Onsdag

At work today.. Men mår inte så bra, har riktigt ont i halsen. Men bara en dag kvar sen 5dagars ledigt!

Igår fick jag träffat Malin efter att min huvudvärk gick över. Riktigt kul! Synd hon ska åka snart igen, ska dock hinna träffa henne imorgon efter jobb för då ska vi ut och äta.

Idag fixade jag till så jag kunde ladda ner spotify på jobbdatorn. Egentligen har vi en spärr som gör att vi inte kan ladda ner grejer men smart som man är så lyckades jag komma runt det genom att först bara spara ner det och sen instalera. Så har fri tillgång till massa bra musik även på jobb.

På fredag är det fest för Ninnie och Ippa! Ska sällskapa med Sandra som ska sova hos mig, trevligt! Snart åker dock sandra, när jag äntligen börjar få bra kontakt där. Men får ta igen det sen när hon kommer hem tycker jag!

Idag ska det städas, ser ut som kriget sen i lördags :S Och så luktar det lite illa men har satt ut plastglas med ättika, hoppas att lukten försvinner.


Tisdag

Är hemma från jobb idag, vaknade med huvudvärk.
Men den börjar gå över nu. :)

Måndag

Vill börja med att tacka alla för i lördags! Jag hade en väldigt bra kväll och fick många fina presenter. Super nöjd.

Fick en väldigt rolig överraskning också, Malin kom hem! Bara för en vecka men det är bra nog.
Snacka jag blev förvånad när hon stod där i trappan bakom sin mamma. Så glad jag blev!

Igår blev jag hämtad av mamma och mormor för att åka hem till Strövels. Där blev det super goda langångssmörgåsar! Och så hade jag bakat kladdekaka. Mums.
Dock glömde jag min mobil i bilen hem så har varit utan den hela kvällen och än så länge. Insåg att jag känner mig väldigt ensam den för jag har liksom ingen möjlighet att få kontakt med någon om det skulle hända något. Visst msn funkar kanske men då gäller det att rätt personer är inne.

Så skönt med kortvecka denna och nästa. Ska nu i veckan försöka ta en tur till Väla med Malin!!!!

Grattis till mig :P

Ja, idag blir jag 21!
Så ikväll blir det fest, kombinerad inflyttnings/födelsedags-fest!

Just nu sitter jag med färg i håret. gjorde ett försök igår men det såg ut som skit, tur jag köpte med svart färg om den andra inte skulle bli bra. Så nu blir jag svarthårig som på den gamla goda tiden :P

När jag är klar med färgningen ska jag cykla till hemköp för att betala landgångarna till imorgon sen hem och städa. Suck. Men måste få ordning här.
Sen ska det börjas med kycklingen och pasta salladen.. Kommer säkert bli bra någon gång.

Ha en bra dag alla!

Fredag

Underbart stressade fredag..

Ska klippa mig efter jobb, sen hem för att tvätta och städa/diska. Känner mig super stressad, men jag stressar upp mig själv. För egentligen skulle jag hinna diska och sånt imorgon men så tror jag att allt tar mycket längre tid än vad det gör. Imorgon ska jag göra pastasallad och cykla en runda till hemköp för att betala landgångsmackorna som vi ska ha på söndag.

På lördag kommer Linda tidigare, vilket ska bli nice. Ett tag sen jag träffade henne så vi har säkerligen en del att ta igen :)

Torsdag

Det är en såndär klump i magen dag idag. Förr i tiden så tyckte jag verkligen om torsdagar, men inte längre. Torsdag är den dagen då jag sitter en timme på suporten och känner mig allmänt korkad och förtvivlad då jag inte kan svara på frågorna som ställs. Den timmen förstör min annars så positiva torsdags känsla.

Men för varje vecka som går är det en timme mindre att sitta där.

Idag efter jobb ska jag till Ikea och Systemet med föräldrarna, sen när jag kommit hem kommer Henrik för att hämta mig så ska vi köra å handla och äta donken :)

Imorgon har jag klipptid, se vad vi hittar på denna gången. Tror inte det blir så mycket på längden dock. Vi får se helt enkelt. Ska se om jag hinner färga håret själv på fredag också, ska hinna tvätta på fredag också. Så mycket.
På lördag är det fix och sen fest!


