Torsdag

Nu ska jag snart hoppa in i duschen :)

Tänkte bara ladda upp lite bilder på voffsingarna, då vi var och hälsade på dem igår :)

 En liten busing!

 Lila sötisen som vi nog ska ha :)

 Dem blev trötta och la sig för att sova :)

 Tog två blomster bilder som jag blev nöjd med!
 En blomma :)

Valborg!

Idag är det fest!
Kvällen skall spenderas i Ängelholm med två av mina favorit töser! Nämligen, Lina och Linnea!
Vi ska börja kvällen hemma hos Lina med mat och dyck, sen bär det av ner mot stan!
har hört ett rykte om att även Tyrling + 2 kommer till Lina. Och kanske finns det en möjlighet att Nisseman också följer med till Lina :) Så det kan nog bli lajbans!

Idag sa Lotten till oss att hon hade pratat med Eva och de hade bestämmt att vi alla fick gå klockan 12 så sitter Lotten kvar till halv fem och tar telefonen! Det var hyggligt tycker jag!

Så ska äta lunch med mamma på väla, får faktiskt skjuts av Tina som också skulle till väla! Så än så länge flyter det på bra idag tycker jag!

Onsdag

Ja, idag är det då onsdag, vilket innebär fest imorgon :) Nice nice!

Ville bara meddela om att jag iprincip inte somnade på bussen i morse, jag vågade helt enkelt inte..

Nu ska jag göra lite flyttärenden!

Pinsamt..

I morse hände något väldigt pinsamt som jag tänkte dela med mig till er.
Som vanligt somnade jag på bussen strax efter Hasslarp, men i vanliga fall brukar jag vakna till lite då och då på vägen, och vakna lägligt till näst sista hållplatsen innan jag ska av.
Men icke idag. 
Idag vaknade jag först när busschauffören står sidan om mig och säger till mig att vi är framme nu. Så sjukt pinsamt, trodde jag skulle dö där och då.. Ni får lov att skratta för det har jag gjort hela dagen när jag har tänkt på det. HAHA 

Göteborgsresan

Resan började fredagen den 24 april klockan 09:37 då jag tog bussen från Strövelstorp in till Änelholm.
I Ängelholm mötte jag upp Malin på stationen så vi kunde ta tåget som gick mot Göteborg 10:13. När vi kommer på tåget så sitter det några på våra platser, så vänligt men bestämmt informerar vi dem att det är våra platser och att de måste flytta på sig :) Så vi fick våra platser! Resan upp bestod av prat i mängder, jag som ändå hade köpt en tidning och laddat iPoden, men det hade jag inte behövt. Jag kan berätta att vi klämde ett helt paket Gifflar på vägen upp också :P hehe
När vi kom fram i Göteborg vid 12:15 cirka, så gick vi mot hotellet, vi hade turen på vår sida. Rummet var klart och vi fick ett helt nyrenoverat rum. Det kändes lyx!
Rummet var mycket fint! (lägger upp lite bilder när jag kommer hem idag hade jag tänkt)
När vi hade lämnat packning och slängt in jackorna i garderoben begav vi oss ner i receptionen för att köpa Göteborgspass, kändes lite kul att kunna säga "Sätt upp det på rummet" hehe.. Sen gick vi till Nordstan!! Och det är helt underbart  köpcenter!! Massa butiker och det är butiker överallt!! Efter några timmars shopping ringde Johan för att höra om vi ville träffas för en fika! Så efter ett tag kom han och Michael för att möta upp oss och så begav vi oss utanför nordstans trygga väggar för att gå ut i stora staden :) Vi hittade ett mysigt fik, men jag tog bara en lattte och en juice och Malin tog en cola då vi hade ätit McDonalds ganska nyligen. Efter att ha suttit och fikat ett tag gick vi mot EkoStore, en butik med bara ekologiska varor! Så där gjorde vi ett inköp på Ekologisk cola! Som visade sig vara rikigt god!
Efter Ekostore skildes vi från Johan och Michael, så vi begav oss tillbaka till Nordstan för att fortsätta shoppa! Men vi var ganska trötta, så vi gick inom hemköp för att köpa chips och sen Systemet för lite Cider :)
När vi sen är tillbaka på rummet så inser vi efter ett tag att vi är lite småhungriga. Så vi beger oss tilbaka ner till hemköp och köpte lite godis och baguetter :) Sen satte vi oss i sängarna vid åtta till Så Ska Det Låta och åt våra baguetter krängde chips och godis och hade det bara mys!
Vi var väll i säng strax efter tolv tror jag.

