Nya utmaningar!

Jag känner för att göra någonting mer i min blogg än bara skriva om min egen vardag.. Kom på en idé innan som jag hoppas kunna genomföra..
Så håll utkick, för även om det inte blir som jag har tänkt mig just nu så kommer det troligen ske en föränding på ett eller annat sätt inom kort!

Men håll tummarna för mig nu!

Fredag!

Äntligen fredag!

Igår efter jobb traskade jag bort till Lantmännen, gick inom vågen där jag jobbade förra året för att hälsa på Magdalena och sommararbetarna. Man skulle kunna kalla det för ett kärt ögonblick från Magdas sida. Efter att ha pratat klart med henne och hälsat på gamla arbetskamrater. Sen fortsatte jag vägen ner för kajen, mötte lite folk från förra året.
När jag närmade mig pappas dörr till kontoret, så står Magnus där utanför så fick hälsat på honom också. 

När jag sen kom hem var det bara att äta och sen gå och träffa Agneta, skrev ut våra papper och sen gick jag hem.
När jag kom hem igen var det bara att byta om till andra kläder och åka iväg med Mamma, Pappa, Linnea och Taiga. Då var det mentalträning på Entek. Där var det massa bråte och skit som vi skulle gå över och under och igenom. Mycket trevligt. Saknade dock min lilla torbjörn..
Dock var vi inte hemme föräns strax efter halv tio så då var det nästan bara att gå och lägga sig.

Haft en jobbig natt, det har kliat och haft sig på fötterna. Så måste kolla upp mina blåsor igen då det borde ha försvunnit nu...

Ha det bäst!

Torsdag

Ännu en dag denna vecka är jag trött..
Slutar strax innan halv fyra idag och då ska jag gå bort till Lantmännen och hälsa på folket där då alla sommarjobbare har börjat där nu.. Så ska dit och kolla läget tänkte jag!
Hoppas bara att regnet håller sig borta när jag ska gå.

Ikväll vid halv sex ska jag träffa Agneta för att skriva ut informationsbladet om Laluna, hoppas nu att några kan fastna för det!


Onsdag!

Idag är det då onsdag om nu någon har missat det.
Efter jobb blir det en runda till väla hade jag tänkt. Hade dock helst haft sällskap men samtidigt, vilket sällskap är trevligare än mitt? ;) hehe

Får se vad jag kan hitta på att köpa idag, hade ju planerat att köpa platttång och sex and the city boxen, men frågan är om jag orkar gå till någon av elektronikbutikerna?

Linda visade mig en sida i söndags, vilket hon aldrig skulle ha gjort för nu vill jag ju ännu mer göra en ny tatuering.. Det är en tatueringssida där man lätt kan söka på exakt vad man vill ha och få tips och idéer..

Nu ska jag återgå till det lilla jobb jag har att göra.

Solen skiner!

Nu dör snart min dator och jag orkar inte sätta i kontakten i väggen..
Men ska ändå dra snart till bruks med Taiga!
Ska först bara göra lite på mina underlägg, kommer bild på det senare när jag är helt klar hade jag tänkt!

Vad gör ni ikväll?

Tisdag!

Det är skönt att ha något på tisdagar att se fram emot då tisdagar annars är veckans värsta dag.

Igår fick jag köpt ett par byxor som jag sa, men jag slösade även pengar på en Soda Streamer! Då jag av någon anledning har börjat älska kolsyrat vatten i alla dess smaker så såg jag det som en investering i att slippa köpa alla Loka och Ramlösa på flaska hela tiden.
Så det gjorde mig lycklig igår!

Idag är det ju bruks så då är vi lyckliga idag, och imorgon tänkte jag köpa en ny platttång och Sex and the city boxen!

Jag vet att det är lite patetiskt att känna lycka över matriella ting, men sån är jag.

Huvudvärk

Ja, här sitter man med huvudvärk. Men har nästan haft det hela dagen.

Ska iväg och handla med mamma idag, kommer inte ihåg vad det var hon skulle ha visserligen. Men jag ska köpa mig ett par byxor hade jag tänkt.

Imorgon är det bruks som gäller, ser faktiskt fram emot det. Och jag hoppas att Kerstin inte har fått sålt Tobbe så jag kan ha hand om honom!

Måndag

Idag börjades dagen med The Killers på hög volym i öronen under hela bussfärden och sen framme på knutan blev det en vanilla latte. Kan inte bli mycket bättre!

Denna veckan är vi lite fler på jobb vilket känns ganska skönt!

Egentligen sitter jag bara och väntar på att någon ska komma med lite flyttärende då vi tömde dem totalt i fredags!
Har som tur en liten lista som jag kan sitta med så länge, så helt sysslo lös är jag inte.


