Snipp snapp slut :)

Ja, då har denna arbetsveckan gått och jag längtar redan til måndag :)
Känns så bra, och chefen gillar verkligen mig! Jag får verkligen grymt mycket uppskattning! Chefen, som då heter Eva, sa till mig idag att det var så skönt att ha mig där för då händer det lite och det går undan!

Imorgon ska jag ut med Lina, och jag ska helt klart dricka alkohol :D Känner att jag behöver det!

Idag kom Emma över med en resvecka från Rusthållargården, mycket bra må jag säga :)

Men nu ska jag ner och vara social igen, mamma och pappa har fest  :)

Trött i huvudet

Hej och goddag!
Jag hann aldrig skriva igår, kom hem julpyntade lite till sen åkte jag hem till mammas arbetskarmat Linda för att gå på ljusparty. Det var mys, älskar ljus och allt som doftar. Men det var dock lite för dyrt för min plånbok kände jag.

Idag har jag bara jobbat kommit hem och ätit och nu sitter jag här. Är väldigt slut i huvudet känner jag, att sitta så många timmar framför datorn som jag gör på jobbet får mitt huvud att gå i baklås..

Så jag orkar inte skriva mycket mer nu, ska väll julpynta lite mer..


Första dagen på mitt nya arbete!

Idag var då min första dag på Öresundskraft, och det gick så grymt bra!
Jag blev så bra bemött och alla var så trevliga och snälla!
Den arbetsuppgift jag fick idag och ska hålla på med hela veckan ut och sedan en dag i veckan fick jag lära mig idag.. Och det gick bra det med, fick höra att jag arbetade flitigt och att jag var en bra tillgång. Det är inte helt fel att höra det!
Och först var jag lite skeptisk till folket som skulle kunna tänkas arbeta på ÖresundsKraft, min tanke var att alla var 30 plus och halv tråkiga.. Men så är det verkligen inte, och det finns några snygga boys också.. Speciellt Daniel i receptionen ;) Haha..

Men jag ser helt klart fram emot att åka till jobbet imorgon, då ska jag få tillgång till min data och mitt skrivbord, och det kommer bara vara mitt under tiden jag arbetar där.. Det känns faktiskt ganska bra :)

Efter jobb idag har jag hjälpt mamma att julstäda, så jag har städat hela köket så nu är det riktigt skinande rent :)

Men nu ska jag kolla tv och slappa lite innan sängen väntar!

Anställningsintervju

Idag var jag på anställningsintervju på Öresundskraft, och det gick bra!
Jag fick jobbet med andra ord :) Så jag börja jobba där imorgon klockan 8.00!
Det är en visstidsanställning till sista februari, men det kan bli förlängt. Men jag är glad för det jag får!


Nu ska jag försöka sova lite, har fått ont på hela högersidan, mest nacke axel och höft.. Men det är väll inte så konstigt, mamma tycker det ser ut som att jag är stelopererad :P Haha, men det ska allt inte få förstöra min dag på nya jobbet imorgon!


Tomt, förvirrad och matt

Just nu känner jag mig bara helt tom i huvudet.
Har ventilerat hela dagen med allt och alla men ändå känns det som att man fortfarande står där ute i kylan och vet knappt vad som har hänt.
Jag är fortfarande helt skakis i kroppen och det känns som jag fryser fast jag sitter här med massa kläder. Min plan är att försöka gå och sova, men jag är lite rädd för det, är rädd för vilka tankar och bilder som ska komma upp när jag börjar blunda.
Allt är så overkligt och märkligt. Tankarn cirkluerar och virvlar runder i huvudet, det känns som ett ihoptrasslat garnnystan just nu.
Det man mest tänker på är; Vad kunde man gjort annorlunda och Vad kunde jag gjort för att kanske ha förhindrat det som skedde..
Troligen ingenting, men tankarna finns där i alla fall och dom vill inte försvinna ur mitt huvud.

Vi åkte till Anders och Lotten vid fyra halv fem tiden, och det var ganska skönt att få något annat att tänka på för då snackade vi om jobbet på öresundskraft och vad jag ska tänka på imorgon. Lotten tror nästan att jobbet redan är mitt, så det känns ju skönt. Behöver man kanske inte vara så orolig imorgon då, plus att chefen är en kvinna, vet inte men det gjorde mig lite lugnare det med.

Men nu ska jag försöka sova, eller åtminstånde sätta mig i soffan och kolla lite tv. Typ Sanningens ögonblick, ett sånt program som man bara tittar på utan att behöva vara riktigt psykiskt närvarande.

Tack alla som har varit där och stöttat eller hjälpt till på annat sätt.