Lördagen började med att klockan ringde klockan 8.. Så då var det bara att hoppa in i duschen för att göra vid sig :) Vid nio var vi klara för att gå ner till frukosten som i sin tur var helt underbar. Kan garantera att man var mätt när man gick där ifrån. Efter frukosten så gick vi upp på rummet för att hämta väskorna så gick vi inom nordstan då Malin skulle köpa en kofta/munktröja. När det var klart letade vi upp spårvagnen som skulle ta oss mot Liseberg och Universeum! När vi hittat rätt så var det bara att vänta några minuter sen kom den, vi var tveksamma till hur vi skulle göra så vi gick bara på :P Vi visste ju att vi åkte gratis med våra göteborgspass så vi var egentligen inte så oroliga :P
Nu var klockan ungefär elva och när vi hoppar av vid Liseberg så står det redan folk utanför och köar, då är det en timme kvar tills de öppnar.. :/ Men vi hade Universeum som mål, så vi gick dit och gick rundan där inne, massa intressanta djur och roliga saker att hitta på med :) Det var kul helt enkelt! Sen är klockan strax innan ett när vi är klara där så då går vi mot Liseberg, visar upp GBGpasset och kommer in gratis. :) Vi bestämmer oss för att köpa Lisebergshäftet och få 7 kuponger var. Inser i efterhand att vi skulle kunna ha köpte ett åkpass då det iprincip inte var någon kö till någonting. Men vi fick åkt Lisebergsbanan, Balder och JukeBox :) Sen blev det lite spelande och strosande! Vi åt lunch vid halv fyra, jag valde Fish and Chips vilket är sjukt gott! Efter ett tag till så kände vi oss nöjda och åkte tillbaka till hotellet. Där vi satt ett litet tag innan vi bestämmde oss för att gå ut och gå en runda till. :) Hade egentligen tänkt gå ut på ett ställe som heter Trädgårn, så vi letade upp det. Men när vi hade hittat det så insåg vi att vi egentligen var sjukt trötta efter att ha varit igång hela dagen och gått så mycket. Så vi bestämde oss för att gå ut och äta gott istället.
Så väl tillbaka till hotellet ett tag senare bad vi om ett bra ställe att äta på och blev då rekomenderade Jensen's Böfhus. Så vi gick dit och bokade ett bord klockan halv nio, sen tillbaka till hotellet för att slappa lite, sen blev klockan dags för att göra vid sig, så vi bytade om och klädde upp oss lite :) Sen begav vi oss till restaurangen där maten var fantastisk. Vi var super mätta när vi gick därifrån cirka två timmar senare. Vi gick raka vägen till hotellet och slängde oss på sängen och satte på tv och snackade lite! Sen somnade vi gott vid halv ett..

Även på Söndagen ringde klockan vid åtta, men denna gång låg vi och drog oss lite längre :) Ännu en gång var frukosten sjukt god och mättande! Efter frukosten gick vi tillbaka till rummet och slappade en timme för att sedan gå en runda på stan, stannade till på Espresso House så jag fick mig en vanilla Latte :) Sen blev klockan helt plötsligt halv ett, och vi skulle checka ut om en halv timme, så vi begav oss tillbaka till hotellet, packade det sista sen gick vi ner checkade ut :( Sen begav vi oss till tåget som skulle gå 13:42, vi hittade rätt spår och som tur är stod tåget där redan, så vi satt lite utanför för att ta lite luft innan vi stängde in oss på tåget, men sen gick vi in för att hitta platserna. Bra platser fick vi denna gången också! Även under hemfärden blev det inget musiklyssnande eller läsande utan bara prat :)
Ungefär 15:45 var vi hemma i Ängelholm.

Detta var en grymt bra resa som måste göras om. Jag är lite inne på den 23-25 oktober, men att man kanske åker några stycken då istället?!

Orkar inte

Jag orkar inte ge er en uppdatering av göteborgsresan idag.. Har varit för trött för det idag...

2009-04-27

Idag är det en månad sen jag blev 20

Kom hem från Göteborg igår, och allt har varit grymt bra! Hinner inte skriva om det nu, men får jag tid ieftermiddag så skriver jag ett inlägg om helgens händelser! Tyvärr så ville inte min dator fungera igår, så får se om den funkar idag.

Avresa!!

Om cirka en timme avgår min buss mot Ängelholm där jag ska möta upp Malle!! Sen tar vi tåget mot Göteborg!!
Så nu blir det ingen uppdatering på några dagar såvidare jag inte kommer in via mobilen, men lovar inget dock.

Living the dream..

Då smög man in sig här igen :P Är väldigt lugnt på jobb idag, mina avtal har jag registrerat, det finns inga hbg flyttar jag kan ta och Annikas lista är färdig. Så vad ska jag göra nu? Jag har rensat i mejlen, skrivit handlelista till idag, skrivit en pack/komihåg lista. Så jag bara slappar nu! Ska snart gå och fika, försöka bli av med min halsbränna som kom av maten. Fick det igår också, jobbigt läge då jag tycker om den maträtten. En väldigt simpel men god maträtt.. Du kokar ris, länger det längst ner i en ungssäker form, sen häller du över en burk med färdigpasta sås (röd tomatsås aktikgt) sen på med stekt köttfärs och till slut häller du över bearnaissås! Mums säger jag bara :) Men tyvärr ger det mig halsbränna, vilket inte är riktigt lika kul. Men ibland får man helt enkelt offra sig för en god måltid :)

Jag har föresten glömt att berätta att Eva (min chef) fick jobbet, så istället för att sluta nu den 5/5 så har hon fast anställning vilket jag tycker känns ganska skönt då jag trivs med henne, Vilket tyvärr inte de andra riktigt gör. Men tycker de får ge henne en chans nu!

Och så fick jag mitt lönebesked idag också, och jag blev vädligt glad :) Det var mer än jag hade trott så då kan man shoppa lite mer i göteborg ;) Hehe..

