Söndag

Hej!

Igår fick jag besök av Linnea, Amelie och Oskar! Det blev en hel del dricka, skratt och musiklyssnande :) Nice!
sen tog vi taxi till toppan för att shotta och dricka cider, efter det gick vi i regnet till Saloon. Efter en liten runda där gick vi till 57an, Amelie och Oskar pallade inte gå in så det blev jag och Linnea. Sjukt kul, länge sen jag verkligen hade så kul ute.
Dansade som aldrig förr, så hädan efter lär det vara inbokat att den sista lördagen i månaden kommer vi spendera på 57ans dansgolv! Fint som snus!

Idag har jag bara vaknat, sen tagit mig till Starby där det bjöds på skönsång av mig och Emma.. Måste faktiskt säga att jag är nöjd med det vi presterade :)



Jag vet inte vad jag vill, vart jag står och vad som sker. Har sagt tidigare att jag inte skulle låta någon få mig att falla och få mig att tappa kontrollen. Men är rädd att det är vad som håller på att ske, och det som stör mig mest är att jag inte vet vart du står över huvudtaget, och även om jag vill veta så kan jag inte fråga. Inte än.

Tisdag

En vecka senare :)

Sämst på att blogga.. haha

Men skyller på att förra veckan var kaos, hade hundra saker i skolan. Men jag fixade allt, nöjd!
Sen i helgen var jag hemma hos familjen, firade pappa och bara hade det mys.

Igår var det skola mellanb 10-17 sen efter det följde jag med My till Limhamn för att äta sushi buffé med hennes sambo Kalle och hans kompis Mac. Det var gott och det var roltigt sällskap. Så var inte hemma fören vid kvart över tio igår. Och då var jag jätte pigg och kunde inte somna, så var inte i säng fören vid halv ett. Men tur då man inte börjar fören ett idag, så kunde sova ut!

Just nu sitter jag på tåget påväg mot malmö:) Har fått med mig datorn idag, och så har jag skaffat högtalare till den, så Spotify går för fullt ;) Sweet!

Ikväll är det även kör, så får träffa några underbaringar! Lycka!

Igår fick jag reda på något, så glad för din skulle vännen!
Kramis!!

Tisdag!

Sitter på tåget påväg ner mot skolan. Har passerat Lund så är snart framme!
Då ska jag dricka kaffe och vänta på Domi! :)
Sen blir det labbar, håller på med HTML just nu så är lite hemsidefix, skojsigt värre!
Efter labben blir det träff med projektgruppen, så vi kan fixa det sista inför imorgon, är ju redovisning av projektet då.. Nervöst. :S
Men det går säkert bra, så länge ingen ställer svåra frågor så :P hehe

Denna veckan kommer verkligen att mest bestå av plugga, känns som att jag har 100 saker att göra. Men ändå känns det som att jag har koll på läget. Vilket jag tycker är väldigt skönt.

Nej, nu ser jag Turing Torso, så då brukar det vara dax att packa ihop för då är vi strax inne på centralen!

Vi hörs!

Puss på kinden ;)

Måndag

Skepp åh hoj!

Då har helgen och första dagen på den nya veckan gått.
I lördags så tog jag det lugnt mesta dels av dagen, sen kom Sandra vid fem och vid sex gick vi över till Ninnie för mat som hon och Fredrik fixat. Mums var det!
Efter maten och lite skit snack så drog vi oss mot Marita! Det var verkligen super kul :)
Dock blev vi kvar där lite länge, ända till ett så då kändes det inte så lönt att dra ut. Så jag och Sandra hem till mig.
Snackade lite och sen somnade vi gott!

På söndagen så kollade jag och Sandra film innan hon stack hem vid halv tre.
Sen skulle jag pluggat, blev lite men inte så mycket som jag tänkt. Fick sett de sista avsnitten av Vampier Diaries, längtar super mycket nya avsnitt. (ja jag vet att det går avsnitt nu på tv6, men det är dem sista avsnitten på säsong ett, så har redan sett dem, de nya avsnitten kommer i mitten av november)

Idag har det varit skolan sen kl. 10 till kl. 18.. Tröttis är man nu, vill jag lova. Men det positiva är att casen är över nu, om jag då inte behöver kompletera vill säga. Men hoppas inte det :S
Jag hoppas att det bara är omtentan jag har kvar i organisationsteori.. :)

Nu ska jag kolla CSI innan jag hoppar i säng och hoppas sova gott!

Puss på er!

Fredag

Halloj!
Sitter här och glor på tv.. Har just slängt in lite tvätt i maskinen, så det innebär att kvällen är tänkt att ägnas åt tvätt. Lika bra.

Dammsugade och städade i morse. Helt plötsligt ringer det på dörren, då står henrik på andra sidan, en timme tidigare än vad vi tänkt. Till saken hör att jag står endast i t-shirt och trosor, jag städade ju trots allt :P
Så fick släppa in honom, så han hängde vid spotify medans jag hoppade in i duschen. När jag var klar så stack vi ner till stan för att möta Malin! Blev lunch på restaurang city :) Sen gick vi till MQ och HM, på HM fick jag och Malin köpt vars en "björnfitta", för er som inte vet vad det är så är det en sådan här:



Sen gick vi till systemet så jag fick köpa lite cider inför imorgon, efter det blev det en take away kaffe från EH, gick och satte oss i stadsparken och bara hade det mys!

När jag kom hem tog jag tag i min disk..

Det var min dag det, en väldigt bra fredag skulle jag vilja säga.. Ja kanske inte kvällen nu, men det är inte helt fy skam att ha lite egentid heller:)
Imorgon blir det paraj med Ninnie, det ska bli skoj!

Ha en super trevlig kväll nu alla!

Torsdag, HELG!!

Har väldigt mycket i skolan nu! Men det känns som att jag börjar fatta nu, bättre sent än aldrig.. Haha, nej men min ångest har börjat släppa ang. skolan så det känns verkligen skönt.
Nu känns det super bra med allt som gäller skolan.. Okej, kanske inte den där omtentan som jag vet skall göras i mitten av nov. Men den ska jag banne med klara av.!!

Eftersom det är torsdag idag, är det helg imorgon! Älskar verkligen att vara ledig på fredagar!

Jag har föresten bytat bort min katt! Det är inte så hemskt som det låter, hon har flyttat hem till mamma och pappa då hon inte trivdes hemma hos mig, hon vill springa ute!
Så jag har fått hem Knaus, mamma och pappas katt! Han trivs med att bo i en etta och bara lata runder! hehe..


Vi kan inte leva utan varandra men vi kan inte leva med varandra..

Onsdag

Tjabba tjena hallå :D

Hur lever livet med er alla där ute?!
Här är det fullt upp, har väldigt mycket i skolan. Det är dock ganska skönt, för man känner att man lever!
Sitter på tåget just nu, påväg mot Helsingborg från skolan. Ska träffa Ida och Kalifa, spännande och se vad han är för en typ :P haha..

För övrigt sitter jag och googlar mitt namn för att se vad jag får upp för kul där! Haha..

Jag ska byta bort Smilla.. Det låter jätte hemskt när jag säger så. Men jag tror inte hon trivs med att bara vara inne. Hon verkligen älskar att få vara ute och springa, så hon får bo i Strövelstorp så lägger jag beslag på mammas katt Knaus, som är en herre i sina bästa dar som älskar att ligga på sofflocket och äta tonfisk.. Tror han passar mig mycket bättre!

RSS 2.0