Söndag

Usch för söndagar säger jag bara. Är oftast så grymt seg på söndagar.
Igår var det då fest hos Johan, mycket trevligt må jag säga! Då vädret kändes sådär så stack vi en runda in till Ängelholm bara, där blev det blev hänge på tres och sen fick vi skjuts hem till Johan av Lennart.
Egentligen var det ingen direkt händelserik kväll, det var bara en mycket trevligkväll!

Idag har jag vaknat vilket var vid halv ett, då varken Johan eller Linda var uppe då besämde jag mig för att börja städa upp lite, så innan dem kom upp hade jag hunnit få undan alla tomburkar och glas! Kände mig lite duktig i alla fall.
Då Johan skulle iväg för att jobba lite åt sin fader fixade jag och Linda lyxfrukost i soffan framför en film. Men precis när vi sulle börja kommer Johan med Joppe efter sig. Tydligen regnade det och de kunde inte arbeta.
Så de satte sig i soffan och kollade film med oss.

Nu är jag dock hemma och ska slänga mig i soffan med lite chips och två filmer. Har hyrt "I tacket lyser stjärnorna" och "Hundpensionatet"..

På återseende!

Lördag

Har varit iväg en runda på loppis idag med familjen och grannarna. Hittade sex fina koppar och fat från Höganäs Keramik som jag gav 20 kroner för. Och sen köpte jag lite böcker också, gamla inbundna röda med guldigdekoration. Köpte dem mest för att de var snygga!

Nu ska jag egentligen bara packa och fixa lite här hemma sen ska jag hem till Lindas Johan! Där blir det mat och dryck sen får vi se vad som sker, antingen Helsingborgsfestivalen eller utgång i Ängelholm.
Men vem vet vi kanske stannar hos Johan hela kvällen?!

Som vädret ser ut nu blir det nog en av mina nya klänningar i kväll, men tar med mig jeansen för säkerhets skull!

På återseeende!

Mums-Fredag!!

Idag har vi mums-fredag på jobb, vilket innebär en riktigt härlig frukost med bullar och massa pålägg! Sen blir det paj till eftermiddagsfikan!
Ska dock jobba till halv fem idag och ska ha telefonen hela eftermiddag då Charlotte ska sluta tidigare, lite lätt nervös över det ja.

Imorgon ska jag hem till Lindas Johan! Där blir det mat och dricka för att sedan bege oss in mot hbg och det omtalade Helsingborgs Festivalen. Ska bli mycket trevligt att träffa Linda, har ju inte gjort det på ett tag + att jag ska få tillbaka min sjal!!! Har saknat den.

För övrigt har jag i princip ingenting att göra idag på jobb, bara en liten lista som jag egentligen gör på ungefär två timmar. Så det är skönt!

Torsdag

Regn regn och ännu mer regn. Så tråkigt.
Imorse var förvirringen total, när jag ska ta min lilla stadsbuss till jobb inser jag att den busshållsplatsen är avstängd, så det var bara att leta reda på en tillfälligbusshållsplats. Men den hittade jag ganska snabbt, men det innebar att jag missade den bussen som gick någon minut efter det att 506 kom in..

Har fått en läkartid klockan 14 idag, så blir en tidig hemgång idag. Men ska bli skönt att äntligen kanske kunna få svar på vad det kan vara, eller i alla fall få någonting åt mina blåsor och svulna handlator och fotsulor :S

Ha det fin fint!

Onsdag

Igår efter jobb stack jag till väla, där blev det lite shopping!
Fick köpt ett par jeans, ny mascara och ett läppglans, lite pysselgrejer från Panduro och lite smått och gott till Taiga.
Efter väla tog jag bussen hem, på bussen satt malin så där blev lite snack.
Sen cyklade jag snabbt som ögat hem för att byta om så jag kunde följa med på bruks med Taiga.
När vi kommer till bruks så är det Kerstin (vår uppfödare) som är en av instruktörerna denna gång och hon har med sig Taigas bror TorBjörn då han inte har blivit såld än. Så hon frågade om jag ville ha hand om honom så han också kunde få vara med på övningarna. Vilket jag gärna gjorde, det var väldigt mysigt. Hade jag bott i eget och haft tid hade jag lätt köpt honom där och då!

Idag när jag startade datorn på jobb så står det att jag har fått virus, så de hämtade den för att rensa den. Så jag har ingen dator för tillfället, tur att det är många på semester så jag kan låna någon annans plats.

För övrigt så sitter jag och syndar just nu, följde med Sandra, Charlotte och Therese till Willys, så då blev det att en liten godispåse följde med mig tillbaka. Men samtidigt är det så sällan jag äter godis mitt i veckan så tror inte det ska göra någon större skada..

Tisdag!