Irriterad

Fick en kommentar på förra inlägget, själva kommentaren bryr jag mig inte så mycket om i sig. Men det som stör mig är att personen inte kan stå för vem det är. För det innebär ju att man inte skulle kunna ställa frågan Face to face. Och människor som inte riktigt står för vad man säger har inte mycket hos mig att hämta. Men egentligen orkar jag inte bry mig om att folk har förutfattade meningar om mig och min familj, folk får tro vad dem vill. Jag vet ju hur saker och ting ligger till, vilket i princip ingen utanför vet.

Imorgon åker jag till Göteborg med Malin!! Tåget går 10:13 :) Så imorgon blir det shopping på Nordstan och kanske NK om vi hittar dit :P Ska försöka träffa Johan och hans man nån gång under helgen också, ska bara få tid till det :P
På lördag blir det troligen en liten runda på liseberg, åka den nya karusellen :)

Men nu ska jag registrera lite avtal och sen kolla lite på Annikas arbetsuppgifter då jag ska vara hennes Back Up i sommar :) Nice Nice!


-.-

Idag känns det som att hela mitt huvud är fyllt av sörja, typ gröt. Jag har noll i konsentrationsförmåga och jag är så trött så trött... Det är tråkigt att känna så. Men samtidigt så hoppas jag på att få lite vila i helgen :) Om inget annat så är det lite tid på tåget som kan sovas bort :P
Men att få sova i en skön hotellsäng känns väldigt skönt!!

Igår var jag väldigt duktig, med hjälp av syster Linnea. Vi städade hela min garderob!! Så fick slängt en stor hög med kläder som jag troligen inte lär använda. Och så fick Linnea slängt lite kläder hon tyckte var fula :P hehe..
Så nu är min garderob fin och städad! Men ändå har jag lite plats, vilket skulle innebära att jag har för mycket kläder, ändå känns det aldrig som att jag har några kläder. Förstår inte riktigt hur den matematiken går ihop :P Hehe..
Så idag ska jag städa klart mitt rum, vilket jag började med i söndags :/ Men har bara lite kvar att plocka undan och så ska jag damma och dammsuga :)

När jag är klar med det ska jag börja packa! Fast innan jag packar ska jag göra en kom ihåg lista på viktiga saker jag måste ha med mig och som jag inte får glömma att göra innan jag åker, typ ladda iPoden :P

För övrigt är jag sugen på ännu en tatuering, men får vänta ett tag till.. För jag vet att jag bara kommer vilja göra fler och fler.. Men jag vill ju egentligen inte ha så många fler. Men jag har ju hela livet kvar att tatuera mig.. Pratade lite med Pappa och han tyckte min idé var bra.. Vågar dock inte prata med mamma om det riktigt än, hon tycker jag har vad jag ska redan som det är. Tyckte hon redan efter min första :P Men hon tycker ju att de två jag har är fina, men lite för stora :P hehe, lilla mammsen. Ska övertala henne att också göra en!

På söndag ska familjen (alla utom jag) titta på hundvalp. En liten Schäfer på cirka 5 veckor.. Så är den fin och allt går bra där är vi hundägare i slutet av maj :) Ska bli mycket kul! Och det innebär i så fall att jag ska ta en veckas semester då nån gång för att vara hemma med den lilla! Mys!

Nu slutar jag om 15 för pappa behövde komma hem i tid idag, så nu ska jag läsa min mejl och lite annat smått och gott!

Sova på jobb?

Tror inte det är helt okej, men skulle jag blunda i mer än en minut nu så skulle jag somna. Och det utan problem. Är så sjukt trött, men det är inte konstigt. Sover dåligt på nätterna och tråkiga uppgifter och attityder på jobb.. Det blir man trött av.
Idag ska jag och pappa laga mat när vi kommer hem, så det blir schnitzel potatis kroketter och Café de Paris sås :) Men först ska jag genomlida den sista 1½ timmen kvar här.. Som tur är har vi en fika under den tiden också..
Jag behöver verkligen komma bort en helg, sova gott och äta gott.. :) Hoppas bara jag får lite mer i lön än vad jag tror :S Med tanke på att resan skall betalas till denna lönen också, det är ju trotts allt 4800kr som går åt till det. Och med tanke på att jag har varit sjuk räknar jag med cirka 9000.. Plus att jag har en HM räkning på 500 att betala.. Usch för denna månaden säger jag bara.. Så nu går jag bara spänt och väntar på lönespecifikationen.. Snälla kom NU!!

Segt

Jag avskyr verligen att komma på en rubrik. Så därför blir dem oftas jädrigt dåliga. Men samtidigt så tror jag man bryr sig mer om innehållet i texten än en rubrik. Okej, innehållet är väll heller inte så intressant det heller. Men är man ute efter att få läsa om mig och mitt liv, ja då är det vad jag erbjuder här också!

Förtillfället är jag väldigt glad och sprudlande av livsglädje!! Det känns så bra för en gång skull. Just nu så är allt bra, även om jag egentligen har var samma bekymmer, men det spelar ingen roll längra för vädret är fint och jag trivs faktiskt ganska bra med mig själv!