Och Emma, nu har vi verkligen ett minne för livet att dela..

Vi har ju helt klart änglavakt, någon där uppe måste helt klart ha stora planer för oss i framtiden


En vakande ängel..

Ja, det kan man väll påstå att både jag och Emma har.

Imorse hände det som inte får hända påväg till jobb..
Jag och Emma körde rakt in i stenmuren, det är ett under att allt gick bra för det var en sjuk smäll..

Kör in i muren och bilen lyfts, för att sedan landa på högersidan och kasa men som tur är vänds bilen rätt tillslut.. Men grymt otäckt, hann typ bara tänka att detta kommer inte sluta bra.. Men det gjorde det som tur, både jag och Emma mår bra. Dock väldigt chokade och kan bara tänka mig hur svårt det kommer vara att somna ikväll, man lär ju se en massa bilder och ha en massa tankar..

Orkar inte ta det så detaljrikt, har bearbetat det hela dagen redan som det är..

 
Det som en gång var en mur...

 
Min högersida som gled i marken och fick en krossad ruta


 Vänster framparti finns det inget kvar av..


Ishalka

Idag på jobb var jag och Emma med om en ganska rolig sak. Var var hel säker på att jag skulle kissa i byxan som jag skarattade :P
Vi skulle upp till stugorna, och för att komma dit måste man gå i en del uppförsbackar :) Så jag och Emma är påväg uppför med en fullastade vagn och en extra säng. Inga större problem kanske ni tänker, men ack så fel ni har. För till saken hör att det var snor halt. Värst var det allt för Emma, hon hade seriöst inget fäste under sina skor så medans hon försöker putta vagnen uppför så halkar hennes fötter under henne.. Men efter ett tag har vi kommit halvägs, och det känns som om vi håller på att bestiga Mount Everest, så har vi en låda med 2.5kg Marianne karameller liggandes på vagnen. Då helt plötsligt glider den av vagnen och åker kana ner för hela backen. Haha, som jag skrattade när Emma då får springa ner och hämta upp den. Sen var det bara att fortsätta färden upp till toppen. Det var helt klart en upplevelse!

Men det är mys med snö, is och frost! Sålänge man inte behöver köra bil eller vara ute länge!

Mamma ska sätta upp lite julsaker imorgon, mys!

Nervös

Idag ringde Lotten, jag var dock inte hemma men som tur var mamma hemma!
Så hon tog samtalet som innebar att jag ska på arbetsintervju på måndag, och går det bra börjar jag jobba på tisdag. Jag är så grymt nervös att jag vet knappt vart jag ska ta vägen.. Fick lite tips av Amar, och ska träffa honom på tisdag, förhoppingsviss för att fira min första arbetsdag. Annars ska vi bara träffas för att träffas :)

Men nu ska jag kanske gå ut en runda i det kalla :) Kan ni fatta att det har snöat idag? Jag och Lina var helt lyriska!! Så jag fyllde iPoden full med massa julmusik och lyssnade hela vägen till bussen och under turen in till Ängelholm.. Ge mig jul och tända ljus nu! Mys!!!

Mys syster!

Idag gjorde Ida något som jag blev glatt överraskad av!
När jag kom hem idag efter jobb, och en trevlig kopp kaffe med Emma och Malin (dessa två tjejer är hel sköna)
så var klockan runt fem och jag var helt slut i kropp och själ :P
Då frågar min kära syster om jag inte kan tänka mig kolla på film med henne och äta lussebulle! Visserligen hade jag tänkt träna, men då sådana erbjudande inte kommer så ofta kände jag att det gällde att passa på! Det var jätte mysigt, även om vi bara kollade film och pratade lite emellanåt.. Men just att man gjorde något tillsammans!

Fick lönespecen idag, det blir fin fint nu när jag ska börja handal julklappar! Och då jag skattar aldeles förmycket, och gjorde det på Lantmännen också så kan jag räkna med att få tillbaka en del skattepengar till sommarn, fin fint!

Lotten ringde idag också, de vill ha mig på intervju nästa vecka. Hon hade dock inte fått en dag än, men hon skulle försöka få det tills imorgon :D Men jag blev nervös, jag har aldrig varit på en arbetsintervju, jag har faktiskt aldrig varit på en intervju annars heller. Vad ska man tänka på att säga och göra? Hjälp?
Får väll se vad jag kan hitta för information ¨på nätet :)

Men nu ska jag sova så jag orkar gå upp i tid imorgon för att Luncha med Lina..

För övrigt har jag och Emma pratat om att man borde göra sin blogg lite mer intressant, men hur ska jag lyckas med det? Jag kan varken skriva berättelser eller dikter? Ska försöka hitta på något så att ni som läser kanske stannar kvar ett tag till i alla fall :)

Vi står fortfarande stilla...

