Smile for the surprises life offers and ignore everything else

Ja, vad mer kan man göra?
Negativa besked och hopp som släcks får vi alla hela tiden, i alla fall jag. Vilket bara blev att jag gick ner mig ännu mer i det mörka och instängda träsket. Träsket som är så svårt att ta sig ut ur, det går bara om du är tillräckligt stark och har vännerna med dig som vet vad det handlar om och som kan säga dom där rätta sakerna..

Men nu känner jag att jag är på väg tillbaka igen, har väll inset att det gör inte saker och ting lättare direkt. Det gör så mycket beroende på vilken inställning man har till livet och allt annat med för den delen!
Om man är positivt inställd så blir inte nergångarna så jobbiga, utan då tar man det mer med en klackspark och går vidare med glimten i ögat mot ödets mål!

För typ en vecka sen fick jag höra att jag var för upptagen för att spendera tid med.. Har du hört något så dumt? Haha, kunde inte annat än asgarva.. Bara för att jag inte hade tid att ses när han ville, så fick jag höra att han inte orkade följa när jag bara ville och kunde... Men skulle jag då följa när han ville? Snacka om att säga emot sig själv? Okej, jag har svårt att boka in något dagen innan, för jag ligger ofta en dag i förväg.. Men hade man kommit måndag kväll och hört om vi kunde träffas onsdag så hade det troligen funkat tillexempel.. Men att komma måndag kväll och höra om man kan ses tisdag.. Det funkar inte riktigt i min planering faktiskt. Så jag tog det hela med en klackspark och gick vidare med glimten i ögat och såg framemot allt nytt och spännanden jag kommer möta på vägen!

Märks det att jag har bytat syn på livet och dess innehåll? Bra, det ska det göra också!
Känns som att jag har blivit hjärntvättad eller något sånt :P Men vafan det kan vara värt det om jag ska gå runt och må bra istället :)

Så vill någon ha personliga råd och tips på hur man gör för att finna meningen med sitt liv... Ja kom INTE till mig, det får ni lösa själva :P Haha, jag har till och med fått tillbaka min bisarra humor :P

Men nu ska jag nog sova en stund, eller kanske en hel natt? För imorgon är det party på hög nivå!
Som jag har längtat efter att få komma ut och träffa folk igen! Det funkar ju inte så bra när man börjar jobb 6.30 dagen därpå.. Och förra helgen gjorde jag ju högskoleprovet så då kunde jag inte gå ut fredagen och sen blev jag ju sjuk så gick det inte då heller..

Men godnatt och sov gott!


CupCakes!

Idag bakade jag CupCakes till MK-mötet :) Dem blev über söta och grymt goda om jag får säga det själv :) Vi hade ju rosabandet tema, så de var en aningen inspirerade av det :P

Receptet kommer här:

Morots cupcake med cream cheese frosting
 
Ingredienser
Cupcake:
5 dl mjöl
2 tsk bikarbonat
1 nypa salt
2 tsk kanel
2 tsk vaniljsocker
3 ägg
5 dl socker
2 dl olja
2 dl gräddfil
5 (500g) dl riven morot
200 g krossad ananas, (pressa ur all saft)
75 g kokos
200 g pecan eller valnötter, hackade

Frosting:
300 g philadelphia ost, rumstemperatur (viktigt)
180 g smör, rumstemperatur (viktigt)
2 tsk vaniljsocker
4-5 dl florsocker

Gör så här
Sätt ugnen på 180 grader. Blanda socker, mjöl, bikarbonat,
vaniljsocker, salt och kanel i en skål. Lägg åt sidan.

Vipsa ihop gräddfil, olja och ägg. Tillsätt mjölblandningen
(lite i taget) och vispa på låg hastiget tills allt blandats ihop,
inte mer.
Rör fösiktigt i morot, ananas, kokos och nötter.
Fyll formarna till 3/4 och grädda i ca 20 min,
tills tandpetaren som du sticker i mitten kommer ut torr. Låt svalna.

Frosting:
Vispa ihop philadelphia och smör tills det blir slät.
Sikta i flor och vaniljsocker och vispa tills allt blandats ihop väl
och blivit slät. Bre eller spritsa över cupcaken


 Såhär fina blev dem :)

Livet går vidare, även om man vill eller inte...

Ja, man får bita ihop och se det ljusa och positiva istället :)

I måndags var jag på måndagsmöte med Mary Kay, det var trevligt! Fick mina märken, så nu är det på riktigt! Ska gå utbildningen den 24, sen är jag hudvårdskonsult på riktigt!

I går (tisdag) var jag iväg med Emma på konferans i Helsingborg på Dunkers hela dagen. Det handlade om att starta eget företag. Det var väldigt spännande och givande, men ack så mycket information. Det är ingen enkel sak att starta eget, men nu vet jag vart jag ska vända mig om jag skulle få för mig att starta eget efter skolan. Har ju lite framtidsplaner, men inget jag går ute med riktigt nu. :)

Imorgon ska jag ta bussen till Båstad, jag som har varit i Båstad en gång :P Men det löser sig nog :)
Men då ska jag ialla fall träffa Ida, så ska hon få fria händer med mitt bångstyriga hår, det kan bli väldigt spännande må jag säga..