Men jag hade velat ha lite mer av mina vänner, lite mer umgänge tack! Saknar att träffa Lina och Malin dagligen för att bara snacka skit och skratta.
Jag saknar Linnea, och speciellt den tiden vi hade på högstadiet! Då livet lekte! Men jag saknar även att umgås med Linnea i dagsläget. Det är jobbigt att jag jobbar vardagarna och hon i princip alla helger :(
Och Linda, min kära Linda. Dig tänker jag på dagligen, och hoppas att mina tankar ska få dig att kämpa lite till. Mina förhoppningar är att du ska känna av att jag finns där, att du ska känna tryggheten även när jag inte är där. För jag vill ha tillbaka Linda!

Jag älskar er mina närmaste och käraste vänner. Och det finns fler som står mig nära, och er är jag också så fruktansvärt glad att jag har!
Som Theresa och Emma, jag är så glad att jag faktiskt pratar med er och umgås/festar med er! För det har vi aldrig riktigt gjort innan. Jag och Emma har visserligen alltid haft ett litet av och på förhållande till varandra..
Men jag och Theresa har aldrig umgåts, aldrig direkt pratat eller haft något med varandra innan under högstadiet. Är så glad att jag faktiskt har kommit er närmre.

Så därför har jag lite planer för en kväll i sommar. Tanken är att jag ska bjuda in lite vänner, ni som har följt mig i några år men även några av mina nyfunna vänner. Försöka hitta en dag då de flesta i alla fall kan, sen blir det grillning, lek, musik och fest hos mig och sen troligen utgång! Fast nu snackar vi någon gång i sommar, men då jag vill ha kvällen perfekt så tänker jag börja planera redan nu, så ingenting kan gå fel!!

Men nu ska jag sova

Love you all!

Semester!

Nu är äntligen semestern klar, och jag fick mina två veckor, alltså vecka 27 och 28 har jag semester!! Så då blir det inga problem med Magaluf resan!!

Helgen

I fredags efter jobb tog jag bussen hem för att göra vid mig lite snabbt. Sen åkte jag hem till Ninnie, för att sedan få skjuts hem till en Ida. På vägen köpte vi även kycklingsallad. När vi kom hem till Ida så insåg jag att det var Ida som gick i trean på handels när vi gick i ettan. Lite kul ändå :P Hemma hos Ida var Sandra också! Sen efter ett litet tag kom Fredrik och Sofie. Hemma hos Ida lyssnade vi på musik, snackade och spelade dyckes kortspel. Sen vid kvart i tolv begav vi oss in till stan. In på morris för att hänga av oss jackorna och sen in på tres där det blev dans :) Träffade även Robin där, trevligt! Sen gick vi till morris igen, men där var inte så mycket folk först, men strax innan två kom folket. Det blev ganska mycket dans vilket är trevligt! När morris sen stängde gick jag och Ninnie till Statoil för att köpa Hot Dog, grymt gott :) Sen gick vi vidare hem till henne för att sova. Tror jag somnade ganska omgående, sjukt skönt säng har hon kan jag berätta! Sen sov vi till typ halv ett.
Sen blev jag hämtad vid två tiden, fick mat hemma och sen var det bara att börja göra vid sig igen för att kunna gå hem till Landgren.
Lina kom hit, jag gjorde vid mig det sista och vi tog en fördink för att sedan gå till Landgren!
Där blev det tequila shotar ( im in love whit tequila), Sangria och tacos!  Jam, Jam! Sen blev det ganska mycket snack där ett tag, och sen gick jag hem för att hämta singstar, då blev det skönsång kan jag lova! Grymt kul tyckte jag i alla fall!
Sen tog vi bussen in till HBG vid halv tolvtiden, en mycket rolig busstur!
Väl inne i hbg, gick vi till Hamnpavilgongen (tror jag det hette) där blev det lite gott snack och cider! Sen gick vi mot PL13, där vi tyvärr inte kom in då det var 22 :( Så då gick vi till Utposten i stället. Det var trevligt med lite dans där. Men måste nog ändå säga att jag än så länge föredrar Ängelholm. Men är väll för att jag känner mig säkrare där kanske.

Men det var i alla fall två mycket trevliga kvällar/nätter!

Nästa helg kommer att spenderas i Göteborg!! Shopping, hotell frukost och lite fest. Kan nog bli bra det här!

Lördag

Grattis Emma på 20års dagen!

Igår var det lite partaj med Ninnie, Sandra, Ida, Sofie och Fredrik! Det var trevligt!

Ikväll ska vi fira Emma Landgren som fyller 20 idag!!! Hade först tänkt att inte dricka ikväll, men har redan ångrat mig :P Får se sen om det blir utgång eller inte. Blir det utgång så ska de andra till HBG, men jag vill ju egentligen till Ängelholm, men då kommer jag inte hem.. Vad det hade varit bra med egen lägenhet i ÄNGELHOLM nu.. Varför hittar jag aldrig någon som jag faktiskt kan få också?

Men nu kommer lina om typ 30 minuter och jag har fortfarande inte duschat.. Jag vet jag skulle gjort det för en timme sen men det komm annat i vägen, som vanligt :P

Ha det så trevligt ikväl gott folk, för det ska jag se till att ha!

Tjoho!!

Jag känner mig ganska frisk om man bortser från halsen och att mitt öga var rött och kladdigt i morse!!! Mamma påstår att jag intalar mig själv att jag är frisk så att jag tror på det själv.. Självklart är det inte så, eller är det?!
Men vilket fall som helst så känner jag mig ganska okej ändå! Så det blir nog hem till Ninnie ikväll om det fortfarande är aktuellt!