Har fortfarande inte valt vilken väg jag ska ta. Är grymt sugen på den farliga och osäkra vägen, men samtidigt känner jag en viss tvekan. Denna tvekan är det som får mig att stå stilla och inte kunna ta steget fullt ut. Så vi stannar här kanske tills veckan är slut, så får jag fatta mig ett beslut du.
Det låter nog som en bra idé, tror jag.


Sjukling :(

Egentligen började i början av förra veckan men det bröt aldrig riktigt ut, istället kom det nu i helgen. Så man känner sig ganska låg just nu.

Jag sitter bara hemma och väntar på att Lotten ska ringa, hoppas verkligen att jag får gå på intervjuen :) Hoppas verkligen att jag får detta här, det skulle kunna vara världens chans. Plus att jag kommer ifrån Rusthållargården, inte för att jag inte trivs där för det göra jag, utan för att jag inte orkar med att jobba helgerna. Känner att jag inte mår så bra av att jobba helgerna, då helgerna har varit de dagar i veckan som jag har levt ut i vanliga fall, så känner jag att jag mår lite psykist dåligt av att inte vara jag fullt ut på helgerna..
Tanken är väll inte att någon ska förstå sig på mitt babbel :P

Känner att jag står i ett vägskäl just nu, det är precis som vägen delar sig några meter framför mig och jag vet inte vilken väg jag ska gå. Den ena vägen ser rak, enkel och säker ut medans den andra är kurvig, backig och skrämmande.
Frågan är om jag vågar ge mig ut på den farliga färden, eller jag håller mig på den raka och trygga vägen. Är sugen på att göra något som förvånar er runt omkring mig, men skulle jag då samtidigt förvåna mig själv förmycket att jag inte skulle kunna hålla mig kvar på vägen?
Jag tror vi stannar här ett tag och tänker över vilken väg vi ska ta innan vi väljer. Har ju ett tält i bagageluckan, så jag ställer upp det här i vägkanten och sover på saken i någon dag och ser vad jag kommer fram till. Vem vet, svaret kanske kommer till mig i drömmen?


Skärp dig

Du är så jävla patetisk att det är skrattretande..
Jag klarar mig så fan mycket bättre utan dig..

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Emma
Regler: Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


7 saker ni inte visste om mig...

1. Jag har bara varit olyckligt kär
2. Jag sjunger hellre än bra
3. Jag måste planer i god tid för att få mitt liv att funka
4. Jag skulle inte kunna leva utan mina vänner
5. Jag blir väldigt flörtig när jag druckit :P
6. Jag avskyr skräckfilmer
7. Min högtsa dröm är att bli civilekonom och bli rik :)


Jag vill utmana följande: Lina Johan Linda Ida ( jag kom inte på sju stycken att utmana i skrivande stunde :P )
Hör av er till mig när ni är klara!
Kram Emma

Super helg :)

Helgen som var, det var en riktigt bra helg :)
Fredagskvällen spenderade jag med Lina, lika trevligt som alltid :) Var gott med folk ute och så!

Sen lördagskvällen var super!! Min kära fru kom hit och vi drack vin (två flaskor) snackade skit och hade det mys! Sen tog vi bussen till stan och spenderade den där! Det var väldigt trevligt! Orkar faktiskt inte gå i genom kvällen i detalj, men det var en bra kväll!

I söndags jobbade jag, tjäna pengar :)
Idag har jag jobbat, tjänat mer pengar :)
Sen kom man hem hade en timme på sig att duscha och fixa vid sig.. Sen bar det av till Helsingborg för att gå på Awards night med Mary Kay gänget :D Väldigt trevligt och kul!


Emma, du förtjänade dina utmärkelser :D:D
Och jag tycker inte du pressa eller stressar mig, trivs ovanligt bra i ditt sällskap faktisk ;) Känns kul att umgås med dig, har ju inte riktigt gjort det så innan.. Så det är bara trevligt, tro inget annat!!

Men nu ska jag sussa kudden :)

Gå min egen väg..

Ska försöka lägga detta bakom mig och gå min egen väg nu..
Det blir svårt och jag måste verkligen ha mina vänner med mig för att det ska funka..
För jag vet att jag faller tillbaka så lätt.. Ge mig lite uppmärksamhet och jag är fast :/
Men samtidigt lever man bara en gång (vad jag vet) och då kan det väll inte skada att ha lite skoj på vägen, men jag måste lära mig att det i så fall bara är skoj..

Inser att jag är för mycket med Emma, har börjat bli mer och mer som henne.. Eller okej inte riktigt.. Men som det ser ut just nu ska jag i alla fall på dejt nästa vecka nån gång.. Det kan ju bli lite spännande..

