Julafton

God Jul alla där ute, hoppas ni får en jätte mysig dag!

Lilljulafton!

Hej!!
Idag är det dan före doppar dan :)

Håller på att tvätta, började klockan 7 i morse. Konstigt nog var jag pigg i morse. Skönt :)
Ska bara packa det sista och platta håret sen är jag redo för att sticka till Strövels för familjemys i två tre dagar.

Om jag inte hinner in imorgon får ni ha en underbar jul!

God Jul på er!

Onsdag kväll

Blev inget Lund med Domi, hon hade blivit sjukis :(
Så jag har bara varit hemma idag, fixat lite här hemma och så har jag pluggat. Men det är tråkigt och tar lång tid.
Var sugen att kolla på film, men hade inget kul hemma så blir nog att gå och lägga sig tidigt idag. Har ju tvättid klockan 7 imorgon :/ Ska hinna tvätta och packa imorgon, ska hem till familjen imorgon, vi ska in till hbg och gå en runda och kanske en tur över till helsingör. Vi brukar göra det, men beror lite på vädret :)

Onsdag

Idag ska jag ner till Lund för att träffa Domi, så ska vi sätta oss på EH förr att fika och plugga. Hoppas nu att vi får mycket gjort. Vi behöver få en hel del fixat.

Var inne på It's Learning nyss, (det är där vi får all info om skola och vi skickar in våra inlämningar och sånt där) där var det upplagt en hemtenta i IS som ska vara klar den 6 jan, känns som att jullov, vad är det?
Som det är nu har jag två salstentor att plugga till, ska förbereda en redovisning och då en hemtenta också. Sjukt.
Men måste verkligen fixa detta nu.

Igår satt jag uppe till halv ett och fixade med hemsidan, fick tillslut rätt på det och lämnade in den. Känns så jädra skönt! Hoppas nu att den är rätt också så jag slipper fler kompleteringar.

Då jag behöver lite ledigt så tänker jag mellan den 23-26 vara helt ledig från plugg, tycker faktiskt jag förtjänar det!

Såg föresten en glädjande grej igår, vi har haft frivilliga inlämningsuppgifter som man genom dem kan samla in poäng till en tenta i februari. Har haft två inl. än så länge och jag hade rätt på båda! Så har två poäng på tentan än så länge!

Nä borde äta frukost men har inget hemma, så blir väll att duscha och äta en clementin. Känns som att jag lever på clementiner just nu. Men det är gott och hör julen till :)

Tisdag

Söndagen var väldigt mysig och vi fick gjort fem olika sorters godis! Gott!
I går umgicks jag med mamma och mormor, vi fixade massa ärenden så som IKEA och Väla. Trevligt! Stannade i Strövels över natten, för tankan var att jag skulle åka till ÖKAB idag och hälsa på men bussen kom inte i förmiddags, så där stod jag i 40 minuter och frös. :/
Så gick tillbaka till mamma och var hemma med henne och Linnea istället. Sen åkte jag hem, men på bussen kom jag på att jag 2 timmar senare skulle på kör.. Suck, så var hem en runda för att diska sen tillbaka på bussen som var 20 minuter sen. Hatar att stå ute och vänta när det är så fruktansvärt kallt. :/

Nu är jag hemma igen, fryser och är trött.

Kom på att min kompletering av inl. ska vara inne senast 23 så måste göra den imorgon, och så ska jag göra instuderingsfrågorna. Min förhoppning var att jag skulle göra det hemma hos Domi, men har inte fått svar från henne :/ Så får se hur det blir.

Nu ska jag nog gå och lägga mig, så jag orkar gå upp i tid imorgon.!

Lördag

Sitter ute i Strövelstorp, som vanligt :P
Löser melodikrysset, det är jultema idag!

Ska hjälpa till och städa lite här och sen ska i iväg och handla tills imorgon. För imorgon ska jag, Malin och Henrik baka julgodis :) Mysigt!