Älskade Guitar Hero

Innan satt jag och spelade lite Guitar Hero, så när jag kollar på klockan så hade jag helt plötsligt spelat i över en timme. Jag kommer in i en helt annan värld när jag sätter mig framför tvn med gittaren i handen. Jag försvinner bort för ett tag, väldigt skönt är det faktiskt.

Jag försöker göra allt för att intala mig själv att jag är frisk, allt för att jag ska kunna dra till Ängelholm imorgon :)

Tänkte jag ska dela med er av en sak som jag inte riktigt blir klok på. Det finns en kille som heter Markus som jag har lärt känna genom Linda. Jag tror jag har träffat honom två eller tre gånger. Han är väldigt trevlig och så, har snackat lite på fejjan om allt mellan himmel och jord. Så helt plötsligt idag så skrev han att hans bror fyller 25 den 25/4 och frågade om jag ville komma. Min fundering är om man bjuder in någon sådär bara utan baktanke eller borde jag tro att där ligger mer bakom.. Detta är ilandsproblem på hög nivå, jag vet. Men det är lite kul att spekulera i kan jag tycka.. Men samtidigt så blir jag sjuk i huvudet av alla mina spekulationer, så egentligen borde jag stänga av min tankeverksamhet för en stund :P

Igår fick jag föresten en inbjudan till Isabell och Amandas 20års fest, de ska ha den på rockbaren på topspin.. Jag är grymt sugen på att dra dit, men samtidigt så är det ingen annan som jag direkt känner. Får hoppas på att Starnert har tänkt dra dit :) Annars får jag väll dra mig i kragen och klara av något på egen hand för en gång skull.. Om inget annat så känner jag ju personalen :P hehe.

Jag villvillvillvill

Pratade lite med Ninnie nyss, det är lite halvt planerat att träffas hos henne med lite gott att dricka och härligt skit snack imorgon.. Och jag vill verkligen det.. Villvillvill.. Varför måste jag vara sjuk då det faktiskt händer lite planerade saker. Men jag vet att jag troligen skulle palla, men svårare är att övertala mamma att jag orkar.. Hon är rädd att jag kommer bli väldigt sjuk och kommer på en del sjukdomar hon tror jag kan lida av.. Inte lätt detta..

Torsdag, snart helg!

Ja, då är det redan torsdag. Veckan bara springer fram. Sitter på jobb nu, fast mamma inte tyckte jag skulle jobbat.
Det är väldigt jobbigt just nu, jag mår väldigt bra på dagarna men på kvällarna och helgerna kommer febern smygandes. Jag vaknade klockan halv fyra i morse av att jag i princip badade i svett och halsen gjorde fruktansvärt ont. Så jag gick ner för att ta en ipren, och samtidigt så passade jag på att ta tempen. Då visade sig att jag hade 39.5 grader, jag har nog aldrig haft så hög feber. Men jag var så sjukt varm, så jag tog en handuk och blötade ner den med iskallt vatten och la på pannan. Sen somnade jag igen. Så när jag vaknade i morse så hade jag ingen feber längre, jag förstår det inte riktigt faktiskt.

Vill bara bli frisk nu.. Emma fyller ju år på lördag, men som det ser ut nu kan jag bara vara med hemma hos henne ett tag, tror inte jag orkar mer. Men jag hoppas fortfarande på ett mirakel!!

Nu ska jag räkna lite avtal :P

Onsdag, ljuva onsdag

Jag går hela tiden och tänker att det är tisdag idag, och så inser jag genast att det är onsdag. Helt sjukt vad glad jag blir då!
Idag är jag på jobb, halsen gör ont men jag äter ipren var fjärde timme, dricker the och äter strepsils. Så förhoppningsviss är det bra till på lördag för då är det fest :) Tjoho!

Min kära moder fyller 41år idag, grattis till henne! Jag hade dock glömt bort det lite, men hon sa att det inte gjorde något.. Men fick ändå dåligt samvete, ska se om jag hinner köpa något till henne efter jobb.. annars får hon få något till helgen :)
Men ikväll blir det nog mat på Bennys, mums!

Sjukling

Jag är trött på det här att vara lite halv sjuk. Har inte råd att vara hemma från jobb, så imorgon skiter jag i hur dåligt jag än mår. Jag ska jobba.

