Måndag

Då har en helg i julens anda passerat.
I lördags var jag som sagt i Köpenhamn med Henrik. Det var super duper mysigt..
Vi började med att ta tåget från Ängelholm 9:04 mor Helsingborg där vi tog båten till Helsingör.
Sen blev det tåg mot Köpenhamn.. Det var fullt på tåget så vi fick sätta oss i tysta avdelningen, haha skit jobbigt var det att inte få prata. Men sen stannade vårt tåg pga att någonting hade hänt så dem väntade polis hjälp. Så vi fick byta tåg. Men efter mycket om och men så kom vi fram till Köpenhamn. Där gick vi fram och tillbaka på ströget och längs Nyhavn. Mysigt! Vi kom fram till att danskarna är väldigt förtjusta i pingviner.
Det var i alla fall högjulstämning längs ströget, det var gatumusikanter, körer och fina skyltfönster.
När klockan närmade sig kvart i fyra gick vi mot Tivoli, kön var lååång.. Men det tog ca 30 minuter och sen var vi inne.
Väll inne på Tivoli strosade vi bara runder och kollade på alla lampor, det var lampor över allt! Super fint!
Efter ett tag där inne så gick vi och köpte varm choklad med grädde och satte oss på en bänk och bara tittade på folk.
Efter två timmar inne på tivoli kände vi oss nöjda så vi gick mot stationen. Slapp sitta i tyst avdelning denna gången.. Vilket var tur för vi var nog ganska trötta och skrattade och flamsade en del..
Men det var en toppen dag!

I går så var det julmarknad i Strövelstorp där jag och mormor brukar hjälpa byalaget med att sälja lotter. Vilket vi även gjorde i år. Det är en liten men mysig julmarknad.

Så igår när man kom hem därifrån så var man trött efter en hel helg med massa frisk luft.

Denna veckan kommer troligen springa iväg,  måndag-onsdag ska vi nog träna lucia, torsdag är det julfest med jobb, fredag är det lucia i Ausås, Lördag ska jag till Ikea och kolla soffa och sist men inte minst söndag är det lucia i Strövels kyrka plus att vi ska gå ett på kvällen. Längtar till nästa vecka då det är lungt med allt vad lucia heter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0