Tisdag

Trötter är man idag. Hade svårt att somna igår så var riktigt trött när jag vaknade i morse.
Jag provade lite kläder igår och kom fram till att jag nog inte behöver åka till Väla på onsdag för jag hittade min klänning jag köpte förra månaden och insåg att den kan funka, lite vårigt söt!
SÅ då kan jag ägna mig till att städa istället. Inte kul, men skönt om jag kan få det gjort så jag bara behöver ta en runda med dammsugaren.

Fick i alla fall diskat allt igår, väldigt skönt!


Måndag kväll

Nu ska jag ta tag i mitt diskberg. Skulle städat lägenheten men orkar inte så får räcka med att diska.

Det har blivit så att jag har åkt tåg med Erika nu ganska mycket, så har snackat en hel del. Mycket trevligt! Ska kanske börja simma med henne varje måndag. Tror det är en bra idé faktiskt. Dock simmar hon i Klippan men kunde åka med henne så det kan väll vara okej. :)

 


Måndag

Då är det äntligen måndag. Som jag har längtat, och nu är jag faktiskt ganska ärlig för jag har faktiskt lite längtat efter denna veckan, det är så mycket som händer!

Kan dock börja med att tacka Ninnie och Sandra för en bra helg! I lördags blev det förfest hos Ninnie och sen dans på bahnhof. På söndagen kom dem hem till mig och vi åt bakis panpizza :P

Då ska jag berätta vad som sker i veckan.
Måndag: Idag ska jag hämta mitt nya leg och så ska jag städa där hemma.
Tisdag: Denna dag är det körövning så blir middag hemma och sen träffa dem härliga tjejerna i kören!
Onsdag: Ska försöka ta mig till Väla och Ikea efter jobb.
Torsdag: Ska iväg och handla met med Henrik. Jag behöver skjts och henrik ställer upp:)
Fredag: Jag ska klippas! Sen blir det bara slappe. Kanske försöker jag färga mitt hår?
Lördag: Det ska städas, jag ska sticka till hemköp och betala landgångarna till söndag. Ja ska fixa mat och fördrink. Sen blir det PARTY!
Söndag: Ska börja dagen med att städa och vädra. Sen kommer det gäster klockan 15 för att fira mig. När dem sen har gått ska jag SOVA!!

Ungefär sådär ser min vecka ut i dagsläget.

Partaj

De närmsta helgerna är det en hel del fester som nalkas. På lördag blir det troligen utgång med Ninnie och vänner, den 27 fyller jag år och har inflyttningsfest, helgen efter det firar Ninnie sin 22års dag och helgen efter det firar Amelie sin 22års dag.

Frågan är vad man ska köpa till Ninnie och Amelie? Är ganska dålig på det där med presenter. Får tänka ut något. Hjälp önskas!

All denna festande innebär att jag måste köpa lite nya kläder. Pengarna springer iväg må jag säga.
Har ju visserligen mina favorit byxor så räcker med några nya toppar. Har ju en ny söt vår klänning som jag också skulle vilja inviga men då behövs det ett par lite roliga legings. När ska jag dock hinna detta? Suck..

Nu är kallar tvn!


Torsdag

Då är jag tillbaka på jobb igen. Så det blir en kort vecka för mig vilket är ganska skönt!

Igår bokade jag in familjen på hotell i Stockholm mellan den 6juli-9juli. Ska bli mysigt!
Har pumpat Malin och Henrik på info vad vi inte ska missa, så har en del saker att kolla upp nu! Bra att jag hålls sysselsat då jag har börjat tröttna på ensamheten där hemma.

Tänkte höra med pappa om han kanske har lust att umgås över en pizza imorgon kväll. Mamma ska iväg och jag vill ha sällskap till Så ska det låta. Pensionärsvarning? Haha.