I går hade jag sjukt ont i halsen, men det har jag haft lite till och från då jag har varit lite förkyld, så det har ju varit vanlig förkylnings ont, Vilket jag trodde det var denna gången också. Så igår när jag skulle sova så frös jag sjukt mycket, så jag hade två filtar och mitt täcke på mig samtidigt som kag kurade ihop mig som en boll. Ändå frös jag.
men efter ett tag somnade jag i alla fall. Sen klockan halv fyra ungefär vaknade jag och var så varm att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, jag svettades som en gris och det var bara jobbigt. Så jag gick ner för att dricka massa vatten då jag var törstig som en ko. Så tänkte jag att jag kanske ska ta tempen när jag nu ändå är nere. Så jag hämtar vår örontemp och kollar, då visar det sig att jag har 38,9 i feber. Då trodde jag nästan att jag var nämre döden faktisk, genast blev jag mycket sämre än jag kanske egentligen var. Men det var bara att ta lite ipren och försöka sova igen.
Så imorse när jag vaknade för att gå till jobb tänkte jag såg jag ut som ett lik, men dock ett väldigt varmt lik. Så mamma skickade upp mig i säng efter en kopp te för att lindra halsen lite. Sen ringde hon till farbror doktor vid åtta tiden, så fick jag tid klockan nio. Så det var bra att åka in til doktorn. Han kollade i halsen och sen skickade han mig till någon sjuksyster, som tog stick i fringret på mig, vilket innebär en nära döden upplevelse för mig då jag avskyr nålar och blod. Men jag överlevde :) Sen stack hon ner en jätte lång tops i halsen på mig, jag trodde jag skulle kräka på henne, men hon kan tacka sin lyckliga stjärna att jag inte gjorde det :P Sen var det bara att gå in till doktorn igen med mina provsvar. Som tur är hade jag inte halsfluss eller liknande. Men däremot hade jag virus i halsen, vilket också smittar och det ändå som hjälper är att äta ipren. Så nu tar jag ipren var fjärde timme. Tröttsamt.

Funderar på att ändå åka till jobb imorgon, smittar ju bara om jag hostar på någon annan så får väll försöka undvika det :P

Funderar på hur jag har fått det...

Trötter

Idag har jag inte varit pigg vill jag lova.

Var en riktigt bra utgång igår, tycker jag allt. Började hos Lina där vi fixade drinkar och shotade! Allt för att slippa handla ute på krogen :P Vi lämnade Linas lägenhet väldigt tidigt, skulle möta Catrin vid tåget klockan 22. Sen blev det av till Topspin, lite mer att dricka dock. Och så träffade jag Linnea och Pamela :) Även Henke var där! Trevligt trevligt! Efter ett tag på toppan gick vi in mot stan :) Jag och Lina gick in på morris för att hänga av jackorna, när vi kommer in där så står Peter Siepen där och snackar med några. Så vi ställer oss där och sällskapar i samtalet ett tag. Rikrigt trevlig typ den där. Sen gick vi in på Tres och dansade en del :)
Sen gick vi tillbaka till Morris och dansade en massa till bara bra musik! Han var klart grym som Dj :)
När morris stängt gick vi hem till Lina, fick där ett sms som gjorde att mina planer ändrades något. Så jag lämnade Lina till sitt öde, och gick ner mot stan igen. Där jag träffade en viss någon, gick hem till denna någon och stannade resten av natten där. Sen vid nio efter väldigt lite sömn gick jag hem till Lina igen och sov 1½ timme på Linas soffa :) Där blev jag väckt av Lina som gjorde nudelsoppa till oss :) Sen fick hon brottom till jobb. Jag stannade ett tag till, i typ 40 minuter. Då passade jag på att lyssna på vår nya Party skiva och plocka undan och diska till Lina :) En liten glad överraskning tänkte jag. :)

Men nu ska jag sova då jag är grymt trött.

Lördag

Ja, men hejsan hoppsan!
Lite dålig uppdatering nu här på några dagar, så tänkte ta det lite snabbt..

I torsdags när jag slutat jobba kom Linda till jobbet så mötte vi upp pappa som körde oss till Ängelholm, ut till Johan.
Där satt Johan och Joppe med öl i handen och grillen var igång! Så vi satte oss med dem och öppnade upp första cidern. Sen blev det då mat med någon fläskfilé eller något liknande, potatissallad och bearnaiesås, och så en flaska vin till det! Sen blev det lite gott snack och en och annan Jäger :P Sen blev vi hämtade av Johans syster som körde oss till hockeyn.. Vi såg inte så mycket av matchen då vi var lite sena på det så massa folk framför oss, så vi hängde mest med folket i baren och där fanns faktiskt en tv så vi kunde kolla på den. Blev lite gott snack med massa folk man kände :)
Efter matchen som tyvärr slutade med förlus, blev vi hämtade av en Emil som körde oss hem till Johan så vi kunde hämta lite grejer, sen körde Emil oss till Grevie. hehe.. Där kom vi till någon fest där vi var i kanske 30 minuter sen bar det av till Grevie Folkpark.. Det var faktiskt kul där, blev en del dans :) OCh hör och häpna, jag träffade folk som jag känner där.. Så det var trevligt att återse lite folk :) Sen när de stängde vid två tiden så blev vi hämtade av ännu en kompis till Johan (varför har jag inge sånna kompisar som kör en massa?!), så blev vi körda till Johan där vi satte oss för att kolla film men efter inte allt för lång tid kände jag att ögonen började gå i kors, så då var det bara att tacka för mig och gå upp och lägga sig i min gästsäng :)
Sen vaknade man vid halv åtta av att hans katt ville gosa, så jag fick offra mig lite där ja :P Sen somnade jag om efter ett tag och vaknade senare, fast jag var nog inte riktigt vaken förän jag fick fukost i mig, vilket vi inte fick förän vi var hemma hos mig, efter att Johan kört oss hem :) Väldigt hygglig kille må jag säga, och lite imponerad blev jag över att han är 23 och har eget hus..
LInda, du vet att jag hoppas på det bästa för du skulle förtjäna det :)
På något sätt så råkade jag typ stuka min fot i torsdags, vet inte hur det gick till för det gjorde aldrig ont i torsdags men igår så gjorde det sjukt ont, och när jag kollade på den i går eftermiddags så var hela fotknölen jätte svullen och varm. Jag kunde kanppt gå, jag haltade fram som en gammal tant ju :P
Men i morse när jag vaknade så kändes det mycket bättre, men då har jag ocksp haft den lindad hela natte och smört in den med någon salva som skulle vara bra. Men jag måste vara lite försiktig så jag inte trampar snett eller liknande för då kan det bli illa igen.

