The day when the light came in to my life

Idag har pappa satt upp en taklampa på mitt rum, så nu kan jag se när jag stiger in i mitt rum :) Innan har jag fått slå mig fram till mitt nattduksbord för att tända sänglampan. Men nu slipper jag det, nu är det bara att tända knappen som är precis innanför dörröppningen!!

För övrigt får jag tillbaka min dator imorgon, och Dorin sa att dem nog hade kunnat rädda allt.. Lycka!!
Tycker om killarna på PcOffice i helsingborg, de fixade min dator GRATIS! Bra man har kontakter :P

Idag var jag på väla med mina kära systrar, skulle handlat kläder till på fredag men hittade inget :( Så får tyvärr ta något jag redan har hemma.. Men det kan kanske bli bra det med.. :) Vet i alla fall vad jag ska ha på mig, ska bara gå in mina skor hemma så jag säkert ska behålla dem. För i så fall så matchjar skorna med linnet :P Haha, älskar att matcha!
När vi var på väla kollade jag även på kameran jag ska få när jag fyller år.. Den är så fin, vill ha den typ NU!!!! :)

Spelade GH WT innan med pappa och syster L :) Jag är grym på gitarr!! ;) Pappa var faktiskt bättre på trummor än vad jag hade trott.. Good for him :)

Passar på att låna Idas dator medans hon kollar film!! Känner mig naken utan min kära dator..

Ha D!

Humm..

Sitter här på jobbet fast jag kanske inte borde?! Tur att jag sitter själv i mitt hörn av kontoret och de andra sitter i andra ändan så jag inte smittar dom.
Det är konstig halsont jag har, det sitter på vänstersidan och jag kan typ känna vart det onda sitter.. Borde kanske gått till läkaren egentligen, men det är så jobbigt att gå till läkaren..
Aja, blir det värre nästa vecka får jag väll gå dit :)

Ikväll ska jag mamms och papps ut och äta :) Mys!!
Är sugen på fest imorgon, har fått ett erbjudande att festa med några.. Vi får se vad som sker, annars får jag ju bara hålla mig till nästa helg då det är fylla med STORA bokstäver!! hahaha..

Ha D!

Ledsen i ögat..

Ja, igår inträffade en bra sak och en sak som fick min värld att rasera lite..
Den bra saken var att jag fick hem mitt Guitar Hero World Tour, men trummor och allt!! Lycka!

Den dåliga saken var att mitt windows har slutat funka :S Så när jag ska starta min dator så står de att filen saknas eller är skadad.. Det är hemskt för risken är väldigt stor att man inte kan komma åt mina bilder.. Det är ALLA MINA BILDER.. Fattar ni hur hemskt det är?! Just då avskyr jag att man inte har köpt en exter hårdisk tidigare så man hade lagt över allt där.. Dumma dumma Emma varför tänker du inte för..

Så nu sitter jag vid Linneas dator, vet inte när jag kan lämna in min egen och vad det kommer kosta..
Så då blir man lite ledsen i ögat när något sånt händer..

Men nu ska jag fixa lunch.. Ha d!

Sjukling

Idag är jag hemma från jobb..
Kunde inte sova i natt på grund av min rygg, hade skit ont igår när jag kom hem. Så inatt har jag vaknat varje gång jag har vänt mig om så jag var så grymt trött i morse och när jag väl vanade till liv så inser jag att jag har grymt ont i halsen.. Hoppas det inte är något utan bara förkylnings ont.. Så nu dricker jag massa te med honung i, med föroppningar att det ska hälpa..

Det är bara så tråkigt att vara hemma, har kollat på tre filmer och nu sitter jag vid datorn och kollar på tv.. Snacka om att inte göra något vettigt..

Ha D!

Problem..

Jag måste nog inse fakta.. Jag har grymt svårt att hålla i pengar, jag bara spenderar på massa grejer.. Som nyss fick jag en sms avisering om att jag kunde hämta mitt paket från Discshop på Statoil i Ängelholm.. Kostnad 1699:-.. ja, det är mitt guitar hero world tour med trummor och allt.. Kul, men dyrt..

Vill ju ha lägenhet då kan jag inte slösa på detta viss, det funkar inte längre.. Jag spenderar ju en hel lön på en månad, det är illa.. :/

Får försöka hitta en lösning på det.. Ha d!

Tisdag

Hejsan hoppsan alla där ute!
För er som inte visste det är det tisdag idag, och för er som har följt mig en liten vecka tillbaka eller så vet att jag inte tycker om tisdagar.. Lika så är det idag. Tisdagar bli automatiskt min depp dag, det är den dagen jag mår sämst på helt enkelt.
Men för att vara tisdag är det ändå en ganska bra tisdag :) Kan bero på att igår kväll var en bra gårkväll :) Fick fixat en hel del inbjudningar, så hälften är skickade idag och resten av mina blir i alla fall skickade idag och Linas idag om hon hinner och annars på onsdag.. Det är fett nice!!
Dock är jag hungrig just nu, min mage kurrar för fullt.. Men det är lunch om en timme så jag ska väll klara mig!