Vad händer idag då? Ska jobba till ungefär tre, sen tänkte jag dra till väla en runda. Det är nog allt som sker idag.
Hade riktigt svårt att komma upp i morse, jag är så grymt trött..

Nu skall det jobbas i några timmar, på återseende!

Måndag

Är på jobb och är skit trött..
Är fortfarande inte riktigt frisk, men är ju bara jag och Charlotte på jobb om man bortser från våra två sommararbetare.

I fredags kom hanna och Linnea, ungefär 20 minuter efter att de har kommit så får jag migrän så det var  bara att gå upp och lägga sig. Så sov några timmar sen gick det faktiskt över.
Så efter lite mat så var jag på g igen! Så vi fixade till oss för att åka till Mikaela, hos henne var det mycket folk dock inte så många man kände. Undertiden vi var hos Mikaela började Hanna må dåligt, ont i huvudet och må illa. Så vi stack ut för att se om lite luft gjorde saken bättre, gick mot Topspin.. Satt där ett tag för att inse att hon inte blev bättre så gick tillbaka in mot stan, köpte mat från Kebabvagnen och sen blev vi hämtade av Linneas pappa.

På lördagen sov vi ut, vilket var skönt!
Slappade en del och sen gjorde vi vid oss för att åka till Linneas föräldrar för lite sommar fest! Där var det massa folk, Linneas bror Linus med Sambon Lotta, Linneas syster Lotta med pojkvän och barn. Så det var härlig stämning! där blev det mat och dricka och en hel del gott snack!
När klockan närmade sig ett på natten begav vi oss mot Kävlinge och då lika med hem till Linnea.
Väl hemma hos henne blev det att hoppa upp i soffan och kolla några vänner avsnitt innan jag somnade i soffan.
Så när klockan var fyra beslöt vi oss för att gå och lägga oss.

Igår, söndag då alltså. Sov vi tills vi vaknade vilket var vid tolvtiden, sen klädde vi på oss och åkte till Nova i Lund. Så där spenderade vi några timmar på shopping! Jag fick köpt två mycket fina klänningar från BikBok och en adidas väska från Stadium. Mycket väl invensterade saker!
När de stängde där åkte vi tillbaka till linnea för att kolla film och kränga chips!
Vid nio tog jag tåget mot Ängelholm som var framme strax innan tio. Så fick jag skjuts hem av mina föräldrar så var hemma strax efter tio. Men då var det dax att hoppa i säng, vilket var väldigt svårt. Men efter mycket om och men har jag somnat.
Men på något sätt har jag stängt av min väckarklocka på mobilen..

Nu kallar jobbet, vi hörs!

Fredag!

Idag är det fredag!! Vilket innebär att Hanna och Linnea kommer hit! Tjoho!

Har varit väldigt effektiv idag vill jag påstå!
Har handlat med mamma och pappa, och städat överallt! Till och med toaletten.

Men då dem kommer om typ en timme ska jag ta mig en powernap då jag har sovit väldigt dåligt i natt.. Och ska vi orkar hålla på hela kvällen/natten så är det bäst jag får lite vila.!

På återseende!

Torsdag!

Imorgon kommer Linnea och Hanna hit! Längtar grymt mycket!

Idag tänkte jag vara lite snäll mot min kära familj, så jag bjöd dem på middag på uteserveringen. Kändes väldigt somrigt att sitta där med familjen, kändes lite som förr när vi var på semester :) Saknar det faktiskt.

Imorgon ska jag upp i tid för att städa här hemma.

Nu ska jag nog kolla lite tv, men ha det så bra alla!

Bokmal

Jag är inne i en period då jag läser ganska mycket, har ju sådana perioder i bland. För övrigt är jag väldigt mycket av en period människa. Tror jag har perider av allt, då jag sover dåligt, då jag drömmer mycket mardrömmar, då jag föredrar ensamhet, då jag föredrar sällskapet, då jag knappt äter och så vidare och så vidare.. Hade nog föredragit att ha varit betydligt mer jämn, men icke.

Men för att återgå till mitt läsande, har hittat en väldigt bra författare som jag nu har läst tre böcker av. Tror hon heter Shila O'Flenegan (eller något liknande). Härliga kärleksromander där man kan drömma sig bort lite och önska att man levde lite det liv som dem lever. Ha ett spännande kärleksliv med överaskande händelser och lite skandaler. Men det är som sagt bara drömmar.
Själv sitter man här utan det minsta möjliga till kärleksliv, och om jag skulle träffa på någon som kanske skulle kunna leda till något så blir jag tveksam och hittar fel och brister. Hopplös med andra ord.
Men något man har hört sen man började fundera på det här med att hitta kärleken är att man hittar den förr eller senare.. Så det man kan göra är väll att vänta och se vad som sker, har dock tröttnat på det här med väntandet.

