Torsdag

Jag är riktigt kass på det här med att blogga just nu.
Har inte riktigt tid. Det är mycket på jobb och hemma är min dator väldigt seg.

Samtidigt så händer det inte så mycket i mitt liv, jag jobbar veckorna och tar det lugnt på helgerna.
Ganska trist.
Men snart är det sommar och hoppas verkligen att det blir bättre då!

Malin kommer hem snart! Fick ett vykort av henne igår, det är så kul att hitta ett vykort innanför dörren när man kommer hem från jobb. Det gillas!

Tisdag

Igår fick jag ett sms av Ninnie om jag ville med och handla. Ja varför inte tänkte jag. Så mötte upp henne och åkte till Willys, handlade lite mat och sen åkte vi hem till mig för att laga middag tillsammans. Blev smaskigt! Sen hade vi ostkaka till efterrätt, mums.
Det var trevligt med sällskap.

Idag ska jag träffa familjen efter jobb.

Måste någon dag ta mig till hyllingen för att gå på familia tänkte jag. Så jobbigt att ta sig hem därifrån. Dit funkar bra då jag åker från hbg, men att ta sig från hyllinge till Ä-holm är en hel vetenskap..
Hoppas att mamma och pappa ska dit någon dag men ser inte ljust ut :/

ska försöka hinna med att hälsa på Linda också. det är mycket nu helt enkelt.

Måndag

Länge sen sist...
I fredags strax innan jag slutade bestämde jag med Erika att vi skulle träffas på Espresso House i ängelholm när jag kom in med tåget vid halv sex.
Så tog en fika och snackade skit, sen körde hon mig till Maxi så jag fixk handlat lite och sen hem till mig så vi kollade film. Trevligt!
Sen när hon gick så blev dett att jag kollade två filmer till.. hehe.

På lördagen hade jag tvättid och så städade jag där hemma. Sen kom Ida och Henrik så blev det lite dricka här innan vi stack ner till stan för att äta.
Efter god mat på Restaurang City stack vi till Toppan för lite biljard. Flera månader sen sist man var där, finns ju visserligen anledning till det då det inte är något roligt folk kvar som jobbar.
Mötte upp Amelie, Nisse och Emelie så stack vi till Saloon.
Dock fick jag riktigt ont i huvudet strax innan ett så följde Ida till bussen. Vilket var lägligt då bussen som går hem till mig också kom då.
så var hemma i tid, vilket ändå var skönt.

I går träffade jag Emma och Viktoria på stationen i Ängelholm så tog vi tåget mot lund, i kävlinge hoppade Linnea på.
Sen framme i lund väntade Agneta. Så vi strosade runder och njöt av solen.
Kollade någon vårkonsert som inte var något särskillt. Sen satte vi oss på en väldigt trevlig uteservering med god mat! Jätte skönt.
Har insett att Lund är en väldigt trevlig stad.

Idag skulle jag fikat med Erika igen men hon var tvungen att jobba. Så ska hem och laga lax, potatis och sås och sen bara slänga mig i soffan.

Onsdag

I måndags fick jag migrän efter jobb. Skit också. Mådde riktigt skit och kräktes en massa. Det slutade med att mamma och pappa kom för att sitta med mig så jag kunde slappna av och till slut somna.

Ringde jobb på tisdag och sa att jag kom senare för jag var tvungen att återhämta mig lite. Så tog det lite lugnt men var på jobb strax efter tio. Dagen gick hyfsat, lite seg var jag allt men det gick.

Åkte med pappa till Strövels där vi direkt åkte till Hyllinge för att äta på Max, som har grymt goda hamburgare!
Sen blev det lite handling på maxi.
Åkte sedan tillbaka till Strövels så gick jag på kören sjöng lite och sen fick jag skjuts hem.

Idag är jag på jobb, är trött. Bara längtar tills man slutar så jag kan åka hem och göra ingenting :P
Längtar till helgen också. Ska ännu en helg bara ta det lugnt.
På söndag ska man till Lund med kören, vi ska gå runder, lyssna på en annan kör och sen äta något. Mysigt. Hoppas på bra väder nu också.