Sen idag får jag ingen skjuts då pappa är i Norrköping så jag får ta bussen hem, vilket innebär en sväng om Espresso House när man ändå väntar på bussen.. Det är farligt och blir lite dyrt i längden.. Men gott är det!! Funderar på om jag ska köpa med fika hem eller om jag ska strunta i det.. Är ju bara tisdag ju..

Vet inte vad jag mer ska skriva just nu, så detta får räcka för denna gången!

Ha d!

Du som har hand om tiden...

...kan du göra så tiden fram till den 6 februari går väldigt snabbt?!
För den 6 februari ska jag träffa två underbara personer.

Den ena har jag kännt i massa år, i närmare bestämt 14år. Och denna personen har alltid varit min ledstjärna i mörkeret, det är alltid hon som har funnits där. Högstadietiden, det var vår tid. Det var då vi var som mest, och det var då vi var som galnast :P Men det var inte förän i gymnasiet som jag insåg hur ensamt det var utan henne och hur mycket hon verkligen betydde/betyder för mig.. Då började vi införa våra fika en gång i veckan fik, men det höll tyvärr inte så länge. Sen har det tyvärr blivit allt längre mellan gångerna när vi ses. Men samtidigt vet vi egentligen vart vi har varandra, fast jag ibland är rädd att mista henne då det har gått för lång tid. Men denna Linnea den som har stått ut med mig längts och hoppas hon gör det i flera år till!

Den andra personen jag ska träffa har jag inte känt så länge egentligen, vi träffades första gången på min 18års fest, alltså snart två år sen. Men hon fick en plats i mitt hjärta redan den kvällen, sen gick det ett tag utan att vi pratade, men efter ett tag så blev hon tillsammans med en kompis och då må ni tro att vi började umgås! Sen har det bara blivit mer och mer med tiden, och hon gör mig så glad! Hon kommer med så kloka ord och tips, hon har en massa huskurer mot både det ena och det andra ska ni veta :P Tyvärr har jag haft mycket med mitt och hon mycket med sitt sista tiden, så vi har inte träffats på ett tag :( Men vi ska bli bättre på det tycker jag, speciellt nu när ljuset och värmen kommer, man mår ju så mycket bättre då!! Men denna Linda är min kära fru, och henne skulle jag inte vilja byta ut!!

Så dessa två underbaringar ska jag träffa den 6 februari, då ska vi börja äta :) Och Linda har du inte pengar så bjuder jag för det är mys att äta på restaurang! Sen har vi tid på bbowlingen mellan 22-23 :) Och sen blir det utgång! Den kvällen ska vara vår kväll och ingen ska kunna förstöra den!

Älskar er mina kära vänner! <3

Ha D!

Tidig morgon

Idag skulle jag åka med pappa till jobb för att se om jag kunde skriav ut inbjudningarna där istället. Så det blev till att gå upp tidigt då pappa kör hemifrån 6.10.. Fy sören.. Men jag kom upp och fick gjort vad jag skulle, halv sov i bilen in till stan.
Och jag lyckades skriva ut dem! Så ikväll ska jag hem till Lina och klippa och fixa!! Så att de kan bli skickade!!
Äntligen säger jag bara!!

Ha d!

Resultat

Då ska jag informera om resulta på färgningen.. Det blev väldigt mörkbrunt, men det var ju så jag ville ha det så! Nu är det bara en klippning som står på tur..

Så fort jag får till en bra bild på håret så kanske jag lägger in den :)

Ha d!


Söndag

Jaha, då var det sista dagen på denna veckan.. Hur ska man spendera den då? Just nu sitter jag med färg i håret som jag snart ska skölja ur, det ska bli mocca chokladbrunt, lät inte det gott?!

Har idag i alla fall betalt hyran till lokalen då den skulle vara betald nu i början av veckan..
Köpte även frimärken till inbjudningarna igår, det är ju grymt dyrt med frimärken :S Visst nu köpte jag några extra, men ändå.. 6 kroner styck, och så skulle köpte jag 65 stycken för säkerhetsskull.. Det blir en del frimärken :P
Men hade varit bra om vi kunde skriva ut inbjudningarna idag så de kan komma ut tisdag/onsdag..
Men skickar jag ett sms till så känns det som om jag blir tjatig :S Aja. får se hur jag gör..

När jag är klara med hårfärgningen ska jag städa på rummet :S Har massa kläder över allt. Sen kanske man kan slänga sig i soffan och kolla en film?! :)  Får se vad jag hinner, ska träffa Lina klockan 15.. :)

Ha d!