Har inte så mycket mer att skriva just nu, kände att jag ville skriva något vettigt för en stund, men det blev inte så.. Samtidigt ser jag mer bloggandet som ett sätt att få skriva av sig lite, tror faktiskt att de flesta av oss egentligen behöver skriva av sig. Det är inte bra att hålla allt inom sig, visst man kan ju gå och prata med någon, men känner man sig inte bekväm med det så är det alltid bättre att i alla fall skriva ner det någonstans. Behöver ju inte vara en blogg som alla kan läsa, det kan vara i en liten skrivbok eller liknande.

Känslorna rusar runder i kroppen som ett jävla maratonlopp..

Ja, jag är helt yr i huvudet av allt som händer och sker.. Med min vanligaotur går jag och blir typ kär i någon jag inte kan få... Jag som egentligen inte har varit kär i någon på 4år. Är inte det sjukt? Jag är inte den som går och blir kär, så du inträffar det som ett jävla blixtnedslag. Och så är det i en person som jag har gjort bort mig inför totalt.. Shit happens..

Inser också att mycket av det som sker inom mig känslomässigt mycket väl kan har med mina jädra p-piller, med tanke på att jag har fått ny sort och allt. Suck..

Det går i alla fall bra på jobbet tycker jag, trivs där :) Fick jobba själv idag, det gick okej, känner dock att jag slöar lite mer då, när man är två så har man ju någon att jämföra sig med tidsmässigt :P Ja, jag är en tävlingsmänniska..

Ska slappa nu framför tv, så man orkar börja jobba klockan 6.30 imorgon :)

Känslor som utvecklas hos mig?

Jag är rädd att det är just precis vad det är.. Och fy för sören säger jag bara då, för det var precis vad jag hade lovat mig själv att inte få.. Jag vet ju ingenting om dig, eller jo jag vet saker och ting om dig... Men det är mest från annat håll. DU har inte berättat någonting typ för mig, jag vet ju inte ens om du är tillsammans med henne igen eller du fortfarande är singel. Jag som hade lovat mig att låta det rinna ut i sanden, men så skickades det en del sms i helge, och så börjar jag hoppas direkt.. Varför måste jag vara så patetisk när det handlar om känslor, varför kan jag inte ha lite mer självdistans och faktiskt hålla mina så kallade känslor i schak.. Hoppas på utgång på fredag, och det är egentligen bara för att jag hoppas att du ska vara ute, men jag vill ju bara prata med dig och kanske få en stund för oss själva.. Tolka som du vill ;)

Nä, nu ska jag hoppa i säng för jag är helt slut i huvudet :/

See you!

En fylld vecka :)

Ja, denna veckan är fylld till max :) Vilket jag tycker om då man slipper sitta hemma själv och tänka..
Tekniskt sätt började den välfyllda veckan redan i fredags med ullared och utgång på kvällen. Och jag blev grymt full :P Haha, och så fick jag träffa dig, även om du också var seriöst full :P Men det var kul att se att du i alla fall hälsar om vi ses.. Sen att allt inte gick enligt planerna den kvällen, och det blev en del dumma fyllesms är ju en annan sak.
sen i lördags började jag jobba 6.30, jag kom hem 4.30 och gick upp 5.30... Jag var inte mycket till människa då nä..
i söndags jobbade jag också 6.30 - 15.00 och trivs faktiskt!

Och nu den kommande veckans schema:
Måndag: Ner till malmö med Emma L och Mary Kay
Tisdag: In till Ä-holm för att prata om min Matte C, handla present till Linnea och sedan träna
Onsdag: Träna
Torsdag: Tandläkaren på morgonen och underklädesparty hos Lina på kvällen
Fredag: Jobba 10-15, Kalas för Linnea, sedan ska jag försöka ta mig ut om någon vill med?
Lördag: Jobba 10-15, Utgång på kvällen?!
Söndag: Jobba 10-15, Mormor fyller år så blir väll lite kalas där med på kvällen

Så det är en ganska välfylld vecka :)


Förvirrad

Jag förstår mig inte på dig..
Igår kändes det som att vi skulle kunna hitta tillbaka till vad vi en gång hade, och idag går det inte alls längre..
Lite besviken blev jag, men samtidigt är jag lite glad för din skull :) Fast egentligen är jag mer vilsen, varför dög inte jag?

Nä, man får väll leva singelliv ett tag till, även om det är piss tråkigt.. Eller ja tråkigt har det väll inte varit sista tiden, men det är påfrestande att ha det såhär fram och tillbaka.. Jag tror att jag har varit singel för länge för att kunna ha den typen av förhållande.. Jag vill ju ha ett riktigt förhållande, men kärlek och respekt... Men det verkar ju vara för mycket begärt..
Visst jag vet hur jag själv är, jag bara suktar efter uppmärksamhet, och när jag får det är jag fast och sväljer allt med hull och hår.. Men var inte så jävla velig då, bestäm dig och ge mig ett klart besked så slipper jag blir sårad och du slipper mig..

RSS 2.0