobbar sjukt mycket S:

Mamma har massa gäster här nu, och jag vet att där nere finns det glögg, julmust, pepparkakor, lussebullar och cheescake med pepparkaks smak.. Mums, känns som att ett besök där nere skulle vara en ide ;)

Ha d!


Elak människa..

Ibland får jag en känsla av att jag är en väldigt elak människa som bara leker med folks känslor.
Till saken hör att sådan har jag aldrig förr varit. Jag har aldrig sårat folk i min närhet och ännu mindre lekt med andra människors känslor. Men efter sommarn så känner jag själv att jag har förändrats, mycket har säkerligen med att du sårade mig som du gjorde, men jag tyckte att livet verkade leva vidare utan större påverkan från det. Men tydligen har det påverkat mig mer än jag vill kännas vid.
Först lovar jag någon en dejt som jag sedan ställer in två gånger för att jag fegar ur, sen nu har jag tydligen get någon annan lite förhoppningar som jag inte alls är intresserad av att fullfölja då det egentligen bara finns en person i mina tankar, det finns bara en som får mig att bli knäsva, det finns bara en som ger mig fjärlilar i magen och det finns bara en som får mig att vilja bli din.

Men det är så svårt att avstå från uppskattningen från de andra, men jag bara leker med dom. Och det vill jag inte, jag vill ju inte att de ska få känna på det som jag fick känna på.

Så nu när jag insett detta så känner jag mig vilsen, då jag verkligen inte känner igen mig själv. Men sånt som händer misstänker jag..


Ha D!

Tårarna som sakta rullade ner för kinden..

Ja, då har denna kvällen börjat lida mot sitt slut och jag känner hur ögonen är trötta och bara vill sova.

Ikväll har det varit mysigt att bara spendera tid med Ida och Linnea, trotts allt så sker det inte så ofta att det bara är vi tre.
Vi började med att beställa mat från Bennys som Linnea cyklade och hämtade. Sen satte vi oss framför tvn med maten och kollade på Systrar I Jeans, helt okej film. Väldigt enkel och lättsam med små glimtar!

Efter första filmen valde vi att se A Walk to Remember, som var helt fantastisk, men ack så sorglig. Grät mig igenom halva filmen. Men klart värd att se.
 


Imorgon ska jag städa här hemma och sen bege mig till Emma för att öva lite lucia sånger.. Kan nog bli bra det här :)
För övrigt är jag grymt fattig denna månaden efter att ha köpt alla julklappar, så det blir till att leva fattigt ett tag :)

Ha D!

Slappe

Idag är en riktig slappe dag!
Började med att sova till strax efter ett, sen läste jag lite i dagens tidning, åt lite lunch och sen kollade jag film med mamma och pappa :)

Ikväll blir det mer film med Ida och Linnea, syskon mys!

Igår kollade jag film med Linnea Gust, det var också mys!
Jag bara älskar mys i massor!
Nästa helg blir det utgång, och vem vet kanske lite mys då med ;)

Fasar lite för veckan som kommer, massa på jobbet och annat skit. Ska jobba över på tisdag, så jobbar från 8-19, framför en datorskärm, snacka om att mina ögon kommer gå i kors :P
Ska på möte på ondsdag hela eftermidddagen också.. Man känner sig lite viktig när man säger att man sitter på kontor och har eget skrivbord och får gå på möten :) Jag skulle lätt kunna leva med detta!

Men nu ska jag slappa lite till, vi hörs!

Julmys

Sitter här på jobb och myser :)
Vi har släkt ner nästan alla lamporna, vi har bara tänt våra stjärnor i fönstret och skrivbordslamporna. Så har vi istället tänt massa levande ljus, på mitt skrivbord har jag en bricka med fyra jätte stora värmeljus och med massa julit krims krams! Sen ska vi dricka glögg och äta pepparkakor!
Tycker om min arbetsplats!

Funderar på att någon gång i veckan baka lussebullar att ta med och bjuda på!

Idag ska jag kolla film med Linnea, ska få Ida att fixa fram lite nya filmer!
Fast först ska jag ju komma hem här ifrån, ska ju åka buss hem idag då pappa slutar klockan tre.