Fortfarande Lördag

Ja, fortfarande är det lördag..
Kom ganska nyligen hem från att ha varit borta hela dagen..
Började att vi åkte hämtade mormor i åstorp, sen körde vi till Ängelholm för att köpa en kaffebryggare. Sen lämnade vi Ängelholm för att styra bilen mot Höganäs, där vi var på fabriksbutiken och factory outlet för att kolla på lite blandat glas och porslin.. Hittade super fina glas från Kosta bode inne på frabriksbutiken, nån gång när jag rik ska jag nog köpa dom, det var vinglas, ölglas, wiskhy gas, och drink glas.. Super snyggt, men inte just nu kanske... Sen körde vi vidare till Bär och Grönt vid höganäs där de hade lite djurutställning, massas söta hunda och katter :) En papillon är jag lite sugen på att någon gång skaffa mig, den är ju liten men inte för liten :)
Sen körde vi vidare till Hyllinge för att äta på Max :) Och sen handlade vi mat på maxi.. Köpte även frimärken till inbjudningskorten, shit vad dyrt det är med frimärken.. Suck..

Ska nu i veckan betala

Lördag

Ja, då är det lördag och jag var inte ute igår, och jag har fått sova till nu.. Det är faktiskt en ganska bra lördag än så länge..
Sitter nu och löser melodikrysset med mammsen, det är ganska mysigt faktiskt! Men jag kan ju säga att datorns hjälp behövs!!
Pappa var tvungen att åka och jobba imorse, så det är bara vi tjejer hemma idag under dagen!

Men nu orkar jag inte skriva mer just nu, har ju inte så mycket att skriva om.. Men kanske kommer in sen idag när dagen har gått :)

Ha D!

Ljuva fredag

Idag är det fredag, det är underbart må jag säga! Speciellt när jag vet att i helgen ska jag inte göra någotning, jag ska bara gå runder i mina mjukisbyxor och äta praliner.. ;) Kanske se nån film och så ska jag sova massa!!
Ska dock en runda till höganäs imorgon med mammsen, till fabriksbutiken och kanske köpa lite glas och grejer!!
Det är dock lite trist att man även jobbar till halv fem på fredagarna.. Kunde ju slutat en timme tidigare?!
Förästen blev aldrig av att jag träffade Lina igår, får se när vi hinner fixa det.. Förhoppningsviss i helgen, då jag är tveksam till om jag hinner idag :/
Så igår var jag med Malin E på Espresso House och fikade :) Mums.. Sen gick vi till rönneskolan på öppethus och kollade d-byggnaden.. Där handels är nu, och där vi gick i ettan och tvåan.. Det var så snyggt att man nästan blev ledsen i ögat för att det var så snyggt nu och inte när vi gick där :( Fick också snackat lite gott med lärarna, de saknade oss :)

För att prata om något annat.. En tjej i min lilla systers klass tror hon är gravid.. Det är ganska hemskt egentligen, 14år och kanske gravid. Och killen i fråga är inte heller han äldre än 14.. Vart är världen påväg?!
Jag vet att det är ett vanligt fenomen i dagens samhälle att ha sex ved 14år och även yngre.. Men jag tycker inte man borde ha de om man inte har skaffat sig ett preventinmedel.. Varför inte använda kondom i alla fall?!

Men men, ni får ha det fint!

Puss hej!


Tjoho :)

Jobbet betala 1000kr till mitt träningskort :) Så nu ska jag komma igång på friskis igen!! Så det innebär att jag bara kommer betala 500 kr för ett årskort, det är bra! tjoho!!

Igår så köpte jag ett par nya skor, ett par svarta reebook med kila detaljer! När jag kom hem och visade mamma och pappa så bara suckade dom, så frågade pappa om jag hade sko fetisch.. Men pappa då..
Men ska bara gå in dom lite hemma för de var lite hårda, så hoppas det blir bättre för jag vill inte lämna tillbaka dom :(

Idag ska jag träffa Lina efter jobbet igen, och skriva ut inbjudningarna.. Hann inte det igår, plus att hon var ledig idag så hon skulle börja innan mig och se om hon fick rätt på det.. Gott snack!

För att tala om något annat måste jag lära mig att hålla i pengarna :S Inser att jag gör ju av med nästan hela lönen på en månad, det är inte bra.. Är riktigt dålig på att spara pengar..

Idag ska jag för övrigt luncha med mamma och kanske pappa! Vi ska äta kina mat på Österns Pärla, mitt emot Knutan.. Det är fin fint! :)

Ha d!

Chillirillrill :)

Jaha, då har man hamnat inne på bloggen igen.. Bra med ett tidsfördriv ;)
Sitter med felistorna, och dom är så långa och tråkiga..
Var iväg på ett möte/utbildning om de nya vatten taxorna.. Jag fattade noll, men jag var inte ensam om det så det känndes skönt för mig men lite oroande hur de andra ska kunna svara på frågorna när de inte förstår :S

På vår kaffeautomat har jag ju berättat att vi hade choklad, men nu har jag hittat något bättre.. Nämligen... Trumvirvel... Coco cream!! Den är mildare i smaken, och helt underbar!!! Så sitter och dricker min tredje mugg med sånt nu! Och äter lite choklad.. På tal om choklad, jag måste börja träna igen!! Och sola, ser ju ut som ett tjockt spöke.. Måste vi helt klart göra något åt.. Så nästa vecka är det jag som börjar på mitt nya liv!!

Löning på fredag på tal om något annat!!

Tack och hej, leverpastej!!