Har man väl fått smaka på det goda så vill man bara ha mer


Mys på bortaplan

Idag var jag på ett litet besök hos M, det var mysigt :) Skulle egentligen ringt honom ikväll för att prata lite seriöst, men känner verkligen att jag inte orkar det ikväll.. Fryser så sjukt mycket så jag seriöst håller på att gå under..

Var ivög och tränade med Lina idag, det var trevligt, men svårt.. Nästa dans måste jag helt klart vara med från allra första början :) Ska träna imorgon också tänkte jag, måste fortsätta med det nu!
Var ute och gick med Linnea syster igår, vi använde stavar :D Det är fan så mycket jobbigare med det, ska önska mig sådana i julklapp :D

Imorgon ska jag bara ta det lungt, kanske åka in till stan och luncha med någon? Är sjukt sugen på att äta ute, speciellt med tanke på att jag inte äter  någon vettig lunch hemma.. Har noll fantasi när man bara ska laga till sig själv..

Men nu är det sängdags :)

Vi hörs!

Kan man säga sådana saker utan att mena det?!

Jo, jag vet att man kan säga saker utan att mena det.. Men kan man verkligen säga saker som medvetet sårar andra. Kan man lura någon så fruktansvärt och bara föra personen bakom ljuset?
Är rädd att det är det du gör mot mig, förstår egentligen inte varför jag släpper in dig i mitt liv igen. Just nu låter ju allt väldigt bra som du säger, men hur blir det om en vecka? Är vi tillbaka där vi var för ett tag sen igen?
Det är ju inte detta av och på som jag behöver eller är ute efter, jag måster verkligen ha en fast punkt i mitt liv. Någon som kan ge mig trygghet men även närhet när det behövs.. Kan du ge mig det? Eller det är bara närheten som existerar hos dig? Jag vet vad många andra tycker, att jag gör fel som får för mig att ge dig en chans till, men jag kan inte låta bli.. Samtidigt som tankarna i huvudet cirkulerar, är du bara ett alternatvi för någon annan. Bara en reserv, eller är det på riktigt..
Jag vet verkligen inte, och jag känner mig så förvirrad just nu. Varför kunde du inte sagt allt detta för en månad sedan, då hade saker och ting varit så mycket enklare..

Nu ska jag sova, är grymt trött.. Har jobbat hela dagen idag känns det som, tyckte faktiskt jag och Emma var riktigt duktiga på jobb idag, var bara vi två och en hel del att göra :) Vi är ett ganska bra team jag och hon :)

Imorgon skulle jag ha träffat M, men det blev inte så.. Får se hur det blir på onsdag istället.. Har ju knappt pratat då någon i södra uppland tydligen hade råkat kapa en kabel som hade hand om all smstrafik via telias nät.. Det måste ju kännas ganska lyckat för personen som gjorde det :P Haha :)

Vänd upp och ner på min värld bara..

Nu kommer du och gör mig förvirad igen..

Jag hade ju nyss börjat leva mitt nya liv som skulle innebära att bara leva livet och skratta åt allt! För det känner jag är det som skulle funka bäst just nu.. Men så kommer du och gör som du gör?

Jag ska göra klarhet i allt just nu.. I mitt liv finns det två olika killar som ställer till det, en som säger att jag är för upptagen och en som påstår att han har ny tjej på gång så han kan inte träffa mig mer.

Den här killen som säger att jag är upptagen och inte ville prata mer med mig, han hörde av sig i går. Och sa en del saker som gör mig så osäker på vad jag själv vill.. Det kom verkligen som en blixt från klar himmel och gjorde så mitt hjärta började slå snabbare och jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Så nu måste jag träffa dig igen för att kolla om det verkligen var sant, eller det är något som sägs bara för att han ska få vad han vill?

Sen den här andra personen gör att jag känner mig helt kluven.. Vet inte alls var jag har dig, jag vet att jag verkligen skulle vilja prata med dig, men jag är så sjukt jävla feg och osäker på mig själv så jag vågar inte..

Man kanske bara ska lägga allt bakom sig och bara gå vidare, vet att jag har varit inne på det innan.. Men det är bara så svårt att verkligen göra det.. Speciellt när vissa hör av sig och att man ser någon annan ute lite då och då..

Blir så mycket lättare när jag börjar plugga och komma här ifrån där man blir påmind om personer hela tiden..

Men för att prata om något annat :)
Ikväll är det mat, bowling, biljard och alkohol som gäller :) Det ska bli sjukt trevligt, känner det på mig :) Brukar ju blir det så!

RSS 2.0