Denna helgen kommer bli en lugn helg, vilket känns ganska skönt ändå :)

Men nästa helg ska jag försöka gå ute både fredag och lördag :)
Hade ju tanke på att åka till helsingör med lina nästa helg, men det går inte riktigt.. Har kommit på att jag ska sjunga både lördag och söndag så jag är upptagen den helgen. Känns lite trist ju :(

Nu ska jag fortsätta jobb och kanske ta en fika!

Kramkalas!

Sängen kallar..

Trött satan i det, kollar Criminal Minds just nu.. Men så fort det är slut ska jag sova..
Det är fredag imorgon, veckorna bara susar förbi. Snart är det jul ju :D:D

Men ha d!

Nedräkning..

Jag är helt slut i huvudet, jag bara sitter och räknar ner minutrarna tills jag får gå hem.. Är 30 minuter kvar nu, funderar på att kanske gå och kissa och sen gå och ta lite mer varm oboy, allt för att få tiden att gå lite ;)
Jag dricker grymt mycket varm oboy, vi har en sån där kaffe maskin och där finns då också varm oboy. Dricker minst 5 kommar per dag :P Fast i dag har jag druckit en hel del kaffe, vi har så man kan få lite olika kaffe sorter också. Fin fint!

Men nu ska jag kissa, hämta oboy och sen arbeta lite :)

Introduktion

Idag har jag varit på introduktion hela förmiddagen. Fått massa information, mycket bra sådan också :)
Och som plus i kanten bjöd företaget oss som var där på lunch idag. Så vi fick fläskfilé, stekt potatis och grönpepparsås. Mums!
Och nu sitter jag här och har massa avtal att lägga in, så får väll återgå till det.
Ska ringa Lina ikväll också, det verkar ju vara lite spännande saker som händer där :P
Jag ska även ringa Linnea angående vår myskväll imorgon :)
Jag ska faktiskt inte gå ut på hela helgen, mys med Linnea imorgon och på lördag ska jag och mina systrar ha mys! Funderar på om jag och systrarna ska göra pizza tillsammans. Kan ju vara lite trevligt att göra mat tillsammans i alla fall!

Ha D!

Hemgång

Ja, då är det strax dax att gå hem för dagen. Har planer på att sticka lite tidigare då jag är klar med mitt för dagen och jag har inte tagit någon eftermiddags rast..

Det har varit en seg dag på jobb idag, har gäspat väldigt mycket idag.. Så det blir väll tidigt i säng idag så man får sova ut :)

Puss hej!

Smygarn..

Ja, då sitter man här på jobbet och började för cirka en timme sen :)

Jag trivs på mitt arbete och jag trivs med mina arbetskamrater :) Dock är väll inte arbetsuppgifterna så avancerade än så länge, men det kommer kankse! Har ju då fått min egen inloggning nu, så då känns det som att man kan smyga in på internet lite då och då :)

Men nu ska jag återgå till arbetet, vi hörs kanske senare idag på nån rast eller så :)

Fullt upp..

Ja, egentligen skulle jag skrivit ett inlägg i söndags om hur lördagskvällen var.. Men det blev inte riktigt så.. Och nu orkar jag faktiskt inte.. Så jag hänvisar till Lina där hon har skrivti om lördagen :)

Igår på jobb fick jag förfrågan om jag ville följa med jobb till Wallmans salonger, vilket jag självklart ville.. Bara det att man slutade jobba 16.30 och vi skulle samlas 18.15. Hur fasiken skulle jag hinna hem och göra vid mig? Som tur var erbjöd Lotten mig att följa med hem till henne och att jag sen kunde sova där.. För er som inte vet är Lotten gift med min farbor :)
Men jag hade ju inga saker med mig, som tur är har jag en gudasnäll syster.. Hon åkte hem från hbg på hålan, packade en väska åkte tillbaka till skolan och sen efter skolan åkte hon ut till mig på jobb och lämnade den :)

Showen på wallmans var grym, maten sådär.. Men helheten får helt klart en 4 :)
Vi hade grymt kul, och jag måste bara rekomendera baylies, kaffe och grädde! Det är grymt gott!

Idag på jobb har jag fått annat att också göra, så jag utökar mina arbetsuppgifter hela tiden :)

Men nu ska jag slänga mig framför tvn för att snart sova för jag är sjukt trött...

RSS 2.0