Onsdag

Idag vänder veckan!!!! Så snart är det helg! Har dock inget planerat i helgen, funderar på att faktiskt ta en lugn hemma helg till skillnad från alla andra helger :P Göra mammsen lite glad kanske!
Idag började dock inte dagen så bra, hoppas den fortsätter bättre!
Vaknade av att mamma frågar om jag inte borde gå upp, då är klockan 6, jag borde gått upp för en halvtimme sen.. Upp och stressa in i duschen, klä på sig och sen bre någon macka i all hast som jag kunde ta med mig till jobb..
Men jag hann med bussen och allt, så det var bra i alla fall!

Idag efter jobb ska jag träffa Lina på väla, kan det tänkas bli wook?! :D:D
Måste köpa mig en ny väska idag också, min älskade väska råkade jag ta sönder dragkedjan på :'( Buhu
Ska också se om vi hittar bra papper att skriva ut inbjudningskortet på, kuvert och frimärken.. :) Ska nog bli bra detta! Hoppas jag på i alla fall!

Men nu ska jag jobba lita! Sen är det utbildning klockan halv elva till tolv om vatten taxor.. Känns väll lite sådär men men.. Säkert bra!

Ha D!

Hemsk Tisdag

Jag avskyr tisdagar, humm känns som jag har sagt det tidigare :P
Men imorgon är det onsdag och då vänder veckan!!
Ska träffa Lina imorgon också, vi ska fixa och trixa och skriva ut inbjudningarna så de kommer ut i veckan, så ni som är bjudna får dom på måndag kan jag tänka mig.. Så får ni ingen, ja då vill vi inte ha er där heller :P HAHA

Ha d!

Bitterljuva måndag

Måndagen är tillbaka...

Igår skulle jag ju ha jobbat, fick dock inte gjort vad jag skulle riktigt.. Så får ta och göra det när jag kommer hem idag. Döda mig långsamt.



Just nu är allt väldigt förvirrat, jag är väldigt förvirrad och vet inte vad jag ska göra med mig själv. Jag har jätte svårt att hantera känslor just nu och min förvirring går ut över fel personer. Jag vet varken ut eller in just nu faktiskt och det är så sjukt jobbigt..

Funderar på att beställa lite saker via nätet idag, tröst shopping me like :) Även om jag bara får dåligt samvete efterår men just för stunden tycker jag om det..

Ha D! Nu ska jag jobba


Segt

Jag kommer ingen vart med mina avtal.. Högen verkar inte vilja bli mindre.. Det suger något så fruktansvärt. Vill bara slänga mig i soffan framför tvn ju..

Buhu..

Orkar inte skriva idag..
Fredagen var bra :)
Lördagen intressant men trött
Söndagen kommer passera i dvala.

Hemlis!

Idag fick jag reda på något som gjorde mig bubblande glad!!
Något som jag inte fick säga till mina arbetskamrater än, men tror ingen av dem läser min blogg så därför kan jag skriva det här..
Jag fick förlängt till den 30/9 istället :) Egentligen skulle jag ju sluta den 27/2, så det är sju månader till!!! Lycka!!
Tyvärr inget lantmännen och då inga hemliga kärleksmöten på jobb.. Men jag får vara kvar här!!

Ha D!

Fredag =)

Idag är det fredag och det är fin fint!
Idag är det ingen vanlig fredag, det är Linas 20års fredag!
Idag ska vi fira!
Idag slutar jag 14.30 så jag ska hinna!

Ja, men som sagt är det en bra dag idag! Ska bli trevligt ikväll! Hoppas hon blir nöjd med presenten bara!
Vi ska först träffas hos Lina och sen ska vi ut och äta! Sen misstänker jag att vi går tillbaka till lina?! det vet jag inte riktigt faktiskt..
Men vilket fall som helst så ska jag inte glömma att ta med mig singstar.. Viktigt!


Då jag går ifrån två timmar tidigare idag så ska jag jobba två timmar på söndag.. Suck..

Ha d!

Onsdag

Onsdagar är bra dagar för det är då veckan vänder och börjar gå mot sitt slut..
Min uppfattning om veckans dagar :)

Måndagar: Måndagar är sega och man kommer inte riktigt upp i tempo men det är ju en måndag så det är okej..
Tisdagar: Heltklart veckans värsta dag då man inser hur mycket det är kvar av arbetsveckan.
Onsdagar: En bra dag då allt känns enkelt och lätt! Inget kan få mig att ändra uppfattning om onsdagar!
Torsdagar: En dag då man bara längtar efter fredag, torsdagen känns som en onödigdag.
Fredagar: Denna dag varvar man ner och vill bara att den ska ta slut så man kan få åka hem och hålla helg!
Lördagar: Veckans bästa dag, man kan sova länge och vara uppe länge!
Söndagar: En dag som är till för att man ska kunna sitta i soffan hela dagen för att slappa och för att tycka synd om sig själv för att det är måndag dagen därpå och en ny vecka..

