Utgång

Ikväll blir det utgång, vilket det har varit varje lördag de senaste månaderna :P
Börjar kännas lite i plånboken, har ju inte råd till så mycket annat.

Ikväll ska jag träffa Malin och Henrik vid 19, på stortorget så ska vi sätta oss på en uteservering och äta! Sen sitter vi väll där fram tills att topspin öppnar, för då är det tid för lite biljard! Jag måste vinna över Henrik så som jag har skötit om att jag ska vara bra. Men ska jag berätta en hemlis? Jag är ganska dålig, hehe.
Troligen stannar vi kvällen ut på toppan, jag menar goda vänner, billig sprit och snygga bartenders :) Kan ju knappast bli sämre.

See you tonight<3

GLASS-SUGEN

Jag är fruktansvärt glass-sugen nu och då har jag ganska nyligen vaknat.. Eller nej det har jag inte, gick upp 9.20 så det är snart två timmar sen :S
Men vad gör man inte för att få följa ett programm på sommarmorgon tvn hej hej sommar, Blue water High är riktigt bra :D:D

Idag ska jag till Väla med Linda och Linnea, mina små ögonstenar :)
Linnea hade ingen bil men jag flörtade till mig Poden av mamma och pappa så Linnea får låna den så slipper vi ta bussen :D:D:D
Så är vi på väla ska jag köpa glass där, mums :)

Nu ska jag gå och duscha, ha det fin fint

P&K <3

Besvikelsen som sakta bubblar upp

Måste erkänna att jag blev besviken igår, men som vanligt hoppas jag på för mycket.. Vilket leder till att fallet blir extra långt och gör extra ont.
Men jag förstår verkligen inte varför man säger att man inte kan söndag men på måndag kan jag om man inte vill över huvudtaget?
Men men, det är din förlust ;P
Får se om jag kanske träffar dig på lördag, för jag hoppas att det blir Ekebofestivalen för mig och Lina då :) Ursäkt för att dricka, japp :D:D Haha

Ska hälsa på Lina i hennes lägenhet idag, jätte spännande! Men ska vänta att köpa en inflytningspressent tills jag vet om två månader att det verkligen är permenente.. Men vad ska man köpa då?!
Ge mig tips och idéer vet jag!! :)

Åhh, jag vill också ha egen lägenhet.. Längtar nästan skrämmande mycket nu, humm kan inte bara tiden gå nu så att det går ungefär ett år och man flyttar????!!!!

Har dock städat mitt rum i helgen (söndags) och nu trivs jag lite bättre och det ser nästan fint ut!

Ska försöka skärpa mig i mitt blogg skrivande, men jag är en för ointressant människa för att ha något att skriva om :S

Take Care//Emma


RSS 2.0