Vad händer ananrs hos er då?

Jag känner mig faktiskt lite duktig, har lyckats spara undan pengar denna månaden! Hoppas inte det kommer för många räkningar nu så jag kan spara mer!

Finns så mycket jag vill göra nu. Typ bowla, äta på uteserveringar, umgås, grilla och bara ha det allmänt bra!

Söndag

Ska hem till familjen idag om typ 10min blir jag hämtad.
Ska fira mamma som fyllt år i veckan. Så ska göra mig klar nu så jag sen kan sticka. :)

Har varit en lugn helg, väldigt skönt faktiskt.

Fredag

Idag ska jag ut och äta med Linda och Linnea efter jobb, ska bli mys!

Ska fira mamma lite på söndag, så måste slå in mina paket, men jag kom på att jag nog inte har tejp?! Får försöka lösa det.

Imorgon ska jag har städ/disk dag. Min lägenhet är totalt förfallen. hehe.

Jag hoppas verkligen för Sandras skull att flygen kommer igång, hon ska ju flyga till Grekland på söndag.

Annars händer inte mycket i mitt liv mer än att jag verkligen längtar till jag får se dem små kattungarna.. Jag hoppas verkligen det blir katt där jag har tänkt mig. :D Annars finns det fler men tror dessa kan vara bra. mamma är main coon/perser och fader okänd. Men dem lär ju vara lite små långhåriga. Är lite salig nu, kollar på kattsaker på internet och så.
Längtar verkligen. Ska försöka komma på ett bra namn också, har inte riktigt bestämt mig än. Så har ni namnförslag till en liten honkatt kom gärna med förslag!

Torsdag

Hej!

Är några dagar sen jag skrev här sist, har varit sjuk men nu äntligen börjar jag bli bättre så är tillbaka på jobb idag.

Jag ska skaffa katt! Har bestämt mig att jag vill ha lite sällskap, egentligen vill jag ha hund men det kan jag inte klara av än så får blir ett senare projekt. Så en liten honkatt får det bli. Hon föddes påskafton så är leveransklar vid midsommar.  Längtar väldigt mycket, dock är det ett litet problem. Jag får hem henne lagom tills jag ska iväg och semestra. men har nog löst det så att min syster är kattvakt ena veckan och så hoppas jag att kanske Malin kan ställa upp när jag är i Stockholm. :)

Så irriterad att jag inte kunde somna igår, utan låg bara och vände och vred på mig. Så i morse när klockan ringde var jag säker på att jag inte fått sova någonting i natt.
Tur det är fredag imorgon :)
Ska träffa Linda och Linnea då, så skönt.
Träffade Linda igår också, det är otäckt att hälsa på henne där på sjukhuset, en hel del skumisar bor där :P

Idag fyller för övrigt Mamma år, hon blir 42år!

Söndag..

Mår fortfarande inte bra. Hostan är fortfarande kvar och den blir inte bättre. Skit trött på detta nu.
Får se om det blir jobb imorgon eller inte, som det är nu blir det inget.
Ska dock försöka komma ut och få lite friskluft, det kan ju inte skada.

I fredags firade vi Amelie och Emelies födelsedag med en bra förfest! Dock tog jag det lite lugnt eftersom jag inte mådde bra.
Sen träffade jag Ninnie och Sandra ute! Super kul! Sandra hade haft avskedsmiddag som jag inte kunde gå på så var trevligt att träffas ute i alla fall. Dock försvann min röst under kvällens gång. Ganska kul :P
Igår var rösten tillbaka men jag var väldigt hes.
Men det blev att bjuda familjen på middag, det verkade i alla fall uppskattat :)

Nu ska jag ut och gå, kanske inom statoil för att köpa isglass, min hals behöver det.