Igår var jag och handlade present till Lina :) Blev nöjd med inköpet! Tror Lina kommer tycka om det också, eller hon har inget annat val än att tycka om det :P Haha ;)
Först hade jag ingen koll alls vad jag skulle köpa, eller jag hade ett förslag men jag hade tyvärr inte tid att fixa ihop det, men så fick jag en snilleblixt igår :)

Idag efter jobb ska jag och pappa hämta upp Lina på Knutan så ska han lämna oss i Maries studio så ska vi ha lite målsamtal och så.. Sen ska jag och Lina ta bussen till väla :) Mys! Hoppas på mat på väla för annars lär jag ju dö av hunger :P haha

Min hög med papper att tillkoppla och frånkoppla har minskat!! (Det borde den ha gjort efter några dagars arbete) Men förhoppningsviss blir jag klar med den på fredag!

Vår system vi arbetar i behövde omstarta så just nu kan jag inte arbete därför passade jag på att skriva här.. Försöker nämligen få lite själv diciplin genom att inte vara på internet när jag jobbar, men på raster och så kan jag vara det.. Har funkat hyfsat bra idag faktiskt!

Ha D!

Dagens låt

Tänkte bara publicera dagens låt

The Killers - Human

I did my best to notice
When the call came down the line
Up to the platform of surrender
I was brought but I was kind
And sometimes I get nervous
When I see an open door
Close your eyes
Clear your heart...
Cut the cord

Are we human?
Or are we dancer?
My sign is vital
My hands are cold
And I'm on my knees
Looking for the answer
Are we human?
Or are we dancer?

Pay my respects to grace and virtue
Send my condolences to good
Give my regards to soul and romance,
They always did the best they could
And so long to devotion
You taught me everything I know
Wave goodbye
Wish me well..
You've gotta let me go

Are we human?
Or are we dancer?
My sign is vital
My hands are cold
And I'm on my knees
Looking for the answer
Are we human?
Or are we dancer?

Will your system be alright
When you dream of home tonight?
There is no message we're receiving
Let me know is your heart still beating

Are we human?
Or are we dancer?
My sign is vital
My hands are cold
And I'm on my knees
Looking for the answer

You've gotta let me know

Are we human?
Or are we dancer?
My sign is vital
My hands are cold
And I'm on my knees
Looking for the answer
Are we human
Or are we dancer?

Are we human?
Or are we dancer?

Are we human
Or are we dancer?

Humm..?!

Igår fick jag en kommentar av någon jag inte vet vem det är och jag förstod ännu mindra vad personen ville ha sagt.. Vill någon komma tillkänna?! Eller kan någon hjälpa mig att förstå vad personen menar..?!

eltattig om Måndag:
..konstit räknigarna bara skenar när fr, sitter där o e` dryg....funderar..hmm vilken box ska ja slängna bananskalet iiii....på arbstid...

Jag förstod inte i alla fall..

Idag har jag lovat mig själv att vara flitig och få undan en av mina högar :)

Ha d!

Måndag

Ja, idag är det måndag igen.. Jag tycker det känns som att det  bara finns måndagar, jag avskyr verkligen måndagar.
Av någon anledning så sover jag inte ut på helgerna, vilket jag hade behövt med tanke på att man går upp tidigt varje morgon. Så jag ska försöka ta en helg och bara sova bort den...

Idag fick jag in vad jag har att göra, det är en hög med tkp och fkp (tillkopplingar och frånkopplingar av el) den här högen är minst 1,5dm hög.. Det är en hel del papper på jag säga.. Snacka om att man blir tröttare av att veta det.

Så istället för att sitta här och skriva borde jag jobba. Men har inte haft någon motivation sista tiden, och nu vet jag att det blir tufft..
För idag sätts min Matte C kurs igång också, när ska jag ha ork till det`? Kommer inte klara det :(
Det får mig att må skit rent ut sagt..

Men men..

Ha D!

Ännu en söndag

Ja, då är det ännu en söndag som man är seg och trött..
Har bestämt mig för att inte dricka de kommande gånger jag går ut.. Har inte pengarna till det faktisk. Så på fredag får jag väll dricka lite för att fira Lina, men det är också allt. Sen ska jag hålla mig undan det ett tag hade jag tänkt mig :)

Här är i alla fall dagens låt :)

Magaluf med Orup :) Lyssnade på den igår kväll så, har inte lyssnat på musik idag så.

Å, till Magaluf styrde vi vår sista resa.
Och jag kunde inte hindra dig.
Jag vet inte vad det var.
Men du ville stanna kvar.
I Magaluf där måsarna skrattar sig hesa
när de talar om dig och mig.
Om den tiden när vi var tillsammans du och jag.

Jag tror att det var jag
som ville vandra genom vågorna
tillsammans hand i hand.
Men du försvann
varenda kväll
och du kom hem nån gång på morgonen
och jag längtar bara hem igen.

Å, till Magaluf styrde vi vår sista resa.
Och jag kunde inte hindra dig.
Jag vet inte vad det var.
Men du ville stanna kvar.
I Magaluf där måsarna skrattar sig hesa
när de talar om dig och mig.
Om den tiden när vi var tillsammans du och jag.