Ännu fler skor!!

Vad sägs om att ge mig några tusenlappar så jag kan köpa lite nya snygga skor!! Även om jag kanske inte kommer använda dem så kan dem ju stå i min hall och se sådär grymt snygga ut? Åhh, har ett sånt shopping begär så det nästan gör ont i mig. Vill slösa pengar!!



Torsdag

Igår var jag och Mamma på The Tivoli och kollade på Stand Up comedy :) Det var Ludde, två jag inte kommer ihåg namnet på och Thomas Pettersson.

Ludde var lika duktig som sist, och Thomas Pettersson var grymt rolig!
Han ena fungerade som konfransier under kvällen, även han var riktigt duktig.
Men sen var det en kille, som vad jag förstod det som var han muslim. Hans skämt gick inte alls hem hos pubilken, då han dumförklarade svenskarna och var mest bara grov i munnen. Så han gick faktiskt av scenen tidigare.

Men det var en rolig kväll och mamma verkade uppskatta den vilket var huvudsaken :)

Idag hade jag gått upp i tid för att dra till skolan för att gå på senarium, men möte Elian vid bussen och de skulle inte gå på semenariet utan sitta och plugga istället. Så här sitter jag nu!

Tanken är att jag ska simma med Domi imorgon, men har inga pengar. Så vet inte hur jag ska göra :/ Får prata med henne sen.


Tisdag

Hade ställt klockan på 9 i morse, men snoozade fram till kvart över tio. Så dåligt :P
Nu ska jag sätta fart med städande, diskande, tvättande. Ska även cykla bort till Maxi för att handla lite jag glömde i söndags. Sen kommer syster Linnea hit idag, jag ska bjuda henne på mat. Det blir kålpudding!! Gott, hoppas jag i alla fall :P

Hej så länge!

SKOR!!

Har hittat tre skor jag vill ha, varför har man inte ett jobb?






Söndag

Har varit en lugn helg. Skönt :)

I fredags åkte jag in till Helsingborg för att träffa Ida, vi gick till Simhallsbadet på Söder för att simma. Simmade 40 längder, vilket är 1km. Så denna veckan har jag simmat 2 km! Faktiskt stolt. Efter simmandet, blev det bastu och sen 26 minuter i solariet. Så skönt! Så har faktiskt börjat få lite färg nu!
Efter det tog jag och Ida oss till pappas jobb, och sen åkte vi med honom till IKEA för att möta upp resten av familjen. Där testade vi på IKEAS julbord, det var faktiskt helt okej. Mammas är helt klart godast. Men det var över förväntan!
På kvällen blev det mys framför tvn och kollade IDOL finalen, som vanns av JAY!!!

På lördagen gick jag upp i tid för att lösa Melodikrysset med mamma och Linnea. Efter det åkte jag, linnea och mamma till IKEA, OnOff och Maxi. Fick köpt ett wii på Onoff, ett rött och snyggt ;) haha.. Så när vi kom hem så blev det att man spelade det en hel del.
På kvällen skulle mamma och pappa på julbord så jag, Ida, Linnea och Albin kollade film och åt godis.

Idag spelade jag lite wii, sen var det lucia i kyrkan. Det blev faktiskt bra, och det var mysigt!

Sitter nu här hemma och är väldigt trött. Så blir nog att gå och lägga sig å läsa lite!
Ska inte vara i skolan fören tre imorgon så lär ju kunna sova ut :)

Funderar att vara hemma från skolan på tisdag, skulle verkligen behöva städa, tvätta och fixa lite ärenden. Samt att syster kommer på middag på kvällen. Känns ibland onödigt att bege sig till Malmö för något jag kan göra hemma, får se hur jag gör helt enkelt.

Under julen kommer jag nog flytta hem igen, känns ju inget kul att sitta hemma själv då.

Torsdag

Sitter i skolan, och idag känns det bättre. Var väll mest tvungen att kräka av mig igår skulle jag gissa.