Nu ska jag kolla lite tv innan jag lägger mig i sängen och fortsätter på min bok.

Onsdag

Idag kom Hanna ner till Skåne för att bo hos Linnea.. Dock är jag sjuk, men förhoppningsviss kan jag träffa dem på fredag! Planen är den i alla fall..

Det åskar här, mysigt.

Jag tror jag ska äta lite chips nu, är grymt sugen på det.

Tisdag

I morse var jag hos läkaren, tog massa blodprov, hals och näs odlingar.. Som det är just nu innan svaren på proverna har kommit är det nog ett virus, men kan vara en bakterie men det får jag veta i veckan.. Och då jag blivit sjuk efter att ha kommit hem från semestern gjordes det ett test mot svinunfuensa också, men hoppas verkligen inte att det är det.

Så idag har bara spenderats i en fåtölj med en bok.

Hoppas jag blir frisk inom det snaraste!!
Hanna kommer ju imorgon, och på fredag ska vi ut.. MÅSTE BLI FRISK NU!!

Läkaren sa till mig att jag helst skulle vara hemam från jobbet hela veckan, men det tycker inte riktigt jag.

Svininfluensa?!

Charlotte på jobbet tror att jag har fått svininfluensa.. Det får jag verkligen inte hoppas :P

Just nu känner jag mig trött, funderar på att höra med de andra om jag kanske kan gå hem vid tre idag..

Måndag

Dålig uppdatering jag vet, men nu är jag tillbaka på jobb så då kanske det kan fungera bättre.

Idag är jag väldigt trött, har sovit ungefär 3½ timme i natt, och då gick jag ändå och la mig vid tio igår kväll.. Men så fort jag var påväg att somna så kom hostan, så blev jag klar vaken igen. Så sitter mest här och gäspar tycker jag.

I lördags var i alla fall trevligt!
Peter kom hit, vilket Amelie också skulle ha gjort men hon hann inte.. Så jag och Peter åkte in till Ängelholm istället för att möta upp Amelie! Vi satte oss på vitaräck ett tag, men sen drog vi oss mot toppan (i taxi hehe) Där blev jag och Amelie, till Peters stora besvikelse, kvar hela kvällen.! Vi träffade lite trevligt folk att snacka med och tiden gick snabbt!

Igår gjorde jag ingenting, läste i min bok och åt cheesballs!

Förhoppningsviss har min sömnlöshet inatt lett till att jag kanske kan vända tillbaka mitt dygn?! Kan ju alltid hoppas!

Nu ska jag ta tag i jobbet mitt, vi hörs!

Lördag?

Känner mig helt vilsen i dagarna..
Har försökt vända tillbaka mitt dygn,men det går inte så bra.. Igår försökte jag lägga mig i tid, så gick i säng vid halv tolv, men somnade inte förän strax efter tre.. Det är skit :(

Men ikväll blir det fest :) Amelie och Peter kommer hit här efter att Amelie har slutat jobba, ser fram emot att få lite sällskap.. Ska bara se hur jag fixar skjuts, gillar inte att tjatat på pappa att han ska hämta mig mitt i natten.. Men det löser sig säkert :) Egentligen är det ju inte så svårt att hitta någon att sova hos så ;)

Nu ska jag äta frukost och sen duscha, men vi synes och höres!


Sverige

Japp, nu har man varit hemma ett tag. Kom typ hem strax innan två i natt.
Ida och Linnea hade tydligen suttit uppe och väntat på mig, så gulligt!
Åt lite sallad sen stupade jag i säng.
Blev väckt i vad jag trodde var i morse, men klockan visade sig vara halv två...
Men skulle gissa att man har en hel del timmars sömn att ta igen.
 Just nu orkar jag inte gå igenom allt som har hänt, men tänkte bjuda på en bild på mig och lina i alla fall :) En liters glas är helt klart bra att ha!

MAGALUF!!

Har kommer en halsning fran Magaluf! Jobbigt att skriva utan prickarna.
Vi har det i alla fall mycket bra, traffat nya manniskor, festat, solat och badat en hel del!
Trivs som fisken i vattnet!!
Just nu sitter jag vid en dator pa hotellet, kan ju inte svika fejjan och bloggen totalt.
Idag har vi mest slappat pa rummet da vi ar lite latt branda. Men imorgon ar vi pa det igen med sol och bad!
Tiden har gar dock sjukt snabbt, sa innan vi vet ordet av ar vi hemma igen. Vilket kanns valdigt trist, da jag latt skulle kunna stanna har lite langre.
Det far latt aka hit har nasta ar igen!!

Ha det fint alla dar hemma nu!! Ta hand om er och drick vatten, hehe :)

RSS 2.0