Jag tänkte att,
det blir nog bra.
När hon får sova av sig ruset
och natten blir till dag igen.
Men varje
morgon var likadan.
Du satt och drömde vid ditt kaffe
som om jag aldrig funnits till.

Å, till Magaluf styrde vi vår sista resa.
Och jag kunde inte hindra dig.
Jag vet inte vad det var.
Men du ville stanna kvar.
I Magaluf där måsarna skrattar sig hesa
när de talar om dig och mig.
Om den tiden när vi var tillsammans du och jag.

Tillsammans du och jag.
(Tillsammans du och jag.)

Du träffade nån annan
när inte jag var med.
Jag kunde inte fatta,
jag ville inte se.
I Magaluf.

(Tillsammans du och jag)

Du tog ifrån mig hämnden,
jag aldrig velat ha.
Jag kommer aldrig glömma
hur jag hatade den stad.

Å Magaluf.

Tillsammans du och jag

Stolt

Idag är jag faktiskt lite stolt över mig själv.
Idag raderade jag sms från Magnus som jag hade kvar på mobilen. Har inte riktigt velat göra det innan, då det har ändå kännts som ett bevis på att någon faktiskt har tyckt om mig. Men så som han behandlade mig, då är jag faktiskt värd någon bättre.. Även om jag har en önskan om vem det egentligen är så måste jag släppa den önskan också, men önskans sms har jag inte riktigt kunnat radera än.
Mitt nästa steg är väll att radera Magnus nummer också, men det kommer väll så småning om.. Kanske..

Dagens låt blir en låt som jag idag insåg vad dom sjöng.. Så pinsamt..
Det är Lady GaGa - Poker Face
Jag var hel säker att de sjöng Photo face.. HAHA, så pinsamt när jag berättade det för pappa som hade full koll på läget.
Men där av låtvalet!

(Låten var as lång så jag kortade ner den, och tog bort lite upprepningar i slutet)

Mum mum mum mah
Mum mum mum mah

I wanna hold em' like they do in Texas Plays
Fold em' let em' hit me raise it baby stay with me (I love it)
Luck and intuition play the cards with Spades to start
And after he's been hooked I'll play the one that's on his heart

Oh, oh, oh, oh, ohhhh, ohh-oh-e-ohh-oh-oh
I'll get him hot, show him what I've got
Oh, oh, oh, oh, ohhhh, ohh-oh-e-ohh-oh-oh,
I'll get him hot, show him what I've got

Can't read my,
Can't read my
No he can't read my poker face
(She's got to love nobody)
Can't read my
Can't read my
No he can't read my poker face
(She's got to love nobody)

P-p-p-poker face, p-p-poker face
(Mum mum mum mah)
P-p-p-poker face, p-p-poker face
(Mum mum mum mah)

I wanna roll with him a hard pair we will be
A little gambling is fun when you're with me (I love it)
Russian Roulette is not the same without a gun
And baby when it's love if it's not rough it isn't fun, fun
Oh, oh, oh, oh, ohhhh, ohh-oh-e-ohh-oh-oh
I'll get him hot, show him what I've got
Oh, oh, oh, oh, ohhhh, ohh-oh-e-ohh-oh-oh,
I'll get him hot, show him what I've got

Can't read my,
Can't read my
No he can't read my poker face
(She's got to love nobody)
Can't read my
Can't read my
No he can't read my poker face
(She's got to love nobody)

P-p-p-poker face, p-p-poker face
(Mum mum mum mah)
P-p-p-poker face, p-p-poker face
(Mum mum mum mah)

I won't tell you that I love you
Kiss or hug you
Cause I'm bluffin' with my muffin
I'm not lying I'm just stunnin' with my love-glue-gunning
Just like a chick in the casino
Take your bank before I pay you out
I promise this, promise this
Check this hand cause I'm marvelous

Can't read my,
Can't read my
No he can't read my poker face
(She's got to love nobody)
Can't read my
Can't read my
No he can't read my poker face
(She's got to love nobody)

P-p-p-poker face, p-p-poker face
(Mum mum mum mah)
P-p-p-poker face, p-p-poker face
(Mum mum mum mah)

GH World Tour

Nu sitter jag på Strövels Fritidsgård då resten av familjen typ är här för att hjälpa Jessica bland alla ligistfjortisar ;) Haha
Och vet ni vad dom har här?! Guitar Hero World Tour!!
Så jag och Ida har spelat det, fett nice!
Men ska snart hem och kolla film med Ida då man slipper detta.. :)

Tänkte börja lägga upp något jag kommer kalla för dagens låt, vilket alltså kommer vara en låt jag har lyssnat på under dagen :)
Dagen till ära blir det en The Killers låt!