Nu ska jag skriva ut lite papper sen måste jag rusa!

Onsdag

Just nu är jag ganska nere.
Har ännu en gång misslyckas på en tenta, ska jag aldrig kunna skriva G på en tenta?
Jag försöker att inte ta så illa vid mig, men jag hatar att misslyckas. Just nu känner jag mig så fruktansvärt dålig och misslyckad. Jag hatar att misslyckas, jag har inte gjort det på flera år och nu gör jag det gång på gång. Det bryter ner min självkänsla totalt. Just nu känns det som att jag aldrig kommer lyckas med utbildningen, och jag undrar varför jag gav mig in i detta.
Det är ett under om jag får fortsätta efter sommaren, för måste klara massa saker för att få göra det.
Varför har jag gett mig in på detta?
Det är kanske inte rätt trots allt?

Åhh, vad det ska vara jobbigt.. Tårarna bara fortsätter ner för kinderna, det finns inget slut och klumpen i magen blir bara större och större.
Jag är värdelös, misslyckad och sämre än alla andra..


Måndag

Då har ännu en helg försvunnit, vart blir dem av?

I fredags var jag och syster Linnea nere i Malmö fär att shoppa lite julklappar. Det var väldigt mys, och en trevlig dag!
Efter Malmö åkte vi hem till familjen. Det bjöds på tacos och sen blev det mys framför tvn. Jag stannade där över natten. Sen på lördagförmiddag  tog jag bussen hem, sprang snabbt inom systemet och sen hem. Hemma började jag med HTML inlämningen, han ungefär hälften innan det var dax att göra vid sig för att sedan bege sig till Emelie med Ninnie. Hemma hos Emelie fanns flera sötisar för att fira Jannica :)
Det var en riktigt bra kväll! Träffade Nisse, Oskar, Emelie, Enver och hans fru ute sen också.

På söndag förmiddagen begav jag mig till Strövelstorp, där jag skulle stå och sälja lotter med Mormor på julmarknade där. Det var en jätte mysig julmarknad, det snöade hela dagen! Som det ska vara på en julmarknad med andra ord.

När jag kom hem på kvällen så var det bara att slutföra inlämningsuppgiften, vilket visade sig att vara lättare sagt än gjort. Men till slut fick jag gjort klart den!

Idag var det skola hela dagen, helt slut nu :P

Imorgon ska jag hjälpa Domi lite med labbarna, sen ska vi till lund för att simma och bada bubbelbad! Tror jag sedan åker hem till henne och stannar över natten :)

Torsdag och ångest..

Det var kaos i Malmö idag när jag skulle hem med tågen. De flesta var sena eller inställda. Men tillslut hittade jag ett tåg som gick till Lund, och där stod Ängelholmståget och väntade. Fint det!
Imorgon ska jag och syster till Malmö för lite shopping av julklappar, får väll se om vi kommer hem.

Har dock sådan fruktansvärd ångest idag pga pengar. Förstår inte vart mina pengar har blivit av? Skit jobbigt. Så har jag kvar att köpa busskort också. Och det är inte det billigaste. Suck, vad jag hatar att vara beroeende av pengar. Måste verkligen skärpa mig för det funkar inte, skulle så vilja ha ett jobb där jag jobbade någon helg då och då så jag kanske kunde få det lite bättre. Som det är nu så tar jag av mina sparpengar varje måndag, vilket skulle innebära att de är slut i maj.

Jag bara längtar till sommaren så jag kan börja jobba på Lantmännen, så jag äntligen kan få ihop lite pengar. Så ska jag se om jag kan fjäska in mig på ÖKAB så jag kan få jobba där 1½ månad innan jag börjar mitt andra jobb. Men det är väll mest önsketänkande.. :(

Nu ska jag dricka varm oboy och tycka lite synd om mig själv, det är helt enkelt en sådan dag idag.


RSS 2.0