Tisdag

Igår när jag kom hem från jobb så började jag må illa och gjorde i princip hela natten. Så har varit hemma från jobb hela dagen. Har nyss ätit lite mat, det första på hela dagen men jag mår inte lika illa längre. Men däremot är jag väldigt varm. Vet inte vad det är med mig.

Hoppas jag får sova hela natten och då kanske kan gå till jobb imorgon.

Sen ska jag försöka fixa ID-kort imorgon också, boka hotell i Stockholm till sommar och lite annat smått och gått.
Ska följa med familjen till stockholm några dagar i sommar, ser verkligen fram emot det.
Det blir troligen veckan efter Peace and Love festivalen. :)

Ida kommer tydligen inte på min födelsedags/inflyttningsfest. Jätte tråkigt och måste erkänna att jag blev besviken. Har ju varit planerat ganska länge, men tydligen gick kärleken före.

Så nu måste jag hitta någon annan som vill färga mitt hår typ den 27 för det hade hon också lovat hjälpa till med.. 
Så har du tid och har vägarna förbi så säg till :P :) 

Lördag

Ikväll är det mys med syster Ida! Har nyss ätit pitabröd med massa gott innehåll!
Nu är det massa snacks som gäller, för att kolla melodifestivalen!


Fredag

Ingen bra dag. Vaknade av att chefen ringde mig för att höra var jag var. Jag låg i sängen och klockan var 9:11 när hon ringde, jag skulle varit på jobb 8:00. Så det var bara att slänga på sig kläderna och cykla till stationen. Var på jobb ungefär 10:15. Ganska bra jobbat tycker jag ändå.

Men nu sitter jag här med en kurrande mage, har ju inte ätit frukost. Men ska snart äta lunch!

Jag kom på det att eftersom jag har cyklat till stationen, så ska jag ju cykla hem också! (jag vet självklart) Men det innebär att jag kan stanna vid Lindens och beställa en hamburgaretallrik att ta med mig hem. MUMS, dem har godaste hamburgarna i stan.

Klockan 19 har jag tvättid, jag som lovade mig själv att inte ta det på en fredag kväll igen, men är så illa tvungen. Måste tvätta lite. Ska passa på att tvätta mina sängkläder också. Alltid lika skönt att lägga sig i en nytvättad och nybäddad säng.

Igår var jag lat, jag orkade inte laga mat när jag väl kom hem från Ica Maxi, så blev bara färdig pizza.  

Torsdag

Usch, nu är det en sån där jädra torsdag igen. Och varför tycker jag då så kanske ni undrar. Jo det är ju nämligen torsdagar jag sitter på supporten en timme och svarar i telefon. Det är helt klart det värsta jag vet, känner mig så dum när jag sitter där då jag inte kan någonting. Men jag får nöja mig med att det är bara 20gånger kvar (alltså 20 timmar) innan min anställning går ut här.

På lördag kommer Syster yster Ida på besök, vi ska äta och kolla melodifestivalen!
Ska nog även försöka mig på en tvättid under lördagen.

Idag ska jag gå tidigare från jobb för att hinna till banken innan dem stänger, har lite pengar som ska hämtas ut via utbetalningskort så lika bra att få det gjort. Sen ska jag väll cykla och handla så jag slipper det imorgon eller på lördag.
Skönt att få det gjort då det är något av det tråkigaste att göra.


Onsdag

Igår kväll var det då cancergala som ida och hennes två klasskamrater ordnat. Det gick super bra! Var så stolt över henne <3!

Komikern Ludde var riktigt rolig, lite stolt att han snodde ett skämt och drog det på scenen som jag drog under fikan innan till honom. haha.

Trollkarlen var också riktigt bra! Är så fascinerad över det här med trollerier, jag fattar ingenting.

Dansgruppen med tjejerna var också väldigt duktig!


Åhh, vad jag längtar efter att få börja plugga. Har hittat massa roliga utbildningar som jag skulle vilja gå, men tveksam till om det leder till något. Skulle så gärna vilja gå någon typ av design utbildning. Hade varit så kul.
Men tänkte faktiskt söka in till en hel del olika, och sen tänka på saken och utgå därifrån när svaren kommer.