"Smile Like You Mean It"

Save some face, you know you've only got one
Change your ways while you're young
Boy, one day you'll be a man
Oh girl, he'll help you understand
Smile like you mean it
Smile like you mean it

Looking back at sunsets on the Eastside
We lost track of the time
Dreams aren't what they used to be
Some things slide by so carelessly

Smile like you mean it
Smile like you mean it

And someone is calling my name
From the back of the restaurant
And someone is playing a game
In the house that I grew up in
And someone will drive her around
Down the same streets that I did
On the same streets that I did

Smile like you mean it
Smile like you mean it
Smile like you mean it
Smile like you mean it

Oh no, oh no no no
Oh no, oh no no no


Ett arbetande skrivbord

Just nu ser det faktiskt ut som att jag arbetar om man kollar på mitt skrivbord, då det är papper överallt.. Men det är bra! Har jag att göra.. :) Vet dock inte om jag får in fler till och frånkopplingar idag.. Men det väntas 500st, så jag lär ha att göra nästa vecka :) Känns skönt att veta!
Jag hoppas innerligt att jag får förlängt, måste ha pengar.. Och något att göra, jag blir sjuk av att gå hemma bara. :(

Imorgon är det utgång som gäller! Börjar kvällen hos mig med tacos och sen drar vi in till stan, vet dock inte hur jag kommer hem om jag kommer hem?! Får fjäska för pappsen kanske?!

Så ikväll blir det slappe framför tvn med chips och godis och COCA COLA!! Mums!

Pratade med Roddklubben igår också, fick inte datumet vi ville ha men fick ett närliggande.. Nu ska vi bara fixa någon som är över 25 som kan ställa upp under kvällen.. Humm, fjäska för Micke om han vill ställa upp och vara dj och stanna hela kvällen :) Han kan ju få betalt bara han gör det!!

Nu ska jag återgå till mitt rogivande (sömnbringande) arbete!

Ha D!

Sweet as candy

Jag är hyfsat insnöad på Katy Perry just nu.. Tycker hon är lite små fräck faktiskt :)

Här kommer en låt som är bra :)

Katy Perry
One of the Boys
I saw a spider
I didn't scream
Cause I can belch
The alphabet
Just double dog
Dare me
And I chose
Guitar over ballet
And I tape
These suckers down
Cause they just
Get in my way
The way
You look at me
Is kinda like
A little sister
Rubbed by
Your goodbyes
And it leaves me
Nothing but blisters

[Chorus]
So I don't want to be
One of the boys
One of your guys
Just give me a chance
To prove to you tonight
I just wanna be
One of the girls
Pretty in pearls
Not one of the boys

So over the summer
Something changed
I started reading "Seventeen"
And shaving my legs
And I studied
"Lolita" religiously
And I walked
Right into school
And caught you
Staring at me
Cause I know
What you know
But now your
gonna have
To take a number
It's okay
Maybe one day
But not until
You give me my
Diamond ring

[Chorus]
Cause I don't want to be
One of the boys
One of your guys
Just give me a chance
To prove to you tonight
That I just wanna be
Your homecoming queen
Be a poster dream
Not one of the boys

I wanna be a flower
Not a dirty weed
And I wanna smell
Like roses
Not a baseball team
And I swear
Maybe one day
Your gonnna
Wanna make out
Make out
Make out with me

(Don't wanna be)
Don't want to be
(Don't wanna be)
Don't want to be
(Don't wanna be)

[Chorus]
Cause I don't wanna be
One of the boys
One of your guys
Just give me a chance
To prove to you tonight
That I just wanna be
One of the girls
Pretty in pearls
Not one of the boys

Gårdagen

Igår hände det väldigt mycket :)
Var först i Glumslöv på make up utbildning med Mary Kay, LinaFina var också med!
Sen tog vi tåget in till Ängelholm när det var klart, gick inom Viveka för att snacka tatuering med henne. har ju en tid bokad för att fylla i den på ryggen, men är ju sugen på en till så hon skulle se om vi kunde hinna med det på den tiden. Hon tyckte mitt förslag såg bra ut och att det kunde bli riktigt bra! Så den 13 mars görs det en på foten och så fyller vi i den på ryggen.. Får se hur länge man står ut.. Har ju 3 timmar undanlagt åt mig, hoppas jag slipper sitta i 3 timmar bara..
När vi var klara där så gick vi mot stan, skulle kolla Linas bil om den ville gå igång, men icke..
Så vi gick in på resepartnern för att kolla priser på en Magaluf resa för att hälsa på Balk och Theresa när de gör sin bartender utbildning :D Men vi skulle som sagt bara kolla upp priser, men när vi gick ut där ifrån så den preliminärbokad :) Nice som sören, min första utomlandsresa går till Magaluf!!
Sen gick vi till The Phone House till Fredde för att kolla mobiler, Lina skulle lämna in sin och jag är sugen på en ny.. Är grymt sugen på den han rekomenderade men det är mycket pengar just nu.. Vi får se helt enkelt..
Efter det gick vi till Grafitti och åt :) Jag tog mig en bakadpotatis med Thaikyckling.. Mums! Lina tog sig en ost och skinkbaguett..

Nu ska jag jobba!

Ha D!