Idag ska vi ha påskmiddag, gott gott :) Ville dock egentligen hem till Linda, men mamma tyckte inte riktigt det. Utan jag skulle vara hemma för att vara social.. Kan väll förstå det :) Dock fick jag sticka hemifrån sent ikväll så jag kunde gå ut i ängelholm om jag ville.. Så får se hur det blir :)

Nu ska jag duscha och kanske städa mitt rum :)

Onsdag

Hej hopp i lingonskogen :)
Nu sitter jag här vid datorn i soffan framför tvn och längtar efter morgondagen!
För imorgon direkt efter jobb ska jag träffa Linda, så ska vi till Ängelholm för mat och vin hos Johan eller hans kompis.. Sen blir det hockey :) Efter hockeyn bär det av till Grevie för att festa vidare där :) Inte för att vi vet vem som har festen, men Johan ville tydligen ha med oss så. Sen får vi se hur vi kommer hem, är sagt att vi ska sova hos Johan så får hoppas att det blir så imorgon natt också :P Men huvudsaken är att jag ska få träffa min käraste Linda imorgon!!

För övrigt hoppas jag på utgång på lördag, för det är ett tag sen nu. Och Peter Siepen ska gäst Dj:aja på Morris, hade ju varit lite kul att vara där då!

...



Tycker ni får kolla in tävlingen på Evas blogg, där kan man vinna detta fina hängsmycket :)

Hard work work

Idag har jag varit flitig :) Har gjort massa avtal och lite flyttärende.. Börjar lära mig det här med flyttärende nu, det är bra med tanke på att det är en del av vad jag ska back up:a i sommar :)

Efter jobb ska jag och pappa stressa för att handla, blir korv Stroganoff till middag. Och vid fem tiden kommer Malin hem till mig, ska vi umgås och planera lite GBG :) Jag längtar grymt mycket nu!!

Men nu ska jag fika!

Frågetecken

Jag vet inte riktigt vad du tror om dig själv, men det är ju inte pga dig jag vill flytta. Jag har velat flytta ganska länge nu, sen att jag anser att det nog skulle vara bra för oss att komma ifrån varandra är en annan sak. Det tror jag är viktigt i alla relationer, att man ibland måste vara ifrån varandra för att inse vad man har eller vad man inte har. Jag vill flytta för att jag tror att jag skulle må bättre då, jag skulle må bättre av att komma nämre mina vänner. Skulle vara lättare att umgås, tänk om jag bosätter mig i Ängelholm, då kan jag bara gå över till Lina eller Malin, eller de kan komma över till mig. Det skulle vara lättare för Linda att ta sig till mig, då buss går från Höganäs till Ängelholm :) Jag hade inte behövt sova hos Lina varje gång vi är ute och mamma & papap inte kan köra.. Det finns så mycket bra med att jag skulle fått eget! Visst jag skulle sakna mammas mat, och det familjära. Men det är inte så långt mellan Ängelholm och Strövels.

Har hittat ännu en lägenhet som jag skulle kunna tänka mig, men det är bostadsrättslägenhet (heter det så?) så då måste man komma med en insats på 450000 kr, och det lär ju bli svårt för mig att få ett lån på det :/ Ännu en gång har jag anmält intresse på två lägenheter på Ängelholmshem, men ännu en gång lär dem väll gå till någon annan..
Så hör någon något om lediga lägenheter i Ängelholm, så meddela mig är ni snälla!!!

Katastrof

Igår blev allt bara så fel, och jag vet om det.
Men att du påstår att jag inte gör något för dig är så fruktansvärt fel. Men till skillnad från dig tänker jag inte göra en lista i bloggen, för jag anser inte att någon annan ska behöva ta del av detta. Men jag tror att det bästa för bådas del är att jag flyttar, för jag tror vi funkar bättra om vi bara träffas när vi känner för det. Just nu känns det som att vi inte går ihop.
Så nu ska jag bara sätta igång ännu mer med lägenhets letande, kanske höra med banken om jag kan få ta lån, då jag har hittat en bostadsrätt som jag skulle kunna tänka mig, finns en del att göra om, men det är bara roligt kan jag tycka..

Men nu ska jag ta tag i alla tusen saker som ligger och väntar på mig efter 4 dagars sjuka :/

Söndag

Hellu!
Idag var jag inne i Ängelhom för att gå på grund fotokurs. Så nu fotar jag inte med Auto längre, utan jag kör på några andra inställningar nu. Har dock inte kommit fram till allt funkar. Men jag har lite mer kött på benen, och förstår lite mer med ISO, slutare och bländare och hur jag fixar de inställningarna :) Så nu ska jag träna fram till maj, för då ska hon hålla i en poträtt fotograferings kurs som jag väldigt gärna vill gå på.. 