Klockan 9 är det möte i en timme. Tråkigt, men inte mycket man kan göra.

Idag måste jag även ta tag i min lägenhet, igen. Har disk som måste diskas och så ska jag slänga all reklam som kommit.
Borde även panta alla flaskor.

Igår fick jag hem väggdekor som jag ska ha på min garderob hade jag tänkt mig, så det ska också fixas idag!

Tisdag

Ikväll ska Ida genomföra hennes projektarbete, en välgörenhetsgala med dans, komiker och trollkarl. Hoppas verkligen det går bra!
Jag ska i alla fall dit med Linnea, hennes mamma och kanske Assar :)

En dag på stranden

Idag var jag och Henrik en runda på stranden för att ta lite bilder.






Torsdag

Igår var jag så dum att jag bokade tvätttid på fredag mellan 19-23. Inte för att jag ska göra något speciellt, men trist att springa och ha sig en fredag. Men samtidigt har ju fredagar blivit lite av min städkväll. Så får väll bli så denna veckan också.

Hoppas verkligen att vädret håller sig till på söndag. Någon som har lite inciders tips om vädret?

Idag händer nog inte mycket, förhoppningsviss får jag mitt PS2 som jag köpt av Anders. Dock inte fören sent ikväll, men ska försöka hålla mig vaken :P

Vad ska man göra till middag idag då? Vet verkligen inte, det står helt stilla. Kanske ris, kyckling och sötsur sås? Eller pasta med tomat och baconröra? Men har ätit pasta hela veckan typ. Och har redan ätit pasta med tomat och baconröra. Men det är nice!


Onsdag

Hej!

Onsdag idag och vädret är super fint!
Hoppas det är lika fint på söndag för tänkte ta en cykeltur ner till stranden för lite foto i så fall. :)

Så hoppas verkligen inte man ska jobba i helgen:S Då strejkar jag helt enkelt.

Igår fick jag diskat det mesta sen helgen. Blev inte så i måndags då vi var tvugna att jobba över. Ovanligt.

Vi blir bara färre och färre folk i vår grupp. Idag åker Charlotte E till Thiland i två veckor på semester och sen ska hon tillbaka till suporten när hon kommer hem. Jag måste säga att jag ser fram emot när Charlotte L kommer tillbaka, men det är inte fören om 2månader. Men då känns det som att vi börjar återgå lite till det normala igen. Hoppas bara att Agneta kommer tillbaka från sin sjukskrivning.!

Aja, nog pratat om jobb.

Vad händer annars i veckan? Ingenting, är så jädra trött nu för tiden så orkar inte göra någonting. Lite semester hade inte varit fel.

Förhoppningsviss får jag lite ledigt till påsk!


Måndag

En helg har passerat sen sist vi hördes kära läsare.
I fredags så städade jag där hemma, diskade och satte mig en stund framför tvn innan det var läggdags.
I lördags gick jag upp i tid, begav mig till väla där jag fick köpt min skinnjacka, en klänning, en dvd och rengörings servetter från HM.
Sen åkte jag hem för att slutföra mitt städande och började på maten.
Sen strax efter sju kom Linnea, Anders och Nisse. Vi hade mycket´trevligt, sen bar det av med taxi ner mot stan. Där vi hängde på Saloon hela kvällen. Det blev ett stop på Lindens, som enligt min mening har världens godaste burgare!
I går var det jobb så sleten som man var fick man ändå bege sig mot jobb. Tog faktiskt cykeln till stationen, sen gick jag från knutan till jobb och tvärt om hem. Åkte till familjen där det blev mat och sen gick jag och pappa till fritidsgården där dem har skaffat en jätte tv och wii. Så vi spelade i minst en timme. Skit kul!
Sen fick jag skjuts hem.

Idag är jag på jobb, ska sen hem och fixa mat för att sedan slänga mig i soffan. Är svin trött.
Till mat idag blir det fiskpinnar och potatismos. Mums!
Ska boka en tid i tvättstugan hade jag tänkt mig.

RSS 2.0