Fredag

Slutar tidigt idag, redan halv tolv. Men det är inte så glamoröst som det låter, jag ska nämligen till läkaren :S
Måste kolla upp min hosta, den blir bara värre och värre för var dag som går.
Jag hoppas att det inte är något allvarligt, för det är ju fest ikväll!
Amelie och Emelie ska ju ha 22års fest och Sandra har hejdå fest så ska möta henne och Ninnie ute sen. Så jag missar så mycket om jag är sjuk. Hatar detta. Ska be om lite dunder mediciner :)

Imorgon ska jag till IKEA för att handla ett vitrinskåp så jag kan ha mina glasgrejer där i. Typ finglas och lite sånt! Fick ju lite sånt i present nu när jag fyllde år!
Efter IKEA ska jag bjuda familjen+albin på mat. Ska bjuda på min specialare som är en kyckling gryta med ris och sallad. Mums. Och den har jag kommit på helt själv, inga recept här inte.

Ville bara berätta att jag hatar ICA Maxi i Ängelholm just nu. Dem håller på att bygga om, så varje gång man är där ser det olika ut och hyllor är flyttade. Vilket innebär att man inte hittar någonting där. Så varje gång jag handlar tar det en hel evighet för mig, då jag yrar runder som en jävla höna. Igår sprang jag och letade efter Ananas, det tog mig typ 15min innan jag hittade det. Och att fråga efter hjälp funkar inte riktigt i min värld.

Onsdag

Igår var jag ju ledig från jobb. Spenderade dagen med Mamma och Albin.
Vi åt lunch, shoppade lite, drack kaffe på EH och så fick vi Albin att klippa sig hos Fredrik på Volym. Jag tyckte det blev bra i alla fall!
Sen vid tre tog jag bussen hem och var helt slut.
Dock tog jag till slut tag i mitt liv och lagade middag, det blev ungsbakad lax, kokt potatis och hollandiaesås. Gott blev det.

Idag är jag på jobb, dock har jag en sådan fruktansvärd hosta som vägrar ge med sig. Skit irriterande.
Funderar på vad det blir till mat ikväll, lite sugen på stuvade makaroner och köttbullar, eller rotmos och stekt falukorv. Vi får se vad det blir.


Måndag

Då har helgen gått.

I fredags kom Sandra hit, vi åt tacos och fixade till oss för att sticka till Förslöv där det var fest för Ninnie och Ippa hemma hos Ippa!
Jag hade riktigt kul, och det kryllade av sjuk männsikor där! Länge sen jag skattade så mycket under en och samma kväll.
Är så glad att jag har kommit Ninnie och Sandra så nära. Tråkigt att Sandra ska åka iväg i fyra månader nu snart, men när hon kommer hem så har vi massa att ta igen! Får fixa ihop världens fest när hon kommer hem!

På lördagen var det påskmiddag hos familjen. Dock mådde jag inte så bra för jag började bli riktigt förkyld och värre har det blivit.
Igår söndag var så helt slut, sov till halv två vilket är lika med 14 timmar. Skulle cykla till bogarts för att lämna tillbaka filmer sen i torsdags och sen cykla till Maxi för att handla lite, jag var totalt död sen när jag kom hem.

Idag är jag fortfarande lika dålig och orkar ingenting, borde verkligen ta tag i köket då det ser förjävligt ut. Ska se vad jag orkar i eftermiddag/kväll..

Fredag

Känns skumt att det är fredag idag och så är man hemma..

Igår efter jobb mötte jag upp Henrik och Malin i Ängelholm för att äta på Restaurang City. Mums! Sen gick vi och köpte chips, läsk och godis!
Sen körde vi till Bogarts där det hyrdes 3 st filmer. Därefter åkte vi hem till mig, där det blev soffhäng! Dock orkade vi bara kolla 2 filmer.

Idag ska det diskas :S, tvättas, handlas och umgås med Sandra innan vi drar till Förslöv!

Imorgon är det påskmiddag hos mamma och pappa, mums!

Ha det fin fint!
Glad påsk!

RSS 2.0