Hehe, nej Lina jag har inte börjat fylla grisen än, men tanken är att jag ska samla alla mynt där i som jag får :) Och sen ska jag försöka växla dem sen ska det bli en rejäl utekväll :) Men det lär dröja, för grisen är STOR :D

Nu ska jag kolla Wiepout!

God Morgon, Good Morning, Guten morgen

Här sitter jag och solen lyser ute! Så det blir till att gå ut sen och njuta så mycket som möjligt.. Kanske gå ut en runda med kameran sen också! Imorgon ska jag ju lära mig kameran så det är nog bra att ha testat den lite innan :P

Är egentligen grymt sugen på utgång, men alla andra verkar vara upptagna på sina håll då ingen har hört av sig till mig.
Skulle träffat Assar igår, men med min vanliga otur så fick jag migrän. Typisk. Så där försvann min Guitar Hero och biljard kväll.. Men vi skulle ta det en annan gång. Men när?! Jag har ganska mycket de resterande helgerna.

Nästa helg är det påsk och då  blir det väll umgås med familj och släkt.
Helgen där efter fyller Emma 20, ch det ska firas på lördan.
Helgen efter det åker jag och Malin till Gbg, och sen har april månad gått..
Vart tar tiden vägen, och när ska jag hinna umgås med mina andra vänner?

Förästen Lina, jag fick hämtade min gris i förgår :) Riktigt nice är den!!

För sören, gör mig frisk..

Jag är trött på detta nu.. Idag har jag haft ont i huvudet, eller inte riktigt huvudet utan snarare vid kindbenen och övanför ögonbrynen, Alltås där bihållorna sitter. Typiskt. Får se om jag försöker ta mig till läkaren imorgon eller om jag kör med massa hälsokurer. Jag hade ju planerat att gå till jobb imorgon så ju på kvällen kunde umgås med Assar, kanske kan umgås med honom i alla fall. Får se hur jag mår, har vicks hemma, så lite sånt i varmt vatten och sen huvudet över där med en handuk så rensar jag nog bihållorna snabbt och enkelt :)

Men nu ska jag nog sova och se vad lite sömn kan göra för under.

Ge mig en påminnelse nästa gång..

Det finns ganska mycket på sista tiden som jag har sagt tll min mamma att hon ska påminna mig att inte göra igen.. Och nu har jag ännu en sak till listan. Nämligen, ha inte vita byxor när du går ut som är någon annans. För jag har troligen fördärvat mammas vita jeans. Hände en liten insident i fredags som gjorde att jag fick gräsliknande fläckar på byxbenen. Jag har tvättat byxorna två gånger nu, båda gångerna med sånt fläckborttagningsmedel. Nu har jag lagt in dem en tredjegång i tvättmaskinen, men kan inte tvätta under natten då det stör Ida. Så har sprutat fläckbortagningsmeddel så ska det sitta på till typ halv sju imorgon bitti då maskinen startar. Så hoppas jag det går bort, annars får jag köpa nya byxor till mamma, vilken jag inte riktigt har ekonomi till denna månaden, inte nästa heller för den delen. Nästa månadslön ska ju gå till magaluf resan och GBG resan. Magalufresan är det cirka 4800 kvar på, då har jag cirka 4000 kvar, då jag har varit kraslig denna månaden, lite migrän och ögoninflamation och sånt, så det blir inte så mycket i lön. Så jag längtar till majlönen då jag inte har något speciellt i utgift, förutom att jag ska spendera pengar en resväska, och jag ska banne mig köpa en grymt snygg resväska också :)

Fick reda på att jag kanske ska med till The Studio i malmö den 15 maj, med Ida och Dessan :) Har velat göra det ett tag nu så! Och får man det gratis är ju inte det fel, bara bilderna som kostar att köpa sen! Nice!! Ska bara kolla upp så man kan hitta fram lite bra kläder också!

NU ska jag nog sova, eller åtminstonde lägga mig med min bok ett tag :)

Tråk

Det är tråkigt att vara sjuk. Orkar inte gör någonting annat än kolla film. . Så idag har jag kollat tre filmer, första filmen var "Den bästa av mödrar" Väldigt sorglig film, jag grät :( Handlar om en finsk pojke som måste flytta till en familj i sverige, då det är krig i finland. Och det händer en del tunga saker i den nya familjen och allt var bara sorligt.

Sen såg jag "Step Up" och "Tjenare Kungen". Tjenare kungen tycker jag är väldigt bra, jag skulle lätt velat ha levt på the 80's.. Det är inte bara musiken som är bra i Tjenare Kungen, utan Joe Kinnaman är grymt snygg i filmen också.. :)

Sitter nu och kollar på RoomService, diggar Jonnie och Mattias.. Och idag har de Peter Siepen som gäst inredare, det är väldigt kul att titta på.. Peter Siepen är en väldigt färgstark människa, och hans mage är inte att leka med..
Bara kolla in liksom;)


Nu ska jag fokusera på tv, för strax börjar Greys Anatomy!

Foto :)

Var ute en liten runda idag och fotade lite. Fick en del bra bilder jag tänkte dela med mig av :)

        





    




  
                             





    

RSS 2.0