Hej Hopp i Lingonskogen :)

Idag är man ledig! Tjoho!!
Känns skönt, men samtidigt inte. Hade varit skönare om inte resten av familjen var ledig. För då vet jag exakt vad jag hade gjort idag. Då hade jag gjort mig en stor tallrik pommes med massa ketchup och suttit och kollat film hela dagen.. Men så blir det inte, alla andra är ju också lediga.. Så mamma och pappa har bestämt att vi ska ha gäster. Precis vad jag känner för. Och till råga på allt är det farbror med fru och deras dotter (min kusin) med sambo och deras dotter. Som är typ några månader.. Verkligen inte vad jag känner för nu, jag vill ha lugn och ro utan att bli störd. Har börjat få ont i min mage bland annat när jag har ätit, och det gör ont där det gör ont när jag har mina perioder med magkatärr.. Vill inte ha det nu igen..
Just nu känner jag mig matt i kropp och huvud.. Det enda som jag faktiskt lever för är helgerna då man träffar alla underbara människor och man slipper tänka så mycket. För ett ögonblick glömmer man allt annat och bara lever i nuet...
Men det blir väll ordning på det med nån gång..

Har bestämt mig för att köpa ett nytt 4månaders kort på F&S, och köra igång igen, måste verkligen det. Bara det att det blir ett stress moment för mig att ta mig från jobb in till Ängelholm men det får jag försöka arbeta med så det inte blir stressigt för mig.. Men jag är hopplös med det.. Jag har en stres som är farlig för mig och det är den inombordes stressen, mamma är på mig hela tiden att jag inte får tänka så men det är svårt att inte göra det..  Jag blir ju helt hyper om min planering spricker, eller om jag inte får en planering så blir jag uppstressad av det. Mamma påstår att jag behöver hjälp för att inse att det inte är så farligt att inte planera eller att inte hålla en tidsplanering när det inte gäller något viktigt. Min klocka är ju min käraste ägodel för det är med den jag kan hålla koll på mitt liv och få allt att fungera..
Kanske skulle prata med någon om det, det är ju lite av ett sjukligt beteende, jag vet visserligen om man har ADHD så kan man vara likadan..

Men nu har jag fått pratat av mig lite, tror mamma ville att jag skulle sy en gardin eller något :P Haha

Ha D!

.

Jag ska ge ett tillkänna givande..
Jag träffade aldrig Sone igår, jag fegade ur.. Jag blev nevös och så kom mitt dåliga självförtroende över mig och ga mig massa jobbiga tankar. Så då var det lättare att skica iväg ett sms och säga att man inte kan.

Men kvällen igår var Galen.. Helt sjukt!
Det var Jag, Emma L, Lina, Theresa och Jimmy..
Började hemma hos Lina och sen bar det av till Topspin.. Där vi råkade bli kvar :P
Nästa gång vi har med oss Emma får vi börja i tid ute så vi hinner gå till något annat ställe också :P
Men efter toppan åt vi på PizzaBox.. Gott! Men lite kaos varning :D

7 veckor tills Landgren kommer hem igen och då blir det fest!
Antingen min och Linas 20 års fest eller får vi dra ut!

Ha D!

Humm..

Idag började min dag inte alls bra :S
Bara det att man ska gå upp 05.20 får mig att vilja spy..
Men efter att ha duschat och ätit lite frukost så känns det helt okej att åka till jobb..
Så jag tar på mig som vanligt och ska gå till bussen, jag inser att det är kallt så jag ökar på stegen lite för att få upp värmen, vilket i sin tur innebär att jag är fortare framme.. Så jag står vid busshållsplatsen redan 6:48, men okej det är bara 10minuter kvar tills den ska gå så jag får försöka hålla värmen..
Men när klockan är 7 har bussen fortfarande inte kommit, det är kanske halt ute så den kör sakta tänker jag då..
Men när bussen inte har kommit till 7:12 så blir jag arg och går hem och väcker pappa så han får köra mig till jobb.. När vi kör från bankvägen ut på strövelstorps vägen ser vi bussen som ska vara där 7:27 komma.. Men den skulle jag inte hinna i tid till jobbet med så..
Jag hann i alla fall i tid nu när pappsen körde :) Tack för det!

Ikväll ska jag mysa med familjen, har bett mamma handla hem morötter, gurka och paprikor och dip till det mums :D

Sen imorgon får vi se vad som sker, som det ser ut nu ska jag träffa Sone vid 12 tiden, sen skulle han iväg och kolla hockey.. Men jag har ingen anning om vad vi ska göra, eller vad jag ska säga till mamma och pappa.. Ska jag säga som det är eller hitta på något lämpligt?! Humm.. Hjälp?!
Är sugen på utgång imorgon kväll också, men farbror med fru ska tydligen komma på middag imorgon.. men efter det?!
Kan ju inte svika Jerry och Lenny :P

Ha D!


Znark..

Är grymt trött idag, spännande att se om man kan kommer upp imorgon för att gå till jobb..
Går dagen var trevlig!
Skriver nog imorgon, för nu orkar jag faktiskt inte.. Lär somna i soffan när som helst känner jag nu..

Ha D!

RSS 2.0